I denne kategorien finner du kurs i forskjellige fag som filosofi, religion, anatomi, fysiologi, landbruk, pedagogikk og jus. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker og sykdomsmekanisme ved akne. Symptomer, typer og forløp av akne. Faglig rådgivning og egenomsorg av aknepasienter. Medisinsk behandling og kosmetiske ingredienser til pleie av hud med akne.
Kort introduksjon i hudens anatomi, fysiologi og kjemi for å bedre kunne forstå hvordan en frisk hud med intakt hudbarriere fungerer. Gjennomgang av årsaker og faktorer som trigger utvikling av atopisk eksem.
Du vil lære om det unike samspillet mellom sinn og hud. Det vil bli gitt forklaring på begreper som psykodermatologi, psykofysiologiske tilstander, psykoneuroimmunologi og somatisering. Vi går igjennom hudens funksjon som kommunikasjons- og sanseorgan.
Vi tilbyr Kosmetiske ingredienser I - grunnkurs i hudpleie og dermatologi. Kurset gir deg en forståelse for hva begrepene kosmetikk, hudpleieprodukter, cosmeceuticals og legemidler innebærer.
Vi tilbyr kosmetiske ingredienser I - grunnkurs i hudpleie og dermatologi. Kurset gir deg en forståelse for hva begrepene kosmetikk, hudpleieprodukter, cosmeceuticals og legemidler innebærer.
Gjennomgang av kosmetiske ingredienser mht deres funksjoner. Farmakologisk aktive ingrediensenes virkning. Uforlikeligheter mellom kosmetiske ingredienser. Dokumentasjon og sikkerhetsvurdering av kosmetikk, herunder dyretesting.
En forutsetning for å melde seg på er at du allerede har gjennomført eller er påmeldt både Kurs i kosmetiske ingredienser (I) - grunnkurs og Kurs i kosmetiske ingredienser II- videregående kurs.
En forutsetning for å melde seg på er at du allerede har gjennomført eller er påmeldt både Kurs i kosmetiske ingredienser (I) - grunnkurs og Kurs i kosmetiske ingredienser II- videregående kurs. Dato: Kommer i 2024. Meld din interesse ved å ta kontakt.
Kurset gir deg nyttig kunnskap om kostholdets innflytelse på huden. Vi starter med å oppfriske og oppdatere vår viten om kroppens fordøyelsessystem, viktige næringsstoffer og deres kilder.
Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker, sykdomsmekanisme og forløp ved psoriasis. Psoriasis typer og symptomer. Faglig rådgivning og egenomsorg av psoriasispasienter. Medisinsk behandling og kosmetiske ingredienser til pleie av hud med psoriasis.
Rosacea er en hudlidelse, som på verdensbasis rammer omtrent 10% av befolkningen. Sykdommen er blitt identifisert allerede på 1.300 tallet. Selv om tilstanden er forholdsvis vanlig i dag, hersker det fremdelses mange myter rundt den.
Vi tilbyr kurs i solskader og hudkreft - kurs i dermatologi og hudpleie. Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Hudens påvirkning av UV-stråling. Forskjell på alderspåvirket og solskadet hud. Gjennomgang av ulike former for hudkreft.
Vi tilbyr kurs i solskader og hudtumorer. Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Hudens påvirkning av UV-stråling. Forskjell på alderspåvirket og solskadet hud. Gjennomgang av ulike former for hudkreft.
Kort gjennomgang og oppfriskning av hudens anatomi, fysiologi og kjemi for å bedre kunne forstå sykdomsmekanismer i hudtilstander og hudsykdommer som skyldes soppinfeksjoner (mykoser).
På kurset vil du få en dyptgående kunnskap om hudens oppbygging, funksjon og kjemi for økt forståelse for hudens unike måte å fornye og reparere seg på. Kurset vil utstyre deg med et nyttig verktøy som du kan bruke for å kunne hjelpe dine pasienter eller dine kunder med tørr hud som symptom.
Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker og mekanisme ved tørr hud. Egenomsorg og faglig rådgivning til pasienter med tørr hud. Gjennomgang av utvalgte medisinske tilstander med tørr hud som symptom.
