Her finner du vin og drikkekurs innen kategoriene vinkurs, ølkurs og bartenderkurs. Mange blir overasket over hvor viktig det faktisk er å velge riktig vin til maten du serverer. Du vil lære mye på et kort vinkurs.
Diploma ved Beverage Academy er Norges første komplette drikkevarefaglige fagutdanning i de 4 fagområdene vin, øl, brennevin og kaffe. Det betyr at du tar alle de 4 drikkevarefaglige utdanningene ved Beverage Academy under ett.
Beverage Academy er stolte av å presentere Norges første kaffeutdanning! Utdanningen er utarbeidet i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen kaffefaget.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på fransk vin. I kursserien vil du lære om fransk vin generelt, historikk, klassifiserings-systemet, vindistriktene, druesorter, produksjonsmetoder og mye mer. Kurset omfatter prøving av relevante viner fra hele Frankrike.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på italiensk vin. Beverage Academy har gleden av å invitere til en komplett kursserie om de italienske vinregionene. Dette er kurset der du lærer det meste om italiensk vin!
Vi tilbyr introduksjonskurs til fransk vin. Frankrike er et av de mest betydningsfulle vinland i verden, og er selve foregangslandet for utviklingen av moderne kvalitetsvin. Synes du det er vanskelig å få oversikten over de franske vintypene og distriktene?
Vi tilbyr introduksjonskurs til italiensk vin. Italia har i en årrekke vært det mest populære vinlandet for norske vinkjøpere, og er kanskje verdens mest mangfoldige vinland.
I dette kurset får du analysere smak og aroma i vin, med utgangspunkt i 2 kjente druesorter dyrket i ulike deler av verden. Det hele er trygt veiledet av en vinlærer ved en profesjonell fagskole. Hva er din type vin? Cathinca Dege vil hjelpe deg til å finne bedre frem til din foretrukne vinstil.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi tilbyr ølkelnerutdannelse som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen ølfaget.
Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.
Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.
Bli med oss på vinsmaking, og smak på et av verdens mest kjente og populære vindrue! Chardonnay verden rundt byr på mange ulike smakfulle viner - fra fresh og crisp, til fyldig og kompleks, hvilken blir din favoritt?
Velkommen til årets mat og vin med vilt i fokus! Vi inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin med olympisk mester i kokkekunst Kjell-Patrick. Dere kan lene dere tilbake å nyte kvelden.
Bli med på vinsmaking som utforsker de kjente rødvinene fra Bordeaux. Det vil bli gitt en teoretisk introduksjon til vinproduksjon, jordsmonn og druesorter i regionen som vil gi deg en bedre forståelse og smaksopplevelse av de fem vinene vår vinkelner har valgt ut for anledningen.
løpet av ca 2,5 timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem viner fra ulike vindistrikter.
På dette kurset vil du lære hva vinregionen Toscana har å tilby innen rødvin.
Ønsker du en mer personlig vinsmaking? Da kommer vi rett til deg! Vi tilbyr vinkurs rett hjem til deg eller til din bedrft.
På dette kurset lærer du hvordan smake på vin og hvordan gjenkjenne aroma og duft i ulike stiler hvit- og rødvin.
Det franske Wine Scholar-programmet, tilbudt av Wine Scholar Guild, er anerkjent som den mest omfattende sertifiseringen innen franske viner i bransjen. Programmet tar deltakerne med på en dyp reise gjennom Frankrikes vinregioner, historie, kultur og tradisjoner.
California Wine Institute har utviklet et utdanningsprogram over fire nivåer, fra begynner til ekspert. Alle nivåene bygger på forrige nivå og er bygget opp etter samme modell.
Studiet gir en grundig og utfyllende forståelse om de mest relevante aspekter ved vin, brennevin, øl og cider, vinsmaking samt mat og drikke i kombinasjon. Verdens viner og vinlovgivning blir nøye gjennomgått og forklart.
Level 1 Award in Wines er en lettfattelig og god introduksjon til vin. Det krever ingen forkunnskaper og studiet passer for alle som har interesse for vin, men begrenset forhåndskunnskap.
Vindanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vinsutdanning. Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin fra ulike deler av verden. WSET Level 2 Award in Wines er en grunnleggende vinvinsutdanning.
Level 3 Award in Wines er en videregående innføring i vin fra ulike deler av verden. Studiet dekker viktige dyrkningsområder i kjente vinproduserende land og går i dybden på deres druesorter, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner.
A course that builds expertise theoretically and practically through comprehensive study of a large number of wine regions and tasting a large number of wines. The course deepens your understanding of how and why wine production and business factors influence the style, quality and price of wines.
Vi tilbyr cognac kurs. Få kjennskap til hele produksjonsprosessen og merkingen av cognac. Kan du forskjellen på V.S. / 3 stjerner - V.S.O.P. / V.O. / Reserve - X.O. / Napolèon / Extra / V.S.O.P - Vieille Reserve / Vieux.
Vi tilbyr cognac kurs for bedrifter. Få kjennskap til hele produksjonsprosessen og merkingen av cognac. Kan du forskjellen på V.S. / 3 stjerner - V.S.O.P. / V.O. / Reserve - X.O. / Napolèon / Extra / V.S.O.P - Vieille Reserve / Vieux.
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking for bedrifter. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr vinkurs om viner fra hele verden (Alsace, Bourgogne, Rioja, Piemonte, Stellenbosch...) Sammenlign samme druetype fra forskjellige verdensdeler.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner for bedrifter. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
To timer smaking og prat om bobler, etterfulgt av 3-retters meny med bobler til. Mat og drikke i kombinasjon. Delta på vinkurs, spesialarrangement, vinsmaking før middag.
Bli med på en unik smaking! Det blir modne viner fra gode produsenter, som vi har samlet i vår rikholdige vinkjeller gjennom de snart 19 årene vi har holdt på. Vinene har fått godgjøre seg i fred og ro, og det er nå på tide å ta noen av dem frem for å dele de med våre gjester.
Synes du det er gøy med vin, men vet ikke helt hvor du skal begynne for å lære mer? Da er vårt vinkurs i Trondheim noe for deg! To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til.
Det blir to timer smaking og prat om viner fra Saint-Èmilion, etterfulgt av 3-retters meny med tilpassede viner til, også disse fra Saint-Émilion.
Vi arrangerer for grupper på 10 eller flere kan vi ha en 45-minutters vinsmaking før middag. Smak på 3 viner hvor dere kan velge mellom generell smaking, Italia, Frankrike eller bobler.
Vi tilbyr busstur innom 3 bryggeri for smaking og omvisning, inkludert 3-retters meny (1 rett på hvert sted).