Her finner du alt av kurs og opplæring innen industriell shipping og maritimt miljø. Her finner du både nødvendig sertifisering for å manøvrere båter og skip av forskjellige art, samt nødvendige sikkerhetskurs for arbeid på sjøen.
Vi tilbyr ADR / IMDG avsenderkurs. Deltakeren skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal man kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods på veg og sjø.
Vi tilbyr ADR / IMDG grunnkurs. Under finnes en oversikt over våre kommende kurs. Skulle det være noe man savner eller har ytterligere spørsmål rundt, tar man bare kontakt med din nærmeste DGM avdeling.
Vi tilbyr kurs i ADR Kompetanse sjåfør. Eleven skal kunne prinsippene for merking, lasting, samlasting, begrensninger, krav, klassifisering , identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods på veg.
Vi tilbyr ADR / IMDG Oppfriskning. Under finnes en oversikt over våre kommende kurs. Skulle det være noe man savner eller har ytterligere spørsmål rundt, tar man bare kontakt med din nærmeste DGM avdeling.
Vi tilbyr kurs i farlig avfall. Eleven skal kunne prinsippene for avfallshåndtering gjennom forskrifter og prinsipper. Videre skal eleven kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig avfall.
Vi tilbyr IATA Basic-kurs. Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods i luftfartøy.
Vi tilbyr kurs i IATA Helikopter Basic. Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods i helikopter.
Vi tilbyr IATA Helikopter, Refresh kurs. Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods i helikopter.
Vi tilbyr IATA Recurrent. Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods i luftfartøy.
Vi tilbyr IATA Refresh kurs. Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods i luftfartøy.
Vi tilbyr IMDG Offshore grunnkurs. Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods.
Vi tilbyr IMDG Offshore oppfriskningskurs. Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods.
Vi tilbyr sikkerhetsrådgiver grunnkurs. Eleven skal kunne prinsippene for HMS arbeid og redegjøre for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for de aktuelle regler og forskrifter som er relevant, og i sin særdeleshet ADR.
Vi tilbyr sikkerhetsrådgiver oppfriskningskurs. Eleven skal kunne prinsippene for HMS arbeid og redegjøre for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for de aktuelle regler og forskrifter som er relevant, og i sin særdeleshet ADR.
Vi tilbyr crisis management basic course. Kurset er beregnet på personell som skal inngå i en beredskapsledelsesfunksjon offshore. Undervisningen vil være en kombinasjon av foredrag, diskusjonsoppgaver og praktiske øvelser.
Vi tilbyr kurs i crisis management refresher. Under den praktiske opplæringen skal utfordringer og vanskelighetsgrad økes i takt med mestringsnivå. Hver deltager skal minimum ha stått i nøkkelrollen «beredskapsleder» eller «logg / tavlefører».
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring. Kurset er for alle som skal oppholde seg på innretninger på norsk kontinentalsokkel. Varighet på kurset er 4 dager, hvor den første dagen gjennomføres som e-læring på egenhånd utenfor kurssenteret.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring på kveldstid. Kurset er for alle som skal oppholde seg på innretninger på norsk kontinentalsokkel. Varighet på kurset er 4 kvelder. I tillegg kommer e-læring på ca 6 timer, og denne må gjennomføres på egenhånd utenfor kurssenteret.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. Kurset er for sokkelarbeidende personell. Grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon må tas innen 4 år etter fullført grunnkurs for å opprettholde godkjenningen for å oppholde seg offshore.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon med e-læring. Varighet på kurset tilsvarer 2 kursdager, hvor den første dagen er e-læring og kan gjennomføres når deltakeren selv ønsker, men i forkant av praksisdagen.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell med e-læring. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr helikopterevakueringskurs. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr HLO grunnkurs med e-læring. E-læringene må være fullført i sin helhet før du møter til praksis. Kurset inneholder 2 e-læringer, en fra Knowledge portal og farlig gods fra Trainingportal. Tilgang til e-læringene sendes i en egen mail fra Knowledge portal og Trainingportal.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs. Innlevering: Det er satt av tid til å gjennomføre e-læring til Farlig gods etter lunsj på dag 2. Dersom Farlig gods e-læring er gjennomført i forkant av kursdagene, avsluttes siste kursdagen kl 12:00.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering m/e-læring. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i livbåtfører fritt fall (OSE108). Praksis til kurset gjennomføres i simulator, som gjør at man kan trene trygt under marginale forhold, samt at man rekker mange øvelsesgjennomføringer og får dermed verdifull mengdetrening som livbåtfører.
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører fritt fall (OSE108).
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell grunnkurs (OSE135).
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell repetisjonskurs (OSE135).
Vi tilbyr kurs i livbåtfører sliske grunnkurs (OSE129).
Vi tilbyr mann over bord grunnkurs. Deltakeren skal etter endt opplæring være i stand til å sjøsette, huke inn operere båt og utstyr på en tilfredsstillende måte - beherske de mest vanlige søkemetoder - foreta opp-plukking av person i sjøen og kunne utføre livreddende behandling av en skadet person.
Vi tilbyr kurs i mann over bord grunnkurs - uten mørkekjøring. Merk at 4-timers mørkekjøring ikke gjennomføres på dette kurset, men må tas opp igjen i løpet a første vinterhalvår.
Vi tilbyr kurs i mann over bord repetisjon - med mørkekjøring. Mørkekjøring er en separat modul som kun tas av personell som må inneha denne kompetansen.
Vi tilbyr kurs i mann over bord repetisjon - uten mørkekjøring.
Vi tilbyr ROC radiokurs. Bestått teoretisk og praktisk eksamen gir grunnlag for å søke om ROC-sertifikat fra Telenor Kystradio. Sertifikatet er gyldig for betjening av påbudt GMDSS-utstyr om bord i fartøy med radioutstyr for dekningsområdet A1.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere, oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50) m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50), oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr kurs i STCW hurtiggående MOB-båt. Kurset omfatter de krav som stilles i STCW konvensjonens regel VI/2, STCW kodens avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-2, minimum kompetansekrav for fører av hurtiggående mann-over-bord båt.
