Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.
Vi skal også lage noen gode sauser som passer perfekt til fisk. Det serveres rikelig med smaksprøver som dere lager underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget
Slik gjennomføres kurset:
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Deltagerne deles i grupper
• Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene / smaksprøvene
Etter kurset har du lært:
• De forskjellige stykkningsdelene og kjernetempratuerer
• Sauser som passer til fisk
• Forskjellige tilberedingsmetoder
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og etter kurset.
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lær å lage fisk
Kursmateriell:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs
• Smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale