I denne kategorien finner du kurs i forskjellige fag som filosofi, religion, anatomi, fysiologi, landbruk, pedagogikk og jus. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om bruk av nødvergeteknikker i skolen for lærere i alle klassetrinn. Hva gjør vi når dialogen kommer til kort og vi står i situasjoner som går på helse, miljø og sikkerhet løs?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om cooperative Learning - for barnetrinnet. Cooperative Learning gir deg som lærer et godt hjelpemiddel for å realisere intensjonene om økt elevmedvirkning og inkludering i læreplanen og lovverket.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om demokrati og medborgerskap i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvordan kan vi konkretisere demokrati og medborgerskap og jobbe med det i praksis i fremmedspråkene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om dialogisk undervisning for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi legge til rette for et elevaktivt læringsmiljø, der undervisningen er lagt opp rundt muntlige aktiviteter og samtale?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om effektiv læring med bedre studieteknikk for elever, for lærere i ungdoms- og videregående skole. Dette kurset retter seg mot elever og gir gode tips og råd til hvordan de kan endre og forbedre sine egne studievaner.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om effektiv undervisning for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan vi bruke kunnskap fra nevrovitenskap og psykologi i for å legge til rette for dyp og varig læring hos elevene våre?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om eksamen i matematikk og LK20 - hva er nytt for lærere i alle klassetrinn. Hvilke konsekvenser får endringene på eksamen for undervisningen og for samarbeidet i matematikkseksjonen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elevaktive arbeidsmetoder i barneskolen for lærere i barneskolen 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi knytte læringsaktiviteter og fysisk aktivitet sammen, slik at det styrker elevenes læring?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever med stort læringspotensial for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan vi fange opp elever med stort læringspotensial og legge til rette for tilpasset opplæring for disse elevene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever som utfordrer oss for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi som jobber direkte med elevene i skolen best mulig møte de elevene som har en atferd som utfordrer oss, slik at både elevene og vi får en bedre arbeidshverdag?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elevtilpasset leseopplæring på 1.- 4. trinn for ledere, lærere og veiledere i grunnskolen. Hva gjør vi for å tilpasse leseundervisningen best mulig for den enkelte elev og dennes forutsetninger og ressurser?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om en rap-rektors råd for lærere som jobber i ungdoms- og videregående skole. Slik kan du involvere kidsa på en meningsfull måte - som funker. Alle skoler blir målt på elevmedvirkning, men ingen har lært hvordan man gjør det på en god måte.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om et komediedrama i fire akter for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset får du et humoristisk, men dypt alvorlig, blikk på de skoleansattes mange roller i det sosiale samspillet i skolehverdagen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om EU, EØS-avtalen og Norge for lærere i videregående skole. Det er uro i den internasjonale økonomien. Det er krig i Europa. Storbritannia har forlatt EU. Kina vokser fram som en ledende verdensøkonomi i geopolitisk rivalisering med USA.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fortellinger som tverrfaglig verktøy for lærere i den videregående skole og voksenopplæring. Hvordan kan vi benytte fortellinger basert på elevenes egne erfaringer, som utgangspunkt for tverrfaglig arbeid i videregående skole og voksenopplæring?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fremmedspråk og fagfornyelsen for lærere i den videregående skole. Hva er nytt i fremmedspråkene i innføringen av LK20? Å kunne fremmedspråk handler om å forstå og bli forstått.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om geopolitikk, energi- og strømkrise i Europa for lærere i den videregående skole. Energikriser er ikke noe nytt. Mangel på energi, krig og internasjonale konflikter har flere ganger skapt høye priser på olje og gass. Men, markedene har over tid endret seg.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om gode lesestrategier for lærere i alle klassetrinn. Hvordan legge til rette for gode lesestrategier, i fag og på tvers av fag og klassetrinn? Dette kurset henvender seg til ledere og lærere som underviser i ulike fag, uansett trinn og skoleslag.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan få en språkseksjon til å fungere for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi legge til rette for godt samarbeid i språkseksjonen på skolen? Læreplanen er den samme for 47 ulike språk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan lærer elever å lære, for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset vil du få forståelse for hvordan elever lærer å lære og konkrete verktøy du kan bruke som lærer elevene å lære uten at det går på bekostning av andre kompetansemål.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om «blir vi vurdert på dette» - vurdering anno 2023 for lærere som jobber i ungdomsskolen. Vurdering anno 2023 handler i stor grad om elevmedvirket undervisning og vurdering.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan vurdere i tråd med LK20s intensjoner for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan ta i bruk handlingsrommet vi faktisk har knyttet til vurdering, og jobbe smartere med vurderingsarbeidet, til det beste for både elever og lærere?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om intensive lesekurs for elever med lesevansker for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan organisere og gjennomføre intensive lesekurs og hvordan lage gode rammer for dette tiltaket.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om internasjonal politikk for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset løftes de viktigste spørsmålene på den internasjonale arenaen frem. Ser vi slutten på en globalisert verden?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kildekritikk - hvordan skille gode kilder fra dårlige for lærere i alle klassetrinn. Vår tidsalder omtales ofte som kunnskapssamfunnet, men det blir stadig vanskeligere å orientere seg i informasjonsflommen.
Vi tilbyr bedriftsforedrag om klima for elver. Kursholderne går i dette kurset gjennom en rekke sentrale tema, som hjelper elevene å forstå kompleksiteten i klimautfordringene verden står overfor, og hva som kan være løsningene.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kommunikasjon med unge i risikosonen - intro for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi på skolen møte elever som er i risikosonen for å havne i kriminalitet eller rus, eller som allerede står midt i problematikken?