Vi tilbyr kurs i STCW hurtiggående MOB-båt - oppdatering. Kurset omfatter de krav som stilles i STCW konvensjonens regel VI/2, STCW kodens avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-2, minimum kompetansekrav for fører av hurtiggående mann-over-bord båt.
Vi tilbyr kurs i STCW Ledelse i Brannslukking A-VI/3. Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI, del A kapittel VI, tabell A-VI/3 og omfatter teoretisk og praktisk opplæring innen brannslokkingsledelse.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av kursdagene på senteret har gjennomført en tilsendt e-læring.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp. Medisinsk førstehjelp holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/4, avsnitt A-VI/4 og tabell A-VI/4-1 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av praktiske øvelser på kurssenter gjennomfører e-læringen som hører til kurset. Tilgang til e-læring sendes på mail fra Knowledge portal.
Vi tilbyr STCW oppgradering dekksoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3, A-VI/4-1 og A-VI/4-2.
Vi tilbyr kurs i STCW oppgradering maskinoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering - oppdatering. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr kurs i STCW påbygging grunnleggende sikkerhetskurs fra Offshore Norge til IMO50. Kurset er laget for personell som innehar grunnleggende sikkerhetskurs ihht Norsk olje og gass, og som vil bygge på dette for å få grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkoster og MOB-båter. Kurset gjennomføres etter STCW konvensjonens regel VI/2, avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkoster og MOB-båter - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres etter STCW konvensjonens regel VI/2, avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs med STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35) m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr kurs i STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35), oppdatering m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) inkludert medisinsk behandling, oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor to av kursdagene erstattes av e-læring som deltakeren gjennomfører på egenhånd i forkant av de tre praktiske kursdagene på sikkerhetssenteret.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (IMO 80). Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI, del A kapittel VI, tabell A-VI 2-1, 3-1 og 4-1 og omfatter teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/2, VI/3 og VI/4, avsnitt A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og tabell A-VI/2-1, A-VI/3-1 og A-VI/4-1 og omfatter repetisjon av praktisk og teoretisk opplæring.
Vi tilbyr utdanning til dekksoffiser. Utdanningen tilfredsstiller både STCW A-II/1 (og B-II/1) og STCW A-II/2 (og B-II/2) og vil sammen med nødvendig fartstid, gi grunnlag for kompetansesertifikat for dekksoffiser klasse 4, 3, 2 og 1. Studiet er to-årig på heltid.
Trøndelag høyere yrkesfagskole tilbyr utdanning som maskinoffiser ved avdeling Trondheim og avdeling Ytre Namdal i Rørvik. Du kan velge mellom hel- eller deltidsutdanning. Heltidsstudiet går over to år, mens deltidsstudiet er nettbasert med samlinger (halv progresjon).
Kurset bygger på Offshore Norges retningslinje 143 - anbefalte retningslinje for opplæring i arbeid på hydrokarbonførende systemer, håndbok i "Fittings og small bore tubing systemer", tidligere OLF-120.
Kurset kan gjerne arrangeres som et bedriftsinternt kurs, ute i bedriften eller på vårt kurssenter på Geilo. Passer ikke kursdatoene eller du ønsker tilbud om kurs i bedrift/kurssenter. "DROP-IN" etter avtale over GoogleMeet eller ved oppmøte på kontor på Fjellhamar eller på vårt kurssenter på Geilo
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk - Slanger, rør og fittings. Kurset er for deg som installerer og vedlikeholder slanger, rør og fittings i hydraulikksystemer i alle typer anlegg både off-shore og on-shore. kurset består av to selvstendige kurs: Slangepressing og Fittings and small bore tubing systemer.
Vi tilbyr grunnkurs i hydraulikk I. Kurset går over 5 dager, og har ca 50/50 fordeling av teoretisk gjennomgang i klasserom og praktiske øvelser i vårt hydraulikklaboratorium. Kursdeltagerne deles inn i grupper og roterer i et system - veiledet av flere svært dyktige instruktører.
Vi tilbyr videregåendekurs i hydraulikk II. Hydraulikk II er en videreføring av Hydraulikk I. Deltagerne vil etter kurset ha bedre forståelse for mer komplekse hydraulikkskjemaer, mer omfattende systemforståelse, og en innføring i flere sammensatte komponenter.
Vi tilbyr videregåendekurs Hydraulikk III - Proporsjonalhydraulikk. Med grunnleggende hydraulikkompetanse fra Hydraulikk I og II eller tilsvarende, vil dette kurset gi deg en god innføring av komponenter og systemer med proporsjonalt hydraulisk utstyr.
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk III - Vannkraftverk. Kurs i systemforståelse, feilsøking og drift av turbinregulatorer og damluker. Dette kurset tar for seg hydraulikken i et vannkraftverk med hovedvekt på turbinregulatorer og damluker.
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk IV. Feilsøking, drift og vedlikehold av hydrauliske anlegg. Dette kurset tar sikte på å øke deltagernes evne til logisk feilsøking gjennom teoretisk kunnskap og praktiske øvelser på hydraulisk utstyr.
Dette er et spesialtilpasset kurs innen grunnleggende hydraulikk med hovedvekt på hydrauliske styringer i vannveien.
Vi tilbyr kurs i Kule- og rullelager I. 2/3 av alle lagerhavarier skyldes at disse behandles feil enten ved montering eller drift.
Being responsible for operational safety or for maintenance functions places special competence requirements on those who hold these roles. Managing equipment and facilities to maintain technical level is not sufficient.
Vi tilbyr kurs i Oppretting av roterende utstyr. Kurset gir en grundig gjennomgang av prinsipper, forutsetninger, toleranser og metoder for et godt opprettingsresultat. En stor del av kurset er lagt opp med praktiske øvelser.
Vi tilbyr grunnkurs i PLS I. Dette kurset er for deg som skal lære om PLS og hvordan du kan drifte og overvåke styresystemer med PLS.
Vi tilbyr videregåendekurs i PLS II. Dette er et videregående kurs i PLS-programmering med fokus på avansert bruk av signaler og behandling av disse. På kurset lærer du om reguleringsteknikk og alarmhåndtering, datafangst og logging, samt feilsøking med PLS.
Vi tilbyr kurset Pumper og tetninger I. Feilsøking, drift, vedlikehold og operasjonsforståelse for operatører, prosessteknikere og mekanikere. Kurset går over 5 dager, og har ca 50/50 fordeling av teoretisk gjennomgang i klasserom og praktiske øvelser i vårt pumpelaboratorium.
På kurset lærer du om pumpesystemets terminologi, komponenter og fysikk samt begreper og prinsipper for om hvordan de enkelte elementene i pumpesystemet fungerer så vel som systemet i sin helhet. Det blir lagt vekt på å forstå forholdet og samspillet mellom komponentene som utgjør hele pumpesystemet
Vi tilbyr kurs i Slangepressing. På kurset vil du lære å velge riktige slanger, slangetyper, koblinger og presse dette sammen til en komplett hydraulikkslange. Kurset kombinerer teori og praksis og avsluttes med en skriftlig prøve.
Vi tilbyr kurset Ventilteknikk kurs NOG-143. Dette kurset en grunnleggende kompetanse basert på aktuelle ventiltyper og aktuatorer som er installert og nyttet i prosessanlegg både on- og offshore, og opplæringen følger NOG´s læreplan for kurs i ventilteknikk.
Vibrasjonsanalyse av roterende maskiner, hvordan lære seg maskinens språk? Kurset går over 5 dager med en blanding av teori og praktiske øvelser. Gjennom vibrasjonsanalysen kan man kontinuerlig observere et objekts aktuelle tilstand over tid.
Vi tilbyr e-læringskurs om ankerhåndtering og slep. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal eleven ha kunnskap om å kunne anvende denne slik at dere er i stand til å vurdere sikker gjennomføring av ankerhåndtering og slep under ulike forhold.
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
Vi tilbyr GMDSS / ROC grunnkurs (Restricted Operator Certificate). For å få utstedt ROC sertifikat må kursdeltakerne bestå en skriftlig eksamen, en søk- og redningsøvelse (muntlig bruk av nødprosedyrer på engelsk) og en praktisk muntlig prøve. Prøvene sensureres av Radioinspektør fra Telenor.
Vi tilbyr repetisjonskurs i GMDSS / ROC (Restricted Operator Certificate). Maritime radio certificate for "local trade" som dekker fartøyer utstyrt for Sea Area A1. Restricted Operator Certificate (GMDSS/ROC) er et sertifikat vakthavende navigatør må inneha.
We provide e-learning advanced course about handling a fire in a lithium-ion battery on board a ship. This course covers Norwegian Maritime Authorities guidelines to Requirements for training on chemical storage for energy (maritime battery systems) on board Norwegian Ships.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip som e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip med e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs i IMDG Offshore - refresh. Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods på sjø.
Vi tilbyr grunnkurs i IMDG Offshore. Kursmål: Eleven skal kunne prinsippene for risiko, årsak og konsekvens av uhell med farlig gods. Videre skal eleven kunne redegjøre for begrensninger, krav, klassifisering, identifisering, emballering, merking, dokumentering og håndtering av farlig gods på sjø.
Vi tilbyr kurs om ISM (International Safety Management code). ISM er et regelverk vedtatt gjennom IMO, som legger ned overordnede regler for sikker drift av skip og flyttbare innretninger.
Vi tilbyr kurs om ISPS CSO - Company Security Officer. Målsettingen med kurset er å heve kompetansenivået innen maritim security slik at kursdeltakeren forstår CSOs ansvar og oppgaver.
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhet - repetisjonskurs. Kurset skal gi deltagerne vedlikeholdt og oppdatert kompetanse innen personlig redning og førstelinje brannbekjempelse, med førstehjelp og forebyggende sikkerhet.
Vi tilbyr NOROG HLO grunnkurs (OSC1141) for helidekkmannskap. Målsettingen er å ha kompetanse innen nødvendige lover og bestemmelser - ansvarshavende myndigheter - helidekkmanualens innhold - helikopteroperasjoner - sikkerhetsrutiner - forebygging og relevante verne- brann- og redningsutstyr.
Vi tilbyr NOROG liten MOB båt - grunnkurs (OSE114). Målsettingen er at ved fullført kurs skal deltakerne ha kompetanse innen: å sjøsette båt - å heise opp båt - å operere båt og utstyr - vanlige søkemetoder - opplukking og livreddende behandling.
Vi tilbyr NOROG Liten MOB båt - repetisjonskurs (OSE114). Målsettingen er at ved fullført kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr grunnkurs i NOROG livbåtfører konvensjonell livbåt (OSE135). Kurset omhandler de forhold som er nødvendige for å kunne ha kommando over en livbåt ved et havari eller ulykkestilfelle hvor evakuering er påkrevd.
Vi tilbyr NOROG livbåtfører konvensjonell livbåt - repetisjon (OSE135). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakeren ha vedlikeholdt og videreutviklet kompetanse innen sin beredskapsfunksjon (ihht OLFs retningslinjer).
Vi tilbyr NOROG Livbåtfører sliskelivbåt - repetisjonskurs (OSE129). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr grunnkurs i NOROG livbåtfører sliskelivbåt (OSE129). Målet er å kunne: klargjøre livbåt for evakuering - organisere og lede ombordstigning - sjøsette livbåt - ivareta passasjerer og tilrettelegge for opphold om bord etter evakuering - opprette og holde kommunikasjon med redningsenhet.
Vi tilbyr kurs med påbygging fra NOROG GSK til STCW GSK sjøfolk. Målsettingen er at etter endt opplæring skal kursdeltakerne ha kompetanse i blant annet brannteori, slukking og røykdykking.
Vi tilbyr kurs om STCW Bridge Resource Management (BRM). Målsettingen med denne opplæringen er å forbedre styring og ledelsens ferdigheter for å sikre sikker drift. Kursets innhold reflekteres i STCW A-II / 1,A-II / 2, A-VIII / 1, A-VIII / 2.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW familariseringsprogram passasjerhåndtering. Dette familiariseringsprogrammet skal ivareta den siste gruppens behov for opplæring og trening i å kunne bistå i håndtering av passasjerer på en god måte i nødsituasjoner.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk (A-VI / 1-1, 1-2, 1-3, 1-4). Etter fullført kurs skal deltakerne inneha kompetanse i å: Overleve til sjøs ved hendelser der skipet må evakueres - minimalisere risiko for brann, og opprettholde beredskap i å bekjempe og slokke branner.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk (A-VI/1-1, 1-2, 1-3, 1-4) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart..
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3). Målsettingen med kurset er å minimalisere risiko for brann, opprettholde beredskap og bekjempe og slokke branner.
Vi tilbyr STCW hurtiggående MOB båt grunnkurs (A-VI/2-2). Målsettingen er at ved fullført kurs, skal deltakerne kunne ta kommandoen over en hurtiggående mann-over bord-båt under og etter utsetting - betjene motor på hurtiggående mann-over bord-båt.
Vi tilbyr kurs om STCW hurtiggående MOB båt grunnkurs (A-VI/2-2) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs om STCW hurtiggående MOB båt oppdatering (A-VI/2-2). Ved fullført kurs skal kursdeltakerne kunne ta kommandoen over en hurtiggående mann-overbord-båt under og etter utsetting - betjene motor på hurtiggående mann-overbord-båt.
Vi tilbyr kurs om STCW hurtiggående MOB båt oppdatering (A-VI/2-2) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs om STCW høyspenningsanlegg - oppgradering for maskinoffiserer. Etter gjennomført og bestått kurs skal deltakerne ha fått nødvendig opplæring i henhold til de krav som settes til oppgradering av maskinoffiserer i henhold til forskrift om kvalifikasjoner og sertifikater for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs om STCW medisinsk behandling (VI/4-2). Målsettingen med kurset er å gjenkjenne symptomer og vurdere behov for hjelp og behandling ved akutt sykdom eller skade - kunne mestre livstruende situasjoner og utføre medisinsk behandling ved hjelp av radiolegetjenesten for skip i sjøen.
Vi tilbyr kurs om STCW medisinsk førstehjelp (VI/4-1). Målsettingen er at etter gjennomført kurs skal deltakerne ha tilegnet seg holdninger, kunnskaper og ferdigheter i å gi førstehjelp omgående i tilfelle av ulykke eller sykdom om bord.
Vi tilbyr digitalt kurs om STCW passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost / livbåtfører oppdatering (A-VI/2-1). Kurset dekker kravene til oppdatering av fører og mannskap i redningsfarkost (livbåt og mann-overbord-båt utenom hurtiggående mann-over-bord-båt) i henhold til STCW A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost / livbåtfører oppdatering (A-VI/2-1) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW security duties (A-VI/6-2). Kurset gjennomføres i sin helhet som e-læringskurs med en avsluttende on-line eksamen. Heve kompetansenivået og bidra til økt årvåkenhet hos sjøfolk med særskilte plikter innen maritim security.
Vi tilbyr STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip. For underordnet personell som skal tjenestegjøre med plikter i beredskaps eller sikkerhetsfunksjonen på ikke hurtiggående passasjerskip under 300 bruttotonn i fartsområde 1 gjelder krav til begrenset sikkerhetskurs godkjent av Sjøfartsdirektoratet.
Vi tilbyr kurs om STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip med e-læring. Kurset går som kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs i STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip oppdatering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs om STCW SSO-Ship Security Officer (STCW-2010 A-VI/5). Målsettingen med kurset er å heve kompetansenivået innen maritim security slik at kursdeltakeren forstår SSOs ansvar og oppgaver.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer uten medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1). Kursdeltager må ha gyldig kompetansesertifikat for offiserer (dekk-, maskin- eller skipselektriker) eller gyldig kursbevis på videregående sikkerhetskurs.
Vi tilbyr kurs om STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkludert medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1, 4-2) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkludert medisinsk behandling (VI / 2-1, 3, 4-1, 4-2). Husk å ta med håndkle, sokker samt lang underbekledning (varmt tøy) til å ha under kjeledressen / redningsdrakten.
Vi tilbyr kurs i STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI/2-1, 3, 4-1) med e-læring. Kurset går som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring for offiserer (A-VI/2-1, 3, 4-1). Hensikten med kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper, ferdigheter og holdninger i å ta kommando over redningsfarkost / betjene motor / ha ansvar for overlevende og farkost.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer uten medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1) med e-læring. Kursets målsetting er å oppdatere dekksoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI / 2-1, 3, 4-1). Målsettingen med kurset er å oppdatere maskinoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne ha de nødvendige kunnskaper om farer som er forbundet med farlig gods og gjøre deltakerne i stand til å velge beste løsning på problemstillingene ved emballasje, håndtering, samlasting, omlasting og transport på land eller sjø.
Vi tilbyr digitalt kurs om transport av farlig gods IMDG (Solas Ch.7). Målsettingen er at kurset dekker Solas Ch. 7. Part A: Carriage in packaged form, Regulation 2 og gjelder for ferger og hurtigbåter. Det blir gjennomgang av IMDG-koden og ADR-guiden med øvelser.
Vi tilbyder onlinekurs om basic good manufacturing practice. Kurset i basic good manufacturing practice tager udgangspunkt i generelle krav ved EU GMP jf. Eudralex Volumen 4 inden for Pharma- og fødevaresektoren.
Vi tilbyder kursus om EMS ISO 14001:2015 Lead Auditor miljø (CQI and IRCA-certificeret). Ved succesfuld gennemførelse vil du være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive 1., 2. og 3. parts audits af miljøledelsessystemer i henhold til kravene i ISO 14001:2015.
Vi tilbyder kursus om fra ISO 22000 til FSSC 22000 Version 6. FSSC 22000 er en certificeringsordning baseret på ISO 22000. Man kunne også kalde FSSC 22000 en overbygning til ISO 22000.
Vi tilbyder kursus om FSMS ISO 22000:2018 Lead Auditor fødevaresikkerhed (CQI and IRCA-certificeret). FSMS ISO 22000:2018 Lead Auditor Fødevaresikkerhedskurset er et værdifuldt kompetenceløft til alle medarbejdere, der arbejder med kvalitet og fødevaresikkerhed.
FSSC 22000 Intern Auditor giver dig en grundlæggende forståelse for forhold, der har betydning for fødevaresikkerheden, og du vil således kunne planlægge, gennemføre og afrapportere effektive interne audits af din virksomheds fødevaresikkerhedssystem i henhold til FSSC/ISO 22000:2018 standarden.
Vi tilbyder FSSC version 6 opgraderingsseminar. Formålet med opgraderingsseminaret Fra FSSC 22000 version 5.1 til version 6 er at give dig et indblik i de nye krav der er i version 6, samt et realistisk indblik i hvordan disse kan implementeres.
Vi tilbyder IATF 16949 inspirationsseminar. IATF 16949 Inspirationsseminaret giver dig en introduktion til baggrunden, indholdet og formålet med IATF 16949 standarden, og du bliver præsenteret for ligheder og forskelle mellem IATF 16949 standarden og ISO 9001 standarden.
Vi tilbyder kursus om IATF 16949 specialist. Med en kombination af teori, øvelser og praktiske eksempler giver IATF 16949 Specialist kurset dig en dybdegående forståelse for kravene i IATF 16949:2016 standarden inklusiv kravene i ISO 9001 standarden.
Vi tilbyder ISO 13485 inspirationsseminar. Inspirationsseminaret giver dig forståelse for indholdet og opbygningen af ISO 13485 standarden, som specificerer kravene til kvalitetsledelsessystemer i organisationer, som er involveret i et eller flere stadier af cyklussen for medicinsk udstyr.
Vi tilbyder ISO 14001 inspirationsseminar. I løbet af 2 dage får du forståelse for ISO 14001 standarden og bliver i stand til at vurdere den miljømæssige bæredygtighed i din virksomheds miljøledelsessystem i forhold til de strategiske og operationelle kravelementer i ISO 14001 standarden.
Vi tilbyder kursus om ISO 14001 intern auditor. På ISO 14001 intern auditor træner du forskellige auditeringsteknikker og -værktøjer, og hvordan du udfører intern audit af din virksomheds miljøledelsessystem i henhold til de strategiske og operationelle kravelementer i ISO 14001 standarden.
Vi tilbyder kursus om ISO 14001:2015 - lead auditor refresher - opdater din viden om ISO 14001:2015. Er du klar til at tage din viden om ISO 14001:2015 til næste niveau i en 2025-kontekst?
Vi tilbyder ISO 22000 inspirationsseminar. Med udgangspunkt i praktiske cases giver vores ISO 22000 Inspirationsseminar dig en grundlæggende forståelse for fortolkning af ISO 22000 standardens kravelementer og opbygning samt fødevarestandardens integration med andre standarder.
Vi tilbyder online ISO 27001 inspirationsseminar. ISO 27001 Inspirationsseminaret giver dig en grundlæggende forståelse for ISO 27001 standarden og Annex A samt, hvilke trin, der er nødvendige for vellykket, praktisk og bæredygtig informationssikkerhedsledelse i henhold til ISO 27001 standarden.
Vi tilbyder kursus om ISO 27001 Intern Auditor. På ISO 27001 Intern Auditor bliver du ekspert i, hvordan du udfører interne audits med planlægning, udførelse og rapportering i henhold til kravelementerne i ISO 27001 standarden og Annex A kravskema samt den generiske auditstandard, ISO 19011.
Vi tilbyder online kursus om ISO 27001 versus NIS2 compliant. Deltag i dette online kursus, hvis I ønsker et overblik over, hvor I står som ISO 27001 certificeret, og ønsket om at være NIS2 compliant.
We provide 5 days course about ISO 27001:2022 Information Security Management System Lead Auditor (CQI and IRCA certified) in english. This training is provided by: Bureau Veritas Certification Denmark A/S.
Vi tilbyder ISO 45001 inspirationsseminar. ISO 45001 Inspirationsseminaret giver dig en grundlæggende forståelse for kravelementerne i ISO 45001 standarden samt betingelserne i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1409, og hvad det vil sige at være certificeret efter ISO 45001 standarden.
På ISO 45001 Intern Auditor træner du auditeringsteknikker og -værktøjer med fokus på den interne auditors rolle og funktion, mens du får indblik i, hvordan du udfører intern audit af et arbejdsmiljøledelsessystem i henhold til ISO 45001 og/eller Arbejdstilsynets Bekendtgørelse 1409.
Den internationale standard for arbejdsmiljøledelse, ISO 45001, fik i 2021 følgeskab af ISO 45003 guidelinen, som beskriver forventningerne til håndtering af trivsel og psykisk arbejdsmiljø i et arbejdsmiljøledelsessystem opbygget efter ISO 45001.
Vi tilbyder kursus om ISO 55001 Intern Auditor. Formålet med ISO 55001 Intern Auditor kurset er at give dig forståelse for et procesorienteret ledelsessystem, auditprocessen og din rolle som intern auditor.
Vi tilbyder ISO 9001 inspirationsseminar. Inspirationsseminaret giver dig en grundlæggende forståelse for formål, baggrund og indhold for ISO 9001 standarden, som er en af de første og mest udbredte standarder og derfor betegnes som ”moderen af alle standarder”.
Vi tilbyder kursus om ISO 9001 intern auditor. Kurset fokuserer på procesaudit, der undersøger overensstemmelsen mellem udførte arbejdsprocesser, ledelsens intentioner og dokumentationen i ledelsessystemet.
Vi tilbyder kursus om ISO 9001:2015 - lead auditor refresher. Opdater din viden om ISO 9001:2015. Er det tid til at genopfriske din viden om og forståelse for ISO 9001:2015 i en 2025-kontekst?
Vi tilbyder kursus om OHSMS ISO 45001:2018 Lead Auditor Arbejdsmiljø (CQI and IRCA-certificeret). Kurset udbydes af: Bureau Veritas Certification Denmark A/S. Undervisningens varighed: 5 dage.
På kurset i opbygning af HACCP-systemer får du - med udgangspunkt i en konkret proces - en grundig introduktion til de 12 HACCP-trin og 7 HACCP-principper samt forskellige værktøjer, du med fordel kan anvende til udarbejdelse af din virksomheds HACCP-system.
Vi tilbyder kursus om QMS ISO 9001:2015 Lead Auditor Kvalitet (CQI and IRCA-certificeret). Kurset udbydes af: Bureau Veritas Certification Denmark A/S. Kursets varighed: 5 dage.
We provide 5 days classroom course about QMS ISO 9001:2015 Lead Auditor Quality (CQI and IRCA certified) in english. This training is provided by: Bureau Veritas Certification Denmark A/S.
Vi tilbyr kursus om risk management. Uanset din virksomheds type eller størrelse, vil du møde interne eller eksterne risici, som skal vurderes og håndteres således, at de ikke får uforudsete konsekvenser for din virksomhed - og derfor er risk management en forankret del af ISO-standarderne.
Vi tilbyr temadag om sikkerhedsrådgiver. Vores sikkerhedsrådgiver temadage er eksklusive temadage for de virksomheder, vi er sikkerhedsrådgiver for. Temadagene indeholder forskellige relevante emner som løbende vil fremgå af denne side. Fælles for emnerne er, at de alle har med farligt gods at gøre.
We provide additional basic safety training for the Norwegian sector in english. Theory and practical traing in use of SkyScape. (Escape Chute). Delegate should be able to abandon platform with use of SkyScape. (Escape Chute).
Vi tilbyr kurs om advanced IGF. Målsettingen med kurset er at ved endt kurs skal deltagerne kunne bidra til sikker drift på fartøy som bruker drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.
Vi tilbyr kurs om advanced IGF som webinar. Målsettingen med kurset er at ved endt kurs skal deltagerne kunne bidra til sikker drift på fartøy som bruker drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.
We provide basic safety training - refresher course in english with e-learning. Update the course participants knowledge and ability to protect his / her safety in an emergency situation and promote safe behaviour.
Vi tilbyr fallsikringskurs for industripersonell offshore og på land. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne en grundig innføring i: riktig og sikker bruk av enkelt fallsikringsutstyr - gode holdninger ved arbeid i høyden - begrensningene som ligger i utstyret.
Vi tilbyr GOC sertifikat grunnleggende (GMDSS). Målsettingen med kurset er å sertifisere brukere av GMDSS radio utstyr. Kurset fører fram til generelt operatør sertifikat (GOC) i henhold til det internasjonale radioreglement (ITU) og IMO/STCW 78 med Manila 2010.
Vi tilbyr repetisjonskurs i GOC sertifikat (GMDSS). Målsettingen med kurset er å re-sertifisere brukere av GMDSS radio utstyr i.h.t. det internasjonale radioreglement (ITU) og IMO/STCW 78 med Manila 2010.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs - repetisjon for helikoptermannskap inkl. HABD. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper om forberedelser til nødlanding på vann, samt kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et helikopter både over og under vann.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs på norsk med adaptive e-læring. Målsettingen med kurset er å gjøre kursdeltageren i stand til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs på norsk med e-læring. Målsettingen med kurset er å gjøre kursdeltageren i stand til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere 50t. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal oppfylle kravene til sikkerhetsopplæring satt i STCW-F konvensjonens kapittel 3, regel 1 om grunnleggende sikkerhetsopplæring for alt personell på fiskefartøy.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon med adaptive e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
We provide course about GWO: Basic Safety Training (BST) - sea survival (blended with adaptive e-learning + practical). The aim of GWO sea survival training is to teach delegates to support and care for themselves and others working in the industry by possessing sea survival knowledge and skills.
We provide GWO: Basic Safety Training (BST) - offshore (blended with adaptive e-learning + practical). The e-Learning can be started up to 4 weeks (maximum) prior and must be completed no later than 48 hours prior to initial classroom attendance date.
We provide course about GWO basic safety training (BST) refresher - offshore (blended with adaptive e-learning + practical). The objective of this refresher course is to review and build on previously gained knowledge and skills from BST through theoretical and practical training.
We provide course about GWO: basic safety training (BST) refresher - sea survival (blended with adaptive e-learning + practical). The aim of this course is to teach delegates to support and care for themselves and others working in the industry by possessing sea survival knowledge and skills.
We provide course about GWO basic safety training (BST) - working at height (blended with adaptive e-learning + practical). The aim of this course is to teach delegates to support and care for themselves and others working in the industry by possessing working at height knowledge and skills.
Vi tilbyr kurs om GWO wind limited access (onshore / offshore). Målet med denne modulen er å gjøre deltakerne i stand til, gjennom teoretisk og praktisk opplæring, å bruke grunnleggende personlig verneutstyr, og oppføre seg på en trygg måte under overvåket besøk til landbasert vindturbinmiljø.
We provide course about GWO: basic safety training (BST) - first aid (blended with adaptive e-learning + practical).
We provide course about GWO: basic safety training (BST) - fire awareness (blended with adaptive e-learning + practical). The aim of fire awareness training is to teach delegates to support and care for themselves and others working in the industry by possessing fire awareness knowledge and skills.
We provide course about GWO: basic safety training (BST) refresher - fire awareness (blended with adaptive e-learning + practical).