Det gis en grunnutdannelse i datateknologi og samtidig spisskompetanse rettet mot 1. og 2. linje support. Studiet omfatter datamaskinens oppbygning og virkemåte, maskinvare, operativsystem og kontorapplikasjoner med brukerspesifikk konfigurasjon og feilsøking.
Dette er et ettårig studie som gir dypere kunnskap og ferdigheter innen drift og administrasjon av nettverk og servere. Studiet bygger videre på emner fra studiet IT Drift og Supportteknikk.
The course provides increased knowledge of the scientific process.
Affiliated Honorary Research Fellow er et utviklingsløp med varighet på 160 uker eller 4 år hvor deltakernes egne vitenskapsprosesser står i fokus og hvor gjennomført løp gir vitenskapelig realkompetanse.
Kurset gir økt kunnskap om vitenskapsprosessen. En rekke relevante og interessante problemstillinger tas opp på kurset. Hva skiller vitenskapen fra forskning og hva kreves av den vitenskapelige prosess? Hvilke utfordringer og hindringer står individet ovenfor i vitenskapsprosessen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om bruk av nødvergeteknikker i skolen for lærere i alle klassetrinn. Hva gjør vi når dialogen kommer til kort og vi står i situasjoner som går på helse, miljø og sikkerhet løs?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om cooperative Learning - for barnetrinnet. Cooperative Learning gir deg som lærer et godt hjelpemiddel for å realisere intensjonene om økt elevmedvirkning og inkludering i læreplanen og lovverket.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om demokrati og medborgerskap i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvordan kan vi konkretisere demokrati og medborgerskap og jobbe med det i praksis i fremmedspråkene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om dialogisk undervisning for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi legge til rette for et elevaktivt læringsmiljø, der undervisningen er lagt opp rundt muntlige aktiviteter og samtale?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om effektiv læring med bedre studieteknikk for elever, for lærere i ungdoms- og videregående skole. Dette kurset retter seg mot elever og gir gode tips og råd til hvordan de kan endre og forbedre sine egne studievaner.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om effektiv undervisning for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan vi bruke kunnskap fra nevrovitenskap og psykologi i for å legge til rette for dyp og varig læring hos elevene våre?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om eksamen i matematikk og LK20 - hva er nytt for lærere i alle klassetrinn. Hvilke konsekvenser får endringene på eksamen for undervisningen og for samarbeidet i matematikkseksjonen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elevaktive arbeidsmetoder i barneskolen for lærere i barneskolen 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi knytte læringsaktiviteter og fysisk aktivitet sammen, slik at det styrker elevenes læring?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever med stort læringspotensial for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan vi fange opp elever med stort læringspotensial og legge til rette for tilpasset opplæring for disse elevene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever som utfordrer oss for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi som jobber direkte med elevene i skolen best mulig møte de elevene som har en atferd som utfordrer oss, slik at både elevene og vi får en bedre arbeidshverdag?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elevtilpasset leseopplæring på 1.- 4. trinn for ledere, lærere og veiledere i grunnskolen. Hva gjør vi for å tilpasse leseundervisningen best mulig for den enkelte elev og dennes forutsetninger og ressurser?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om en rap-rektors råd for lærere som jobber i ungdoms- og videregående skole. Slik kan du involvere kidsa på en meningsfull måte - som funker. Alle skoler blir målt på elevmedvirkning, men ingen har lært hvordan man gjør det på en god måte.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om et komediedrama i fire akter for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset får du et humoristisk, men dypt alvorlig, blikk på de skoleansattes mange roller i det sosiale samspillet i skolehverdagen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om EU, EØS-avtalen og Norge for lærere i videregående skole. Det er uro i den internasjonale økonomien. Det er krig i Europa. Storbritannia har forlatt EU. Kina vokser fram som en ledende verdensøkonomi i geopolitisk rivalisering med USA.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fortellinger som tverrfaglig verktøy for lærere i den videregående skole og voksenopplæring. Hvordan kan vi benytte fortellinger basert på elevenes egne erfaringer, som utgangspunkt for tverrfaglig arbeid i videregående skole og voksenopplæring?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fremmedspråk og fagfornyelsen for lærere i den videregående skole. Hva er nytt i fremmedspråkene i innføringen av LK20? Å kunne fremmedspråk handler om å forstå og bli forstått.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om geopolitikk, energi- og strømkrise i Europa for lærere i den videregående skole. Energikriser er ikke noe nytt. Mangel på energi, krig og internasjonale konflikter har flere ganger skapt høye priser på olje og gass. Men, markedene har over tid endret seg.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om gode lesestrategier for lærere i alle klassetrinn. Hvordan legge til rette for gode lesestrategier, i fag og på tvers av fag og klassetrinn? Dette kurset henvender seg til ledere og lærere som underviser i ulike fag, uansett trinn og skoleslag.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan få en språkseksjon til å fungere for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi legge til rette for godt samarbeid i språkseksjonen på skolen? Læreplanen er den samme for 47 ulike språk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan lærer elever å lære, for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset vil du få forståelse for hvordan elever lærer å lære og konkrete verktøy du kan bruke som lærer elevene å lære uten at det går på bekostning av andre kompetansemål.