Kokkekamp på kulinarisk akademi



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen, 2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper

Perfekt for grupper som ønsker seg noe mer enn bare middag, men ikke ønsker et fullt matlagingskurs.

Kokkekamp inneholder både konkurransematlagning og en kunnskapsquiz. Kvelden starter med at kokkene viser klassiske teknikker som lagene må bruke i sin rett.

Retten må inneholde teknikkene som er demonstrert og noe eget.

Vi setter ca. 1-1,5 time til hele kokkekampen og hver gruppe presenterer til slutt to tallerkener hver. Etter konkurransen setter man seg til bords og nyter en smakfull 4-retters meny. Retten fra kokkekampen inngår i menyen, denne gangen tilberedt av våre kokker.

Kjøkkenseanse: ca 1-1,5 time, deretter bespisning

PASSER TIL:
Kundearrangement
Firmaarrangement
Jubileum og markeringer
Vennegjengen
Julebord/sommerfest
Kick-off

Greit å vite:
Minimum antall: 8 personer og oppover
To avdelinger: Sagene & Mathallen
Varighet på kjøkkenet fra 1 til 3 timer
Bespisning eller arrangement har en varighet fra 2 til 5 timer
Antall grupper på kjøkkenet samt størrelse på grupper vil variere etter antall deltagere
Menyen varierer etter sesong og våre kokker bruker alltid de beste råvarene
Med mindre annet er spesifisert kommer drikke i tillegg
Aktivitetstilbud kan variere basert på selskapets størrelse