Veganer i 28 dager



Kursarrangør: Greenstuff.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 28 dager
Pris: 599

Dette kurset viser deg hvordan du får et plantebasert kosthold. Du lærer hvordan du kutter ut kjøtt og spiser deg mett på grønnsaker. Du får en daglig guide via email som gradvis leder deg mot et mer plantebasert kosthold.

Innhold:
Målet er at du i løpet av 28 dager får den kunnskapen du trenger, for å trygt fortsette med en vegansk livsstil på egenhånd. Enten du har tenkt å være 100% veganer eller bare har lyst å spise mindre kjøtt. Veganer i 28 dager er for deg som er nysgjerrig på hvordan du kan spise kjøttfritt i hverdagen. Folk har ulik motivasjon for å spise plantebasert. De fleste gjør det for egen helse, miljøet eller av etiske hensyn. Mange opplever bedring i vonde ledd og andre betennelsesplager, og flere går ned i vekt. Derfor er ikke dette et kurs laget for vegetarianere, men en guide for absolutt alle - uansett om du er kjøtteter, fleksitarianer, vegetarianer - og, også du som ikke liker å settes i bås.

Her får du sjansen til å teste ut hvordan det er å være veganer. Og få en bedret helse på kjøpet. Kurset tar utgangspunkt i hva du kan gjøre hjemme på kjøkkenet, men du får også hjelp til å finne frem til veganske produkter i butikken, hva du bestiller på restaurant, og hva du gjør på reise. Du lærer også hvordan du kan være veganer på budsjett. Hver uke får du nyttige oppgaver, enkle steg-for-steg oppskrifter, og masse inspirasjon som tar deg et nytt steg - dag for dag.

Dette lærer du i kurset:
• Hvordan spiser du vegansk?
• Hvordan spise fullverdig uten kjøtt?
• Hvordan være veganer på restaurant?
• Hva skal du si til andre?

Målgruppe for kurset:
Veganer i 28 dager er for deg som er nysgjerrig på hvordan du kan spise kjøttfritt i hverdagen.

NYHET: Nå er kurset også blitt bok utgitt av Gyldendal forlag. Boken inneholder flere oppskrifter som er ment som et supplement til nettkurset.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Takket være disse teknikkene, lever jeg et mye bedre liv nå
— Solveig (27)
Jeg merker stor forskjell og kroppen min er blitt lettere.
— Gutt (18)

Vis flere tilsvarende kurs: