Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr kurs om CA-EBS & skulderbreddemåling. CA-EBS holdes i samsvar med OPITO standard kurskode 5902, og inneholder teoretisk gjennomgang av komprimert luft som nødpustesystem, samt praktisk bruk.
Vi tilbyr grunnkurs i førstehjelp. Etter endt opplæring skal deltakeren kunne utføre grunnleggende livreddende førstehjelp ved alvorlig skade og sykdom, å bistå sykepleier ved undersøkelse og behandling av pasienter.
Vi tilbyr repetisjonskurs i førstehjelp. Deltakerne skal etter endt opplæring kunne utføre grunnleggende livreddende førstehjelp ved alvorlig skade og sykdom, å bistå sykepleier ved undersøkelse og behandling av pasienter.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring. Kurset er for alle som skal oppholde seg på innretninger på norsk kontinentalsokkel. Varighet på kurset er 4 dager, hvor den første dagen gjennomføres som e-læring på egenhånd utenfor kurssenteret.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. Kurset er for sokkelarbeidende personell. Grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon må tas innen 4 år etter fullført grunnkurs for å opprettholde godkjenningen for å oppholde seg offshore.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon med e-læring. Varighet på kurset tilsvarer 2 kursdager, hvor den første dagen er e-læring og kan gjennomføres når deltakeren selv ønsker, men i forkant av praksisdagen.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell med e-læring. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr helikopterevakueringskurs. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr HLO grunnkurs med e-læring. E-læringene må være fullført i sin helhet før du møter til praksis. Kurset inneholder 2 e-læringer, en fra Knowledge portal og farlig gods fra Trainingportal. Tilgang til e-læringene sendes i en egen mail fra Knowledge portal og Trainingportal.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs. Innlevering: Det er satt av tid til å gjennomføre e-læring til Farlig gods etter lunsj på dag 2. Dersom Farlig gods e-læring er gjennomført i forkant av kursdagene, avsluttes siste kursdagen kl 12:00.
Vi tilbyr kombinertkurs - MOB/SOR/HLO repetisjon inkludert mørkekjøring. Dette kurset kan gjennomføres som kombinasjonskurs med Offshore Norges Helicopter Landing Officer repetisjonskurs, varighet på kurset er da på 4 dager.
Vi tilbyr kombinertkurs - MOB/SOR/HLO repetisjon uten mørkekjøring. Dette kurset kan gjennomføres som kombinasjonskurs med Offshore Norges Helicopter Landing Officer repetisjonskurs, varighet på kurset er da på 4 dager.
Vi tilbyr kombikurs - søk og redningslag / HLO repetisjon. Dette kurset gjennomføres som kombinasjonskurs med Offshore Norges Søk og redning repetisjon og Helicopter Landing Officer repetisjonskurs. Varighet på kurset er 3 dager.
Vi tilbyr kondisjons- og styrketest for søk og redningslag. Kurset inneholder en kondisjons test og en styrke test som blir gjennomført i henhold til Offshore Norge sine retningslinjer og tilfredsstiller krav til røykdykkere.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering m/e-læring. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i livbåtfører fritt fall (OSE108). Praksis til kurset gjennomføres i simulator, som gjør at man kan trene trygt under marginale forhold, samt at man rekker mange øvelsesgjennomføringer og får dermed verdifull mengdetrening som livbåtfører.
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører fritt fall (OSE108).
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell grunnkurs (OSE135).
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell repetisjonskurs (OSE135).
Vi tilbyr kurs i livbåtfører sliske gk FF1200 (OSE129).
Vi tilbyr kurs i livbåtfører sliske grunnkurs (OSE129).
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører sliske FF1200 (OSE129).
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører sliske (OSE129).
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere, oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50) m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50), oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av kursdagene på senteret har gjennomført en tilsendt e-læring.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp. Medisinsk førstehjelp holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/4, avsnitt A-VI/4 og tabell A-VI/4-1 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av praktiske øvelser på kurssenter gjennomfører e-læringen som hører til kurset. Tilgang til e-læring sendes på mail fra Knowledge portal.
