Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige? Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om mat og vin i kombinasjon
Antall deltagere: 12 - 36 personer
Kursmateriell:
Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Middag under kurset, nærmere bestemt 5-retter
• Demonstrasjonskurs (ca. 3 timer)
• To ulike viner til hver rett
• Et virkelig grundig oppskriftshefte som omhandler maten og vinene
• Foredragsholdere