Her finner du vin og drikkekurs innen kategoriene vinkurs, ølkurs og bartenderkurs. Mange blir overasket over hvor viktig det faktisk er å velge riktig vin til maten du serverer. Du vil lære mye på et kort vinkurs.
Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.
Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.
Bli med oss på vinsmaking, og smak på et av verdens mest kjente og populære vindrue! Chardonnay verden rundt byr på mange ulike smakfulle viner - fra fresh og crisp, til fyldig og kompleks, hvilken blir din favoritt?
Velkommen til årets mat og vin med vilt i fokus! Vi inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin med olympisk mester i kokkekunst Kjell-Patrick. Dere kan lene dere tilbake å nyte kvelden.
Bli med på vinsmaking som utforsker de kjente rødvinene fra Bordeaux. Det vil bli gitt en teoretisk introduksjon til vinproduksjon, jordsmonn og druesorter i regionen som vil gi deg en bedre forståelse og smaksopplevelse av de fem vinene vår vinkelner har valgt ut for anledningen.
På dette kurset vil du lære hva vinregionen Toscana har å tilby innen rødvin.
På dette kurset lærer du hvordan smake på vin og hvordan gjenkjenne aroma og duft i ulike stiler hvit- og rødvin.
Det franske Wine Scholar-programmet, tilbudt av Wine Scholar Guild, er anerkjent som den mest omfattende sertifiseringen innen franske viner i bransjen. Programmet tar deltakerne med på en dyp reise gjennom Frankrikes vinregioner, historie, kultur og tradisjoner.
California Wine Institute har utviklet et utdanningsprogram over fire nivåer, fra begynner til ekspert. Alle nivåene bygger på forrige nivå og er bygget opp etter samme modell.
Studiet gir en grundig og utfyllende forståelse om de mest relevante aspekter ved vin, brennevin, øl og cider, vinsmaking samt mat og drikke i kombinasjon. Verdens viner og vinlovgivning blir nøye gjennomgått og forklart.
Level 1 Award in Wines er en lettfattelig og god introduksjon til vin. Det krever ingen forkunnskaper og studiet passer for alle som har interesse for vin, men begrenset forhåndskunnskap.
Vindanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vinsutdanning. Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin fra ulike deler av verden. WSET Level 2 Award in Wines er en grunnleggende vinvinsutdanning.
Level 3 Award in Wines er en videregående innføring i vin fra ulike deler av verden. Studiet dekker viktige dyrkningsområder i kjente vinproduserende land og går i dybden på deres druesorter, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner.
A course that builds expertise theoretically and practically through comprehensive study of a large number of wine regions and tasting a large number of wines. The course deepens your understanding of how and why wine production and business factors influence the style, quality and price of wines.
Vi tilbyr vinkurs om Burgundere - hvite vidundere for bedrifter. Burgund / Bourgogne i Frankrike er velkjent for sine gode og hvite viner, hovedsakelig laget på Chardonnay druer.
Vi tilbyr kurs om Champagne spesielt og musserende viner generelt for bedrifter. Munkene var de første som fremstilte vin med kullsyre. Senere er det blitt en festdrikk, og vi kombinerer litt læring med den deilige følelsen som denne gode vinen gir. Vi presenterer både «ekte vare» og musserende.
Vi tilbyr vinkurs med fordypning i vinens egenskaper for bedrifter. Vinsamler, medlem av en vinklubb, eller bare oppriktig interessert? For deg tilbyr vi et fordypningskurs med detaljert informasjon om druens egenskaper, vinens ulike produksjonsmetoder og ulike former for lagring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hva det er med de Italienske rødvinene vi liker så godt. Piemonte og Toscana distriktene kjenner de fleste. Fruktige og smaksrike, men også tyngre viner som Amaronevin er populære. rødvinsgodbit.
Vi tilbyr kurs om hvite og røde hverdagsviner, hvordan velge for bedrifter. Vi har alle forskjellig smak, og opplever smaker ulikt. Så hvordan skal man gå frem for å finne gode smakskombinasjoner mellom vin og mat?
Vi tilbyr kurs om å lage cocktails til hjemmebruk for bedrifter. En god cocktail kan serveres som aperitiff, etter maten, eller bare som en festlig drink i godt selskap. Vår profesjonelle bar-mikser er din veileder og demonstrerer for deg.
Vi tilbyr vinkurs om Syrah - en drue som reiser mye for bedrifter. Druer flytter seg med menneskene og tar preg av klima, jordsmonn og ikke minst vinbondens behandling av vinen etter pressing. Syrah-druen finner vi nesten overalt og den trives lett og tar preg av sitt miljø.
Vi tilbyr kurs om whisky smaking, edle, brune dråper for bedrifter. Denne brune drikken er mest kjent fra De Britiske Øyer og Irland. Mangfoldet er stort, interessen er økende for å lære mer om de ulike formene for whisky.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økologiske viner, hva er det, og merker vi forskjellen. Trenden brer om seg: den nye generasjonen vindyrkere velger økologisk dyrkingsform. Tre definisjoner brukes: Biodynamisk, Organisk, eller NaturVin.
Vi tilbyr kurs om øl - mer enn du tror for bedrifter. Øl er mer enn en tørstedrikk og passer utmerket til mat! Filtrert og ufiltrert, lyst og mørkt, her er det mye å velge mellom og mye som handler om kultur og nytelse. Du får garantert lære mer enn du trodde du visste fra før!
Vi tilbyr cognac kurs. Få kjennskap til hele produksjonsprosessen og merkingen av cognac. Kan du forskjellen på V.S. / 3 stjerner - V.S.O.P. / V.O. / Reserve - X.O. / Napolèon / Extra / V.S.O.P - Vieille Reserve / Vieux.
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr vinkurs om viner fra hele verden (Alsace, Bourgogne, Rioja, Piemonte, Stellenbosch...) Sammenlign samme druetype fra forskjellige verdensdeler.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på fransk vin. I kursserien vil du lære om fransk vin generelt, historikk, klassifiserings-systemet, vindistriktene, druesorter, produksjonsmetoder og mye mer. Kurset omfatter prøving av relevante viner fra hele Frankrike.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på italiensk vin. Beverage Academy har gleden av å invitere til en komplett kursserie om de italienske vinregionene. Dette er kurset der du lærer det meste om italiensk vin!
Vi tilbyr introduksjonskurs til fransk vin. Frankrike er et av de mest betydningsfulle vinland i verden, og er selve foregangslandet for utviklingen av moderne kvalitetsvin. Synes du det er vanskelig å få oversikten over de franske vintypene og distriktene?
Vi tilbyr introduksjonskurs til italiensk vin. Italia har i en årrekke vært det mest populære vinlandet for norske vinkjøpere, og er kanskje verdens mest mangfoldige vinland.
I dette kurset får du analysere smak og aroma i vin, med utgangspunkt i 2 kjente druesorter dyrket i ulike deler av verden. Det hele er trygt veiledet av en vinlærer ved en profesjonell fagskole. Hva er din type vin? Cathinca Dege vil hjelpe deg til å finne bedre frem til din foretrukne vinstil.
Cortado holder kurs for kafeer og restauranter. Det gis grundig opplæring i generelle teknikker, og man får den informasjon og trening som kreves for profesjonelle baristaer. Kursdeltakerne får også et eksemplar av boken "Kaffe", som inneholder oppskrifter og informasjon om kaffe.
Vi tilbyr 4-ukers bartenderkurs. Kurset har ikke bare vist seg å være vårt mest populære kurs men er også det mest populære kurset av sitt slag, i hele verden, med overveldende mange fornøyde studenter og arbeidsgivere.
Norwegian Sommelier Education (NSU) is a wine and beverage school based in Oslo, Norway. We offer various classes and services related to wine and the beverage trade. Classes and courses are primarily held in Norwegian. Contact us directly regarding possible language adjustments.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset for nybegynnere - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset for nybegynnere - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset som samlepakke - modul 1 og modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om dessertvin og andre kule viner. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, enklere blir det ikke. Vi gjennomgår totalt 6 viner i dessertvin og andre kule viner, 2 viner i hver modul - du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen - også i hver modul.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset samlepakke - modul 1 og 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvordan smake på vin. Her kan du enkelt lære litt om hvordan du skal se, lukte og smake på en vin for å få mest mulig glede av den. Det er ganske enkelt å vite om du liker en vin eller ikke når du først har smakt den.
På Druen digitale vinkurs Italia, Toscana, Piemonte og Veneto - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs. Et enklere og smartere gavekjøp finnes ikke.
På Druen digitale vinkurs Italia, Piemonte - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. På Druen Italia er et digitalt vinkurs for deg som kan litt eller lite om Italia, og vil vite mer.
På Druen digitale vinkurs Italia, Piemonte og Veneto - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. På Druen Italia er et digitalt vinkurs for deg som kan litt eller lite om Italia og vil vite mer.
På Druen Italia, Toscana - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. På Druen Italia er et digitalt vinkurs for deg som kan litt eller lite om Italia, og vil vite mer.
På Druen digitale vinkurs Italia, Toscana og Piemonte - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke.
På Druen digitale vinkurs Italia, Toscana og Veneto - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. På Druen Italia er et digitalt vinkurs for deg som kan litt eller lite om Italia, og vil vite mer.
På Druen digitale vinkurs Italia, Veneto - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. På Druen Italia er et digitalt vinkurs for deg som kan litt eller ingen ting om Italia og landets viner og vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om verdens mest berømte røde druesort Cabernet Sauvignon. Dette er en meget populær druesort som i tillegg regnes for å være verdens beste rødvinsdrue, mye grunnet de samme årsaker som med Chardonnay.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om Chardonnay. Her kan du lære litt om verdens mest berømte hvite druesort Chardonnay. Druesorten Chardonnay trives nesten overalt, er lett a° dyrke og er hardfør.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 3. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset samlepakke - modul 1 og 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvordan man sabler champagne. Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hole har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent for forskjellige medier.