Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.
Vi tilbyr onlinekurs om den beste babymaten. Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. Margit Vea deler sine råd og om hvilke matvarer og hva som næring som er bra for barnet de første leveårene, samt gir tips og demonstrerer noen smakfulle og næringsrike retter.
Vi tilbyr onlinekurs om fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.
Vi tilbyr onlinekurs om fiks tarmen og resten fikser seg selv. Dette kurset gir deg gode verktøy for hvordan du kan fikse tarmen, restituere tarmen din som igjen vil påvirke helsen din positivt. Kurset ligger i egen Facebookgruppe, og du kan stille spørsmål i gruppen.
Vi tilbyr foredrag om hva påvirker tarmhelsen vår, og hvordan gjenopprette balansen. På hvilken måte påvirker vaksiner, antibiotika og sprøytemidler kroppen vår? Mikroorganismene i tarmen vår, vårt indre økosystem, påvirkes av alt vi får i kroppen.
Vi tilbyr onlinekurs om julebakst med surdeig. Det er tid for julebaking – med surdeig! Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye, også julebaksten!
Vi tilbyr onlinekurs om julens beste godteri og snacks. Julen kommer fortere enn du aner, og hva er vel bedre enn å møte den med det beste julegodtet? Bli med på kurs der du fyller opp med julens godteri og snacks fra eget kjøkken!
Vi tilbyr online kraftkokekurs. Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter.
Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.
Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke har et naturlig innhold av probiotiske bakterier. På dette kurset lærer du grunnprinsippene i hvordan fermentere grønnsaker, lage vannkefir og kombucha. Du får med deg vannkefirkorn og scooby hjem.
Nå tilbyr vi i Unge Kokker nemlig spennende og smakfulle hybelmatkurs, skreddersydd for deg mellom 13 og 20 år. Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!
På kurset lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse. Det sies at veien til hjertet går gjennom magen – og smaken er viktig. På kurset matkompis lærer du å lage smakfull mat med en inspirerende vri.
Vi tilbyr matkurs til SFO og barnehage. Her lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.
Visste du at hver og en av oss kaster over 42 kilo mat hvert år? Det er mye mat som kunne og burde vært spist! Unge Kokker har et stort engasjement for å kaste mindre mat, og for oss er dette kurset viktig av flere grunner.
Her lærer du hvordan du enkelt kan lage sunne og smaksrike retter på bålet. Etter kurset har deltagerne som matambassadører mulighet til å dele med andre hva de har lært. Blant annet gjennomføre matverksteder sammen med venner, hjemme, på fritidsklubben, eller en liten gruppe.
Vi tilbyr smart sushikurs. Sushi er digg! Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!
Med utgangspunkt i Borgo Pieve a Salti sykler dere i vakre Val d´Orcia, blant vin- og olivenranker så langt øyet kan se. Nyt avslappende dager med bading, kulturelle og kulinariske opplevelser.
Med utgangspunkt i sjarmerende hoteller sykler dere mellom middelalderbyer, vingårder og slott, før dere avslutter med noen rolige dager i vakre Cinque Terre. En drømmeferie for deg som vil ha litt av alt. Bading, mat- og vinopplevelser, samt fot- og sykkelturer.
Reisen kombinerer sykling fra Lucca langs den toskanske kysten til Cinque Terre. I tillegg til fine etapper vil det i Viareggio og Monterosso være muligheter for forfriskende bad. Denne sykkelturen gir deg muligheten til å oppleve det beste av to regioner i Italia.
Vi arrangerer høyfjellssykling i verdensklasse - Haute Route Hallingdal. Inspirert av de klassiske alpine høyrutene i Alpene og Colorado tar vi deg med på en spektakulær og uforglemmelig reise i det norske høyfjellet.
Lucca og Pisa er fremtredende byer i Toscana og tilfører regionen stor kulturell verdi. Pisa og Lucca er to betydningsfulle byer i Toscana. Lucca er kjent for sine godt bevarte renessanse-murer som omkranser bykjernen og sitt rike historiske arv, som inkluderer mange kirker og tårn.
Skreddersydde turer for triatlon- og sykkelklubber, bedrifter, idrettslag, foreninger, og vennegjenger. Dere kan velge fritt fra menyen av eksisterende turer, eller vi kan lage en skreddersydd tur basert på dine preferanser og drømmer.
Et sykkeleventyr i midnattsolens rike, hvor vi bla. sykler innom Senja, Andøya og Lofoten på veien. Dette er en sykkeltur for deg som har drømt om å oppleve noe av det vakreste Nord-Norge har å by på.
En tur for entusiasten og dem med forkjærlighet for klassikerne, med ren belgisk sykkelglede, vafler og kanskje en øl. Dere flyr til og fra Paris.
Med utgangspunkt i sjarmerende hoteller sykler dere mellom middelalderbyer, vingårder og slott, hver kveld avsluttes med autentisk italiensk-måltid. Turen gjennomføres med norsk reiseleder, i samarbeid med EPEAK og VI OVER 60 REISEGØY.
Vi arrangerer sykkeltur i Piemonte . Piemonte er en italiensk region som byr på noe av det ypperste i Europa hva gjelder kulturelle og kulinariske opplevelser.
Opplev Toscanas skjønnhet fra sykkelsetet, hvor du kan nyte historiske byer, idylliske landskap og lokale delikatesser, med overnatting på nøye utvalgte, sjarmerende hoteller.
Dette er en tur for deg som ikke nødvendigvis er en erfaren syklist, men likevel ikke er redd for å bli litt sliten. Om du er romantiker, mat- og vinelsker, eller kanskje en kombinasjon av begge, er Toscana en drømmedestinasjon.
En rundtur innom Piemonte og Lombardia langs Maggioresjøen. En tur gjennom Piemonte og Lombardia langs Lago Maggiore – Italias nest største innsjø med en sjarmerende kystlinje, frodig landskap og historiske byer.
Bring together collages and clients ör friends and family members and arrange a cooking class. We offer hands-on group and corparate team building cooking classes. They are about a min 10 people on evening or weekends event.
Bli med på kurs i konditorfagets kunst - nybegynner eller profesjonelle - alle er velkommen. Kursene holdes av Raphaël Macpabro, chef pâtissier fra Paris med tyve års erfaring. Privat kurs til hjem, mulig via nettsiden. Kursene i Oslo. +1000
Vi tilbyr indisk glutenfri matkurs. Vi arrangerer unike mat- og kulturreiser til India. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord.
Vi arrangerer unike mat- og kulturreiser til India. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord.
Vi tilbyr indisk matkurs for storkjøkken. Vi arrangerer unike mat- og kulturreiser til India. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord.
Vi tilbyr kurs i indisk streetfood. Vi arrangerer unike mat- og kulturreiser til India. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord.
Vi tilbyr indisk tapas matkurs. Vi arrangerer unike mat- og kulturreiser til India. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord.
Vi tilbyr indisk vegetar matkurs. Vi arrangerer unike mat- og kulturreiser til India. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord.
Vi tilbyr kurset Det lille Kjøkkenhagekurset. Det lille Kjøkkenhagekurset er ett dagskurs med både praktisk og teoretisk læring.Kurset gir en innføring og oppfriskning om økologisk kjøkkenhagebruk.
Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!
Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager. Kurset skal gi deg inspirasjon til å sette i gang, viljen til å fortsette, og kompetanse til å ta hagen i bruk, -utvikle og leve med den lenge!