Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kurset er rettet mot de som arbeider på vegen og til de som skal være ansvarshavende i forbindelse med arbeidsvarslingen, i tillegg til planleggere, driftsledere og oppsynsmenn med lederoppgaver.
Kurset gir kompetanse som ansvarshavende for arbeid på arbeid på vei.
Vi tilbyr kurs om advanced IGF. Målsettingen er at etter endt kurs skal deltagerne kunne bidra til sikker drift på fartøy som bruker drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.
Vi tilbyr kurs i basic IGF + advanced. Målsettingen med kurset er å bidra til sikker drift av et skip med drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.
We provide basic safety training - refresher course in english. Update the course participants knowledge and ability to protect his / her safety in an emergency situation and promote safe behaviour.
We provide basic safety training - refresher course in english with e-learning. Update the course participants knowledge and ability to protect his / her safety in an emergency situation and promote safe behaviour.
We provide basic safety training course in english. To enable the delegates to protect their safety in an emergency situation and promote safe behaviour. The participant should be motivated to promote a better and safer working environment.
We provide course about basic safety training with e-learning in english. The course aims to create positive attitudes to the term HSE culture, as well as understanding for the social and physical working environments significance for life, health and values in work as well as recreational time.
Vi tilbyr kurs i beredskapsledelse. Målsettingen med kurset er at deltakerne etter endt kurs kunne delta i beredskapsledelsen i egen organisasjon, samt ha forståelse for beredskap i petroleumsindustrien.
Vi tilbyr kurs i beredskapsledelse på engelsk. Målsettingen med kurset er at deltakerne etter endt kurs kunne delta i beredskapsledelsen i egen organisasjon, samt ha forståelse for beredskap i petroleumsindustrien.
Vi tilbyr repetisjonskurs i beredskapsledelse. Arrangør vil avholde foredrag som omhandler ulike aspekter innen beredskapsetablering. Hoveddelen av kurset vil bestå i å gjennomgå flere øvelser hvor en får trening i kommunikasjon og beslutningstaking.
Vi tilbyr repetisjonskurs i beredskapsledelse på engelsk. Arrangør vil avholde foredrag som omhandler ulike aspekter innen beredskapsetablering. Hoveddelen av kurset vil bestå i å gjennomgå flere øvelser hvor en får trening i kommunikasjon og beslutningstaking.
Vi tilbyr kurs om compressed air emergency breathing system (CA-EBS) initial deployment. Målet er å lære deltakerne om egenskapene til et pustesystem med komprimert luft (CA-EBS). Sikre at deltakere er i stand til å gjennomføre de nødvendige grep for å kunne bruke pustesystemet i en nødsituasjon.
Vi tilbyr kurs i compressed air emergency breathing system (CA-EBS) og skuldermåling. Målet er å lære deltakere om egenskapene til et pustesystem med komprimert luft (CA-EBS). Sikre at deltakere er i stand til å gjennomføre de nødvendige grep for å kunne bruke pustesystemet i en nødsituasjon.
Vi tilbyr 4 timers fallsikringskurs. Kurset er ment som en opplæring i bruk av konkret utstyr som er i bedrift.
Vi tilbyr kurs i FSE førstehjelpsøvelser. Målsettingen er å sette deltakere i stand til sikkert arbeid på el-anlegg. Kurset oppfyller forskriften om sikkerhet ved arbeid i og vedlikehold av elektriske anlegg (FSE) $7 Førstehjelpsberedskap: Livreddende førstehjelp inkl. elektriske skader.
Vi tilbyr kurs i FSE førstehjelpsøvelser på engelsk. Målsettingen er å sette deltakere i stand til sikkert arbeid på el-anlegg. Kurset oppfyller forskriften om sikkerhet ved arbeid i og vedlikehold av elektriske anlegg (FSE) $7 Førstehjelpsberedskap: Livreddende førstehjelp inkl. elektriske skader.
Vi tilbyr grunnkurs i førstehjelp offshore. Målsettingen med kurset er å sette deltakerne i stand til å selvstendig utføre livreddende førstehjelp, samt å kunne samarbeide med, og assistere medisinsk fagpersonell.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs på norsk med e-læring. Målsettingen er å gjøre kursdeltageren i stand til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd. Kursdeltageren skal motiveres til aktivt å fremme et bedre og tryggere arbeidsmiljø.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs - repetisjon for beredskapspersonell med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon med e-læring på norsk. Målsettingen er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering inkludert pustelunge med e-læring. Målsettingen er at etter endt kurs skal deltakerne ha tilegnet seg kunnskaper om forberedelser til nødlanding på vann, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et nødlandet helikopter både over og under vann.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering inkludert pustelunge med e-læring (norsk). Målsettingen er at etter endt kurs skal deltakerne ha tilegnet seg kunnskaper om forberedelser til nødlanding på vann, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et nødlandet helikopter både over og under vann.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering med H.A.B.D. Målsettingen er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper om forberedelser for nødlanding på vann, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et helikopter både over og under vann.
Vi tilbyr kurs om helikopterevakuering med H.A.B.D, inkludert brannslukning. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper om forberedelser for nødlanding på sjø, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et helikopter både over og under vann.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering med H.A.B.D, inkl. brannslukking og førstehjelp-sivile mannskaper. Formålet er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper om forberedelser for nødlanding på vann, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et helikopter både over og under vann.