Vi tilbyr bedrifsinternt kræsjkurs om klima. Dette kurset gir dere kunnskapen dere trenger for å kunne gi elevene gode svar på de viktigste spørsmålene om klimaendringene. Ungdom har lavere klimaskepsis enn den voksne befolkningen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kur mot klimaapat. I dette kurset gis det gode eksempler på hvordan vi kan motivere elevene til økt interesse for klimautfordringene verden står midt oppe i.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om leksebevisst skole og praksis for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvilken leksepraksis har du? Hvordan kan skolen legge best mulig til rette for at leksesituasjonen hjemme blir en god læringssituasjon for elevene, dersom vi skal gi lekser?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lese- og skrivevansker i videregående skole. I dette kurset ser vi på årsaker til vanskene, du får tips til undervisningsstrategier som kan fungere for disse elevene og til aktuelle digitale hjelpemidler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lesekartlegging i skolen for ledere, lærere og veiledere i skolen. Det handler om hvordan skoler kan følge med på elevenes lesing og skaffe seg tilstrekkelig kunnskaper om elevene med tanke på å iverksette og evaluere relevante tiltak på klasse- og / eller elevnivå.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lesekurs i klassene for lærere i alle klassetrinn. Hvordan legge til rette for lesekurs for klassene, som fast praksis på skolen? Kurset henvender seg til ledere, lærere og veiledere, som ønsker å etablere klasselesekurs som fast praksis på sine skoler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om å lesenøkler i voksenopplæringen for lærere i den videregående skole og voksenopplæringen. I dette kurset viser kursholder hvordan du kan jobbe systematisk med leseundervisning i voksenopplæringen, med metoden Lesenøkler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om livsmestring i klasserommet for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan hjem og skole sammen bidra til at elever opplever å mestre eget liv uten at de blir pålagt et ansvar de ikke skal ha?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs for lærere om lærere som strever - hvem gjør hva og hvordan. Hva gjør vi, som skoleledere, når vi står overfor lærere som av ulike årsaker ikke mestrer alle sider av læreryrket, som opplever at de mislykkes og som trekker seg vekk fra samarbeidsarenaene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om læring i fokus for lærere i den videregående skole. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan skape en skolekultur der alle trives og lærer og hvor elevene involveres i egen skolehverdag i større grad.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om læringsstrategier og inkluderende fagundervisning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan hjelpe elevene til å organisere kunnskap og regulere sitt eget læringsarbeid.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mening, mestring og moro i matematikk for lærere i barne- og ungdomsskole fra 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi hjelpe elevene våre til å mestre matematikk, og samtidig ha det moro i matematikktimene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om menneskerettigheter i alle fag for lærere i alle klassetrinn. Menneskerettigheter, ja - alle vet liksom hva det er, men så er det faktisk sånn at ikke alle egentlig vet så mye om menneskerettighetene.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mestring, medvirkning og motivasjon i barneskolen for ansatte i barneskolen, PPT og andre instanser, som jobber med denne elevgruppen. Kurset fokuserer spesielt på arbeid med inkluderende læringsmiljø.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mestring, medvirkning og motivasjon i u-skolen og vgs. -for ansatte i ungdomsskole, videregående skole, PPT og andre yrkesgrupper som arbeider med ungdom. Kurset fokuserer spesielt på arbeid med inkluderende læringsmiljø.
Vi tilbyr bedriftskurs om mestring, medvirkning og motivasjon i VO for ansatte i voksenopplæringen og flyktningtjenesten / NAV. Intensjonen med dette metodearbeidet er at elevene skal medvirke i å finne løsninger på det de strever med, og at de skal oppleve autonomi og mestring i skolehverdagen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om motivasjon og mestring for lærere i alle klassetrinn. Kurset bygger på sentrale teorier innen motivasjon og mestring og beskriver praktiske tiltak som både forebygger og avhjelper opplevelser av nederlag og lært hjelpeløshet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om muntlig aktivitet i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvilke faktorer bør være til stede for at samtaler skal kunne være en hensiktsmessig og god læringsarena, og hvordan gjør man det i praksis?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om muntlig bruk av språket - i fremmedspråk for lærere i alle klassetrinn. I LK20 presiseres det et «Språket skal tas i bruk fra første stund». Hvordan gjør vi det? Og hvilke metoder kan vi bruke for å trene på muntlige ferdigheter i fremmedspråk?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kommunikasjon med unge for lærere i alle klassetrinn. Mange barn strever med seg selv og med samspillet med de rundt seg. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan best kan møte barn som ikke vet hvordan de skal håndtere sine egne følelser.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om barn som pårørende. I dette kurset tar vi for oss hvordan vi kan møte, hjelpe og støtte barn som lever med fysisk syke foreldre, psykisk syke foreldre, eller har foreldre som strever med rusproblematikk.
Hvilket handlingsrom har skolen i saker som dreier seg om bekymringsfullt skolefravær? Hvordan kan vi jobbe, sammen med foresatte og andre hjelpeinstanser, slik at elever som av ulike årsaker ikke fikser skolen, vil komme tilbake?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om når team og ledergrupper ikke fungerer optimalt for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi si fra til kollegaer om det de gjør - som vi ikke synes fungerer - på måter som hindrer at forholdet oss imellom rakner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om ord og begrepsundervisning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset jobber vi med hvordan vi kan legge til rette for å utvide og utdype elevenes ordforråd og begrepsforståelse i fag og på tvers av fag.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om pedagogiske escape-spill for lærere i ungdoms- og videregående skole. Escape-spill gir elevene trening i kreativitet, samarbeid, kommunikasjon og kritisk tenkning.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering for 1. - 7. trinn for lærere som jobber på barneskolen. I dette kurset får du som jobber i barneskolen både praktisk trening og god oversikt over hva du trenger å kunne, for å kunne introdusere programmering for dine elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering for 8. - 10. trinn for lærere som jobber i ungdomsskolen. Kurset gir både praktisk trening og god oversikt over hva du trenger å kunne, for å kunne introdusere programmering for dine elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering i matematikk S1 + S2 for lærere i videregående skole. Hvordan designe undervisningsopplegg i programmering? Kurset setter søkelys på de mest relevante programmene basert på læreplanen i LK20.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmeringsdidaktikk for ungdomsskolen. Gjør programmeringsundervisningen engasjerende, morsom og relevant med vårt visuelle programmeringskurs, for ungdomsskolelærere i matematikk!
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om pågående livstruende vold i skolen for lærere i alle klassetrinn. Hva gjør vi dersom en hendelse med livstruende vold oppstår på skolen og hvordan kan vi forebygge og forhindre slike situasjoner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring - et steg videre for lærere i alle klassetrinn. Dette kurset er for lærerkollegier som har noe kjennskap til samarbeidslæring og har lyst til å lære mer og videreutvikle undervisningspraksisen i tråd med prinsippene i denne metoden.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring i undervisningen - intro for lærere i alle klassetrinn. Deltakelse i dette kurset vil deg god kunnskap om hvordan du kan strukturere for effektivt samarbeid i undervisningen, og for elevenes faglige og sosiale læring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring som ledelsesverktøy for lærere i alle klassetrinn. Kursholder legger vekt på samarbeidslæring som teori og metode, og sammen bygger vi en verktøykasse av strukturer og metoder som kan tas i bruk i egen praksis etterpå.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samfunnskunnskap og historie i voksenopplæringen, for lærere i den videregående skole og voksenopplæringen. Hvordan aktualisere samfunnskunnskap og historie for minoritetsspråklige elever gjennom gjenkjennbare tema?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skap bevegelsesglede for lærere i barneskole, SFO/AKS, 1 - 10 klasse. Bli med på en aktiv dag - lær med kroppen - få påfyll til inspirasjonsbanken. Dette kurset er for deg som vil skape mer varierte aktiviteter og bidra til større bevegelsesglede hos barn og voksne.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skap et høytpresterende profesjonelt læringsfellesskap for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hva kjennetegner et høytpresterende læringsfellesskap, og hva må til for å komme dit?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skriveopplæring i videregående skole for lærere i den videregående skole. Hvordan kan vi jobbe med formativ vurdering i skriveopplæringen i et treårig løp, slik at elevene blir godt forberedt til videre studier?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om sparring for skoleledere, for lærere i alle klassetrinn. Savner du rommet for å drøfte viktige problemstillinger som skoleleder? Skoleledelsen spiller en sentral rolle for å lykkes med å skape de beste rammene for god, meningsfull og utfordrende undervisning.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om språk- og leseveiledning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan lage kvalitativt gode rutiner for forebygging av lesevansker.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om språkvansker hos elever i grunnskolen for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi identifisere utviklingsmessige språkforstyrrelser i de første skoleårene og hvordan kan vi hjelpe elever med denne type språkforstyrrelser i skolehverdagen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om strategiske ledergrep i skoleutvikling for lærere i alle klassetrinn. Hvilke strukturer og arenaer må være på plass for at vi skal kunne skape rom for både individuell og kollektiv utvikling i det profesjonelle fellesskapet?