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om «blir vi vurdert på dette» - vurdering anno 2023 for lærere som jobber i ungdomsskolen. Vurdering anno 2023 handler i stor grad om elevmedvirket undervisning og vurdering.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hvordan vurdere i tråd med LK20s intensjoner for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hvordan kan ta i bruk handlingsrommet vi faktisk har knyttet til vurdering, og jobbe smartere med vurderingsarbeidet, til det beste for både elever og lærere?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om intensive lesekurs for elever med lesevansker for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan organisere og gjennomføre intensive lesekurs og hvordan lage gode rammer for dette tiltaket.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om internasjonal politikk for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset løftes de viktigste spørsmålene på den internasjonale arenaen frem. Ser vi slutten på en globalisert verden?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kildekritikk - hvordan skille gode kilder fra dårlige for lærere i alle klassetrinn. Vår tidsalder omtales ofte som kunnskapssamfunnet, men det blir stadig vanskeligere å orientere seg i informasjonsflommen.
Vi tilbyr bedriftsforedrag om klima for elver. Kursholderne går i dette kurset gjennom en rekke sentrale tema, som hjelper elevene å forstå kompleksiteten i klimautfordringene verden står overfor, og hva som kan være løsningene.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kommunikasjon med unge i risikosonen - intro for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi på skolen møte elever som er i risikosonen for å havne i kriminalitet eller rus, eller som allerede står midt i problematikken?
Vi tilbyr bedrifsinternt kræsjkurs om klima. Dette kurset gir dere kunnskapen dere trenger for å kunne gi elevene gode svar på de viktigste spørsmålene om klimaendringene. Ungdom har lavere klimaskepsis enn den voksne befolkningen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kur mot klimaapat. I dette kurset gis det gode eksempler på hvordan vi kan motivere elevene til økt interesse for klimautfordringene verden står midt oppe i.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om leksebevisst skole og praksis for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvilken leksepraksis har du? Hvordan kan skolen legge best mulig til rette for at leksesituasjonen hjemme blir en god læringssituasjon for elevene, dersom vi skal gi lekser?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lese- og skrivevansker i videregående skole. I dette kurset ser vi på årsaker til vanskene, du får tips til undervisningsstrategier som kan fungere for disse elevene og til aktuelle digitale hjelpemidler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lesekartlegging i skolen for ledere, lærere og veiledere i skolen. Det handler om hvordan skoler kan følge med på elevenes lesing og skaffe seg tilstrekkelig kunnskaper om elevene med tanke på å iverksette og evaluere relevante tiltak på klasse- og / eller elevnivå.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om lesekurs i klassene for lærere i alle klassetrinn. Hvordan legge til rette for lesekurs for klassene, som fast praksis på skolen? Kurset henvender seg til ledere, lærere og veiledere, som ønsker å etablere klasselesekurs som fast praksis på sine skoler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om å lesenøkler i voksenopplæringen for lærere i den videregående skole og voksenopplæringen. I dette kurset viser kursholder hvordan du kan jobbe systematisk med leseundervisning i voksenopplæringen, med metoden Lesenøkler.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om livsmestring i klasserommet for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan hjem og skole sammen bidra til at elever opplever å mestre eget liv uten at de blir pålagt et ansvar de ikke skal ha?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs for lærere om lærere som strever - hvem gjør hva og hvordan. Hva gjør vi, som skoleledere, når vi står overfor lærere som av ulike årsaker ikke mestrer alle sider av læreryrket, som opplever at de mislykkes og som trekker seg vekk fra samarbeidsarenaene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om læring i fokus for lærere i den videregående skole. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan skape en skolekultur der alle trives og lærer og hvor elevene involveres i egen skolehverdag i større grad.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om læringsstrategier og inkluderende fagundervisning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan hjelpe elevene til å organisere kunnskap og regulere sitt eget læringsarbeid.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mening, mestring og moro i matematikk for lærere i barne- og ungdomsskole fra 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi hjelpe elevene våre til å mestre matematikk, og samtidig ha det moro i matematikktimene?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om menneskerettigheter i alle fag for lærere i alle klassetrinn. Menneskerettigheter, ja - alle vet liksom hva det er, men så er det faktisk sånn at ikke alle egentlig vet så mye om menneskerettighetene.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mestring, medvirkning og motivasjon i barneskolen for ansatte i barneskolen, PPT og andre instanser, som jobber med denne elevgruppen. Kurset fokuserer spesielt på arbeid med inkluderende læringsmiljø.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om mestring, medvirkning og motivasjon i u-skolen og vgs. -for ansatte i ungdomsskole, videregående skole, PPT og andre yrkesgrupper som arbeider med ungdom. Kurset fokuserer spesielt på arbeid med inkluderende læringsmiljø.
Vi tilbyr bedriftskurs om mestring, medvirkning og motivasjon i VO for ansatte i voksenopplæringen og flyktningtjenesten / NAV. Intensjonen med dette metodearbeidet er at elevene skal medvirke i å finne løsninger på det de strever med, og at de skal oppleve autonomi og mestring i skolehverdagen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om motivasjon og mestring for lærere i alle klassetrinn. Kurset bygger på sentrale teorier innen motivasjon og mestring og beskriver praktiske tiltak som både forebygger og avhjelper opplevelser av nederlag og lært hjelpeløshet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om muntlig aktivitet i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvilke faktorer bør være til stede for at samtaler skal kunne være en hensiktsmessig og god læringsarena, og hvordan gjør man det i praksis?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om muntlig bruk av språket - i fremmedspråk for lærere i alle klassetrinn. I LK20 presiseres det et «Språket skal tas i bruk fra første stund». Hvordan gjør vi det? Og hvilke metoder kan vi bruke for å trene på muntlige ferdigheter i fremmedspråk?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om kommunikasjon med unge for lærere i alle klassetrinn. Mange barn strever med seg selv og med samspillet med de rundt seg. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan best kan møte barn som ikke vet hvordan de skal håndtere sine egne følelser.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om barn som pårørende. I dette kurset tar vi for oss hvordan vi kan møte, hjelpe og støtte barn som lever med fysisk syke foreldre, psykisk syke foreldre, eller har foreldre som strever med rusproblematikk.
Hvilket handlingsrom har skolen i saker som dreier seg om bekymringsfullt skolefravær? Hvordan kan vi jobbe, sammen med foresatte og andre hjelpeinstanser, slik at elever som av ulike årsaker ikke fikser skolen, vil komme tilbake?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om når team og ledergrupper ikke fungerer optimalt for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi si fra til kollegaer om det de gjør - som vi ikke synes fungerer - på måter som hindrer at forholdet oss imellom rakner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om ord og begrepsundervisning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset jobber vi med hvordan vi kan legge til rette for å utvide og utdype elevenes ordforråd og begrepsforståelse i fag og på tvers av fag.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om pedagogiske escape-spill for lærere i ungdoms- og videregående skole. Escape-spill gir elevene trening i kreativitet, samarbeid, kommunikasjon og kritisk tenkning.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering for 1. - 7. trinn for lærere som jobber på barneskolen. I dette kurset får du som jobber i barneskolen både praktisk trening og god oversikt over hva du trenger å kunne, for å kunne introdusere programmering for dine elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering for 8. - 10. trinn for lærere som jobber i ungdomsskolen. Kurset gir både praktisk trening og god oversikt over hva du trenger å kunne, for å kunne introdusere programmering for dine elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmering i matematikk S1 + S2 for lærere i videregående skole. Hvordan designe undervisningsopplegg i programmering? Kurset setter søkelys på de mest relevante programmene basert på læreplanen i LK20.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om programmeringsdidaktikk for ungdomsskolen. Gjør programmeringsundervisningen engasjerende, morsom og relevant med vårt visuelle programmeringskurs, for ungdomsskolelærere i matematikk!
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om pågående livstruende vold i skolen for lærere i alle klassetrinn. Hva gjør vi dersom en hendelse med livstruende vold oppstår på skolen og hvordan kan vi forebygge og forhindre slike situasjoner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring - et steg videre for lærere i alle klassetrinn. Dette kurset er for lærerkollegier som har noe kjennskap til samarbeidslæring og har lyst til å lære mer og videreutvikle undervisningspraksisen i tråd med prinsippene i denne metoden.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring i undervisningen - intro for lærere i alle klassetrinn. Deltakelse i dette kurset vil deg god kunnskap om hvordan du kan strukturere for effektivt samarbeid i undervisningen, og for elevenes faglige og sosiale læring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samarbeidslæring som ledelsesverktøy for lærere i alle klassetrinn. Kursholder legger vekt på samarbeidslæring som teori og metode, og sammen bygger vi en verktøykasse av strukturer og metoder som kan tas i bruk i egen praksis etterpå.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om samfunnskunnskap og historie i voksenopplæringen, for lærere i den videregående skole og voksenopplæringen. Hvordan aktualisere samfunnskunnskap og historie for minoritetsspråklige elever gjennom gjenkjennbare tema?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skap bevegelsesglede for lærere i barneskole, SFO/AKS, 1 - 10 klasse. Bli med på en aktiv dag - lær med kroppen - få påfyll til inspirasjonsbanken. Dette kurset er for deg som vil skape mer varierte aktiviteter og bidra til større bevegelsesglede hos barn og voksne.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skap et høytpresterende profesjonelt læringsfellesskap for lærere i ungdoms- og videregående skole. Hva kjennetegner et høytpresterende læringsfellesskap, og hva må til for å komme dit?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skriveopplæring i videregående skole for lærere i den videregående skole. Hvordan kan vi jobbe med formativ vurdering i skriveopplæringen i et treårig løp, slik at elevene blir godt forberedt til videre studier?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om sparring for skoleledere, for lærere i alle klassetrinn. Savner du rommet for å drøfte viktige problemstillinger som skoleleder? Skoleledelsen spiller en sentral rolle for å lykkes med å skape de beste rammene for god, meningsfull og utfordrende undervisning.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om språk- og leseveiledning for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan lage kvalitativt gode rutiner for forebygging av lesevansker.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om språkvansker hos elever i grunnskolen for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi identifisere utviklingsmessige språkforstyrrelser i de første skoleårene og hvordan kan vi hjelpe elever med denne type språkforstyrrelser i skolehverdagen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om strategiske ledergrep i skoleutvikling for lærere i alle klassetrinn. Hvilke strukturer og arenaer må være på plass for at vi skal kunne skape rom for både individuell og kollektiv utvikling i det profesjonelle fellesskapet?
Vi tilbyr bedriftskurs om systematisk arbeid for et trygt og godt skolemiljø for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi legge til rette for systematisk og helhetlig jobbing med læringsmiljøet i skolen, slik at alle elever opplever at skolen er trygg, både faglig og sosialt?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tekstskaping i det inkluderende klasserommet for lærere i barneskolen 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi ivareta behovet for spesialundervisning og tilpasning i klasseromskonteksten? Eleven på mellomtrinnet synes ikke lenger det er stas med lesekurs på grupperommet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tilhørighet gjennom undervisning i skolen for lærere i alle klassetrinn. I dette kurset ser vi på hvordan arbeid med fagene kan hjelpe både sosial og faglig læring, og øke tilhørigheten for alle elever.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig læring i skolen for lærere og skoleledere i grunnopplæringen. Hvilket handlingsrom har skolen når det kommer til å jobbe tverrfaglig? I dette kurset ser vi på dette, og hvordan vi kan legge til rette for en skolehverdag som muliggjør denne arbeidsformen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig prosjekt i instruksjon/ ledelse/ norsk. Hvordan kan vi gjennomføre et tverrfaglig prosjekt i instruksjon og ledelse og norsk? I dette tverrfaglige prosjektet skal vg3 musikk lage en sceneadaptasjon av et litterært verk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om tverrfaglig prosjekt i norsk og musikk for barnetrinnet. Dette kurset retter seg mot lærere som jobber på mellomtrinnet, og som har fagene norsk og musikk.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om underveisvurdering i matematikk P1 og P2 for lærere i alle klassetrinn. Hva kreves av lærere for å oppfylle krav til underveisvurdering og standpunktvurdering etter ny læreplan i matematikk, og hvordan kan vi øke elevenes motivasjon i faget?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om utforskende vurderingsformer med LK20 og AI/KI for lærere i den videregående skole. Utforskende og læringsfremmende vurdering, hvordan gjør vi det og hva oppnår vi? LK20 bringer med seg nye og interessante utfordringer for en lærer.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om utvikling av profesjonsfellesskapet for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset ser vi på hvordan vi kan finne frem til og utnytte personalgruppens styrker, til det beste for utviklingen av det profesjonelle fellesskapet på skolen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om veiledning for skoleledere, for lærere i alle klassetrinn. Kjenner du som skoleleder behov for ha en nøytral samtalepartner og en arena der du trygt kan diskutere tema du synes det er vanskelig å snakke med andre om?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om vurdering i fagfornyelsens tid - i fremmedspråk for lærere i alle klassetrinn. Hvordan vurdere i fremmedspråk i tråd med læreplanens intensjoner, og med økt elevmedvirkning?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om vurdering i fremmedspråkene for lærere i alle klassetrinn. Hvordan kan vi få til elevmedvirkning i vurderingssituasjonene, og hvordan kan vurdering bli en naturlig del av undervisningen?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økt leseforståelse og bedre skrivekompetanse for lærere i den videregående skole og i voksenopplæringen. Kurset gir gode tips og ideer til lese- og skriveundervisning for minoritetsspråklige elever i videregående skole og voksenopplæringen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om å lese og skrive i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvordan jobber vi for å sikre elevenes læring og progresjon, mestring og glede i fremmedspråkene?
Vi tilbyr bachelor i ernæring. Fagområdet inkluderer kunnskap om kjemi, biokjemi, anatomi, fysiologi, sykdomslære, psykologi, kommunikasjon og vitenskapelig metode, samt beskrivelse og analyse av forekomst, årsaker og konsekvenser av ernæringsproblematikk.
Bachelor i ernæring tilbys som nettstudium. De to første semestrene i bachelorgraden tilsvarer årsstudium i grunnleggende medisin, og studenter kan ta første og / eller andre semester som skolestudier ved vår avdeling i Oslo eller i Spania.
Vi tilbyr bachelor i medisin. Utdanningen inneholder en bred kombinasjon av basalmedisinske og naturvitenskapelige fag. Det legges også vekt på at du skal få kunnskap innen komplementære fag som samfunns- og sosialmedisin, etikk, kommunikasjon, medisinsk forskning og vitenskapelig metode.
Vi tilbyr bachelor i medisin som nettstudie. Bachelor i medisin er et selvstendig teoretisk studium innen grunnleggende medisin. Utdanningen inneholder en bred kombinasjon av basalmedisinske og naturvitenskapelige fag.
Vi tilbyr halvårsstudium i anatomi og fysiologi. Halvårsenheten i anatomi og fysiologi gir en grunnleggende forståelse av menneskekroppens oppbygning og de ulike organsystemenes funksjon. I løpet av studiet lærer du hvordan kroppen er bygd opp, fra den enkelte celle til de store organsystemene.
Vi tilbyr halvårsstudium i anatomi og fysiologi som nettstudie. Halvårsenheten i anatomi og fysiologi gir en grunnleggende forståelse av menneskekroppens oppbygning og de ulike organsystemenes funksjon.
Halvårsstudium i kost og ernæring tilbys som nettstudium. Studiet vil gi deg grunnleggende kunnskaper om kosthold og ernæring. Studiet gir en innføring i næringstoffer som karbohydrater, proteiner og fett, samt vitaminer og mineraler.
Vi tilbyr studium i helsepsykologi og psykiske lidelser.Studiet vil gi deg kunnskap om hvordan helsepsykologi og forebyggende arbeid kan bidra til bedre psykisk og fysisk helse hos befolkningen, og gi en innføring i ulike psykiske lidelser og problemer.
Vi tilbyr forberedelseskurs i Nettkurs i medisinsk fagterminologi til helsefaglige studier i Sentral-Europa. Kurset gir deg grunnleggende kunnskaper i medisinsk fagterminologi på engelsk slik at du er bedre rustet under opptaksprøven.
Årsstudium i grunnleggende ernæring skal gi studentene et teoretisk grunnlag for å forstå humanernæring i et biokjemisk, fysiologisk, helsemessig og samfunnsmessig perspektiv. Fagområdet omfatter sammenhenger mellom kosthold, næringsstoffer og helse.
Vi tilbyr årsstudium i grunnleggende medisin. Studiet gir deg grunnleggende kunnskaper i anatomi, fysiologi, sykdomslære og om medisinsk tenkemåte. Du lærer om menneskekroppens oppbygning, får en innføring i hvordan sykdom oppstår og kjennskap til forekomst, behandling og forebygging.
Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning - digitalundervisning - helg. Utdanningen utvikler din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner, og gir deg en prosessorientert kunstutdannelse innenfor billedkunst, tegning og maleri.
Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning - digitalundervisning på kveld. Utdanningen utvikler din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner, og gir deg en prosessorientert kunstutdannelse innenfor billedkunst, tegning og maleri.
Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning. Utdanningen utvikler din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner, og gir deg en prosessorientert kunstutdannelse innenfor billedkunst, tegning og maleri.
Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning - digitalundervisning på dagtid. Utdanningen utvikler din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner, og gir deg en prosessorientert kunstutdannelse innenfor billedkunst, tegning og maleri.
Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning i helger. Utdanningen utvikler din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner, og gir deg en prosessorientert kunstutdannelse innenfor billedkunst, tegning og maleri.
Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning på kveldstid. Målsettingen med den 2-årige billedkunstutdanningen er å gi deg en prosessorientert kunstutdannelse der din kunstfaglige utvikling og personlige forankring står sentralt.
Er du interessert i jus og har et øye for detaljer? Ønsker du en spennende jobb på for eksempel et advokatkontor, ved domstoler, forliksråd eller i politiet? Da er dette utdannelsen for deg!
Bli en god leder med denne praktisk rettede fagskolen. Dette er nettutdannelsen for deg som ønsker jobb som leder, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kunnskap innen ledelse. Få økt kompetanse innen lederens rolle, personaladministrasjon og organisasjonsutvikling.
Vi tilbyr nettbasert utdanning i butikkledelse med 3 obligatoriske samlinger i Oslo i løpet av 18 måneder. Fagskoleutdanningen Butikkledelse, gir deg grunnlag for å forstå fremtidens varehandel - Total Retail, med alle salgskanaler (også kjent som Omni-Kanal varehandel).
Vi tilbyr nettbasert studie om bærekraftig drift. Bærekraftig drift er en fremoverlent utdannelse som gjør deg attraktiv for fremtidens arbeidsliv. Utdanningen gir deg innsikt i hva bærekraftig ledelse er, og hvordan du etablerer rutiner og tiltak for en mer bærekraftig drift i virksomheten.
Vi tilbyr nettbasert studie om digital markedsføring. Dette kurset består av pakkene Google, SoMe og Webutvikling. Google - digital markedsføring, er en pakke videokurs som dekker de fire viktigste Google-verktøyene du bør beherske når du jobber med digital markedsføring.
Vi tilbyr forkurs bachelor ingeniør som nettbasert studie. Forkurset skal gi et faglig grunnlag som kvalifiserer til opptak til høyere teknologisk utdanning basert på generell studiekompetanse.
Vi tilbyr nettbasert studie om google - digital markedsføring. Google har en rekke verktøy som er helt sentrale i arbeidet med digital markedsføring. I dette kurset lærer du hvordan noen av de viktigste av disse brukes.
Vi tilbyr innføring i bærekraftig handel som nettbasert undervisning. Dette er et kompetansehevende kurs for deg som ønsker innsikt i hvorfor handelsbransjen bør bli mer bærekraftig, og hvordan du kan komme i gang innen egen virksomhet. Kurset vil hente ulike eksempler fra handelsnæringen i Norge.
Vi tilbyr nettbasert studie med innføring i resepsjonsledelse. Innføring i resepsjonsledelse tilbyr den kunnskapen og de verktøyene som trengs for å kunne lede en moderne hotellresepsjon på en profesjonell og gjestevennlig måte.
Vi tilbyr nettbasert kurs med innføring i resepsjonsledelse. Få kunnskapen du trenger for å kunne lede en moderne hotellresepsjon. En gjestfri og effektiv resepsjon er alfa og omega for enhver bedrift som tar imot besøkende.
Er du interessert i jus og ønsker å jobbe med juridisk kontorarbeid? Juridisk kontormedarbeider er en kort yrkesrettet utdanning hvor du kan gå rett ut i jobb etter endt utdanning.
Vi tilbyr kurs i kontormedarbeider som nettbasert studie. Vil du jobbe innen praktisk og moderne kontorarbeid? Dette nettstudiet kvalifiserer deg til nettopp dette, uavhengig av bransje og sektor. Oppdater kompetansen din på digitale arbeidsverktøy og bli ettertraktet på arbeidsmarkedet.
Vi tilbyr kurs i ledelse, økonomistyring og markedsføringsledelse som nettbasert undervisning. Ledelse, økonomistyring og markedsføringsledelse (LØM) gir en innføring i tre sentrale fagemner en leder må beherske.
Dette er en praktisk rettet nettutdannelse innen lønn og personal som gjør at du kan gå rett ut i en operativ stilling etter endt utdannelse.
Vi tilbyr nettbasert studie i pedagogisk arbeid BUA2005 (LK20). Pedagogisk arbeid er et av de tre programfagene på BUA Vg2. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Vi tilbyr nettbasert studie om pedagogisk arbeid med barn og unge. I dette kurset vil du få kunnskap om hvordan du legger til rette for barns læring og utvikling gjennom undervisning, lek og hverdagsaktivitet.
Vi tilbyr studie om personaladministrasjon (ledere) som nettbasert undervisning. Personaladministrasjon er alle oppgavene som må gjøres og løses korrekt i tråd med regelverk.
Vi tilbyr nettbasert studie som pleieassistent (helseassistent). Studiet pleieassistent kvalifiserer deg til å jobbe som ekstravakt, støttekontakt eller i omsorgsbolig, sykehjem eller hjemmetjenesten. Pleieassistent gir deg en god faglig forståelse og trygghet.
Vi tilbyr nettbasert kurs om praktisk økonomistyring. Økonomistyring er en lederoppgave. En leder må kunne utføre budsjettering, regnskap og kalkulasjon. Dette kurset i økonomi gir en grunnleggende innføring i økonomisk planlegging og styring.
Vi tilbyr nettbasert studie i prosjektøkonomi. Få kontroll på prosjektøkonomien. Emnet gir deg kunnskap om kostnadsteori, økonomisk analyse, samt de vanligste metodene for økonomisk planlegging og økonomistyring.
Ønsker du en praktisk rettet utdannelse innen regnskap og økonomi som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet? Nettstudiet Regnskapskonsulent gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse som gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdannelse.
Vi tilbyr nettkurs om reiselivsmarkedsføring. Markedsføring regnes i dag som en av de viktigste funksjonene i velfungerende virksomheter. Emnet tar for seg de viktigste modellene og virkemidlene fra markedsføringsfaget, og ser på hvordan disse kan brukes i reiselivsbedrifter og destinasjonsselskap.
Resepsjonsledelse er en fagskoleutdanning for alle som ønsker å arbeide med drift og ledelse av resepsjonen i et hotell eller annen overnattingsvirksomhet.
Nettstudiet Saksbehandler?er praktisk rettet og kvalifiserer deg til flere spennende jobber?som saksbehandler i offentlig forvaltning.
Vi tilbyr nettbasert studie om SoMe - digital markedsføring. SoMe - digital markedsføring er en pakke videokurs laget spesielt for deg som ønsker å lære hvordan man kan benytte sosiale medier i markedsføringsarbeidet.
Vi tilbyr tilpasset opplæring og tidlig innsats i barnehage og skole som nettbasert studie. Utdanningen gir deg faglig bakgrunn til å jobbe med barn som har krav på spesialpedagogisk hjelp i barnehage, skole og fritidsordning.
Språk kan lærast på mange måtar. Morsmålet kjem lett på plass, men eit nytt framandspråk krev som regel betydeleg innsats. Det går alltid lettare med god motivasjon og når ein kjenner seg trygg i læresituasjonen.