Vi tilbyr HLO grunnkurs med e-læring. Målsettingen med kurset er at etter endt opplæring skal deltageren kunne: - beskrive organiseringen av og hensikten med beredskapen på innretninger offshore - bruke helidekkmanualen - gjennomføre kommunikasjon og værrapportering med helikopter.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs med e-læring. Målsettingen er at etter endt opplæring skal deltagerne kunne bruke helidekkmanualen - gjennomføre kommunikasjon og værrapportering med helikopter og behandle farlig gods.
Vi tilbyr kurs om IGF basic - practical exercises. Målsettingen med kurset er å kvalifisere deltakerne til å kunne bidra til sikker drift på skip som bruker drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.
Vi tilbyr kombikurs med søk og redningslag og HLO repetisjon med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere og vedlikeholde kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen deltakers beredskapsfunksjon i eller relatert til søk og redningslag og HLO. Erfaringsoverføring helivakt og HLO.
Vi tilbyr kurs i kombi MOB, søk og redningslag og HLO repetisjonskurs med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere og vedlikeholde kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon i eller relatert til søk og redningslag, HLO og MOB.
Vi tilbyr kondisjonstest for deltakere på HLO og søk og redningslag. Kursinnhold: Kondisjonstest alt 1. ihht Offshore Norge pkt 7.1.3.1.
Vi tilbyr livbåtfører FF1200 repetisjonskurs simulator. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen mønstring, klargjøring og evakuering.
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs konvensjonell livbåt med e-læring. Målsettingen er at ved fullført kurs, skal deltakerne kunne klargjøre livbåten for evakuering - organisere og lede ombordstigning og sjøsette båten.
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs med e-læring FF 1200 simulator. Etter endt kurs skal deltakere ha fått kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører konvensjonell livbåt. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltaker ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen mønstring, klargjøring og evakuering.
Vi tilbyr kurs i livbåtfører konvertering til sliskelivbåt inkludert repetisjon. Kursmål er oppgradering fra fritt-fall eller konvensjonell livbåt til sliskelivbåt. Etter endt kurs skal kursdeltaker ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kurs om livbåtfører sliskelivbåt repetisjon. Kurset fokuserer på utvalgte deler av grunnkurset, hvor deltakerne bygger videre på grunnleggende kunnskaper og holdninger til sin posisjon i beredskapen.
Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne: Klargjøre livbåten for evakuering - organisere og lede ombordstigning - sjøsette båten - ivareta passasjerer og tilrettelegge for opphold ombord etter evakuering - opprettholde kommunikasjon med redningsenhet.
Vi tilbyr repetisjonskurs i mann-over-bord (hurtiggående) liten båt m/mørkekjøring. Etter fullført kurs skal deltakerne kunne bemanne MOB-båten, gjøre bruk av relevant sikkerhetsutstyr, utføre søk og redning samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr grunnleggende kurs om mann-over-bord (hurtiggående) liten båt m/mørkekjøring. Etter fullført kurs skal deltakerne kunne: bemanne, sjøsette og operere MOB-båten på en sikker måte - bruke relevant utstyr - utføre søk og redning samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i mann-over-bord (hurtiggående) liten båt u/mørkekjøring. Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne: bemanne, sjøsette og operere MOB-båten på en sikker måte - bruke relevant utstyr - utføre søk og redning samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr repetisjonskurs i mann-over-bord liten båt (MOB) u/mørkekjøring. Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne bemanne MOB-båten, gjøre bruk av relevant sikkerhetsutstyr, utføre søk og redning, samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr kurs om medisinsk behandling oppdatering 16t. Målsettingen med kurset er at etter endt opplæring skal deltakerne kunne gjennomføre medisinsk behandling i henhold til tabell A VI/4-2.
Vi tilbyr kurs om modul P-2.4 enkle løfteinnretninger og modul P-4.4 riggerkurs. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne kunnskapene til å operere relevant utstyr på en sikker måte.
Vi tilbyr mørkekjøring - modul for mann-over-bord (hurtiggående) liten båt. Målsettingen med kurset er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne, utføre søk og redning i mørke.
Vi tilbyr kurs med oppdatering passasjer- og krisehåndtering. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.
Vi tilbyr kurs om sjøfolk med særlige sikringsplikter. Målsettingen er i henholdt til STCW A-VI/6-2. Sikre at deltagere med særlige sikringsplikter om bord, får en grunnleggende innføring i sikringsbevissthet ombord, i henhold til sine sikringsplikter.
Vi tilbyr kurs om skadestedsledelse. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter til å lede og koordinere ressurser under innsats. Kurset tilfredsstiller de krav som er satt av Norsk olje og gass.
Vi tilbyr repetisjonskurs i skadestedsledelse. Kurset fokuserer på lederrollen til skadestedsleder. Krav og forventninger til skadestedslederen. Kurset er lagt opp til ca 4 timer med teori undervisning og ca 4 timer med praktisk trening (eventuelt kommunikasjonsøvelser).
Vi tilbyr sliskelivbåt grunnkurs med e-læring simulator. Etter endt kurs skal deltakere ha fått kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr repetisjonskurs i sliskelivbåt simulator. Alle praktiske øvelser gjennomføres på simulator.