We provide course about GWO: basic safety training (BST) refresher - first aid (blended with adaptive e-learning + practical).
We provide course about GWO: basic safety training (BST) - manual handling (blended with adaptive e-learning + practical).
We provide course about GWO: basic safety training (BST) refresher - manual handling (blended with adaptive e-learning + practical).
We provide course about GWO: basic safety training (BST) refresher - working at height (blended with adaptive e-learning + practical).
Vi tilbyr kombikurs MOB, S&R og HLO rep. kurs med e-læring inkl. mørkekjøring. Målsettingen med kurset er å oppdatere og vedlikeholde kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon i eller relatert til søk og redningslag, HLO og MOB
Vi tilbyr kurs i kombi MOB, søk og redningslag og HLO repetisjonskurs med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere og vedlikeholde kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon i eller relatert til søk og redningslag, HLO og MOB.
Vi tilbyr livbåtfører FF1200 grunnkurs. Målsettingen er å få kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - Grunnleggende innføring livbåt - Mønstring, klargjøring og evakuering - Alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr livbåtfører FF1200 repetisjonskurs. Målsettingen med kurset er at etter endt kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen: mønstring, klargjøring og vakuering.
Vi tilbyr livbåtfører FF1200 repetisjonskurs simulator. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen mønstring, klargjøring og evakuering.
Vi tilbyr grunnkurs i livbåtfører fritt fall FF48 og FF1000D. Målsettingen er å få kompetanse innen: beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører fritt fall FF48. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltaker ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen: mønstring, klargjøring og vakuering.
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs FF1200 med e-læring. Målsettingen er å få kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs konvensjonell livbåt med e-læring. Målsettingen er at ved fullført kurs, skal deltakerne kunne klargjøre livbåten for evakuering - organisere og lede ombordstigning og sjøsette båten.
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs med e-læring FF 1200 simulator. Etter endt kurs skal deltakere ha fått kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs med e-læring FF48 og FF1000D. Målsettingen er å bygge kunnskap og kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører konvensjonell livbåt. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltaker ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen mønstring, klargjøring og evakuering.
Vi tilbyr kurs i livbåtfører konvertering til FF1200 inkludert repetisjon. Kursmål er å konvertere fra fritt fall-, sliske-, eller konvensjonell livbåt til FF1200. Etter endt kurs skal kursdeltaker ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kurs i livbåtfører konvertering til FF48 inkludert repetisjon. Kursmålet er å oppgradering fra konvensjonell- eller sliskelivbåt til aktuell livbåt type. Etter endt kurs skal kursdeltaker ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kurs om livbåtfører konvertering til konvensjonell inkludert repetisjon. Kursmål: Konvertere fra fritt fall- eller sliskelivbåt til den aktuelle livbåt type. Etter kurset skal kursdeltaker ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr grunnkurs livbåtfører sliskelivbåt med e-læring. Kurset har som mål å bygge kunnskap og kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr kurs om livbåtfører sliskelivbåt repetisjon. Kurset fokuserer på utvalgte deler av grunnkurset, hvor deltakerne bygger videre på grunnleggende kunnskaper og holdninger til sin posisjon i beredskapen.
Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne: Klargjøre livbåten for evakuering - organisere og lede ombordstigning - sjøsette båten - ivareta passasjerer og tilrettelegge for opphold ombord etter evakuering - opprettholde kommunikasjon med redningsenhet.
Vi tilbyr repetisjonskurs i mann-over-bord (hurtiggående) liten båt m/mørkekjøring. Etter fullført kurs skal deltakerne kunne bemanne MOB-båten, gjøre bruk av relevant sikkerhetsutstyr, utføre søk og redning samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr grunnleggende kurs om mann-over-bord (hurtiggående) liten båt m/mørkekjøring. Etter fullført kurs skal deltakerne kunne: bemanne, sjøsette og operere MOB-båten på en sikker måte - bruke relevant utstyr - utføre søk og redning samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i mann-over-bord (hurtiggående) liten båt u/mørkekjøring. Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne: bemanne, sjøsette og operere MOB-båten på en sikker måte - bruke relevant utstyr - utføre søk og redning samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr repetisjonskurs i mann-over-bord liten båt (MOB) u/mørkekjøring. Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne bemanne MOB-båten, gjøre bruk av relevant sikkerhetsutstyr, utføre søk og redning, samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr grunnleggende kurs om mann-over-bord stor båt (DC) m/mørkekjøring. Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne: bemanne, sjøsette og operere Stor MOB båt på en sikker måte - bruke relevant utstyr ombord - utføre søk og redning, samt gi førstehjelp til skadet personell.
Målsettingen er at deltakerne etter fullført kurs skal kunne: være i stand til å sjøsette, huke inn, operere båt og utstyr på en tilfredsstillende mate - beherske de mest vanlige søkemetoder - foreta opp-plukking av person i sjøen og kunne utføre MOB-båt mannskap funksjon.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i mann-over-bord stor båt (DC) uten mørkekjøring. Etter fullført kurs skal deltakerne kunne: Bemanne, sjøsette og operere Stor MOB båt på en sikker måte - Bruke relevant utstyr ombord - Utføre søk og redning samt gi førstehjelp til skadet personell.
Vi tilbyr repetisjonskurs i mann-over-bord stor båt (DC) uten mørkekjøring. Opplæringen skal gi kompetanse innen: MOB-båt teknisk - manøvrering - navigasjon - kommunikasjon - søk og redning.
Vi tilbyr mørkekjøring - modul for mann-over-bord (hurtiggående) liten båt. Målsettingen med kurset er at etter fullført kurs skal deltakerne kunne, utføre søk og redning i mørke.
Vi tilbyr kurs i passasjer og krisehåndtering. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.
Vi tilbyr kurs om passasjer og krisehåndtering med e-læring. Målsettingen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.
Vi tilbyr oppdateringskurs om passasjer og krisehåndtering med e-læring. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.
