Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler. Mange misforstår de forskjellige godkjenningene som for eksempel NSF-H1 og benytter fett og oljer feil.
Innhold:
Kurset berører generelt smøremiddelproduksjon, forskjellen på industri og næringsmiddelprodukter og teknisk kvalitet. Vi går gjennom de forskjellige godkjenningene for næringsmiddelgodkjenning og hvor de kan brukes. NSF H1 – NSF H3 osv. Vi går også gjennom LMS som mange revisorer nå fokusere på (Lubricant Management System) Hvor vi lærer å håndtere våre trygge næringsmiddelgodkjente smøremidler på rett måte i vår bedrift. Lagring og bruk av smøremidler i tråd med HACCP og mattrygghetsstandarder
Mål:
På dette ca. 2,5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet i forhold til styring og håndtering av smøremidler innebærer for din bedrift.
Målgruppe for kurset:
Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam og mellomledelse.
Praktisk informasjon:
• Varighet: ca. 2 til 2,5 timer
• Sted: Nettkurs