Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.
Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.
For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag.
Vi fokus på SJØMAT, og er med på “sjømatfestivalen”, vi lagt opp til en eksklusiv sjømat-kveld i Kjøkkenet i Veita.
Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.
Vi i kjører spesialmatkurs med tema MATSOPP i samarbeid med Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri. Jim holder kurs i all den spennende matsoppene vi har i de trønderske skogene. Her vil du lære de relevante kjennetegnene og litt historie.
Vi tilbyr temakurs - sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.
Vi tilbyr nettkurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!
Vi tilbyr kurs i takkebakst. Ingenting er som takkebakst til jul! Fredag baker vi flatbrød, lørdag lomper/potetlefser og selskapslefser (tynnlefse). Kursleder kjøper inn ingredienser, utgifter til ingredienser kommer i tillegg.