Bli med på et kokkekurs som tar for seg det nordiske kjøkken! Med suksessen til våre kurs basert på kjente verdenskjøkken, kommer neste utvidelse. Vi gleder oss til å introdusere - Nordiske smaker!
Det nordiske kjøkken har på alvor inntatt den internasjonale restaurantscenen. Alt i fra restauranter i ypperste klasse, med lange menyer, til folkelige brasseier og travle kaféer. Filosofien er enkel; få elementer på tallerken og virkelig la hovedråvaren skinne, enten det er skrei, gulrot eller kantarell.
I dette kurset vil vi gå i dybden på Nordiske mattradisjoner og vise deg teknikkene som den ny-nordiske matscenen bruker i dag. Vi tar utgangspunkt i klassiske retter fra Sverige, Danmark og Norge, men med et moderne uttrykk. I løpet av kurset lager deltagerne ulike retter, forrett, hovedrett og dessert. Menyen vil variere etter sesong.
Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Dippingsauser til å ta med hjem
*Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.