Vi tilbyr grunnkurs i STCW redningsfarkoster. Målsettingen er at ved fullført kurs skal deltakerne være i stand til å klargjøre livbåten, organisere ombordstigning, låre og frigjøre båten, manøvrere og lede operasjonen av livbåten på vannet.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere oppdatering med e-læring. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på fiskefartøy, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen og sine kollegers sikkerhet.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere med e-læring. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på fiskefartøy, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen og sine kollegers sikkerhet.
Vi tilbyr kurs STCW hurtiggående mann-over-bord båt (HMOB). Målsettingen med kurset er å kvalifisere personell som skal bemanne hurtiggående redningsbåt.
Vi tilbyr kurs i STCW kombi oppdatering offiserer og medisinsk behandling. Målsettingen med kurset er å oppdatere forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr kurs i STCW oppdatering videregående sikkerhetskurs for offiserer og medisinsk behandling - kombi med e-læring. Målsettingen er å oppdatere forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr kurs om STCW livbåtfører redningsfarkoster 32t. Målsettingen er at ved fullført kurs skal deltakerne være i stand til å klargjøre livbåten, organisere ombordstigning, låre og frigjøre båten, manøvrere og lede operasjonen av livbåten på vannet.
Vi tilbyr STCW oppdatering for offiserer 24t. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr kurs i STCW oppdatering for offiserer 24t med webinar. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr STCW oppgraderingkurs for dekksoffiserer uten dokumentert fartstid. Målsettingen med kurset er oppgradering av forkunnskaper ihht STCW A VI71, VI/2, VI/3, VI/4. Kurset omfatter brannledelse, sjøredning førstehjelp og medisinsk førstehjelp samt medisinsk behandling.
Vi tilbyr STCW oppgraderingskurs for maskinoffiserer uten dokumentert fartstid. Målsettingen med kurset er oppgradering av forkunnskaper ihht STCW A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3, A-VI/4.
Vi tilbyr kurs om STCW redningsfarkost oppdatering konvensjonell. Målsettingen er å møte kravene til kompetanse i Tabell A-VI/2 1: Minstekrav til kompetanse for redningsfarkoster og mann-overbord-båter unntatt hurtiggående mann-overbord-båter. Lede, sjøsette og betjene båt og utstyr.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost oppdatering sliskebåt. Målsettingen med kurset er å møte kravene til kompetanse i tabell A-VI/2 1: Minstekrav til kompetanse for redningsfarkoster og mann-overbord-båter unntatt hurtiggående mann-overbord-båter. Lede, sjøsette og betjene båt og utstyr.
Vi tilbyr STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip med e-learning. Målsettingen er at kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr styrketest ihht Offshore Norge retningslinje 002 søk og redning grunnkurs og rep pkt 6.1.3.2.
Vi tilbyr grunnkurs i søk og redningslag med e-læring. Etter endt kurs skal deltagerne kunne: utføre søk- og redningsoperasjoner - planlegge og iverksette brannbekjempelsestiltak - iverksette tiltak for å begrense spredning av brann.
Vi tilbyr søk og redningslag repetisjonskurs. Målsettingen med kurset er å oppdatere, vedlikeholde kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon i eller relatert til søk og redningslag.
Vi tilbyr kurs om ATEX. Med dette kurset vil deltageren få en forståelse av forskriftene som gjennomfører det nye ATEX-direktivene 2014/34/EU og de tilhørende krav. Det vil bli gjennomgått hvilke krav som stilles til utstyrets konstruksjon, samsvarsvurdering og eventuell sertifisering.
Vi tilbyr CompEx Ex 01-04 sertifisering. Denne sertifiseringen omhandler grunnleggende ferdigheter innen Ex / Exi installasjon og inspeksjon i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Norsk språk på kurs og eksamensmateriell.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll i praksis. Målsettingen med kurset er at du skal kunne skrive en rapport som tilfredsstiller kravene i NEK405-3 el-kontroll næring - du skal bli litt sikrere på hva som er et elektroavvik, og hvordan avvik kan hjemles.
Vi tilbyr kurs i Ex grunnleggende om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Etter endt kurs vil de ha tilstrekkelig kunnskap for å kunne delta i installasjon av Ex-utstyr på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs i Ex grunnleggende i klasserom og e-læring. Dette kurset kombinerer selvstudie med e-læring, samtidig som man samles i klasserom og går igjennom praktiske demonstrasjoner og eksempler som er nyttige i hverdagen.
Vi tilbyr repetisjonskurs i Ex grunnleggende. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Her gjennomgår vi oppdateringer av nasjonalt og internasjonalt lov- og regelverk, samt nyere anbefalinger.
Vi tilbyr kurs om Ex i fiberoptiske installasjoner. Bruk av fiberoptisk kommunikasjon øker i alle deler av olje/gass- og landbasert industri øker. Dette blir ofte oppfattet som trygg kommunikasjon som ikke medfører eksplosjonsfare.
Vi tilbyr kurs om Ex vedlikehold. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert.
Vi tilbyr repetisjonskurs i Ex vedlikehold om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. I dette kurset repeterer vi Ex vedlikehold-temaet i klasserom og går raskt igjennom praktisk gjennomføring og eksempler som er nyttige i hverdagen i verksted.
Vi tilbyr kombikurs i Exi grunnleggende som klasseromsundervisning med e-læring. Dette kurset kombinerer selvstudie med e-læring, deretter samles man i klasserom. Kursene gir deg en grunnleggende forståelse for prinsippene av egensikrede sløyfer (IS) i eksplosjonsfarlige områder.
Vi tilbyr repetisjonskurs i Exi grunnleggende. Dette er et kurs for personell som skal arbeide med egensikre systemer. Kurset er basert på teori og praktiske øvelser og gir en grundig innføring i grunnleggende Exi-filosofi, samt tilhørende regelverk.
Vi tilbyr kurs om Havtil (PTIL) - IEC 61892 serien. Dette kurset er utviklet for personell som jobber med design, prosjektering, planlegging, installasjon og/eller vedlikehold av elektriske anlegg offshore, formålet er å sikre et høyt nivå av sikkerhet på installasjoner og utstyr offshore.
Vi tilbyr kombikurs i Ex vedlikehold i klasserom og e-læring. Dette kurset kombinerer selvstudie med e-læring, samtidig som man samles i klasserom og går igjennom praktisk gjennomføring og eksempler som er nyttige i hverdagen.
Vi tilbyr kurs om mekanisk Ex. Målsettingen med kurset er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Gi den ansatte en grunnleggende forståelse av begrepet mekanisk Ex beskyttelse og hvordan man kan bidra til dette.
Vi tilbyr 3-dagers kurs om mekanisk Ex. Kurset er for personell som skal delta i tenn-kilde vurdering, inspeksjon og vedlikehold - og for fabrikanter av elektrisk og mekanisk utstyr til oljeindustrien. Kurset et er basert på IEC 80079-36 og 37 EN-1127-1 Ihht ATEX harmonisert standard.
Vi tilbyr kurs om NEK 400: 2022: nyheter revidert norm. Kurset gir deg en gjennomgang på hva som er nytt i NEK 400:2022. Kurset er praktisk rettet med eksempler. Du vil også få en enkel innføring i hvordan FEL og NEK 400 virker.
Vi tilbyr kurs i NEK 405-3 el-kontroll næring. Ønsker du å sertifisere deg innen NEK 405-3? Da kan vi tilby kurs i 2 dager som er forberedende til sertifiseringen. Sertifiseringen utføres ved Nemko eller DNV. Fyll ut registreringsskjemaene og send dem inn før kursoppstart.
Vi tilbyr praktisk kurs i verksted om kabelgjennomføringer. En kabelinnføring vil for de fleste anses som en lite interessant komponent, men dette er langt fra sannheten. Svært få komponenter i et anlegg har så stor innflytelse på et anlegg som en kabelinnføring.
Vi tilbyr kurs i ARL Alarm / reaksjonslag. Deltakerne lærer hvordan man slokker mindre branntilløp, samt å utføre livreddende førstehjelp. Kurset er i hovedsak basert på praktiske øvelser i slukking av brann, bruk av utstyr, slukkemetoder og førstehjelp.
Vi tilbyr BES-vaktkurs offshore (brann, entring, sikring). Klasseromsundervisningen handler om lover og retningslinjer, sjekklister, sikkerhet, rapportering, forebyggende tiltak, kunnskap om gass - virkemåte / farer, arbeid i trange rom og bruk av personlig verneutstyr.
Vi tilbyr kurs i CA-EBS tilleggsmodul engelsk sektor inkludert skuldermåling. Kurset leveres i henhold til OPITO sine retningslinjer for britisk sektor. Våre erfarne instruktører har lang fartstid i bransjen og skaper trygghet i praktiske øvelser.
Vi tilbyr grunnkurs i førstehjelp. Ved fullført kurs, skal kursdeltakerne kunne utføre livreddende førstehjelp ved alvorlig skadde og sykdom. Assistere sykepleier ved undersøkelse og behandling av pasienter
Vi tilbyr repetisjonskurs i førstehjelp. Ved fullført kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper innen ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr GSK Basic safety and emergency preparedness course på engelsk. Kurset skal motivere den enkelte til aktivt å fremme et bedre og tryggere arbeidsmiljø. Det legges vekt på forebyggende tiltak som kan hindre skader på mennesker, utstyr og miljø.
We offer GSK Basic safety and emergency training refresher course in english.
Vi tilbyr repetisjonskurs i GSK grunnleggende sikkerhet for beredskapspersonell med e-læring. Alle som skal arbeide offshore må ha gjennomgått et grunnleggende sikkerhetskurs i henhold til Norsk olje og gass sin retningslinje 002. Kurset repeteres hvert fjerde år.
Vi tilbyr GSK Grunnleggende sikkerhet og beredskap repetisjonskurs. Alle som skal arbeide offshore må ha gjennomgått et grunnleggende sikkerhetskurs i henhold til Norsk olje og gass sin retningslinje 002. Kurset repeteres hvert fjerde år.
Vi tilbyr GSK grunnleggende sikkerhetskurs. Kurset skal motivere den enkelte til aktivt å fremme et bedre og tryggere arbeidsmiljø. Det legges vekt på forebyggende tiltak som kan hindre skader på mennesker, utstyr og miljø.
Vi tilbyr GSK grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring. Kurset skal motivere den enkelte til aktivt å fremme et bedre og tryggere arbeidsmiljø. Det legges vekt på forebyggende tiltak som kan hindre skader på mennesker, utstyr og miljø.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering for helikopterpassasjerer som skal bruke redningsdrakt med integrert pustelunge.