Vi tilbyr STCW oppgradering dekksoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3, A-VI/4-1 og A-VI/4-2.
Vi tilbyr kurs i STCW oppgradering maskinoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering - oppdatering. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr kurs i STCW påbygging grunnleggende sikkerhetskurs fra Offshore Norge til IMO50. Kurset er laget for personell som innehar grunnleggende sikkerhetskurs ihht Norsk olje og gass, og som vil bygge på dette for å få grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkoster og MOB-båter. Kurset gjennomføres etter STCW konvensjonens regel VI/2, avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkoster og MOB-båter - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres etter STCW konvensjonens regel VI/2, avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs med STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35) m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr kurs i STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35), oppdatering m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) inkludert medisinsk behandling, oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor to av kursdagene erstattes av e-læring som deltakeren gjennomfører på egenhånd i forkant av de tre praktiske kursdagene på sikkerhetssenteret.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (IMO 80). Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI, del A kapittel VI, tabell A-VI 2-1, 3-1 og 4-1 og omfatter teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/2, VI/3 og VI/4, avsnitt A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og tabell A-VI/2-1, A-VI/3-1 og A-VI/4-1 og omfatter repetisjon av praktisk og teoretisk opplæring.
Vi tilbyr grunnkurs i søk og redning. Kurset er beregnet på personell som skal kunne Forkunnskaper: Grunnleggende sikkerhetskurs fungere som medlemmer av et søk og redningslag. Kursets gyldighet: 2 år
Vi tilbyr repetisjonskurs i søk og redning.
Sikker bruk av stilas
Vi tilbyr grunnleggende H2S opplæring for bedrifter. Kurset gir kunnskap om farer ved hydrogensulfid og svoveldioksid, symptomer ved forgiftning og kunnskap om livreddende førstehjelp. Kursdeltakerne skal lære å ta vare på egen og andres sikkerhet ved riktig bruk av verneutstyr.
Arbeidsvarslingskurs 1 passer for ansatte og innleide som jobber på/langs vei. Formålet med arbeidsvarsling er å sikre arbeidere og trafikanter, avvikle trafikken forbi arbeidsstedet med minst mulig forsinkelse og ulempe for trafikantene. Kompetansebeviset er gyldig i 5 år.
Arbeidsvarslingskurs 2 er mer rettet mot ledere og personer med mer ansvar for arbeidsvarslingsplanen og Formålet med arbeidsvarsling er å sikre arbeidere og trafikanter, avvikle trafikken forbi arbeidsstedet med minst mulig forsinkelse og ulempe for trafikantene. Kompetansebeviset er gyldig i 5 å
Vi tilbyr nettkurs fallsikring. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Arbeid i høyder over 1 meter er lovpålagt å planlegge, mens i arbeid over 2 meter må de ansatte være sikret mot fall, helst i form av kollektiv sikring som f.eks. rekkverk. Når dette ikke er mulig må personlig fallsikringsutstyr benyttes, men da må også opplæring være gjennomført.
Vi tilbyr kurs i Arbeid i høyden / Fallsikring / Stillasbruker. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønskes kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette («Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning» Kap. 8 § 8-1 Gjennomgående krav til opplæring).
Vi tilbyr kurs i farlig verktøy. Kurs og opplæringen i farlig småverktøy skal gi kursdeltaker/ bruker en grunnleggende innføring i sikker bruk av farlig småverktøy. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønskes kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
HMS-kurs for utenlandske arbeidstakere er et innføringskurs i HMS-reglene med fokus på de utfordringene som kan oppstå i møtet med norsk arbeidsliv. I HMS-kurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter.
Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Stillaskurs 2-5 m er i henhold til kravene i forskrift om utførelse av arbeid § 17-2. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 m plattformhøyde må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring.
