Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. Vi er en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiater som vi er, ønsker vi å inspirere og videreføre kunnskapen vi har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner. Vi har eksistert siden 2008, og vi vil fortsette å utvikle oss i årene fremover.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 28.01.2025 (+8) 4 timer28.01.2025 (+8) 1750 kr  

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 26.02.2025 (+4) 4 timer26.02.2025 (+4) 2100 kr  

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 11.02.2025 (+8) 4 timer11.02.2025 (+8) 1.750 kr  

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 31.01.2025 4 timer31.01.2025 2.250 kr  

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 04.02.2025 (+5) 4 timer04.02.2025 (+5) 1.750 kr  

Juleverksted på kulinarisk akademi

Dette kurset passer veldig godt for grupper som ønsker en hyggelig teambuildingaktivitet rundt juletider.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene  

Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 21.01.2025 (+5) 4 timer21.01.2025 (+5) 2200 kr  

Kokkekamp på kulinarisk akademi

Perfekt for grupper som ønsker seg noe mer enn bare middag, men ikke ønsker et fullt matlagingskurs.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>