Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr lovpålagt nasjonal vekteropplæring. Hensikten er å gjøre deg i stand til å arbeide selvstendig som vekter og å kunne levere vekterarbeid i henhold til bransjestandard og til kundens krav og forventninger. Målsettingen er å gjøre folk trygge.
Ønsker du en karriere som Vekter? Bli vekter: et spennende yrke i stor vekst. Kort tid på kurs - raskt ut i jobb. Lav kurskostnad - god lønn. Vi tilbyr vekterutdanning som er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning.
Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.
Vi tilbyr 2 dagers kurs i oppdatering for ressurspersoner. Kurset har som målsetting å gi deltakerne en generell oppdatering på basisferdigheter, men tilpasses deltakernes behov.
Vi tilbyr tyveriforebyggende kurs. Kurset har som mål å gi de ansatte riktige ferdigheter til å forebygge tyveri i egen butikk. Kurset gir deltagerne kunnskap om hvem som stjeler hva, når og hvordan. Videre gjennomgås hvilke tiltak den ansatte kan gjøre for å motvirke tyveri.
Vi tilbyr kurs i Food defence. Vil du beskytte dine merkevarer mot svindel? Food defense, food fraud, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP. Dette kurset tar for seg disse begrepene og gir deg nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel.
Vi tilbyr kurs i FSSC 22000. Er du leder og vil bli tryggere på sertifiseringsprogrammet FSSC 2000? Da er dette kurset for deg. Kurset gir deg kunnskap om alt du trenger til å gjennomføre revisjoner etter sertifiseringsprogrammet FSSC 22000.
Vi tilbyr Kurs i HACCP & hygiene for bløggebåter. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes til å forenkle begreper og tilpasse dem til arbeidshverdagen på bløggebåter.
Vi tilbyr HACCP revisjon og videreutviklingskurs. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr nettkurset Hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Ønsker du hygienekurs tilpasset din virksomhet? Personlig hygiene, smitteveier, renhold, HMS, bruk og lagring av kjemi. Formålet med kurset er å skape forståelse om hvorfor hygiene er en viktig del av hverdagen.
Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.
Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Jobber du med emballasje i næringsmiddelindustrien? Dette kurset tar for seg hvilke lover, regler og forskrifter som du må vite om, dersom du jobber med materialer som kommer i kontakt med næringsmidler.
Vi tilbyr Revisjonskurs. Trenger du hjelp eller støtte til å utføre dine første revisjoner? Enten det er intern- eller leverandør -revisjoner, vil dette kurset gi deg den trygghet du trenger.
Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende hygienisk design. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler. Mange misforstår de forskjellige godkjenningene som for eksempel NSF-H1 og benytter fett og oljer feil.
Vi tilbyr grunnkurs matsikkerhet (HACCP). Tillegg til HMS-kurs for ansatte, verneombud og daglig leder, for arbeid med matproduksjon, matsalg, og servering av matvarer innenfor “HoReCa” og liknende virksomheter.
Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
I august 2022 ble den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette webkurset vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om versjon 9 av standarden.
Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Vi tilbyr hygienekurs. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Mange virksomheter har behov for å følge opp sine leverandører med revisjon. Bli med og lær mer om hvordan du kan få mer ut av de ressursene dere bruker på leverandørrevisjon.
Ønsker du mer informasjon om matbåren sykdom og hvorfor vi blir syke? På dette webkurset får du en gjennomgang av ulike sykdomsframkallende matbårne bakterier som er aktuelle i Norge, med eksempler fra utbrudd i nyere tid.
Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Hvordan lese en samsvarserklæring? Hvordan være trygg på at samsvarserklæringen er riktig og at produktet passer til vår bruk?
Vi tilbyr matsvindel og prøveuttaksplan for analyser. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr matsvindel og screening av risiko. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr kurs i matsvindel som risikofaktor konsept og forebygging. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vårt 2-dagers kurs i mattrygghet og HACCP tilbys som bedriftsinternt kurs.
Vi tilbyr Mattrygghet og risikofaktorer - Biologisk, kjemisk, fysisk og allergener. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen. I dette webkurset vil deltakerne få en god innføring i ulike aspekter som er viktig i hverdagen i en kvalitetsavdeling.
Vi tilbyr Eurofins kvalitetsnettverk - National møteplass for mattrygghet. Norges viktigste nettverk for å sikre trygg mat. For å sikre trygg mat fra hav og jord til bord, må hele næringskjeden jobbe sammen.
Vi tilbyr prøvetaking mikrobiologi og kjemi praktisk representativt og forhåndsregler. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi tilbyr Sensorikk og holdbarhet. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.