Master of Business Administration - MBA - nettkurs - Heltid/del



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Oppstart hver dag hele året
Varighet: Heltid 3 semester over 1,5 år - Deltid 4 semester over 2 år
Pris: Ta kontakt

Vi tilbyr nettbasert studie i Master of Business Administration - MBA på heltid eller deltid. Master of Business Administration er en internasjonalt anerkjent grad som kan åpne mange dører i arbeidsmarkedet, både i Norge og i utlandet.

Beskrivelse:
I samarbeid med Heriot-Watt University tilbyr Høyskolen Kristiania et MBA-studium av internasjonal toppklasse i Norge.

Sikter du mot en lederstilling i næringslivet eller offentlige institusjoner, er en MBA et naturlig valg. MBA-studiet egner seg godt for deg som har noe arbeidserfaring, og gir et godt grunnlag for karriereutvikling.

Studieprogrammet kan gjennomføres som et rent nettstudium, eller du kan velge å delta på helgesamlinger i de ulike kjerneemnene som inngår i studieprogrammet.

Studieinformasjon:
Studiets styrke er dets tverrfaglighet. Som student eksponeres du for et bredt spekter av problemstillinger som er relevante i moderne forretningsvirksomheter. De ulike kursforfatterne er alle internasjonale kapasiteter innen sine fagområder, og det er imponerende å se hvordan man har klart å kombinere behov for akademisk grundighet og praktisk relevans.

MBA-graden gir deg kunnskap om emner som er grunnleggende for ledelse. Du vil utvikle analytiske ferdigheter som er uunnværlige i problemløsning og beslutningstaking. Den vil gi deg forståelse om ledelsesprosessen og menneskelig atferd i organisasjoner, og gi innsikt i skiftende forretningsklima, økonomiske, sosiale og politiske miljøer som påvirker den kommersielle verden.

Studiet er krevende, og du får ingen MBA fra Heriot-Watt University uten å legge ned et stort arbeid. Belønningen kommer ved at du blir attraktiv i arbeidsmarkedet. Tilbakemeldingen fra tidligere studenter er at en MBA fra Heriot-Watt er en respektert kvalifikasjon i næringslivet og at den bidrar til å åpne de rette dørene.

Opptakskrav:
Du må ha en bachelorgrad eller godkjent realkompetanse. For å få opptak gjennom realkompetanse må følgende dokumenteres:
• 25 år eller mer i løpet av opptaksåret
• 5 års arbeidserfaring eller mer

Lånekassen:
NB! Studiet er ikke støttet av Lånekassen

Kursmateriell:
Pensum - Elektronisk pensum er inkludert i emneavgiften. Denne får du tilgang til i læringsportalen. Hvis du ønsker pensumet i permer kan du selv bestille dette direkte fra EBS via email.

Eksamen / sertifisering:
Heriot-Watt University University arrangerer tre eksamensperioder i året; april/mai, august og desember. Alle emner tilbys i hver periode.

Det blir arrangert eksamen på mer enn 350 steder i over 150 land verden over. I Norge er det er mulig å velge eksamensavleggelse i følgende byer: Ålesund, Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim i major periodene. I minor periodene tilbys eksamen kun i Oslo. OBS! Vi kan ikke garantere at ønsket sted vil bli innfridd, da det er EBS som setter opp eksamensplan på grunnlag av alle påmeldinger. EBS legger ut informasjon om dette under kommunikasjonsfanen i studentportalen hos EBS.

Eksamen avholdes på engelsk, og er en tre timers skriftlig eksamen.

Pensum:
Elektronisk pensum er inkludert i emneavgiften. Denne får du tilgang til i læringsportalen.