Vi tilbyr HLO grunnkurs med e-læring. Ved fullført kurs, skal deltakerne kunne bruke brannslukkingsutstyr på helikopterdekket på en riktig måte, ha kunnskap om foreskrevne nød- og sikkerhetsprosedyrer samt operasjoner på helikopterdekk.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs. Et representativt utvalg av innholdet i HLO grunnkurset tilpasset elevenes forkunnskaper med stor vekt på praktisk trening og øvelse. Etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kombikurs i søk- og redning / HLO / Liten MOB repetisjonskurs uten mørkekjøring.
ResQ tilbyr kondisjonstest og styrketest i forbindelse med søk og redningslagskurs. Krav til helseundersøkelse og fysiske tester for innsatspersonell.
Vi tilbyr kurs i liten MOB-båt grunnkurs m/ mørkekjøring. Ved fullført kurs skal kursdeltakerne kunne være i stand til å sjøsette, huke inn, operere båt og utstyr på en tilfredsstillende måte - kunne de mest vanlige søkemetoder - foreta opp-plukking og livreddende behandling av en forulykket.
Vi tilbyr liten MOB-båt repetisjonskurs m/mørkekjøring. Ved fullført kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Kurset omhandler de forhold som er nødvendige for å kunne ha kommando over en livbåt ved et havari eller ulykkestilfelle hvor evakuering er påkrevd. Dvs. hele den redningsmessige fase er å gå i båtene, utsetting, komme seg bort fra innretningen og opphold på sjøen til en blir tatt opp.
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell livbåt repetisjonskurs. Etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr livbåtfører sliskestuplivbåt repetisjonskurs. Etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kurs i MTO ulykkesgransking. Dette er et kurs for ledere og relevant personell som har myndighet og ansvar for å igangsette MTO gransking og delta i den. Kurset fokuserer på hvor kilder (taktiske og tekniske) til informasjon finnes og hvordan disse sikres og brukes i granskingen.
Vi tilbyr beredskapsledelse grunnkurs i henhold til retningslinjene for kurset OER109. Deltakeren skal etter endt kurs kunne delta i beredskapsledelsen i egen organisasjon, samt ha forståelse for beredskap i petroleumsindustrien.
Vi tilbyr repetisjonskurs i beredskapsledelse i henhold til retningslinjene for kurset OER109. Deltakeren skal etter endt kurs kunne delta i beredskapsledelsen i egen organisasjon, samt ha forståelse for beredskap i petroleumsindustrien
Vi tilbyr OFI100 Søk og redningslag grunnkurs. Ved fullført kurs skal deltakerne inneha nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å bekjempe branner med tilgjengelig utstyr på plattform og fartøy. Gjennom teori og praksis skal deltakerne få en klar forståelse av utstyrets og egne begrensninger.
Vi tilbyr OFI100 søk og redningslag repetisjonskurs. Ved fullført kurs, skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kurs i OSE108 Livbåtfører frittfall-livbåt grunnkurs FF1000. Kurset omhandler de forhold som er nødvendige for å kunne ha kommando over en livbåt ved et havari eller ulykkestilfelle hvor evakuering er påkrevd.
Vi tilbyr kurs i OSE108 livbåtfører frittfall-livbåt repetisjonskurs FF1000. Etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr OSE129 livbåtfører sliskestuplivbåt grunnkurs. Kurset omhandler de forhold som er nødvendige for å kunne ha kommando over en livbåt ved et havari eller ulykkestilfelle hvor evakuering er påkrevd.
Vi tilbyr kurs til påbygging fra GSK Norsk olje og gass til STCW GSK for sjøfolk.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdatering for sjøfolk med e-læring. Varigheten på kurset er 2 dager hvorav 1 dag gjøres som e-læring hjemme i forkant, og 1 dag på kurssenter.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Kurset er obligatorisk minstekrav for sjøfolk som skal tjenestegjøre ombord i fartøy, uavhengig av stilling og funksjon.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdatering for sjøfolk. Ved eksamen er vurderingskriterier obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW.
Vi tilbyr grunnkurs i STCW hurtiggående MOB båtopplæring for sjøfolk. Ved eksamen er vurderingskriterier obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr STCW hurtiggående MOB båtopplæring oppdatering for sjøfolk. Vurderingskriterier ved eksamen er obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling for sjøfolk. Vurderingskriterier ved eksamen er obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabell A-VI/4-2.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling for sjøfolk - oppdatering. Vurderingskriterier ved eksamen er obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr STCW medisinsk førstehjelp for sjøfolk A-VI/4-1. Etter endt opplæring skal kursdeltakerne ha kompetanse i blant annet å gi førstehjelp omgående i tilfelle av ulykke eller sykdom om bord.
Vi tilbyr STCW oppdatering redningsfarkost og mann over bord båter (båtmannsopplæring). Vurderingskriterier ved eksamen: Obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer og krisehåndtering for sjøfolk. Vurderingskriterier ved eksamen: Obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr oppdatering i STCW passasjer og krisehåndtering for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost og mann over bord båter (båtmannsopplæring). Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr kurs i STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip oppdatering.Dette er oppdatering av sikkerhetskurset som er obligatorisk for alle som skal jobbe på mindre båt eller skip. Våre erfarne instruktører har lang fartstid i bransjen og skaper trygghet i praktiske øvelser.
