I denne kategorien finner du kurs i forskjellige fag som filosofi, religion, anatomi, fysiologi, landbruk, pedagogikk og jus. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Vi tilbyr kurs i matematikk S1 + S2 der vi går gjennom pensum i både S1 og S2 og hensikten mot matte S2 eksamen ihht. læreplanen. Vi tilbyr undervisning i små grupper og som privatundervisning. Grunnleggende 2MZ/S1, overlapper til S2 med god opplæring.
Vi tilbyr mattekurs på alle nivåer der vi går gjennom pensum i både derivasjon, integrasjon og differensiallikning. Kurset passer for studenter som går på høgskole og universitet. Vi har veldig bra undervisningsopplegget og mye teknikk. Vi kan skreddersydd til ditt nivå.
Vi tilbyr fagbrev i portørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt som portør på et sykehus? Eller en behandlingsinstitusjon der arbeidsoppgaver har vært å hente og bringe pasienter, medisiner og utstyr?
Vi tilbyr fagbrev i reiselivsfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du erfaring med drift, salg og service innen reiseliv? Har du jobbet med utvikling og levering av reiselivsprodukter, der det har vært viktig å ha god kulturforståelse og kommunikasjon i møte med gjester og kunder?
Vi tilbyr fagbrev i service og administrasjonsfaget - til fagprøven som nettkurs. Har du erfaring fra å koordinere og utføre administrative driftsoppgaver i en organisasjon? Har du hatt en sentral rolle i organisasjonsstøtte.
Vi tilbyr fagbrev i service og administrasjonsfaget - til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring innen kontor, administrasjon, eller service og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i service- og administrasjonsfaget - teori til fagprøven. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.
Vi tilbyr kurs om skjøtsel og forvaltning av skogeiendom som virtuelt klasserom. Ønsker du å lære mer om skogsdriftens mangfold og egenart, og få bedre forståelse for viktigheten av et godt og aktivt skogbruk?
Vi tilbyr kurs om varme arbeider i landbruket. Har du arbeidsoppgaver i landbruket hvor det benyttes maskiner og utstyr som generer gnister og varme som kan føre til brann? Varmt arbeid inkluderer blant annet bruk av åpen ild, varmluft, sveise-, skjære- eller slipeutstyr.
Vi tilbyr nettkurs om voksenpedagogikk. Nettkurset er selvinstruerende, uten noen form for undervisning. Fortløpende påmelding. Etter at man har meldt seg på kurset får du tilgang til læringsportalen Acampus der du logger inn og gjennomfører kurset i sin helhelt.
Vi tilbyr webinar om hvordan bli en nærværskole. Dropout, skolevegring og ufrivillig skolefravær er alle begreper som benyttes. På dette kurset lærer du hvordan du kan ta grep for å fremme nærvær i skolen, samt forebygge skolefraværssaker.
Vi tilbyr kontaktlærerkonferansen. En overlevelsespakke for deg som kontaktlærer. Fokus på rollen som kontaktlærer, og praktiske tips til oppgavene som følger med. Kontaktlæreren har en sentral rolle i arbeidet med å skape et trygt læringsmiljø.
Vi tilbyr kontaktlærerkonferansen som webinar. En overlevelsespakke for deg som kontaktlærer. Fokus på rollen som kontaktlærer, og praktiske tips til oppgavene som følger med. Kontaktlæreren har en sentral rolle i arbeidet med å skape et trygt læringsmiljø.
Vi tilbyr foredrag om når det stormer mellom hjem og skole som webinar. De fleste lærere møter fra tid til annen markante, og / eller krevende foreldre. Noen lærere har uheldige strategier i sitt møte med elevenes foresatte.
Vi tilbyr konferanse om når skolen blir for vanskelig. Skoleverging eller skolevegring, ufrivillig skolefravær og skolenærvær. Begrepene er mange når vi snakker om barn som synes det blir vanskelig å være på skolen.
Vi tilbyr konferanse om når skolen blir for vanskelig som webinar. Skoleverging eller skolevegring, ufrivillig skolefravær og skolenærvær. Begrepene er mange når vi snakker om barn som synes det blir vanskelig å være på skolen.
Vi tilbyr webinar om psykisk helse i skolen. Det blir flere og flere elever som sliter. Lærere opplever ofte at de ikke har det nødvendige kunnskapsgrunnlaget for å forstå bakgrunnen, samt hvordan de skal forholde seg til elever med psykiske problemer.
