Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning - Sank Tang&Tare! Dette grundige kurset gir deg kunnskapen om forskjellige typer tang og tare, hvordan høste dem og hvordan bruke dem både ferske i matlaging og hvordan foredle for å ha tilgjengelig i kjøkkenhylla di alltid.
Lær hvordan du kan benytte seg av det fantastiske matfatet vi har i fjæra vår!
Detaljer:
Teori om tang og tare
* Lær om forskjellige arter og voksested
* Du får skriftlig teorimateriale for å ta med hjem
Praktisk sanking
* Se, kjenn, smak på forskjellige arter ute i fjæra. Vi kan fort finne litt mer enn bare tang også.
Matlaging
* Vi lager sjølsagt middag sammen mye basert på det vi har sanket iløpet av dagen! Vi vil lage enkle retter, som passer både til hverdags og litt finere anledninger.
* Alle oppskriftene fra kurset får du med deg hjem.
Foredling
* Tang & tare er ferskvare; vi vil vise deg hvordan man kan foredle slik at vi har det tilgjengelig på kjøkkenet også til hverdags.
* Du får med litt ferdige produkter hjem