Fordypning grunnkurs vin - Online



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid:
Tirsdager og onsdager, ta kontakt for informasjon vedr. klokkeslett
Varighet: 8 dager
Pris: 13.900

Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.

Kursoppbygging:
Etter å ha tatt for oss de viktigste druene på 4 dagers grunnkurs; hvor de dyrkes og hvilke ulike vinstiler de gir, er vi nå klare for å bygge videre ved å fordype oss i de klassiske områdene og landene. Dette vil eksempelvis være Frankrike med Bordeaux, Burgund og Rhône, og Italia med Toscana, Piemonte og Veneto. Vi vil også jobbe videre med å forbedre smaketeknikken gjennom en hel dag og avslutningsvis setter vi av 2 dager til mat og vin i kombinasjon, hvor mat testes mot vin.

Målgruppe:
Du må ha gått 4 dagers grunnkurs vin eller vise til tilsvarende forkunnskaper for å begynne på fordypningsdelen.

Kurset inkluderer:
• Kompendier
• Kursbevis og pin

Anbefalt litteratur:
"Verdt å vite om vin" av Arne Ronold og Jørgen Mønster

Betingelser:
Påmelding er bindene. Avbestilling til kurset skal være skriftlig og sendes til post(at)vinkelneren.no. Ved avbestilling, uansett årsak, belastes et administrasjonsgebyr på kr 750,- Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, påløper et avbestillingsgebyr pålydende 50 % av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 14 dager før uansett årsak, belastes hele kursavgiften. Ved å sende inn påmeldingen bekrefter du at du lest og godtatt betingelsene.