Vi tilbyr foredrag om skolenærvær som webinar. Dropout, skolevegring og ufrivillig skolefravær er alle begreper som benyttes. På dette kurset lærer du hvordan du kan ta grep for å fremme nærvær i skolen, samt forebygge skolefraværssaker.
Vi tilbyr webinar om vold og trusler for skoleansatte. Skoleansatte er blant yrkesgruppene som er mest utsatt for vold og trusler. Forskning fra Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), viser at 1 av 4 lærere på grunnskolen har opplevd vold- og trusselepisoder på jobb.
Vi tilbyr studie 3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling. Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.
Vi tilbyr nettstudie 3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling. Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.
Vi tilbyr studie i 3D design og spillteknologi - Interaktiv. Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.
Vi tilbyr nettstudie i 3D design og spillteknologi - Interaktiv. Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.
Vi tilbyr studie i 3D design og spillteknologi.Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.
Vi tilbyr nettstudie i 3D design og spillteknologi.Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.
Vi tilbyr Bachelor i Applied Data Science. IT-utdanning som gjør deg svært ettertraktet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Gå rett i jobb som data scientist, det mest sexy yrket i det 21. århundret, ifølge Harvard Business Review.
Vi tilbyr Bachelor i Applied Data Science som nettstudie. IT-utdanning som gjør deg svært ettertraktet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Gå rett i jobb som data scientist, det mest sexy yrket i det 21. århundret, ifølge Harvard Business Review.
Vi tilbyr Bachelor i Cyber Security. IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.
Vi tilbyr Bachelor i Cyber Security som nettstudie. IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.
Vi tilbyr Bachelor i digital etterforskning. IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.
Vi tilbyr Bachelor i digital etterforskning som nettstudie. IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.
Vi tilbyr bachelor i interaktive medier - spill som nettstudie. Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.
Vi tilbyr bachelor i Interaktive medier - animasjon. Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.
Vi tilbyr bachelor i interaktive medier - spill. Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.
Vi tilbyr bachelor i Interaktive medier - animasjon - nettstudie . Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.
Vi tilbyr Bachelor of Sound Technology i Wales. Med et bredt studietilbud og et yrende studentmiljø ligger alt til rette for to spennende semestre i Wales. University of South Wales er et av de ti største universitetene i Storbritannia, og det største i Wales.
Vi tilbyr Bachelor ved Deakin University i Australia. Kunne du tenkt deg å studere i en av verdens beste byer? Melbourne i Australia har vært på topplisten i mange år over verdens beste byer, hvor noen av kriteriene som skårer høyest er kulturtilbud, lykkefølelse, mat og drikke.
I løpet av første året på studiet vil du tilegne deg grunnleggende kunnskap om kjernefaglige tekniske grunnprinsipper og få en bred forståelse av forretningsstyring og -prosesser.
Vi tilbyr studie i filmproduksjon. Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.
Vi tilbyr studie i lyd- og musikkproduksjon. Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.
Vi tilbyr utdannelse i nettverk og IT-sikkerhet. Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.
Vi tilbyr utdannelse i nettverk og IT-sikkerhet som nettstudie. Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.
Vi tilbyr studie i UI-design som nettstudie. (User Interface Design) Bli klar for jobb som UI-designer med denne ettårig teknologiutdanningen. Få ettertraktet kompetanse innen brukergrensesnittdesign og gå rett i jobb etter utdanningen.
Vi tilbyr studie i UX-design. UX-design er en 1-årig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.
Vi tilbyr nettstudie i UX-design. UX-design er en 1-årig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.
Vi tilbyr bachelor i ernæring. Fagområdet inkluderer kunnskap om kjemi, biokjemi, anatomi, fysiologi, sykdomslære, psykologi, kommunikasjon og vitenskapelig metode, samt beskrivelse og analyse av forekomst, årsaker og konsekvenser av ernæringsproblematikk.
Bachelor i ernæring tilbys som nettstudium. De to første semestrene i bachelorgraden tilsvarer årsstudium i grunnleggende medisin, og studenter kan ta første og / eller andre semester som skolestudier ved vår avdeling i Oslo eller i Spania.
Vi tilbyr bachelor i medisin. Utdanningen inneholder en bred kombinasjon av basalmedisinske og naturvitenskapelige fag. Det legges også vekt på at du skal få kunnskap innen komplementære fag som samfunns- og sosialmedisin, etikk, kommunikasjon, medisinsk forskning og vitenskapelig metode.