Vi tilbyr bedriftskurs om systematisk arbeid for et trygt og godt skolemiljø for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi legge til rette for systematisk og helhetlig jobbing med læringsmiljøet i skolen, slik at alle elever opplever at skolen er trygg, både faglig og sosialt?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tekstskaping i det inkluderende klasserommet for lærere i barneskolen 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi ivareta behovet for spesialundervisning og tilpasning i klasseromskonteksten? Eleven på mellomtrinnet synes ikke lenger det er stas med lesekurs på grupperommet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tilhørighet gjennom undervisning i skolen for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan arbeid med fagene kan hjelpe både sosial og faglig læring, og øke tilhørigheten for alle elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig læring i skolen for lærere og skoleledere i grunnopplæringen. Hvilket handlingsrom har skolen når det kommer til å jobbe tverrfaglig? I dette kurset ser vi på dette, og hvordan vi kan legge til rette for en skolehverdag som muliggjør denne arbeidsformen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig prosjekt i instruksjon/ ledelse/ norsk. Hvordan kan vi gjennomføre et tverrfaglig prosjekt i instruksjon og ledelse og norsk? I dette tverrfaglige prosjektet skal vg3 musikk lage en sceneadaptasjon av et litterært verk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig prosjekt i norsk og musikk for barnetrinnet. Dette kurset retter seg mot lærere som jobber på mellomtrinnet, og som har fagene norsk og musikk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om underveisvurdering i matematikk P1 og P2 for lærere i alle klassetrinn. Hva kreves av lærere for å oppfylle krav til underveisvurdering og standpunktvurdering etter ny læreplan i matematikk, og hvordan kan vi øke elevenes motivasjon i faget?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om utforskende vurderingsformer med LK20 og AI/KI for lærere i den videregående skole. Utforskende og læringsfremmende vurdering, hvordan gjør vi det og hva oppnår vi? LK20 bringer med seg nye og interessante utfordringer for en lærer.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om utvikling av profesjonsfellesskapet for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan finne frem til og utnytte personalgruppens styrker, til det beste for utviklingen av det profesjonelle fellesskapet på skolen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om veiledning for skoleledere, for lærere i alle klassetrinn. Kjenner du som skoleleder behov for ha en nøytral samtalepartner og en arena der du trygt kan diskutere tema du synes det er vanskelig å snakke med andre om?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om vurdering i fagfornyelsens tid - i fremmedspråk for lærere i alle klassetrinn. Hvordan vurdere i fremmedspråk i tråd med læreplanens intensjoner, og med økt elevmedvirkning?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om vurdering i fremmedspråkene for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi få til elevmedvirkning i vurderingssituasjonene, og hvordan kan vurdering bli en naturlig del av undervisningen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økt leseforståelse og bedre skrivekompetanse for lærere i den videregående skole og i voksenopplæringen. Kurset gir gode tips og ideer til lese- og skriveundervisning for minoritetsspråklige elever i videregående skole og voksenopplæringen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om å lese og skrive i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvordan jobber vi for å sikre elevenes læring og progresjon, mestring og glede i fremmedspråkene?
Forbrukertilsynet slår kraftig ned på markedsføring som bryter med loven og en risikerer både overtredelsesgebyr og tvangsmulkt. Hvordan kan du sikre at din reklamekampanje er i tråd med loven? Lisa og Cathrine lærer deg de de viktigste prinsippene for lovlige reklamekampanjer og markedsføring.
Vi tilbyr nettstudie i administrativ koordinator. Den tradisjonelle sekretærrollen har utviklet seg fra å være en ren servicearbeider til i dag også å være koordinatorer av administrative prosesser og til å ha en sentral rolle i å binde sammen de ulike fagområder og avdelinger i en virksomhet.
Vi tilbyr nettbasert studie Advanced Financial Decision Making. I dette emnet skal du lære å analysere komplekse økonomiske valg, både eksterne og interne som et selskap står overfor og videre kunne foreslå alternative valg som er i samsvar med organisasjonens mål.
Vi tilbyr nettstudie i advokatassistent. Kunne du tenke deg å jobbe som støtte for advokater og jurister i et advokatfirma? Da er Advokatassistent-studiet for deg.
Vi tilbyr nettkurs om akademisk lesing og skriving. I dette emnet lærer du å knekke den akademiske koden. For å nå det målet, trenger du å lære hvordan du både leser og skriver fagtekster.
Vi tilbyr nettkurs om Akademiske tekster og statistiske metoder. Akademiske tekster og statistiske metoder gir deg en innføring i hvordan du kan hente ut troverdig informasjon fra forskningslitteratur og om hvordan data kan analyseres statistisk.
Vi tilbyr nettbasert kurs i anatomi.Anatomi tar for seg menneskekroppens oppbygning, med fokus på bevegelsesapparatet og forståelse av sammenhengen mellom struktur og funksjon.
Vi tilbyr nettbasert kurs i arbeidsmiljø og psykologi. Arbeidsmiljø og psykologi gir deg kunnskap om samspillet mellom enkeltmenneskene og menneskene i organisasjonen. Emnet vil gi deg en innføring i psykologisk teori i et organisasjons- og arbeidsmiljøperspektiv.
Vi tilbyr emner arv- og familierett rettsvitenskap som nettstudie. Emnet tar for seg de to juridiske områdene Arverett og Familierett. Delen om familierett tar opp rettsforholdet mellom ektefeller, både under ekteskapet og ved ekteskapets opphør, samt sentrale rettsforhold ved ugift samliv.
Vi tilbyr bachelor i administrasjon og ledelse som nettstudie. Bachelor i administrasjon og ledelse gir deg kunnskap og ferdigheter som kreves av en leder i en liten eller mellomstor virksomhet. Studiet kvalifiserer også til videre masterstudier i ledelse.
Vi tilbyr bachelor i anvendt psykolog som nettstudie. Kompetanse i psykologi er etterspurt innen et bredt spekter av yrker og bransjer. Felles for dem som jobber med psykologi, er en interesse for hvordan mennesker fungerer.
Vi tilbyr bachelor i pedagogikk som nettstudie. Med sin mangfoldighet praktiseres pedagogikk i en rekke forskjellige yrker. Felles for de som jobber med pedagogikk er en interesse og forståelse for hvordan mennesker lærer og utvikler seg.
Vi tilbyr bachelor i spesialpedagogikk som nettstudie. Ønsker du å bidra til mestring og utvikling for barn og unge med spesialpedagogiske behov? Da kan en bachelor i spesialpedagogikk være noe for deg.
Vi tilbyr nettbasert studie til bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører. Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører vektlegger sentrale emner innenfor praktiske, juridiske, prinsipielle og teoretiske områder av regnskapsfaget.
Vi tilbyr nettbasert kurs til bacheloroppgave i pedagogikk. Bacheloroppgaven i pedagogikk skal gi deg en innføring i hvordan du kan anvende metode- og teorikunnskaper fra bachelorløpet til å skrive en omfattende oppgave basert på både relevant teori og empiri.
Vi tilbyr årsenhet i bedriftsøkonomstudiet som nettstudie. Kunnskap innen økonomi og administrasjon er nyttig og nødvendig i nesten alle bransjer og yrker. Bedriftsøkonomstudiet gir deg en grunnleggende innføring i økonomi og administrasjon og er en basisutdanning du kan bygge videre på.
Vi tilbyr fullfinansiert nettstudie om bærekraftsarbeid i virksomheter. Ønsker du en innføring i bærekraft, og hvordan du kan utvikle og implementere bærekraftsarbeid i virksomheter? Da er dette studiet for deg.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Corporate Governance. Corporate Governance gir en forståelse for hvordan man oppnår en balanse mellom justering av eksterne og interne kontroller, risikostyring og konkurranseatferd.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Credit Risk Management. Kurset tar for kredittrisikomodellering, vurdering og håndtering av kredittrisiko gjennom de problemene som kan oppstå når bedrifter står i økonomisk nød og går konkurs.
Vi tilbyr nettkurs om data og teknologi til forretningsbruk. I dette emnet lærer du om data i betydningen digital informasjon, og du lærer om teknologier som muliggjør og bidrar til den digitale transformasjonen samfunn og arbeidsliv står oppe i.
Vi tilbyr nettkurs om databaser. Du er omgitt av data hver dag. I dette nettbaserte emnet lærer du å jobbe med data og databaser. Data er overalt, og mye av dataene lagres i databaser. Hvis du skal jobbe med informasjonsteknologi, er sjansen stor for at du vil jobbe med databaser.
Vi tilbyr nettbasert kurs i derivatives. Derivatives gir deg forståelse for derivater som er sentrale verktøy når bedrifter skal overføre og redusere risiko. Ifølge Robert Merton er risikostyring en av de viktigste funksjonene i finanssystemet og også en av de analytiske pilarene innenfor finans.
Ønsker du å jobbe med markedsføring på nett? Da er dette studiet for deg! Digital markedsføring gir deg kunnskap om web marketingmix, i tillegg til forståelse for at nettet er en kanal som har en egen forretningsarena med en annen logikk enn det tradisjonelle vare- og tjenestesamfunnets.
Vi tilbyr nettbasert kurs i digital undervisning på sted og nett. Dette emnet skal gi deg som lærer en profesjonsfaglig digital kompetanse. Du vil lære om pedagogisk bruk av digitale verktøy og digitale læringsressurser
Vi tilbyr nettbasert kurs i DocBR1: An Introduction to Business Research. DBR1-emnet gir en grunnleggende innføring i forskning og metoder for doktorgradsstudenter. Du lærer hvilket form og hvilket innhold som kreves i en avhandling og hvordan du eksamineres.
Vi tilbyr nettstudie i DocBR2: The Qualitative Researcher. Emnet introduserer kvalitative forskningsmetoder. Du lærer å vurdere fordeler og ulemper ved forskjellige kvalitative metoder og hvordan forskjellige metoder kan kombineres.
Vi tilbyr nettbasert kurs i DocBR3: The Quantitative Researcher. Dette kurset introduserer kvantitative forskningsmetoder for doktorgradsstudenter i næringsliv og ledelse. Det vil gi en forståelse av de forskjellige teknikkene som er tilgjengelige fra datainnsamling til analyse.
Vi tilbyr nettbasert kurs i economics for business. I dette kurset lærer du deg en systematisk tilnærming til beslutningsprosesser og hvordan du gjenkjenner, bruker og tolker økonomisk informasjon fra interne og eksterne kilder.
Vi tilbyr emne eiendomsrett som nettstudie. Emnet gir deg en grunnleggende innføring i eiendomsrett.Emnet tar for seg de grunnleggende reglene i eiendomsretten deriblant eiendomsrettens utstrekning og begrensninger, opprettelse av eiendom, registrering og tinglysing.
Vi tilbyr årsenhet i ernæring og helse som nettstudie. Denne utdanningen gir deg en attraktiv kompetanse om ernæring og om kostholdets betydning for både enkeltindivider og for grupper i ulike livsfaser.
Vi tilbyr emnet i ernæring og treningsom nettstudie. I emnet Ernæring og trening lærer du hvordan inntaket av væske, mikro- og makronæringsstoffer virker inn på treningseffekt og idrettsprestasjon.
Vi tilbyr nettstudie i erstatningsrett som gir deg en grundig innføring i de viktigste temaene innen erstatningsrett. Emnet ser på erstatningsrettens grunnvilkår og utmålingsregler. Skadelidtes forhold og enkelte tema i relasjon til erstatningskravet berøres også.
Vi tilbyr nettbasert kurs om evolusjon og atferd hos dyr og mennesker. I dette emnet lærer du om hvordan evolusjon kan bidra til å forklare ulike atferder hos både dyr og mennesker. Emnet består av en rekke temaer innenfor evolusjon og psykologi
Vi tilbyr nettbasert kurs i finansregnskap. I finansregnskap lærer om hovedprinsippene og de viktigste vurderingsreglene i regnskapsloven, samt hvordan du fører og avslutter et enkelt regnskap.
