Nordiske Smaker - Kokkekurs



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene
          Oslo
Kursadresse: Maridalsveien 87 b, 0461 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 17:00 - 21:00
Varighet: 4 timer
Pris: 1750
Neste kurs: 25.03.2025 | Vis alle kursdatoer

Bli med på et kokkekurs som tar for seg det nordiske kjøkken! Med suksessen til våre kurs basert på kjente verdenskjøkken, kommer neste utvidelse. Vi gleder oss til å introdusere - Nordiske smaker!

Det nordiske kjøkken har på alvor inntatt den internasjonale restaurantscenen. Alt i fra restauranter i ypperste klasse, med lange menyer, til folkelige brasseier og travle kaféer. Filosofien er enkel; få elementer på tallerken og virkelig la hovedråvaren skinne, enten det er skrei, gulrot eller kantarell.

I dette kurset vil vi gå i dybden på Nordiske mattradisjoner og vise deg teknikkene som den ny-nordiske matscenen bruker i dag. Vi tar utgangspunkt i klassiske retter fra Sverige, Danmark og Norge, men med et moderne uttrykk. I løpet av kurset lager deltagerne ulike retter, forrett, hovedrett og dessert. Menyen vil variere etter sesong.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Dippingsauser til å ta med hjem

*Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.