Vi tilbyr bachelor i medisin som nettstudie. Bachelor i medisin er et selvstendig teoretisk studium innen grunnleggende medisin. Utdanningen inneholder en bred kombinasjon av basalmedisinske og naturvitenskapelige fag.
Vi tilbyr halvårsstudium i anatomi og fysiologi. Halvårsenheten i anatomi og fysiologi gir en grunnleggende forståelse av menneskekroppens oppbygning og de ulike organsystemenes funksjon. I løpet av studiet lærer du hvordan kroppen er bygd opp, fra den enkelte celle til de store organsystemene.
Vi tilbyr halvårsstudium i anatomi og fysiologi som nettstudie. Halvårsenheten i anatomi og fysiologi gir en grunnleggende forståelse av menneskekroppens oppbygning og de ulike organsystemenes funksjon.
Halvårsstudium i kost og ernæring tilbys som nettstudium. Studiet vil gi deg grunnleggende kunnskaper om kosthold og ernæring. Studiet gir en innføring i næringstoffer som karbohydrater, proteiner og fett, samt vitaminer og mineraler.
Vi tilbyr studium i helsepsykologi og psykiske lidelser.Studiet vil gi deg kunnskap om hvordan helsepsykologi og forebyggende arbeid kan bidra til bedre psykisk og fysisk helse hos befolkningen, og gi en innføring i ulike psykiske lidelser og problemer.
Helsedirektoratet vurderer kvalifikasjoner og innvilger autorisasjon som helsepersonell i Norge. Det stilles tilleggskrav før autorisasjon kan innvilges for de som er utdannet utenfor EU/EØS-området.
NHFH tilbyr nettkurs geriatri og geriatrisk sykepleie. Kurset omhandler geriatrisk sykepleie, sykepleiers funksjoner og oppgaver innen eldreomsorgen, samt aldring og relaterte helseproblemer.
NHFH tilbyr dette nettkurset i medisinsk fagterminologi som forberedelse til helsefaglige studier i utlandet. Kurset gir deg grunnleggende kunnskaper i medisinsk fagterminologi på engelsk slik at du er bedre rustet under opptaksprøven.
Vi tilbyr forberedelseskurs i Nettkurs i medisinsk fagterminologi til helsefaglige studier i Sentral-Europa. Kurset gir deg grunnleggende kunnskaper i medisinsk fagterminologi på engelsk slik at du er bedre rustet under opptaksprøven.
Vi tilbyr årsstudium i grunnleggende medisin. Studiet gir deg grunnleggende kunnskaper i anatomi, fysiologi, sykdomslære og om medisinsk tenkemåte. Du lærer om menneskekroppens oppbygning, får en innføring i hvordan sykdom oppstår og kjennskap til forekomst, behandling og forebygging.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som service og administrasjonsmedarbeider. Service- og administrasjonsfaget er for deg som jobber med service og kontoradministrative oppgaver i privat eller offentlig sektor. Kurset gir deg teorien (vg3) som du må ha før du kan avlegge fagprøven.
Vi tilbyr kurs i ingeniørpakken som nettstudie. Ingeniørpakken gir til sammen 2 realfagspoeng og passer for deg som vil bli ingeniør, men som mangler fag eller må forbedre fagene.
Vi tilbyr bachelor i friluftsliv. Bachelor i friluftsliv er en utdanning som kombinerer personlig interesse for friluftsliv med friluftsliv som fag, og som kilde til helse og livskvalitet for alle aldersgrupper uavhengig av ambisjonsnivå.
Vi tilbyr bachelor i Sport Management. Gjennom studiet tilegner studentene seg kunnskap som gir forutsetning for ledelse og arbeid i idrettsorganisasjoner og i frivillig, offentlig eller kommersiell sektor.
Vi tilbyr bachelor i trenerrollen og idrettspsykologi. Fysisk og mental forståelse er viktige elementer i arbeid med mennesker, enten det gjelder som trener i et idrettslag eller på landslaget, eller som idrettspsykologisk veileder og koordinator i et særforbund.
Vi tilbyr bachelor i trening, helse og prestasjon. Utdanningen gir deg mulighet til å spille en viktig rolle for andre mennesker enten det er på individ, gruppe eller samfunnsnivå gjennom arbeid med fysisk aktivitet, helse og fysisk yteevne.
Masterprogrammet "European Master in Health and Physical Activity" (EMHPA) fokuserer på fysisk aktivitet i et folkehelseperspektiv og på anvendelsen av fysisk aktivitet og trening i helsefremmende arbeid, forebygging og rehabilitering.
Ønsker du å studere idrett og samtidig jobbe som frivillig bistandsarbeider i andre kulturer? Studiet gir deg innsikt i forholdet mellom idrett og internasjonalt utviklings- og fredsarbeid, i andre kulturer og i idrett som kulturfenomen.
Vi tilbyr nettkurs om idrettens organisasjoner og organisering. Gjennom kurset får du innsikt i idrettens organisasjoner, og hvordan disse er organisert. Mest vekt legges på norske forhold, men også internasjonal idrett inngår i kurset.
Vi tilbyr deltidsstudie i kroppsøving del 1. Målsettingen med deltidsstudiet er å gi lærere formell kompetanse til å undervise i kroppsøvingsfaget i skolen.
Vi tilbyr deltidsstudie i kroppsøving del 2. Studiet gir forståelse av mennesket i bevegelse både fra naturvitenskapelige og samfunnsvitenskapelige perspektiver.
Lærerutdanningen i praktiske og estetiske fag for trinn 1 – 13, kroppsøving og idrettsfag, utdanner lærere til å arbeide profesjonelt med barn og unges utvikling og læring.
Idrett og trenerrollen gir fordypningen og kunnskap i ulike tverrfaglige perspektiver på trenervirksomhet og ferdighetsutvikling, ulike teoretiske rammeverk som danner grunnlag for evnen til å forstå, forutsi og påvirke atferd, læring og utvikling i ulike idrettskontekster.
Vi tilbyr master i idrettsfysioterapi. Masterprogrammet i idrettsfysioterapi gir deg kunnskap og ferdigheter i å utføre klinisk arbeid og forskningsarbeid. Du lærer om forebygging, behandling og rehabilitering av idrettsskader.
Kandidater med en mastergrad i idrettsmedisin har forutsetninger for å kartlegge, gjennomføre, kommunisere og evaluere aktivtetsrelaterte tiltak innen helsefremming, forebygging og behandling av livsstilssykdom og helseproblemer knyttet til idrettsutøvelse.
Studiet?egner seg for de som ønsker å jobbe innen idretts- og undervisningssektoren eller?i kontekster og praksiser?hvor fysisk aktivitet og idrettspsykologi er relevant.
Studiet integrerer teori og praksis fra humaniora og samfunnsvitenskapene blant annet gjennom å samarbeide rundt forskning og utvikling med det brede arbeidslivsfeltet. Dette inkluderer statlig og kommunal forvaltning, private bedrifter, organisasjoner og andre offentlige organ.
Studiet tar for seg hvordan man kan jobbe pedagogisk med å begrunne, forstå og legge til rette for menneskers danning, utvikling og læring i ulike aktivitetskontekster.
Programmet gir kvalifikasjoner for å kunne jobbe som personlig trener (PT) for friske, voksne mennesker. Undervisningen inkluderer oppdatert forskningsbasert og praktisk kunnskap innen treningslære, øvelsesanalyse, PT-rollen og oppfølging av kunder, treningsplanlegging og praktisk trening.
Det ettårige påbygningsstudiet fysisk aktivitet og funksjonshemming lærer studentene å legge til rette for fysisk aktivitet, idrett, kroppsøving og friluftsliv (også kalt bevegelsesaktiviteter) for mennesker med ulike funksjonshemminger.
Vi tilbyr praktisk-pedagogisk utdanning (PPU). Praktisk- pedagogisk utdanning gir deg kunnskap om praktisk og teoretisk pedagogikk. Gjennom fagdidaktikk i kroppsøving lærer du hvordan du kan formidle din idrettsfaglige kompetanse fra bachelorstudiene til elever på ulike nivåer.
Studiet integrerer teori og praksis i sport management, blant annet innenfor organisasjon og ledelse, samt markedsføring og kommunikasjon. Samarbeid med arbeidslivet om forskning og utvikling vektlegges.
Vi tilbyr kurs i trening og kreft / AKTIV-instruktør. Som AKTIV-instruktør vil du kunne gi kvalifiserte råd og veilede pasienter om trening etter gjennomgått kreftbehandling. På emnet AKTIV-instruktør får du økt kunnskap og kompetanse om det å trene personer som har gjennomgått kreftbehandling.