Vi tilbyr nettbasert kurs om finansregnskap og regnskapsteori. Finansregnskap og regnskapsteori gir deg solid og nødvendig kunnskap om teorifundamentet og regelverket som gjelder for å kunne utarbeide regnskap i privat sektor.
Vi tilbyr nettbasert kurs om flerkulturell pedagogikk. I dette emnet vil du få en innføring i flerkulturell pedagogikk. Sentrale temaer er introduksjon til ulike perspektiver på det flerkulturelle Norge der ulike måter å tenke hva god integrering er blir adressert.
Vi tilbyr nettbasert kurs om flerspråklighet og læring. Emnet Flerspråklighet og læring gir kunnskap om flerspråklighet og om ressurser og utfordringer ved å ha et annet førstespråk enn opplæringsspråket.
Vi tilbyr nettbasert kurs i foretaksrett. Kurset gir deg en grundig innføring i de rettsregler som gjelder for salg av varer og tjenester, markedsføring og annen bedriftsrettslig lovgivning. Dette er regler som er vesentlige for at bedrifter praktiserer en lovlig virksomhet.
Vi tilbyr nettbasert kurs i foretaksrett nivå 2. Foretaksrett 2 er et videregående emne innen fagområdet som gir deg kjennskap til utvalgte rettsområder som berører både private og offentlige virksomheter.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fysiologi 1. Fysiologi 1 introduserer deg til hvordan kroppen vår fungerer og til hvilke prosesser som foregår i cellene våre. For å kunne forstå sykdom og hvordan disse kan behandles eller bekjempes, er det vesentlig å forstå hvordan den friske kroppen fungerer.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fysiologi 2. Fysiologi 2 gir utfyllende kunnskap om organsystemene og opprettholdelse av kroppens balanse. Fysiologi er en viktig gren av naturvitenskapen som danner grunnlaget for kunnskapen vår innen moderne medisin.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fysiologi og sykdomslære. Fysiologi og sykdomslære gir deg innsikt i menneskekroppens viktigste funksjoner og de vanligste sykdommene som rammer oss.
Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende ernæring. Få en innføring i ernæringslære, med hovedvekt på makro- og mikronæringsstoffenes kilder, fordøyelse og funksjon samt næringsstoffanbefalinger og nasjonale kostråd.
Vi tilbyr årsenhet i grunnmedisin som nettstudie. Er du interessert i menneskekroppen og hvordan vi fysisk fungerer som mennesker? Denne årsenheten danner grunnlaget for all helsefaglig yrkesutøvelse, og er inngangsporten til en rekke profesjonsstudier og videre studier innen helsefag.
Vi tilbyr nettstudie om helsekoordinator. Behovet for dyktig helsepersonell er enormt og vokser stadig. Helsekoordinatorens rolle er viktig på hvert legekontor eller sykehus, og fungerer som bindeleddet mellom samhandling og kommunikasjon.
Vi tilbyr idrettspsykologi og prestasjon som nettbasert kurs. Idrettspsykologi og prestasjon kaster lys over de psykologiske prosessene bak idrettslige prestasjoner, utvikling og mental helse.
Vi tilbyr nettbasert kurs i individuell arbeidsrett. Kurset gir deg kunnskap om rettsreglene i forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Sentralt står partenes gjensidige rettigheter og plikter, som personaladministrasjonen i bedriften må ha god kjennskap til.
Vi tilbyr innføring i kunstig intelligens og maskinlæring som nettbasert kurs. Skaff deg praktisk, dokumenterbar kompetanse i kunstig intelligens og maskinlæring. Du vil få en god, overoverordnet forståelse for dette teknologiområdet
Vi tilbyr innføring i pedagogikk som nettkurs. I dette emnet blir du introdusert for sentrale temaer og begreper innen det pedagogiske fagområdet. Du får kjennskap til hva pedagogikk er og hvordan vi mennesker lærer, og får en innføring i filosofiske og historiske grunntanker og problemstillinger.
Vi tilbyr innføring i psykologi som nettbasert kurs. Emnet har som mål å gi en oversikt og innføring i faget psykologi. Dette omfatter fagets problemstillinger, teorier, forskningsresultater, ulike perspektiv og analysenivå.
Vi tilbyr nettbasert kurs om innføring i strategi. Kurset skal gi deg kunnskap om ulike strategiske analysemetoder. Disse vil gi deg verdifull informasjon med tanke på valg og implementering av den riktigste strategien for virksomheten.
Vi tilbyr årsenhet i innholdsmarkedsføring som nettstudie. Innholdsmarkedsførere skiller seg fra andre markedsførere ved at de bruker journalistiske og fortellende metoder og teknikker i kommunikasjonen.
Vi tilbyr innkjøpsledelse som nettstudie. Innkjøpsledelse er en innføring i hvordan anskaffelser kan ledes og utvikles til å gi mer innovative og bærekraftige løsninger for offentlig sektor.
Vi tilbyr nettbasert kurs om internkommunikasjon og merkebygging. Internkommunikasjon og merkebygging lærer deg at det er medarbeiderne som gjennom sine forutsetninger og adferd skaper verdier for forbrukere og andre interesserte.
Vi tilbyr nettbasert kurs i introduksjon til innholdsmarkedsføring. Dette emnet gir deg en innføring i innholdsmarkedsføring som fagområde, teoretisk og praktisk.
Vi tilbyr nettbasert kurs om investering og finansiering. Investering og finansiering gir deg en innføring i budsjett- og kontrollsystemer, og du får innsikt i hvordan man kan utarbeide kalkyler som underlag for investeringsbeslutninger.
Vi tilbyr nettbasert kurs i kognitiv psykologi og hjernen. Kognitiv psykologi og hjernen gir innføring i sentrale temaer rundt menneskelig kognisjon, slik som hukommelse, oppmerksomhet, persepsjon, språk og bedømmelse.
Vi tilbyr nettbasert kurs i kommunikasjon og gruppeprosesser. I dette emnet vil du lære hvordan du kan bli god til å kommunisere med og veilede individer og grupper i deres lærings-, endrings- og utviklingsprosesser.
Vi tilbyr nettstudie i kontormedarbeider. En kontorfaglig medarbeider er gull verdt i omtrent alle bransjer og bedrifter. Denne utdanningen gir deg grunnleggende kunnskap og ferdigheter innen kontorarbeid, og vil være med på å gjøre deg til en verdifull ressursperson for fremtidige arbeidsgivere.
I emnet Kulturpsykologi og mental helse i digitale tider utforskes et bredt utvalg teorier og fascinerende forskningsresultater som ser nærmere på hvorfor mennesker kan tenke, oppleve og oppføre seg så forskjellig på tvers av kulturer.
Stort sett all kunnskap vi har om psykologi er fremkommet ved hjelp av forskning. Men hva er egentlig forskning og hvordan skiller forskning seg fra den erfaring man gjør seg i det daglige? Er alle forskningsfunn like gyldige og hvem gjelder de for?
Vi tilbyr nettbasert kurs i leder og talentutvikling. Kurset ser på læring og utvikling av mennesker fra et HR-perspektiv. Du vil få innføring i sentrale teorier innen leder- og talentutvikling med forankring i praktiske problemstillinger.
Vi tilbyr lese- og skrivevansker og mattevansker som nettkurs. Emnet gir en grunnleggende innføring i lese- og skrivevansker og matematikkvansker.Målet med emnet er å gi studenten en grunnleggende innføring i lese- og skrivevansker og matematikkvansker.
Vi tilbyr nettbasert kurs i læring og utvikling.Er du nysgjerrig på hvordan vi mennesker lærer og utvikler oss? Har du lyst å lære mer om hvordan motivasjon påvirker læring, og hvordan vi kan arbeide for å fremme motivasjon i læringsprosesser? Da er dette riktig emne for deg!
Vi tilbyr nettstudie i lønnsmedarbeider. Studiet gir deg ferdigheter til å utføre et bredt spekter av lønnsrelaterte oppgaver. Lønnsarbeid er et spesialisert område innen regnskapsfeltet.
Vi tilbyr nettbasert kurs i makroøkonomi. Kurset gir deg en innføring i viktige makroøkonomiske emner og gir deg en forståelse for hvordan du kan analysere økonomiske problemstillinger.
Vi tilbyr nettbasert kurs om marked og samfunn. I marked og samfunn får du forståelse for det historiske og samfunnsmessige grunnlaget for ulike fagområder med særlig vekt på markedsøkonomiens utvikling.
Vi tilbyr nettkurs i markedsføring. Emnet fokuserer på forståelsen av sentrale begreper og modeller innenfor markedsføring og markedsføringsledelse. Målet med emnet er å gi en grunnleggende innføring i markedsføringsfaget og i markedsføringsledelse og vise betydningen av å være markedsorientert.
Vi tilbyr årsenhet i markedsføring og salg som nettstudie. Årsenhet i markedsføring og salg gir deg mulighet til å styrke din faglige kompetanse slik at du forstår strukturene og prosessene som inngår i en moderne salgs- og markedsføringsavdeling.
Vi tilbyr nettbasert studie i Master of Business Administration - MBA på heltid eller deltid. Master of Business Administration er en internasjonalt anerkjent grad som kan åpne mange dører i arbeidsmarkedet, både i Norge og i utlandet.
Vi tilbyr nettbasert studie i Master of Science in Financial Management. MSc in Financial Management gir deg som jobber med finans eller økonomi den nødvendige kunnskapen for å kunne bidra med noe vesentlig der det betyr mest for forretningsvirksomheten: på bunnlinjen.
Vi tilbyr nettbasert kurs i medisinsk historie og etikk. Medisinsk historie og etikk omhandler hovedtrekkene i den medisinske historien og sentrale temaer innen medisinsk etikk. Den vestlige medisinen har gjennomgått en rekke omveltende faser de siste 2000 år.
Vi tilbyr nettbasert kurs i mikroøkonomi. Kurset vil gi deg en forståelse for den økonomiske atferden og disposisjonene til de minste enhetene i samfunnet, nemlig konsumentene og produsentene.
Vi tilbyr nettbasert kurs i miljøpsykologi. Er du interessert i hvordan du blir påvirket av omgivelsene du befinner deg i, eller hvordan du selv påvirker klima og miljø? Da kan miljøpsykologi være et emne for deg.
Vi tilbyr nettbasert kurs i spesialpedagogikk. Emnet gir en innføring i nevroutviklingsforstyrrelser, med fokus på tre områder: autismespekterforstyrrelser, ADHD og Tourettes syndrom (TS).
Vi tilbyr nettbasert kurs i operativ personalledelse. Operativ personalledelse er et tverrfaglig emne som gir deg kunnskap om både organisasjonspsykologi, personlighetspsykologi og administrasjonsfag.
Vi tilbyr nettbasert kurs om organisasjon og ledelse. Kurset gir innsikt i hvordan organisasjoner fungerer og ulike måter å konstruere organisasjoner på for å nå ulike mål og oppgaver.
Vi tilbyr årsenhet i pedagogikk som nettstudie. Årsenhet i pedagogikk tar for seg hva som kjennetegner pedagogikk som fagfelt med fokus på anvendelse i barnehagen, skoleverket, høyere utdanning og arbeidslivet.
Vi tilbyr nettbasert kurs om pedagogisk rådgiving og veiledning. Emnet gir en grunnleggende innføring i veiledningsfeltet, både teoretisk og praktisk. Kommunikasjon, maktforhold og etikk i veiledningssituasjoner står sentralt.
Vi tilbyr nettbasert kurs i positiv psykologi og livskvalitet. Er du interessert i å bygge ressurser og gode liv, av engasjement og glede, av hva som gir gode nærmiljø og samfunn? Da kan positiv psykologi være det du leter etter.
Vi tilbyr nettstudie i praktisk pedagogikk og digital kompetanseutvikling. Kravene til pedagogisk kompetanse i fagskolesektoren har økt. Lærerrollen har utviklet seg fra å være en formidler av fag til å bli en aktiv tilrettelegger for læring.
Vi tilbyr nettkurs i prosjekt og prosesstyring. Emnet ser på hvordan du kan styre prosesser og gjennomføre ulike prosjekter på en hensiktsmessig og effektiv måte. Vi ser på hva som påvirker prosjektets resultat og hvordan ressurser og verktøy som bør benyttes for å oppnå de forhåndsdefinerte målene.
Vi tilbyr nettbasert kurs i prosjektledelse. Kurset gir deg grunnleggende kunnskap og innsikt i prosjekt som arbeidsmetode på ulike former for oppgaver og i ulike organisasjoner.
Vi tilbyr årsenhet i psykologi som nettstudie. Med sin mangfoldighet praktiseres psykologi i en rekke forskjellige yrker. Felles for de som jobber med psykologi, er en interesse og forståelse for hvordan vi mennesker fungerer, fra biologi til samfunn.
Vi tilbyr nettbasert kurs i psykologisk historie og forskningsmetode. Kurset vil gi forståelse for hvorfor "selvet" har forundret så mange, og belyse hvordan de store spørsmålene har utviklet seg etter hvert som ny kunnskap har bygget videre på tidligere kunnskap.
Vi tilbyr nettbasert kurs i samfunnsvitenskapelig metode. Emnet vil lære deg om hvordan forskning er gjennomført i tillegg til lære deg om viktigheten ved å forholde seg kritisk til forskningsresultater.
Vi tilbyr nettbasert kurs i samfunnsøkonomi. I samfunnsøkonomi vil du lære om ulike samfunnsøkonomiske temaer, og få solid forståelse for hvordan økonomiske sammenhenger påvirker vår hverdag.
Vi tilbyr nettbasert kurs i samfunnsøkonomi 2, hvor du lærer om forbrukere og bedrifter, samt de store sammenhengene i økonomien. I dette emnet skal vi gå dypere til verks enn i Samfunnsøkonomi 1. Det inneholder færre temaer, men mer dybde.
Vi tilbyr nettbasert kurs i skatterett 1 som gir deg en oversikt over grunnprinsipp og hovedtrekk i den direkte beskatningen og kunnskap om sentrale skatteregler i og utenfor næring.
Vi tilbyr nettbasert kurs i skatterett 1+2. Kurset gir deg en oversikt over grunnprinsipper og hovedtrekk i den direkte beskatningen og kunnskap om sentrale skatteregler i og utenfor næring. Du vil kunne forstå og anvende skattereglene på praktiske oppgaver.
Vi tilbyr nettbasert kurs i skatterett 2. Kurset gir deg en oversikt avgiftsplikt, i tillegg til kunnskaper om beregning av merverdiavgiften, fradragsretten for inngående merverdiavgift og krav til registrering i avgiftsmanntallet.
Vi tilbyr nettstudie i smittevern i helsetjenesten. Hvordan kan man forebygge og håndtere smittsomme sykdommer i helsetjenesten? Det er nettopp dette du vil lære mer om i denne nettutdanningen.
Vi tilbyr nettbasert kurs i sosial- og personlighetspsykologi. Sosial- og personlighetspsykologi er to store fagområder som studerer mennesker som et resultat av grupper og samfunn, arv og miljø, og gjerne overlappet mellom disse.
Vi tilbyr årsenhet i spesialpedagogikk som nettkurs. Årsenheten i spesialpedagogikk passer for deg som vil forstå og legge til rette for god læring og utvikling hos barn, unge og voksne med spesialpedagogiske behov.
Vi tilbyr nettbasert kurs i spesialpedagogisk rådgivning og veiledning. Emnet gir et innblikk i hvordan du kan bidra til å støtte og hjelpe mennesker i utfordrende situasjoner gjennom spesialpedagogisk rådgivning og veiledning.
Vi tilbyr nettbasert kurs i spesialpedagogiske grunnlagsproblemer. I dette emnet får du en grunnleggende innføring i spesialpedagogisk historie og idégrunnlag samt spesialpedagogisk teori og grunnlagsproblemer.
Vi tilbyr nettbasert kurs i sykdomsforebygging. Sykdomsforebygging gir deg kunnskap om hvordan vi kan forebygge sykdom for å forhindre, utsette eller minske konsekvenser av sykdom på individ- og samfunnsnivå.
Vi tilbyr nettbasert kurs i sykdomslære . Sykdomslære gir deg kunnskap om fysiske og psykiske sykdommer, legemiddellære og førstehjelp. Sykdomslære er et emne som gir en kombinasjon av mye breddekunnskap og noe dybdekunnskap om sykdommer, legemidler og førstehjelp.
Vi tilbyr nettbasert kurs om tenke fort og langsomt - beslutningspsykologi. Bedømmings- og beslutningspsykologi kaster lys over de psykologiske prosessene som ligger bak de valg og vurderinger vi gjør.
Vi tilbyr nettbasert kurs i utdanningsvitenskapelig forskningsmetode. Emnet gir en bred innføring i vitenskapelige metoder og forutsetningene for å anvende disse i pedagogiske undersøkelser.
Vi tilbyr nettbasert kurs i utviklingspsykologi og emosjoner. Utviklingspsykologi og emosjoner er et omfattende og spennende emne som både tar for seg menneskets utvikling fra unnfangelse til død, og rollen våre emosjoner spiller i våre liv.
Emnet vil gi en innføring i fagområdet ved at hver modul vil gi en innføring i en ny metode for å demonstrere utvalget av metoder. Til sammen vil studenten ha ferdigheter til å anvende disse metodene på teoretisk relevante problemer innen logistikk og verdikjedeledelse.
Vi tilbyr nettbasert kurs om økonomi- og usikkerhetsstyring i prosjekter. Kurset gir deg en innføring i økonomiske forhold i prosjekter, tar opp hvordan du skal håndtere usikkerhet, og belyser hvordan du kan bestemme og gjennomføre en hensiktsmessig kontrakts- og innkjøpsstrategi.
Vi tilbyr nettbasert kurs i økonomistyring. Kurset gir deg innsikt i internregnskapets nytte som informasjonssystem for økonomisk styring og kontroll - og hvordan man kan integrere behandlingen av budsjettet og driftsregnskapet.
Vi tilbyr årsstudium i bærekraftige innkjøp som nettstudie. Vil du være en pådriver i det grønne skiftet? Med dette årsstudiet kan du hjelpe bedrifter, organisasjoner og det offentlige til å handle bærekraftig.
Vi tilbyr årsstudium i ernæring og helse som nettbasert undervisning. Har du en lidenskap for ernæring, kosthold og helse? Da er årsenheten i ernæring og helse et studium for deg! Vi er helt avhengig av tilførsel av mat og drikke for å kunne leve.
Vi tilbyr årsstudium i rettsvitenskap som nettstudie. Årsenhet i rettsvitenskap gir kompetanse for å identifisere og løse juridiske problemer innenfor de sentrale rettsområdene. Årsenheten gir også et solid grunnlag for videre studier i rettsvitenskap.
Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker og sykdomsmekanisme ved akne. Symptomer, typer og forløp av akne. Faglig rådgivning og egenomsorg av aknepasienter. Medisinsk behandling og kosmetiske ingredienser til pleie av hud med akne.
Kort introduksjon i hudens anatomi, fysiologi og kjemi for å bedre kunne forstå hvordan en frisk hud med intakt hudbarriere fungerer. Gjennomgang av årsaker og faktorer som trigger utvikling av atopisk eksem.
Du vil lære om det unike samspillet mellom sinn og hud. Det vil bli gitt forklaring på begreper som psykodermatologi, psykofysiologiske tilstander, psykoneuroimmunologi og somatisering. Vi går igjennom hudens funksjon som kommunikasjons- og sanseorgan.
Vi tilbyr Kosmetiske ingredienser I - grunnkurs i hudpleie og dermatologi. Kurset gir deg en forståelse for hva begrepene kosmetikk, hudpleieprodukter, cosmeceuticals og legemidler innebærer.
