Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Mål:
På dette ca 2,5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.
Innhold:
• Hvorfor – Hvordan?
• Hygiene en av de viktigste grunnforutsetningene for å klare å produsere trygg mat
• Samtidig skal produksjon gå raskt og effektivt. Dette kan medføre en fare for mattryggheten om ikkje god opplæring og gode rutiner er på plass.
• Vi setter hygiene inn i bildet «matproduksjon» og kommer med mange viktige punkter for å bringe ansatte enda nærmere god mattrygghetskultur.
• Bilder og eksempler.
Målgruppe for kurset:
Kurset passer for HACCP team, kvalitetsledere, teknisk team, renholdsteam og mellomledelse.