Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Kurs i selvforsyning - Lær å lage din egen yoghurt, granola og Italiensk pasta. Kurset vil foregå delvis på norsk og delvis på engelsk.
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Surdeigskurset tilbys på engelsk. Vea Carpi`s sourdough course will be partly “show and tell” but a mainly “hands-on” experience. She will guide you through all stages of sourdough baking, from feeding the starter to baking the loaves.
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning - Sank Tang&Tare! Dette grundige kurset gir deg kunnskapen om forskjellige typer tang og tare, hvordan høste dem og hvordan bruke dem både ferske i matlaging og hvordan foredle for å ha tilgjengelig i kjøkkenhylla di alltid.
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Lær hvordan du behandler og lagrer årets innhøstede skatter for å ha mat hele året! Inkl. mini fermenteringskurs. Har hagen gitt en herlig dyrkesesong , men du lurer på hvordan du best kan oppbevare avlingen din gjennom vinteren?
Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.
Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger m.m. Ta kontakt om du er interessert i kurs andre tider og steder. Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger mm og online.
Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.
Ønsker du å se skjærgården og øysamfunnene gjennom en kjentmanns øyne? Vi tilbyr den beste formen for sightseeing, i båter man kjører selv og med lokalt følge som viser veien. Ta kontakt for avtale.
Vi tilbyr lett havfiske. Lett havfiske eller fjordfiske som det også kalles, foregår fra båt innaskjærs. Fisket er artsbasert slik at kundene får prøve seg på forskjellige teknikker som gir spesifikke arter.
Bli med på Snorkel safari. Vi tilbringer noen herlige timer i sjøen og utforsker den unike verdenen under vann. Vår instruktør hjelper til med utstyr og grunnleggende teknikker, men det forventes at deltakerne er svømmedyktige og har brukt maske og snorkel før.
Tang vil aldri bli det samme etter at man har vært med på en tangsafari! Noen har aldri brydd seg om tang, og mange har til og med synes at den har vært ekkelt. Men nå er tiden inne for å lære mer om denne fantastiske ressursen som finnes overalt rundt oss. Nå skal den få en verdi!
Kurset tar for seg slakt og partering i praksis, hvor elevene har mulighet til å føre kniven selv under veiledning fra oss. Hygiene, kjøttkvalitet og lagring av kjøtt blir også gått nøye igjennom. Riktig utført partering gjør gourmetretten til en nytelse! Det er mulig å få kjøpt kjøtt fra kurset.
Vi lærer deg hvordan du henter frem den deilige gourmet smaken i viltkjøttet. Alle får individuell veiledning. Kurset avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne, hvor elevene kan ha med seg en gjest hver til bords. Middagen er gratis for gjesten.
Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.
Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.
Dette nettkurset er en effektiv kostholdsplan som hjelper deg å komme i ditt livs beste form med plantebasert mat. Du får daglig inspirasjon til å bytte ut faste matvaner med nye plantebaserte ingredienser - samtidig vil du merke at maten du spiser påvirker helsen.
Vi tilbyr italiensk matlagningskurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger - hjemme hos deg eller i lokalene du måtte foretrekke.
Nå kan du dra på en ukes tur til Lucca i Toscana, lære italiensk med dyktige italiensklærere og så kombinere det behagelige med det nyttige når lokale eksperter tar deg med inn i vinens verden med vinsmakinger og vingårdsbesøk, og i den Toscanske mattradisjonen med praktiske kurs der dere lager mat.
Me tilbyr kurs i fermentering, sjølvhushald. Bli med tidligere Farmen- mentor, Hedda Kortnes. Lær korleis du med enkle grep kan få ein meir berekraftig kvardag med fermentering og sjølvberging. Målsettinga er å lære korleis du kan kome deg gjennom vinteren med mykje sjølvprodusert mat