Juleverksted på kulinarisk akademi



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper

Dette kurset passer veldig godt for grupper som ønsker en hyggelig teambuildingaktivitet rundt juletider.

Vi arrangerer et hyggelig og produktivt juleverksted for din bedrift. Samle alle ansatte og bli med inn på kjøkkenet hos kokkene på KA. Der har vi snurret i gang julemusikken, forberedt og satt i stand til en times juleverksted.

Alle er med på å produsere sin egen julepose med godsaker man kan kose seg med hjemme i julestrien. Deltakerne lager 6 forskjellige produkter som pakkes fint i egnet emballasje og samles i egen gavepose, som blir med hjem etter endt middag. Innholdet er varierte juleprodukter som gravlaks, sennepssaus, julekaker, eggelikørbase, sjokoladepudding med tilhørende kryddersyltede kirsebær.

Kokkene på KA har forberedt godt og lagt til rette for god julestemning og lave skuldre. Det meste av ingredienser er veid ferdig opp, filetert og renset klar til å ferdigstilles av deltakerne. Det blir rom for en skål og kolleger kan hygge seg sammen rundt kjøkkenøyene.

Juleverkstedet blir veiledet av KA`s kyndige kokker gledelig deler av sin kunnskap og lærer bort nyttige koketeknikker. Etter endt kjøkkenseanse går deltakerne til bords for å nyte en herlig, lengre middag med tilhørende drikke.

La dine ansatte nyte kvelden sammen på KA og sette julestemningen. Alle vil lære noe og hygge seg sammen, og attpåtil få med seg en pose med herlige selvlagede juleprodukter til julekosen hjemme.

Passer til:
Kundearrangement
Firmaarrangement
Julebord
Vennegjengen

Greit å vite:
- Minimum antall: 12 personer og oppover
- To avdelinger: Sagene & Mathallen
- Varighet på kjøkkenet fra 1 til 1,5 timer
- Bespisning eller arrangement har en varighet fra 2 til 5 timer
- Antall grupper på kjøkkenet samt størrelse på grupper vil variere etter antall deltagere
- Menyen varierer etter sesong og våre kokker bruker alltid de beste råvarene
- Med mindre annet er spesifisert kommer drikke i tillegg
- Aktivitetstilbud kan variere basert på selskapets størrelse