Gjennomgang av kosmetiske ingredienser mht deres funksjoner. Farmakologisk aktive ingrediensenes virkning. Uforlikeligheter mellom kosmetiske ingredienser. Dokumentasjon og sikkerhetsvurdering av kosmetikk, herunder dyretesting.
En forutsetning for å melde seg på er at du allerede har gjennomført eller er påmeldt både Kurs i kosmetiske ingredienser (I) - grunnkurs og Kurs i kosmetiske ingredienser II- videregående kurs. Dato: Kommer i 2024. Meld din interesse ved å ta kontakt.
Kurset gir deg nyttig kunnskap om kostholdets innflytelse på huden. Vi starter med å oppfriske og oppdatere vår viten om kroppens fordøyelsessystem, viktige næringsstoffer og deres kilder.
Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker, sykdomsmekanisme og forløp ved psoriasis. Psoriasis typer og symptomer. Faglig rådgivning og egenomsorg av psoriasispasienter. Medisinsk behandling og kosmetiske ingredienser til pleie av hud med psoriasis.
Rosacea er en hudlidelse, som på verdensbasis rammer omtrent 10% av befolkningen. Sykdommen er blitt identifisert allerede på 1.300 tallet. Selv om tilstanden er forholdsvis vanlig i dag, hersker det fremdelses mange myter rundt den.
Vi tilbyr kurs i solskader og hudtumorer. Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Hudens påvirkning av UV-stråling. Forskjell på alderspåvirket og solskadet hud. Gjennomgang av ulike former for hudkreft.
Kort gjennomgang og oppfriskning av hudens anatomi, fysiologi og kjemi for å bedre kunne forstå sykdomsmekanismer i hudtilstander og hudsykdommer som skyldes soppinfeksjoner (mykoser).
Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker og mekanisme ved tørr hud. Egenomsorg og faglig rådgivning til pasienter med tørr hud. Gjennomgang av utvalgte medisinske tilstander med tørr hud som symptom.
Vi tilbyr nettstudiet forkurs Ingeniør. Mange av våre deltakere sikter seg inn på ingeniørstudier, og vi har derfor satt sammen en pakke som inneholder fagkombinasjonen som kreves.
Vi tilbyr forkurs Ingeniør. Mange av våre deltakere sikter seg inn på ingeniørstudier, og vi har derfor satt sammen en pakke som inneholder fagkombinasjonen som kreves.
Vi tilbyr nettstudiet Medie- og informasjonskunnskap 1. Medie- og informasjonskunnskap 1 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Du kan bygge videre med Medie- og informasjonskunnskap 2 for å få full fordypning i faget.
Vi tilbyr nettstudiet Medie- og informasjonskunnskap 2. Medie- og informasjonskunnskap 2 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Sammen med Medie- og informasjonskunnskap 1 får du full fordypning i faget.
Vi tilbyr nettstudiet Medisinpakke Norge. Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Akademiet Privatistskole skreddersyr pakker som passer for studiet.
Vi tilbyr liveundervisning i Medisinpakke Norge. Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Akademiet Privatistskole skreddersyr pakker som passer for studiet.
Ønsker du å studere medisin i utlandet? Dette innebærer at du må oppfylle spesielle krav til fag, i tillegg til fag som gir generell studiekompetanse. Akademiet tilbyr fagene du trenger for medisinstudier i utlandet i en egen pakke. Hos oss er labkurs alltid inkludert i pakken.
Vi tilbyr nettstudiet Naturfag VG1. Naturfag er et allmenndannende fag. Det betyr at faget skal gi kunnskaper og ferdigheter som folk flest trenger for å kunne delta aktivt i samfunnet, for å kunne forstå samspillet i naturen og bidra til å ta vare på kloden vår.
Vi tilbyr kurs i Naturfag VG1. Naturfag er et allmenndannende fag. Det betyr at faget skal gi kunnskaper og ferdigheter som folk flest trenger for å kunne delta aktivt i samfunnet, for å kunne forstå samspillet i naturen og bidra til å ta vare på kloden vår.
Vi tilbyr nettstudiet Naturfag VG3 påbygg. Du trenger naturfag for å få generell studiekompetanse. Pakken inkluderer praktisk gjennomføring av laboratorieøvelser med veiledning fra lærer.
Vi tilbyr nettstudiet Naturfag VG3 Påbygg. inkl. lab. Naturfag er et allmenndannende fag. Det betyr at faget skal gi kunnskaper og ferdigheter som folk flest trenger for å kunne delta aktivt i samfunnet, for å kunne forstå samspillet i naturen og bidra til å ta vare på kloden vår.
Vi tilbyr nettstudiet i Toppidrett . Toppidrett 1 er et valgfritt programfag innen utdanningsprogram for idrettsfag som også kan inngå som valgfritt programfag innen studiespesialisering.
The certificate in online teaching is a course about online teaching and course creation. The course is obligatory for NooA’s course creators and teachers. It provides hands-on knowledge about how it is to be a student and a teacher at NooA.
Cooperative Freedom and Transparency in Online Education is a further development of a course professor Morten Flate Paulsen designed around his theories of online education. The course has been tought twice for master students in e-learning at Universidade Aberta in Portugal.
Vi tilbyr nettkurs i E-pedagogikk.
Dette nettkurset gir deg kunnskap innen samfunnsfag på NooA videregående skole. Det inngår i generell studiekompetanse etter 23/5 regelen.
«Vi ser at de ikke trives. Vi kan lese det i blikket og kroppsspråket. Det er ikke moro å være barnet som stadig havner i trøbbel. Heldigvis har barnet DEG. Det gir håp om en bedre hverdag.»
Vi tilbyr bestillingskurs om glade & robuste barn i SFO. Young Happy Minds gir deg som jobber med barn essensielle verktøy i livsmestring med utgangspunkt i positiv psykologi og vitenskapen bak lykke.
Vi tilbyr bestillingskurs om løft for barn - inspirasjon og effektive verktøy for SFO-folket. Heldigvis finnes det gode veier å gå når målet er å skape et godt være- og lærested for barna med mye glede & trivsel. Slik kan din SFO bidra til livsmestringsfaget som er på vei inn i skolen.
Vi tilbyr bestillingskurs om SFO som vennskapsarena. Hverdagen er fylt med hendelser. I SFO skal barn oppleve frihet og fritid. Samtidig skal vi tilrettelegge for trygge rammer, utvikling av vennskap og barns læring og utvikling.
Her finner du gode tips til aktiviteter, organisering og gode erfaringer knyttet til skaperglede, engasjement og utforskertrang.
Vi tilbyr nettbasert agronomutdanning for vaksne. Nettbasert agronomutdanning for vaksne tek sikte på å utvikle yrkeskompetanse (kunnskapar, ferdigheiter og haldningar) i høve til allsidig landbruksproduksjon.