Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. Vi er en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiater som vi er, ønsker vi å inspirere og videreføre kunnskapen vi har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner. Vi har eksistert siden 2008, og vi vil fortsette å utvikle oss i årene fremover.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 07.01.2025 (+9) 4 timer07.01.2025 (+9) 1750 kr  

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 09.01.2025 (+4) 3 timer09.01.2025 (+4) 1.750 kr  

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 18.01.2025 (+1) 18.01.2025 (+1) 1.950 kr  
Oslo, Grünerløkka 01.03.2025 18.01.2025 (+1) 1.950 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 31.01.2025 (+2) 31.01.2025 (+2) 1.950 kr  
Oslo, Grünerløkka 21.02.2025 31.01.2025 (+2) 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 28.03.2025 31.01.2025 (+2) 1.950 kr

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 15.01.2025 (+2) 4 timer15.01.2025 (+2) 2100 kr  

Fransk mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurset fransk mat og vin i kombinasjon. Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 23.01.2025 (+2) 4 timer23.01.2025 (+2) 2.250 kr  

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 07.01.2025 (+5) 4 timer07.01.2025 (+5) 1.750 kr  

Gatemat /street food 2.0

Vårt populære kurs «Streetfood» har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 11.01.2025 (+5) 11.01.2025 (+5) 1.750 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>