Stillasmontørkurs over 9 m dekker de teoretiske kravene som stilles til stillasmontører, i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-4 og NS9700-1:2016.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fallsikring. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr fallsikringskurs. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettundervisning i hele Norge. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på eller ved veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 på kveldstid. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som nettundervisning. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 2 på kveldstid. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 i Skien. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr nettkurs i førstehjelp for bygg og anlegg. Fokuset hos bedrifter ligger som oftest på å forebygge arbeidsulykker. Det er dessverre mange som ikke vet hvordan man utfører førstehjelp hvis ulykken er ute.
Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA.
«Ex grunnleggende» er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Kurs om fallende gjenstander er utviklet for arbeidstakere som arbeider i høyden, men også for andre som ferdes i områder der arbeid foregår over bakkeplan.
Fallsikringskurs er et grunnleggende kurs for alle som jobber i høyden. Selv om mange anser fallsikring som viktig er det få som egentlig kjenner godt til det store utvalget som finnes i utstyr, og alle krav som regulerer bruk av fallsikringsutstyr og arbeid i høyden generelt.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i offshore høyspenningsanlegg.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.
«Innføring i eksplosjonsvern» gir en kort oversikt over sikkerhet i eksplosjonsfarlige områder. Brukeren lærer seg, hvordan eksplosjonsprosessen fungerer, hvordan å klassifisere farlige stoffer og områder og får en del praktiske retningslinjer.
Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.
Kurset Teori habitat gir kunnskaper i habitat eller overtrykkstelt. Kurset omhandler bygging av habitat og i tillegg lærer man mer om ulike detaljer ved habitat som mobilgassdetektor, vifte, spjeld, sensorer, alarmpanel og overtrykksmåler.
Vi tilbyr webinar om arbeid under spenning (lavspenning). Personell som skal arbeide under spenning skal ha tilstrekkelig opplæring i dette og arbeidet skal utføres etter anerkjente metoder og relevante arbeidsprosedyrer.
Vi tilbyr BAS kurs for bedrifter. Kurset tar for seg utvikling, opplæring og bevisstgjøring om basens sentrale posisjon. Det fokuseres på lederskap, økonomi og utfordringer som basen møter i hverdagen. Kurset skal hjelpe deltakerne til å kunne mestre rollen som BAS.
Kurset tar utgangspunkt i å kunne sertifisere installatører og montører til å kunne utføre en rask montasje av fibernettverk med blåsefibersystemet. Ett grunnleggende kurs for å kunne utføre installasjon av blåsefiber i nettverk (rør struktur) i bakken på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om EKOM - NEK 700 i hele landet. God og riktig planlegging, installering og vedlikehold av Ekom-nett har en kritisk rolle for at samfunnet fungerer. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sine lover, forskrifter og relevante standarder er virkemiddelet for å få dette til.
Vi tilbyr kurs om EKOM - NEK 700 som webinar. God og riktig planlegging, installering og vedlikehold av Ekom-nett har en kritisk rolle for at samfunnet fungerer. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sine lover, forskrifter og relevante standarder er virkemiddelet for å få dette til.
Vi tilbyr webinar om el-kontroll bolig. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr webinar om el-kontroll næring. Nødvendig elektrofaglig kompetanse ihht. NEK 405-3. Formell utdanning tilsvarende fagbrev innen elektrofag eller tilsvarende og minimum 3 års relevant praksis. For å kunne sertifiseres i el-kontroll næring, må du være sertifisert i el-kontroll bolig.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i EX / ATEX for bedrifter. Kurset gir innføring i hva som er viktig å ta hensyn til ved elektriske installasjoner på bensinstasjoner, avfallsdeponier, varmesentraler, forbrenningsanlegg, lakkeringsbransjen, tankanlegg, renseanlegg og maling / lakk industrien.
Vi tilbyr kurs i fallsikring og stillasbrukerkurs for bedrifter. Norske myndigheter innførte med virkning fra 1. januar 2016 nye regler om arbeid i høyden. Den største endringen gjelder nye opplærings krav for stillasmontører.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning for bedrifter. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning. Videre henviser FSE til NEK EN 50110-1.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs med innføring i solcelleanlegg for offentlig sektor for bedrifter. Anskaffelse og drift av solcelleanlegg i kommunal sektor er komplekst og krever innsikt i både tekniske og regulatoriske forhold.
Vi tilbyr innføringskurs i batterisystemer. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal få en grunnleggende forståelse for batterisystemer, for å kunne velge batterisystem som tilfredsstiller kundens behov.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder for bedrifter. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder som webinar. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr kurs med introduksjon til BIM som webinar. En grunnleggende god BIM-forståelse er helt essensielt for alle som skal delta i BIM-prosjekter og arbeide med BIM-relatert programvare. BIM griper inn i alle fasene av et byggeprosjekt - fra planlegging til overlevering.
Vi tilbyr kurs om jording som webinar. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr jordings-og utjevningskurs for bedrifter. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr KNX basic course for bedrifter. Ved påmelding til kurset vil man som deltager få tildelt en egen online shop konto på KNX Association sine web sider hvor man får tilgang til en gratis ETS5 Lite versjon som man kan laste ned på egen pc og trene på før og etter kurset.
Vi tilbyr bedriftsinternt kontrakts- og entreprisekurs for el-entreprenører. Det blir gitt en innføring i de ulike kontraktstypene som er relevant for el-entreprenørene, og de standardkontraktene (NS 8405 / NS 8417 m.fl) som disse kontraktene er basert på.
Vi tilbyr kurs om fallsikring i hele landet. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått riktig opplæring i dette. Fallsikringskurset er i henhold til NS9610.
Vi tilbyr kurs om maskinsikkerhet som webinar. Kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr halvdagskurs om maskinsikkerhet for bedrifter. Målgruppen for kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll for bedrifter. Dette kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll som webinar. Dette kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om NEK 399 og boliginstallasjoner for bedrifter. Ny NEK 399 (planlagt lansering våren 2018) kommer med nye krav som omhandler tilknytning mellom sluttbrukers elanlegg og ekomnett mot tilsvarende allment nett.
Vi tilbyr kurs om NEK 400 landbruk for bedrifter. Årlig registreres det mange branner og branntilløp i driftsbygninger. Dette medfører store verditap, tunge belastninger for eier, lidelser for husdyr og tap av produksjon.
Vi tilbyr kurs med oppdateringen i NEK 400:2022 for bedrifter. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2022 som webinar. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Vi tilbyr innføringskurs i PV*Sol simuleringsprogram for bedrifter. PV*Sol premium er et dynamisk simuleringsprogram med 3D-visualisering og detaljert skyggeanalyse for beregning av solcelleanlegg i kombinasjon med apparater, batterisystemer og elektriske kjøretøy.
Vi tilbyr PV*Sol workshop for bedrifter. Workshop PV*Sol er en dag der deltakerne får svar på det de lurer på ang. simuleringsprogrammet PV*Sol. Deltakerne kommer med spørsmål og utfordringer, og de blir hjulpet i plenum eller enkeltvis.
Vi tilbyr innføringskurs i Vanderbilt ACT Pro som webinar. ACT Pro er et avansert adgangskontrollsystem som har et bredt spekter av funksjoner og alternativer. Dette kurset vil gi en deg grunnleggende innføring i prosjektering og idriftsettelse av adgangskontroll løsninger.
Vi tilbyr kombinasjonskurs om verifikasjon / sluttkontroll og jording for bedrifter.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økonomi for elektrikere. Kurset er bygd opp med en innledning om hvorfor noen eier og driver en bedrift og hvordan man sikrer drift i virksomheten ved å sette av penger av overskuddet i gode år for å sikre drift i dårlige år.