Vi tilbyr STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip. Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabeller.
Vi tilbyr STCW Videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkl. medisinsk behandling. Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabeller.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer. Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabeller.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabeller.
Vi tilbyr STCW-F grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere. Kursinnhold: personlige redningsteknikker / nødsituasjoner - forebyggende brannvern og brannslokking - grunnleggende førstehjelp - personlig sikkerhet / HMS / regelverk .
Vi tilbyr STCW-F grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere oppdatering. Dette kurset er en oppdatering av STCW-F Grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere som driver ervervsmessig fiske fra norsk båt/fartøy uansett størrelse.
Vi tilbyr stor MOB-båt grunnkurs. Etter kurset skal deltakerne kunne sjøsette, huke inn, samt operere båt og navigasjonsutstyr på en tilfredsstillende måte - beherske de mest vanlige søkemetoder - foreta opplukking av person i sjøen og kunne utføre livreddende behandling av en skadet person.
Vi tilbyr kurs om enkle løfteinnretninger modul P-2.4. Målsettingen med opplæringen er at personen som gis opplæring, tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om sikker bruk av løfteredskap og riktig signalgivning til kranfører, slik at ulykker ved bruk unngås.
Vi tilbyr kurs i Ex grunnleggende. Målsettingen er at etter gjennomført opplæring skal deltakerne ha tilegnet seg nødvendig kunnskap om elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder, slik at de skal kunne foreta installasjoner og utføre vedlikehold på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om Ex vedlikehold. Dette er et påbyggingskurs for personell som skal vedlikeholde Ex-installasjoner. Kurset er en kombinasjon av forelesninger, teoretiske arbeidsoppgaver og praktiske øvelser.
Vi tilbyr kurs om Exi grunnleggende. Kurset er basert på teori og praktiske øvelser og gir en grundig innføring i grunnleggende Exi-filosofi, samt tilhørende regelverk. Installasjon og feilsøking skal dermed kunne utføres på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om fallsikring og redning (NOG113). Målsetningen med opplæringen er at den som gis opplæring får mulighet til å tilegne seg grunnleggende teoretiske og praktiske kunnskaper om fallsikringsutstyr og riktig bruk av redningsmidler.
Vi tilbyr repetisjonskurs i fallsikring og redning (NOG 113). Målsetningen med opplæringen er at den som gis opplæring får mulighet til å oppdatere seg på grunnleggende teoretiske og praktiske kunnskaper om fallsikringsutstyr og riktig bruk av redningsmidler.
Vi tilbyr kurs om gassmåling før entring. Kurset skal gi deltakerne grundig opplæring i gassmåling før entring av lukkede rom. Hovedmålet med kurset er å skape gode holdninger, gi deltakerne god kjennskap til sikkerhetsrutiner og hindre at liv og helse går tapt.
Vi tilbyr gassmålingskurs. Kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Det kreves opplæring for å bruke fallsikringssystemer riktig. Arbeidsgiver har plikt til å gi slik opplæring iht. arbeidsmiljøloven. Mange ulykker resulterer i alvorlige skader på grunn av feil bruk av utstyret.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende H2S-opplæring. Kurset gir kunnskap om farer ved hydrogensulfid og svoveldioksid, symptomer ved forgiftning og kunnskap om livreddende førstehjelp. Kursdeltakerne skal lære å ta vare på egen og andres sikkerhet ved riktig bruk av verneutstyr.
Vi provide NOROG basic safety training course in english. Motivate each participant to actively contribute to an improved and safer working environment. Emphasis is on preventative measures that can hinder personnel injury environmental and material damage.
Vi tilbyr repetisjonskurs i NOROG førstehjelp (OFA101). Etter kurset skal deltageren ha vedlikeholdt og videreutviklet kompetanse innen sin beredskapsfunksjon. Et representativt utvalg av innholdet i førstehjelpskurset tilpasset elevenes forkunnskaper med stor vekt på praktisk trening og øvelse.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhet - repetisjonskurs. Kurset skal gi deltagerne vedlikeholdt og oppdatert kompetanse innen personlig redning og førstelinje brannbekjempelse, med førstehjelp og forebyggende sikkerhet.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhetskurs, GK. Målsettingen er at kurset skal gi grunnleggende kompetanse i sikkerhetsrutiner, sjøredning, forebygging av arbeidsulykker og aktuell verne-, brann- og redningsutstyr på innretningen.
Vi tilbyr kurs om NOROG helikopterevakuering (HUET). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne ha tilstrekkelig kompetanse til å kunne evakuere fra et nødlandet helikopter som ligger over eller under vann.
Vi tilbyr NOROG HLO - repetisjonskurs (OSC1141). Målsettingen er at etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin drift- / beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr NOROG HLO grunnkurs (OSC1141) for helidekkmannskap. Målsettingen er å ha kompetanse innen nødvendige lover og bestemmelser - ansvarshavende myndigheter - helidekkmanualens innhold - helikopteroperasjoner - sikkerhetsrutiner - forebygging og relevante verne- brann- og redningsutstyr.
Vi tilbyr NOROG livbåtfører konvensjonell livbåt - repetisjon (OSE135). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakeren ha vedlikeholdt og videreutviklet kompetanse innen sin beredskapsfunksjon (ihht OLFs retningslinjer).
Vi tilbyr NOROG Livbåtfører sliskelivbåt - repetisjonskurs (OSE129). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr grunnkurs i NOROG livbåtfører sliskelivbåt (OSE129). Målet er å kunne: klargjøre livbåt for evakuering - organisere og lede ombordstigning - sjøsette livbåt - ivareta passasjerer og tilrettelegge for opphold om bord etter evakuering - opprette og holde kommunikasjon med redningsenhet.
Vi tilbyr kurs i NOROG skadestedsleder (OER108). Målsettingen er at ved fullført kurs skal deltakeren ha kompetanse til å lede og koordinere tilgjengelige ressurser - å være bindeledd mellom den sentrale beredskapsledelsen - å begrense skader på miljø og sikre materielle verdier.
Vi tilbyr grunnkurs i NOROG søk og redningslag (OFI100). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltageren ha obligatorisk kompetanse til å bekjempe branner med tilgjengelig utstyr på plattform og fartøy. Oppnå en klar innsikt av utstyrets og egne begrensninger.
Vi tilbyr kurs om NORSOK Z-015 midlertidig utstyr. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført opplæring skal deltakerne ha tilegnet seg nødvendig kunnskap om de tekniske krav som foreligger til midlertidig utstyr eller containere.
Vi tilbyr kurs med påbygging fra NOROG GSK til STCW GSK sjøfolk. Målsettingen er at etter endt opplæring skal kursdeltakerne ha kompetanse i blant annet brannteori, slukking og røykdykking.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3). Målsettingen med kurset er å minimalisere risiko for brann, opprettholde beredskap og bekjempe og slokke branner.
Vi tilbyr kurs om STCW medisinsk førstehjelp (VI/4-1). Målsettingen er at etter gjennomført kurs skal deltakerne ha tilegnet seg holdninger, kunnskaper og ferdigheter i å gi førstehjelp omgående i tilfelle av ulykke eller sykdom om bord.
Vi tilbyr STCW redningsfarkost / livbåtfører grunnkurs (A-VI / 2-1). Kurset inneholder obligatoriske minstekrav til kompetanse for redningsfarkoster og mann-overbord-båter unntatt hurtiggående mann-overbord-båter i henhold til STCW kodens tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost / livbåtfører oppdatering (A-VI/2-1). Kurset dekker kravene til oppdatering av fører og mannskap i redningsfarkost (livbåt og mann-overbord-båt utenom hurtiggående mann-over-bord-båt) i henhold til STCW A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost / livbåtfører oppdatering (A-VI/2-1) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip. For underordnet personell som skal tjenestegjøre med plikter i beredskaps eller sikkerhetsfunksjonen på ikke hurtiggående passasjerskip under 300 bruttotonn i fartsområde 1 gjelder krav til begrenset sikkerhetskurs godkjent av Sjøfartsdirektoratet.
Vi tilbyr kurs om STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkludert medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1, 4-2) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkludert medisinsk behandling (VI / 2-1, 3, 4-1, 4-2). Husk å ta med håndkle, sokker samt lang underbekledning (varmt tøy) til å ha under kjeledressen / redningsdrakten.
Vi tilbyr kurs i STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI/2-1, 3, 4-1) med e-læring. Kurset går som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer uten medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1) med e-læring. Kursets målsetting er å oppdatere dekksoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI / 2-1, 3, 4-1). Målsettingen med kurset er å oppdatere maskinoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden. Alle som arbeider i høyden må ha kunnskap om de utfordringer som kan være med å unngå fallulykker. Sikring av kompetanse for alle som arbeider i høyden.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1. Kurset gjennomføres som teorikurs med praktiske eksempler. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for ansvarshavende. Kunnskap om utarbeiding av skilt- og varslingsplaner og hvilket ansvar som følger med dette. Kurset er lagt opp teoretisk og gir en grundig innføring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 - manuell trafikkdirigering. Fra 1.april 2007 er det i henhold til Statens Vegvesens Håndbok 051, Arbeidsvarsling, krav om at alle som utfører arbeid på vei minimum skal ha gjennomgått Kurs 1, Arbeid på vei.
Vi holder fallsikringskurs i Haugesund, Bergen og Bømlo. Fallsikringskurset gir deltakerene den nødvendige kunnskapen for å trygt kunne utføre arbeid i høyden. Dette kurset er for alle som skal utføre arbeid i høyden, og for ansvarshavende som planlegger og leder arbeidet.
Vi tilbyr kurs i sikker bruk av diisocyanater. Diisocyanater brukes i flere tetningsmaterialer og midler for overflatebehandling. I industrien brukes også ulike produkter som inneholder diisocyanater.
Vi tilbyr kurs om CA-EBS & skulderbreddemåling. CA-EBS holdes i samsvar med OPITO standard kurskode 5902, og inneholder teoretisk gjennomgang av komprimert luft som nødpustesystem, samt praktisk bruk.
Vi tilbyr grunnkurs i førstehjelp. Etter endt opplæring skal deltakeren kunne utføre grunnleggende livreddende førstehjelp ved alvorlig skade og sykdom, å bistå sykepleier ved undersøkelse og behandling av pasienter.
Vi tilbyr repetisjonskurs i førstehjelp. Deltakerne skal etter endt opplæring kunne utføre grunnleggende livreddende førstehjelp ved alvorlig skade og sykdom, å bistå sykepleier ved undersøkelse og behandling av pasienter.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring. Kurset er for alle som skal oppholde seg på innretninger på norsk kontinentalsokkel. Varighet på kurset er 4 dager, hvor den første dagen gjennomføres som e-læring på egenhånd utenfor kurssenteret.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. Kurset er for sokkelarbeidende personell. Grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon må tas innen 4 år etter fullført grunnkurs for å opprettholde godkjenningen for å oppholde seg offshore.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon med e-læring. Varighet på kurset tilsvarer 2 kursdager, hvor den første dagen er e-læring og kan gjennomføres når deltakeren selv ønsker, men i forkant av praksisdagen.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell med e-læring. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr helikopterevakueringskurs. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr HLO grunnkurs med e-læring. E-læringene må være fullført i sin helhet før du møter til praksis. Kurset inneholder 2 e-læringer, en fra Knowledge portal og farlig gods fra Trainingportal. Tilgang til e-læringene sendes i en egen mail fra Knowledge portal og Trainingportal.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs. Innlevering: Det er satt av tid til å gjennomføre e-læring til Farlig gods etter lunsj på dag 2. Dersom Farlig gods e-læring er gjennomført i forkant av kursdagene, avsluttes siste kursdagen kl 12:00.
Vi tilbyr kombinertkurs - MOB/SOR/HLO repetisjon inkludert mørkekjøring. Dette kurset kan gjennomføres som kombinasjonskurs med Offshore Norges Helicopter Landing Officer repetisjonskurs, varighet på kurset er da på 4 dager.
Vi tilbyr kombinertkurs - MOB/SOR/HLO repetisjon uten mørkekjøring. Dette kurset kan gjennomføres som kombinasjonskurs med Offshore Norges Helicopter Landing Officer repetisjonskurs, varighet på kurset er da på 4 dager.
Vi tilbyr kombikurs - søk og redningslag / HLO repetisjon. Dette kurset gjennomføres som kombinasjonskurs med Offshore Norges Søk og redning repetisjon og Helicopter Landing Officer repetisjonskurs. Varighet på kurset er 3 dager.
Vi tilbyr kondisjons- og styrketest for søk og redningslag. Kurset inneholder en kondisjons test og en styrke test som blir gjennomført i henhold til Offshore Norge sine retningslinjer og tilfredsstiller krav til røykdykkere.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering m/e-læring. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i livbåtfører fritt fall (OSE108). Praksis til kurset gjennomføres i simulator, som gjør at man kan trene trygt under marginale forhold, samt at man rekker mange øvelsesgjennomføringer og får dermed verdifull mengdetrening som livbåtfører.
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører fritt fall (OSE108).
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell grunnkurs (OSE135).
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell repetisjonskurs (OSE135).
Vi tilbyr kurs i livbåtfører sliske gk FF1200 (OSE129).
Vi tilbyr kurs i livbåtfører sliske grunnkurs (OSE129).
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører sliske FF1200 (OSE129).
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører sliske (OSE129).
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere, oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50) m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50), oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av kursdagene på senteret har gjennomført en tilsendt e-læring.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp. Medisinsk førstehjelp holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/4, avsnitt A-VI/4 og tabell A-VI/4-1 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av praktiske øvelser på kurssenter gjennomfører e-læringen som hører til kurset. Tilgang til e-læring sendes på mail fra Knowledge portal.
Vi tilbyr STCW oppgradering dekksoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3, A-VI/4-1 og A-VI/4-2.
Vi tilbyr kurs i STCW oppgradering maskinoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering - oppdatering. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr kurs i STCW påbygging grunnleggende sikkerhetskurs fra Offshore Norge til IMO50. Kurset er laget for personell som innehar grunnleggende sikkerhetskurs ihht Norsk olje og gass, og som vil bygge på dette for å få grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkoster og MOB-båter. Kurset gjennomføres etter STCW konvensjonens regel VI/2, avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkoster og MOB-båter - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres etter STCW konvensjonens regel VI/2, avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs med STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35) m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr kurs i STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35), oppdatering m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) inkludert medisinsk behandling, oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor to av kursdagene erstattes av e-læring som deltakeren gjennomfører på egenhånd i forkant av de tre praktiske kursdagene på sikkerhetssenteret.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (IMO 80). Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI, del A kapittel VI, tabell A-VI 2-1, 3-1 og 4-1 og omfatter teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/2, VI/3 og VI/4, avsnitt A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og tabell A-VI/2-1, A-VI/3-1 og A-VI/4-1 og omfatter repetisjon av praktisk og teoretisk opplæring.
Vi tilbyr grunnkurs i søk og redning. Kurset er beregnet på personell som skal kunne Forkunnskaper: Grunnleggende sikkerhetskurs fungere som medlemmer av et søk og redningslag. Kursets gyldighet: 2 år
Vi tilbyr repetisjonskurs i søk og redning.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i flensearbeid iht. NS-EN 1591-4. Kurset går over 4 dager med teoretisk og praktisk opplæring. For begge deler gjennomføres det eksamen og ved bestått gir dette en godkjenning som er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr repetisjonsmodul mekanisk momentnøkkel iht. NS-EN 1591-4. Hovedmål med modulen er å gi nødvendig og påkrevd repetisjon for videre å kunne utføre selvstendig arbeid på flenser og boltede forbindelser med mekanisk momentnøkkel.