I kategorien ølkurs finner du kurs der du lærer om historien til øl, forskjellige typer øl og hva slags øl som passer til hvilken mat. Lær om både undergjærede og overgjærede ølsorter.
Vi tilbyr kurs i ølbrygging. Lær å brygge juleølet! Du lærer gangen i brygginga og viktige ting å huske for å få et godt øl. Du lærer også om gamle bryggetradisjoner i Norge. Vi lager en felles batch og deler sluttresultatet.
Vi tilbyr Sommelierstudiet. Sommelier eller vinkelner har status på lik linje med en god kjøkkensjef. Sommelierutdannelsen åpner dører, gir påvirkningskraft og mulighet for lederstillinger. Studiet vil også gjøre deg til en av de få faglærte innen vin og brennevin i hotell- og restaurant.
Vi tilbyr kurs om øl - mer enn du tror for bedrifter. Øl er mer enn en tørstedrikk og passer utmerket til mat! Filtrert og ufiltrert, lyst og mørkt, her er det mye å velge mellom og mye som handler om kultur og nytelse. Du får garantert lære mer enn du trodde du visste fra før!
Vi tilbyr utdanning som sertifisert sommelier som onlinekurs. I løpet av kurset vil du lære om vin og mat i kombinasjon og om å jobbe profesjonelt med drikke. Du vil lære det grunnleggende om vindyrking, vinproduksjon, viktige vinproduserende områder rundt om i verden.
Vi tilbyr ølsmaking på Hunsfos bryggeri for bedrifter. Øl fra Hunsfos er en betegnelse som virkelig er et høykvalitetsprodukt. Det unike ølet er blitt et prisvinnende høykvalitetsprodukt som har vunnet pris i London beer competition.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi tilbyr ølkelnerutdannelse som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen ølfaget.
Vi tilbyr busstur innom 3 bryggeri for smaking og omvisning, inkludert 3-retters meny (1 rett på hvert sted).
Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.