Vi tilbyr HACCP revisjon og videreutviklingskurs. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Målsetting:
Formålet med kurset er å vise hvordan du kan drive kontinuerlig forbedring, og videreutvikle et HACCP-system i din organisasjon.
Kursinnhold:
Etter kurset vil du ha et godt grunnlag for å kunne:
• Vite forskjellen på verifisering, validering og evaluering
• Bruke gode metoder for å validere og verifisere dine grunnforutsetninger
• Validere og verifisere dine HACCP-planer
• Vite hvordan du gjennomfører en omfattende HACCP-revisjon
Vi lar oss også inspirere av noen forskjellige forbedringsmetoder, for eksempel:
• Lean Production
• Supply Chain
• Total Productivity Management
• Andre metoder for kontinuerlige forbedringer i ditt matsikkerhetssystem
Kursets overordnede formål er å gi deg et godt grunnlag for å gjennomføre gode HACCP-revisjoner i din bedrift og på denne måten vedlikeholde og forbedre ditt HACCP-system.
Målgruppe for kurset:
Kurset retter seg til deg med ansvar for kvalitet og næringsmiddeltrygghet, i tillegg til de som er i HACCP grupper og har interne revisjon.