Årsstudiet i idrett og samfunn benytter filosofiske, sosiologiske, kulturelle og historiske perspektiver til å vurdere idrett som kulturfenomen, og hvilken verdi idretten har i samfunnet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om bruk av nødvergeteknikker i skolen for lærere i alle klassetrinn. Hva gjør vi når dialogen kommer til kort og vi står i situasjoner som går på helse, miljø og sikkerhet løs?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om cooperative Learning - for barnetrinnet. Cooperative Learning gir deg som lærer et godt hjelpemiddel for å realisere intensjonene om økt elevmedvirkning og inkludering i læreplanen og lovverket.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om demokrati og medborgerskap i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvordan kan vi konkretisere demokrati og medborgerskap og jobbe med det i praksis i fremmedspråkene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om dialogisk undervisning for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi legge til rette for et elevaktivt læringsmiljø, der undervisningen er lagt opp rundt muntlige aktiviteter og samtale?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om effektiv læring med bedre studieteknikk for elever, for lærere i ungdoms- og videregående skole. Dette kurset retter seg mot elever og gir gode tips og råd til hvordan de kan endre og forbedre sine egne studievaner.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om effektiv undervisning for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan vi bruke kunnskap fra nevrovitenskap og psykologi i for å legge til rette for dyp og varig læring hos elevene våre?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om eksamen i matematikk og LK20 - hva er nytt for lærere i alle klassetrinn. Hvilke konsekvenser får endringene på eksamen for undervisningen og for samarbeidet i matematikkseksjonen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elevaktive arbeidsmetoder i barneskolen for lærere i barneskolen 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi knytte læringsaktiviteter og fysisk aktivitet sammen, slik at det styrker elevenes læring?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever med stort læringspotensial for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan vi fange opp elever med stort læringspotensial og legge til rette for tilpasset opplæring for disse elevene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever som utfordrer oss for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi som jobber direkte med elevene i skolen best mulig møte de elevene som har en atferd som utfordrer oss, slik at både elevene og vi får en bedre arbeidshverdag?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elevtilpasset leseopplæring på 1.- 4. trinn for ledere, lærere og veiledere i grunnskolen. Hva gjør vi for å tilpasse leseundervisningen best mulig for den enkelte elev og dennes forutsetninger og ressurser?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om en rap-rektors råd for lærere som jobber i ungdoms- og videregående skole. Slik kan du involvere kidsa på en meningsfull måte - som funker. Alle skoler blir målt på elevmedvirkning, men ingen har lært hvordan man gjør det på en god måte.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om et komediedrama i fire akter for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset får du et humoristisk, men dypt alvorlig, blikk på de skoleansattes mange roller i det sosiale samspillet i skolehverdagen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om EU, EØS-avtalen og Norge for lærere i videregående skole. Det er uro i den internasjonale økonomien. Det er krig i Europa. Storbritannia har forlatt EU. Kina vokser fram som en ledende verdensøkonomi i geopolitisk rivalisering med USA.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fortellinger som tverrfaglig verktøy for lærere i den videregående skole og voksenopplæring. Hvordan kan vi benytte fortellinger basert på elevenes egne erfaringer, som utgangspunkt for tverrfaglig arbeid i videregående skole og voksenopplæring?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fremmedspråk og fagfornyelsen for lærere i den videregående skole. Hva er nytt i fremmedspråkene i innføringen av LK20? Å kunne fremmedspråk handler om å forstå og bli forstått.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om geopolitikk, energi- og strømkrise i Europa for lærere i den videregående skole. Energikriser er ikke noe nytt. Mangel på energi, krig og internasjonale konflikter har flere ganger skapt høye priser på olje og gass. Men, markedene har over tid endret seg.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om gode lesestrategier for lærere i alle klassetrinn. Hvordan legge til rette for gode lesestrategier, i fag og på tvers av fag og klassetrinn? Dette kurset henvender seg til ledere og lærere som underviser i ulike fag, uansett trinn og skoleslag.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan få en språkseksjon til å fungere for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi legge til rette for godt samarbeid i språkseksjonen på skolen? Læreplanen er den samme for 47 ulike språk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan lærer elever å lære, for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset vil du få forståelse for hvordan elever lærer å lære og konkrete verktøy du kan bruke som lærer elevene å lære uten at det går på bekostning av andre kompetansemål.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om «blir vi vurdert på dette» - vurdering anno 2023 for lærere som jobber i ungdomsskolen. Vurdering anno 2023 handler i stor grad om elevmedvirket undervisning og vurdering.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan vurdere i tråd med LK20s intensjoner for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan ta i bruk handlingsrommet vi faktisk har knyttet til vurdering, og jobbe smartere med vurderingsarbeidet, til det beste for både elever og lærere?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om intensive lesekurs for elever med lesevansker for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan organisere og gjennomføre intensive lesekurs og hvordan lage gode rammer for dette tiltaket.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om internasjonal politikk for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset løftes de viktigste spørsmålene på den internasjonale arenaen frem. Ser vi slutten på en globalisert verden?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kildekritikk - hvordan skille gode kilder fra dårlige for lærere i alle klassetrinn. Vår tidsalder omtales ofte som kunnskapssamfunnet, men det blir stadig vanskeligere å orientere seg i informasjonsflommen.
Vi tilbyr bedriftsforedrag om klima for elver. Kursholderne går i dette kurset gjennom en rekke sentrale tema, som hjelper elevene å forstå kompleksiteten i klimautfordringene verden står overfor, og hva som kan være løsningene.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kommunikasjon med unge i risikosonen - intro for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi på skolen møte elever som er i risikosonen for å havne i kriminalitet eller rus, eller som allerede står midt i problematikken?
Vi tilbyr bedrifsinternt kræsjkurs om klima. Dette kurset gir dere kunnskapen dere trenger for å kunne gi elevene gode svar på de viktigste spørsmålene om klimaendringene. Ungdom har lavere klimaskepsis enn den voksne befolkningen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kur mot klimaapat. I dette kurset gis det gode eksempler på hvordan vi kan motivere elevene til økt interesse for klimautfordringene verden står midt oppe i.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om leksebevisst skole og praksis for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvilken leksepraksis har du? Hvordan kan skolen legge best mulig til rette for at leksesituasjonen hjemme blir en god læringssituasjon for elevene, dersom vi skal gi lekser?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lese- og skrivevansker i videregående skole. I dette kurset ser vi på årsaker til vanskene, du får tips til undervisningsstrategier som kan fungere for disse elevene og til aktuelle digitale hjelpemidler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lesekartlegging i skolen for ledere, lærere og veiledere i skolen. Det handler om hvordan skoler kan følge med på elevenes lesing og skaffe seg tilstrekkelig kunnskaper om elevene med tanke på å iverksette og evaluere relevante tiltak på klasse- og / eller elevnivå.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lesekurs i klassene for lærere i alle klassetrinn. Hvordan legge til rette for lesekurs for klassene, som fast praksis på skolen? Kurset henvender seg til ledere, lærere og veiledere, som ønsker å etablere klasselesekurs som fast praksis på sine skoler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om å lesenøkler i voksenopplæringen for lærere i den videregående skole og voksenopplæringen. I dette kurset viser kursholder hvordan du kan jobbe systematisk med leseundervisning i voksenopplæringen, med metoden Lesenøkler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om livsmestring i klasserommet for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan hjem og skole sammen bidra til at elever opplever å mestre eget liv uten at de blir pålagt et ansvar de ikke skal ha?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs for lærere om lærere som strever - hvem gjør hva og hvordan. Hva gjør vi, som skoleledere, når vi står overfor lærere som av ulike årsaker ikke mestrer alle sider av læreryrket, som opplever at de mislykkes og som trekker seg vekk fra samarbeidsarenaene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om læring i fokus for lærere i den videregående skole. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan skape en skolekultur der alle trives og lærer og hvor elevene involveres i egen skolehverdag i større grad.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om læringsstrategier og inkluderende fagundervisning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan hjelpe elevene til å organisere kunnskap og regulere sitt eget læringsarbeid.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mening, mestring og moro i matematikk for lærere i barne- og ungdomsskole fra 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi hjelpe elevene våre til å mestre matematikk, og samtidig ha det moro i matematikktimene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om menneskerettigheter i alle fag for lærere i alle klassetrinn. Menneskerettigheter, ja - alle vet liksom hva det er, men så er det faktisk sånn at ikke alle egentlig vet så mye om menneskerettighetene.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mestring, medvirkning og motivasjon i barneskolen for ansatte i barneskolen, PPT og andre instanser, som jobber med denne elevgruppen. Kurset fokuserer spesielt på arbeid med inkluderende læringsmiljø.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mestring, medvirkning og motivasjon i u-skolen og vgs. -for ansatte i ungdomsskole, videregående skole, PPT og andre yrkesgrupper som arbeider med ungdom. Kurset fokuserer spesielt på arbeid med inkluderende læringsmiljø.
Vi tilbyr bedriftskurs om mestring, medvirkning og motivasjon i VO for ansatte i voksenopplæringen og flyktningtjenesten / NAV. Intensjonen med dette metodearbeidet er at elevene skal medvirke i å finne løsninger på det de strever med, og at de skal oppleve autonomi og mestring i skolehverdagen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om motivasjon og mestring for lærere i alle klassetrinn. Kurset bygger på sentrale teorier innen motivasjon og mestring og beskriver praktiske tiltak som både forebygger og avhjelper opplevelser av nederlag og lært hjelpeløshet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om muntlig aktivitet i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvilke faktorer bør være til stede for at samtaler skal kunne være en hensiktsmessig og god læringsarena, og hvordan gjør man det i praksis?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om muntlig bruk av språket - i fremmedspråk for lærere i alle klassetrinn. I LK20 presiseres det et «Språket skal tas i bruk fra første stund». Hvordan gjør vi det? Og hvilke metoder kan vi bruke for å trene på muntlige ferdigheter i fremmedspråk?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kommunikasjon med unge for lærere i alle klassetrinn. Mange barn strever med seg selv og med samspillet med de rundt seg. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan best kan møte barn som ikke vet hvordan de skal håndtere sine egne følelser.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om barn som pårørende. I dette kurset tar vi for oss hvordan vi kan møte, hjelpe og støtte barn som lever med fysisk syke foreldre, psykisk syke foreldre, eller har foreldre som strever med rusproblematikk.
Hvilket handlingsrom har skolen i saker som dreier seg om bekymringsfullt skolefravær? Hvordan kan vi jobbe, sammen med foresatte og andre hjelpeinstanser, slik at elever som av ulike årsaker ikke fikser skolen, vil komme tilbake?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om når team og ledergrupper ikke fungerer optimalt for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi si fra til kollegaer om det de gjør - som vi ikke synes fungerer - på måter som hindrer at forholdet oss imellom rakner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om ord og begrepsundervisning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset jobber vi med hvordan vi kan legge til rette for å utvide og utdype elevenes ordforråd og begrepsforståelse i fag og på tvers av fag.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om pedagogiske escape-spill for lærere i ungdoms- og videregående skole. Escape-spill gir elevene trening i kreativitet, samarbeid, kommunikasjon og kritisk tenkning.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering for 1. - 7. trinn for lærere som jobber på barneskolen. I dette kurset får du som jobber i barneskolen både praktisk trening og god oversikt over hva du trenger å kunne, for å kunne introdusere programmering for dine elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering for 8. - 10. trinn for lærere som jobber i ungdomsskolen. Kurset gir både praktisk trening og god oversikt over hva du trenger å kunne, for å kunne introdusere programmering for dine elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering i matematikk S1 + S2 for lærere i videregående skole. Hvordan designe undervisningsopplegg i programmering? Kurset setter søkelys på de mest relevante programmene basert på læreplanen i LK20.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmeringsdidaktikk for ungdomsskolen. Gjør programmeringsundervisningen engasjerende, morsom og relevant med vårt visuelle programmeringskurs, for ungdomsskolelærere i matematikk!
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om pågående livstruende vold i skolen for lærere i alle klassetrinn. Hva gjør vi dersom en hendelse med livstruende vold oppstår på skolen og hvordan kan vi forebygge og forhindre slike situasjoner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring - et steg videre for lærere i alle klassetrinn. Dette kurset er for lærerkollegier som har noe kjennskap til samarbeidslæring og har lyst til å lære mer og videreutvikle undervisningspraksisen i tråd med prinsippene i denne metoden.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring i undervisningen - intro for lærere i alle klassetrinn. Deltakelse i dette kurset vil deg god kunnskap om hvordan du kan strukturere for effektivt samarbeid i undervisningen, og for elevenes faglige og sosiale læring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring som ledelsesverktøy for lærere i alle klassetrinn. Kursholder legger vekt på samarbeidslæring som teori og metode, og sammen bygger vi en verktøykasse av strukturer og metoder som kan tas i bruk i egen praksis etterpå.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samfunnskunnskap og historie i voksenopplæringen, for lærere i den videregående skole og voksenopplæringen. Hvordan aktualisere samfunnskunnskap og historie for minoritetsspråklige elever gjennom gjenkjennbare tema?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skap bevegelsesglede for lærere i barneskole, SFO/AKS, 1 - 10 klasse. Bli med på en aktiv dag - lær med kroppen - få påfyll til inspirasjonsbanken. Dette kurset er for deg som vil skape mer varierte aktiviteter og bidra til større bevegelsesglede hos barn og voksne.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skap et høytpresterende profesjonelt læringsfellesskap for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hva kjennetegner et høytpresterende læringsfellesskap, og hva må til for å komme dit?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skriveopplæring i videregående skole for lærere i den videregående skole. Hvordan kan vi jobbe med formativ vurdering i skriveopplæringen i et treårig løp, slik at elevene blir godt forberedt til videre studier?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om sparring for skoleledere, for lærere i alle klassetrinn. Savner du rommet for å drøfte viktige problemstillinger som skoleleder? Skoleledelsen spiller en sentral rolle for å lykkes med å skape de beste rammene for god, meningsfull og utfordrende undervisning.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om språk- og leseveiledning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan lage kvalitativt gode rutiner for forebygging av lesevansker.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om språkvansker hos elever i grunnskolen for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi identifisere utviklingsmessige språkforstyrrelser i de første skoleårene og hvordan kan vi hjelpe elever med denne type språkforstyrrelser i skolehverdagen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om strategiske ledergrep i skoleutvikling for lærere i alle klassetrinn. Hvilke strukturer og arenaer må være på plass for at vi skal kunne skape rom for både individuell og kollektiv utvikling i det profesjonelle fellesskapet?
Vi tilbyr bedriftskurs om systematisk arbeid for et trygt og godt skolemiljø for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi legge til rette for systematisk og helhetlig jobbing med læringsmiljøet i skolen, slik at alle elever opplever at skolen er trygg, både faglig og sosialt?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tekstskaping i det inkluderende klasserommet for lærere i barneskolen 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi ivareta behovet for spesialundervisning og tilpasning i klasseromskonteksten? Eleven på mellomtrinnet synes ikke lenger det er stas med lesekurs på grupperommet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tilhørighet gjennom undervisning i skolen for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan arbeid med fagene kan hjelpe både sosial og faglig læring, og øke tilhørigheten for alle elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig læring i skolen for lærere og skoleledere i grunnopplæringen. Hvilket handlingsrom har skolen når det kommer til å jobbe tverrfaglig? I dette kurset ser vi på dette, og hvordan vi kan legge til rette for en skolehverdag som muliggjør denne arbeidsformen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig prosjekt i instruksjon/ ledelse/ norsk. Hvordan kan vi gjennomføre et tverrfaglig prosjekt i instruksjon og ledelse og norsk? I dette tverrfaglige prosjektet skal vg3 musikk lage en sceneadaptasjon av et litterært verk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig prosjekt i norsk og musikk for barnetrinnet. Dette kurset retter seg mot lærere som jobber på mellomtrinnet, og som har fagene norsk og musikk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om underveisvurdering i matematikk P1 og P2 for lærere i alle klassetrinn. Hva kreves av lærere for å oppfylle krav til underveisvurdering og standpunktvurdering etter ny læreplan i matematikk, og hvordan kan vi øke elevenes motivasjon i faget?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om utforskende vurderingsformer med LK20 og AI/KI for lærere i den videregående skole. Utforskende og læringsfremmende vurdering, hvordan gjør vi det og hva oppnår vi? LK20 bringer med seg nye og interessante utfordringer for en lærer.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om utvikling av profesjonsfellesskapet for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan finne frem til og utnytte personalgruppens styrker, til det beste for utviklingen av det profesjonelle fellesskapet på skolen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om veiledning for skoleledere, for lærere i alle klassetrinn. Kjenner du som skoleleder behov for ha en nøytral samtalepartner og en arena der du trygt kan diskutere tema du synes det er vanskelig å snakke med andre om?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om vurdering i fagfornyelsens tid - i fremmedspråk for lærere i alle klassetrinn. Hvordan vurdere i fremmedspråk i tråd med læreplanens intensjoner, og med økt elevmedvirkning?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om vurdering i fremmedspråkene for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi få til elevmedvirkning i vurderingssituasjonene, og hvordan kan vurdering bli en naturlig del av undervisningen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økt leseforståelse og bedre skrivekompetanse for lærere i den videregående skole og i voksenopplæringen. Kurset gir gode tips og ideer til lese- og skriveundervisning for minoritetsspråklige elever i videregående skole og voksenopplæringen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om å lese og skrive i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvordan jobber vi for å sikre elevenes læring og progresjon, mestring og glede i fremmedspråkene?