Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Vi tilbyr kurs i takkebakst. Ingenting er som takkebakst til jul! Fredag baker vi flatbrød, lørdag lomper/potetlefser og selskapslefser (tynnlefse). Kursleder kjøper inn ingredienser, utgifter til ingredienser kommer i tillegg.
Vi tilbyr nettkurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!
På dette kurset baker vi myke lefser som egner seg godt til både saltmat og søtmat. Kurset går over en kveld, du velger mellom kurs 1,2, eller 3.
Uthuset driver også med catering, men kun til store selskap (minimum 80-100 personer). Det vi gjør mest er selvfølgelig å grille. Her er det ubegrensede muligheter, selv om mesteparten av grillingen til Craig er på amerikansk-vis.
Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs. Velkommen til Uthuset!
Me tilbyr kurs i fermentering, sjølvhushald. Bli med tidligere Farmen- mentor, Hedda Kortnes. Lær korleis du med enkle grep kan få ein meir berekraftig kvardag med fermentering og sjølvberging. Målsettinga er å lære korleis du kan kome deg gjennom vinteren med mykje sjølvprodusert mat
Vil du lage en bedre middag med veiledning av en god kokk? Eller kjempe lag mot lag om å lage den beste retten? For grupper som vil delta og ikke bare bli servert er dette bra teambuilding. Kokken leder gruppa gjennom prosessen, dere nyter maten etterpå.
Kurset gir deg en kort og praktisk introduksjon til permakultur så du enkelt kan dyrke urter og litt grønnsaker og kanskje bli selvforsynt med Valdres hvitløk.