Vi tilbyr kurs med påbygging fra offshore Norge til grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW tabeller A-VI/1-1, 1-2, 1-3 og 1-4.
Vi tilbyr ROC sertifikat grunnleggende kurs (GMDSS). Målsettingen med kurset er å sertifisere brukere av GMDSS radio utstyr. Kurset fører fram til begrenset operatør sertifikat (ROC) i henhold til Det internasjonale radioreglement og STCW 78.
Vi tilbyr ROC sertifikat repetisjonskurs (GMDSS). Målsettingen med kurset er å re-sertifisere brukere av GMDSS radioutstyr i henhold til det internasjonale radioreglement (ITU) og IMO STCW 78.
Vi tilbyr kurs om sjøfolk med særlige sikringsplikter. Målsettingen med kurset er å sikre at deltagere med særlige sikringsplikter om bord, får en grunnleggende innføring i sikringsbevissthet ombord, i henhold til sine sikringsplikter. I henholdt til STCW A-VI/6-2.
Vi tilbyr sliskelivbåt grunnkurs med e-læring simulator. Etter endt kurs skal deltakere ha fått kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr repetisjonskurs i sliskelivbåt simulator. Repetisjon for personell som utøver livbåtførerfunksjonen på sliskelivbåter, innen offshore og maritim virksomhet. Kurset dekker Offshore Norge sine retningslinjer for repetisjon livbåtfører. Alle praktiske øvelser gjennomføres på simulator.
Vi tilbyr grunnkurs i STCW redningsfarkoster med e-læring. Målsettingen er at ved fullført kurs skal deltakerne være i stand til å klargjøre livbåten, organisere ombordstigning, låre og frigjøre båten, manøvrere og lede operasjonen av livbåten på vannet.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere oppdatering med e-læring. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på fiskefartøy, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen og sine kollegers sikkerhet.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på skip, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen, sine kollegers og passasjerens sikkerhet.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring med e-læring. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på skip, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen, sine kollegers og passasjerens sikkerhet.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdatering. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdatering kombinert med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr oppdateringskurs i STCW hurtiggående mann over bord båt (HMOB) for mannskap som skal være MOB båt personell. Målsettingen med kurset er oppdatering av forkunnskaper ihht STCW A- VI/2 og tabell A-VI/2-2.
Vi tilbyr kurs om STCW hurtiggående mann-over-bord båt (HMOB), for maritimt personell som skal bemanne hurtiggående mann-overbord-båt . Målsettingen med kurset er å kvalifisere personell som skal bemanne hurtiggående redningsbåt.
Vi tilbyr kurs i STCW oppdatering videregående sikkerhetskurs for offiserer og medisinsk behandling - kombi med e-læring. Målsettingen er å oppdatere forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr kurs om STCW livbåtfører redningsfarkoster 32t. Målsettingen er at ved fullført kurs skal deltakerne være i stand til å klargjøre livbåten, organisere ombordstigning, låre og frigjøre båten, manøvrere og lede operasjonen av livbåten på vannet.
Vi tilbyr oppdateringskurs i STCW medisinsk førstehjelp med e-læring. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabell A-VI/4-1. Deltakerne skal kunne gi førstehjelp omgående i tilfelle av ulykke eller sykdom om bord.
Vi tilbyr STCW oppdatering for offiserer med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr oppdateringskurs i STCW medisinsk behandling med e-læring. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre medisinsk behandling i henhold til tabell A VI/4-2.
Vi tilbyr STCW oppgraderingskurs for dekksoffiserer uten dokumentert fartstid. Målsettingen med kurset er oppgradering av forkunnskaper ihht STCW A VI71, VI/2, VI/3, VI/4. Kurset omfatter brannledelse, sjøredning førstehjelp og medisinsk førstehjelp samt medisinsk behandling.
Vi tilbyr STCW oppgraderingskurs for maskinoffiserer uten dokumentert fartstid. Målsettingen med kurset er oppgradering av forkunnskaper ihht STCW A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3, A-VI/4.
Vi tilbyr oppdatering i STCW redningsfarkost og hurtiggående mann over bord båt (HMOB) kombi. Å møte kravene til kompetanse i Tabell A-VI/2 1: Minstekrav til kompetanse for redningsfarkoster og mann-overbord-båter unntatt hurtiggående mann-overbord-båter. Lede, sjøsette og betjene båt og utstyr.
Vi tilbyr kurs om STCW redningsfarkost oppdatering konvensjonell. Målsettingen er å møte kravene til kompetanse i Tabell A-VI/2 1: Minstekrav til kompetanse for redningsfarkoster og mann-overbord-båter unntatt hurtiggående mann-overbord-båter. Lede, sjøsette og betjene båt og utstyr.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost oppdatering sliskebåt. Målsettingen med kurset er å møte kravene til kompetanse i tabell A-VI/2 1: Minstekrav til kompetanse for redningsfarkoster og mann-overbord-båter unntatt hurtiggående mann-overbord-båter. Lede, sjøsette og betjene båt og utstyr.
Vi tilbyr STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip med e-learning. Målsettingen er at kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip oppdatering med e-læring. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne opplæring i forebyggende sikkerhet, teoretisk og praktisk sjøredning, førstehjelp, brannteori og brannslokking.
Vi tilbyr videregående sikkerhetsopplæring for skipsoffiserer der hovedmålet er ledelse i ulike nødsituasjoner. Målsettingen med kurset er å organisere og lede evakuering fra skip ved hjelp av tilgjengelig evakueringsutstyr, og inneha praktiske ferdigheter til betjening av slikt utstyr.
Vi tilbyr hurtiggående MOB-båt kurs - maritime kurs ihht. STCW. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs.
Vi tilbyr repetisjonskurs i hurtiggående MOB-båt - maritime kurs ihht. STCW. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs.
Vi tilbyr kurs i redningsfarkost - offshore kurs godkjent av Norsk Olje og Gass. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs.
Vi tilbyr oppdatering videregående sikkerhetsopplæring for offiserer - maritime kurs ihht. STCW. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs.