Vi tilbyr e-læringskurs om ankerhåndtering og slep. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal eleven ha kunnskap om å kunne anvende denne slik at dere er i stand til å vurdere sikker gjennomføring av ankerhåndtering og slep under ulike forhold.
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
We provide e-learning advanced course about handling a fire in a lithium-ion battery on board a ship. This course covers Norwegian Maritime Authorities guidelines to Requirements for training on chemical storage for energy (maritime battery systems) on board Norwegian Ships.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip som e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip med e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhet - repetisjonskurs. Kurset skal gi deltagerne vedlikeholdt og oppdatert kompetanse innen personlig redning og førstelinje brannbekjempelse, med førstehjelp og forebyggende sikkerhet.
Vi tilbyr NOROG HLO grunnkurs (OSC1141) for helidekkmannskap. Målsettingen er å ha kompetanse innen nødvendige lover og bestemmelser - ansvarshavende myndigheter - helidekkmanualens innhold - helikopteroperasjoner - sikkerhetsrutiner - forebygging og relevante verne- brann- og redningsutstyr.
Vi tilbyr NOROG liten MOB båt - grunnkurs (OSE114). Målsettingen er at ved fullført kurs skal deltakerne ha kompetanse innen: å sjøsette båt - å heise opp båt - å operere båt og utstyr - vanlige søkemetoder - opplukking og livreddende behandling.
Vi tilbyr NOROG Liten MOB båt - repetisjonskurs (OSE114). Målsettingen er at ved fullført kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kurs med påbygging fra NOROG GSK til STCW GSK sjøfolk. Målsettingen er at etter endt opplæring skal kursdeltakerne ha kompetanse i blant annet brannteori, slukking og røykdykking.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW familariseringsprogram passasjerhåndtering. Dette familiariseringsprogrammet skal ivareta den siste gruppens behov for opplæring og trening i å kunne bistå i håndtering av passasjerer på en god måte i nødsituasjoner.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk (A-VI / 1-1, 1-2, 1-3, 1-4). Etter fullført kurs skal deltakerne inneha kompetanse i å: Overleve til sjøs ved hendelser der skipet må evakueres - minimalisere risiko for brann, og opprettholde beredskap i å bekjempe og slokke branner.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk (A-VI/1-1, 1-2, 1-3, 1-4) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart..
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3). Målsettingen med kurset er å minimalisere risiko for brann, opprettholde beredskap og bekjempe og slokke branner.
Vi tilbyr kurs om STCW hurtiggående MOB båt oppdatering (A-VI/2-2). Ved fullført kurs skal kursdeltakerne kunne ta kommandoen over en hurtiggående mann-overbord-båt under og etter utsetting - betjene motor på hurtiggående mann-overbord-båt.
Vi tilbyr kurs om STCW hurtiggående MOB båt oppdatering (A-VI/2-2) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs om STCW høyspenningsanlegg - oppgradering for maskinoffiserer. Etter gjennomført og bestått kurs skal deltakerne ha fått nødvendig opplæring i henhold til de krav som settes til oppgradering av maskinoffiserer i henhold til forskrift om kvalifikasjoner og sertifikater for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs om STCW medisinsk behandling (VI/4-2). Målsettingen med kurset er å gjenkjenne symptomer og vurdere behov for hjelp og behandling ved akutt sykdom eller skade - kunne mestre livstruende situasjoner og utføre medisinsk behandling ved hjelp av radiolegetjenesten for skip i sjøen.
Vi tilbyr kurs om STCW medisinsk førstehjelp (VI/4-1). Målsettingen er at etter gjennomført kurs skal deltakerne ha tilegnet seg holdninger, kunnskaper og ferdigheter i å gi førstehjelp omgående i tilfelle av ulykke eller sykdom om bord.
Vi tilbyr digitalt kurs om STCW passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost / livbåtfører oppdatering (A-VI/2-1) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW security duties (A-VI/6-2). Kurset gjennomføres i sin helhet som e-læringskurs med en avsluttende on-line eksamen. Heve kompetansenivået og bidra til økt årvåkenhet hos sjøfolk med særskilte plikter innen maritim security.
Vi tilbyr STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip. For underordnet personell som skal tjenestegjøre med plikter i beredskaps eller sikkerhetsfunksjonen på ikke hurtiggående passasjerskip under 300 bruttotonn i fartsområde 1 gjelder krav til begrenset sikkerhetskurs godkjent av Sjøfartsdirektoratet.
Vi tilbyr kurs om STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip med e-læring. Kurset går som kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs i STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip oppdatering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer uten medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1). Kursdeltager må ha gyldig kompetansesertifikat for offiserer (dekk-, maskin- eller skipselektriker) eller gyldig kursbevis på videregående sikkerhetskurs.
Vi tilbyr kurs om STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkludert medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1, 4-2) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkludert medisinsk behandling (VI / 2-1, 3, 4-1, 4-2). Husk å ta med håndkle, sokker samt lang underbekledning (varmt tøy) til å ha under kjeledressen / redningsdrakten.
Vi tilbyr kurs i STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI/2-1, 3, 4-1) med e-læring. Kurset går som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring for offiserer (A-VI/2-1, 3, 4-1). Hensikten med kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper, ferdigheter og holdninger i å ta kommando over redningsfarkost / betjene motor / ha ansvar for overlevende og farkost.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer uten medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1) med e-læring. Kursets målsetting er å oppdatere dekksoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI / 2-1, 3, 4-1). Målsettingen med kurset er å oppdatere maskinoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Vi tilbyr 66 timers sikkerhetskurs for maskinoffiser. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabeller A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr 66 timers sikkerhetskurs for navigatører. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabeller A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1 (maskin og dekk) og medisinsk behandling (dekk).
Vi tilbyr kurs i D6 Kran og løfteoperasjoner (tilleggsemne). Kurset skal sikre at deltakerne får tilstrekkelig kunnskap til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap ved løfteoperasjoner. Kurset utgjør til sammen 19 timer opplæring. Alt gjennomføres på e-læringsplattform.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk med e-læring. Kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr kurs i hurtigbåt Assessor. Etter kurset skal deltakerne vise at de kan utarbeide og gjennomføre et opplæringssystem som kvalifiserer og evaluerer personell om bord i hurtigbåt, videreutvikle kunnskap og forståelse av menneskelige faktorer som har innvirkning på føring av hurtigbåt.
Vi tilbyr hurtigbåt grunnkurs. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre sikkert vakthold og god ledelse på hurtigbåt. Kurset gjennomføres med e-læring, gruppearbeid og praktiske øvelser i simulator.
Vi tilbyr oppdateringskurs i hurtigbåt. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre sikkert vakthold og god ledelse på hurtigbåt. Kurset gjennomføres med e-læring, gruppearbeid og praktiske øvelser i simulator.
Vi tilbyr kurs i hurtigbåt oppdatering m/EcoShip. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse for å spare miljø og utgifter knyttet til skipsfart samt oppdatering av hurtigbåt kompetansen.
Vi tilbyr kurs i hurtiggående MOB. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne utføre minimumskrav i STCW kodens tabell A-VI/2-2. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr IMO modellkurs 6.09 - opplærings- og treningskurs for maritime instruktører. Kurset består av e-læringsmodul + 2 dager med praktisk trening. Kurset har en e-læringsmodul med innleveringsoppgave som må gjennomføres før kursstart.
Vi tilbyr kurs i medisinsk medisinsk behandling (40 timer). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre medisinsk behandling i henhold til tabell A VI/4-2. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Planen omfatter de krav som stilles i STCW konvensjonens regel VI/4, STCW kodens avsnitt A-VI/4 og tabell A-VI/4-2, minimum kompetansekrav for sjøfolk som skal ha ansvar for medisinsk behandling om bord og krav i EU direktiv92/29/EØF, som fastsatt i artikkel 5, pkt. 3, jf. samme direktivs artikkel 4
Vi tilbyr oppdatering grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk på mindre skip med e-læring. Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip er rettet mot personell på fartøy under 24 meter i fartsområde liten kystfart eller mindre.
Vi tilbyr Oppdatering Videregående sikkerhetsopplæring (IMO 80) inkl. medisinsk behandling. Kurset er beregnet for navigatører som har tjenestegjort minst 12 av de siste 60 måneder på skip som har sikkerhetsstyringssystem som ivaretar krav om sikkerhetskompetanse.
Vi tilbyr oppdataering grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk med e-læring. Målsettingen å sikre at deltakerne får oppdatert sin grunnleggende sikkerhetsopplæring, som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten om bord.
Vi tilbyr Oppdatering - grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere. Målsettingen med kurset er å sikre at deltakerne får en grunnleggende sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten om bord på fiskefartøy.
Vi tilbyr oppdatering i hurtiggående MOB. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne utføre minimumskrav i STCW kodens tabell A-VI/2-2. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr oppdatering i medisinsk førstehjelp A-VI/4-1. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabell A-VI/4-1. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr oppdatering i passasjer- og krisehåndtering. Målsettingen er at etter kurset skal deltakeren kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 kolonne 1. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr kurs i oppdatering redningsfarkost (livbåt). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne være oppdatert til kunne føre livbåt. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr oppdatering videregående sikkerhetsopplæring (IMO 80). Kurset er beregnet for navigatører og maskinister som har tjenestegjort minst 12 av de siste 60 måneder på skip som har sikkerhetsstyringssystem som ivaretar krav om sikkerhetskompetanse.
Vi tilbyr kurs i passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Målsettingen er at etter kurset skal deltakeren kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 kolonne 1. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr kurs i redningsfarkost (livbåt). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne før livbåt. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr sertifikatprøve for maskinoffiserer. Målsettingen er at etter kurset får deltakerne mulighet til å revitalisere sitt maskinoffisersertifikat. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi har utviklet e-læringskurs for alle besøkende og leverandører i havbruksnæringa som skal ut til anlegg/fartøy. Det er et kompetasehevingskurs med fokus på sikkerhet og smittehindring.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip med e-læring. Kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip med e-læring - oppdatering. Kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr kurs for sjøfolk med særlige sikringsplikter som nettkurs. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabell A-VI/6-2. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010Manila-endringene).
Vi tilbyr kurs i utsjekk livbåt. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne være oppdatert til kunne føre livbåt. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr videregående sikkerhetsopplæring (IMO 80). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW regel A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1. Kurset vil gå igjennom helg. Dvs. 10 dager fortløpende.
Vi tilbyr kurs i ERM (Engine-room Resource Management). Denne opplæringen dekker kravene til opplæring i ledelse, kommunikasjon og samhandling for maskin- og elektrooffiserer i henhold til STCW A-II/1 og A-III/1.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon m/e-læring. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell som har beredskapsoppgaver i henhold til Offshore Norge sin retningslinje 002.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore. Denne opplæringen dekker kravene til grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon m/e læring. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Denne opplæringen dekker kravene til sikkerhetsopplæring for underordnet mannskap som skal tjenestegjøre som en del av sikkerhetsbemanningen ombord i passasjer- eller lastefartøy.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering. Denne opplæringen dekker kravene til sikkerhetsopplæring for underordnet mannskap med minimum 12 måneder seiling siste 5 år som skal oppdatere sin sikkerhetskompetanse.
Vi tilbyr HLO grunnkurs (OSC1141) på engelsk. Dette kurset er for personell som skal inneha stilling som brannvakt, helivakt eller HLO på skip eller offshoreinnretning. Kurset gjennomføres på 3 dager, e-læring gjennomføres i forkant.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs (OSC1141) på engelsk. Kurset er for personell som skal oppdatere sin opplæring for stilling som brannvakt, helivakt eller HLO på skip eller offshoreinnretning.
Vi tilbyr hurtigbåt grunnkurs.
Vi tilbyr hurtigbåt repetisjonskurs. Vi gjør oppmerksom på at kursdeltager må på forhånd sende inn dokumentasjon på tidligere gjennomført hurtigbåtkurs. Ta med en 10-krone for innlåsing av verdisaker.
Vi tilbyr hurtiggående mann-overbord-båt grunnkurs. Denne opplæringen dekker kravene til fører og mannskap i hurtiggående mann-over-bord-båt i henhold til STCW A-VI/2-2. Kurset gjennomføres på minimum 32 timer fordelt på 4 dager.
Vi tilbyr hurtiggående mann-overbord-båt oppdatering (repetisjon). Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering fører og mannskap i hurtiggående mann-over-bord-båt i henhold til STCW A-VI/2-2.
Vi tilbyr oppgraderingskurs for dekksoffiserer uten dokumentert fartstid. Denne opplæringen dekker kravene til sikkerhetsopplæring for dekksoffiserer som skal tjenestegjøre i sertifikatpliktige stillinger ombord i passasjer- og lastefartøy eller flytende offshoreinnretninger.
Vi tilbyr oppgradering for maskinoffiserer uten dokumentert fartstid. Kurset gjennomføres på minimum 66 timer fordelt på 8,5 dager. Kurset gjennomføres mandag - fredag i 2 sammenhengende uker.
Vi tilbyr kurs i passasjer- og krisehåndtering. Alle sjøfolk som er ansatt eller engasjert i en hvilken som helst stilling om bord på roro-passasjerskip og andre passasjerskip, og som er tildelt plikter i beredskaps- eller sikkerhetsfunksjon.
Vi tilbyr kurs i passasjer- og krisehåndtering oppdatering (repetisjon). Kurset er for alle sjøfolk som er ansatt eller engasjert i en hvilken som helst stilling om bord på roro-passasjerskip og andre passasjerskip, og som er tildelt plikter i beredskaps- eller sikkerhetsfunksjon.
Vi tilbyr kurs i Ship Security Officer. Denne opplæringen dekker kravene til av opplæring av sjøfolk som skal tjenestegjøre som Ship Security Officer om bord på skip eller flyttbar innretning i henhold til STCW A-VI/5. Opplæringen dekker også kravene til CSO.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring for mindre skip. Kurset går normalt sammen med grunnleggende sikkerhetskurs for skip over 5 dager. Kan kjøres for grupper på minimum 35 timer fordelt på 4 dager.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip oppdatering. Kurset går normalt sammen med oppdatering av grunnleggende sikkerhetskurs for skip over 2 dager. Kan kjøres for grupper på minimum 10 timer fordelt på 1 dag.
We provide STCW fire prevention and fire fighting course.
Vi tilbyr videregående sikkerhetsopplæring for offiserer. Denne opplæringen dekker kravene til sikkerhetsopplæring for dekks-, maskin-, og elektrooffiserer som skal tjenestegjøre i sertifikatpliktige stillinger ombord i passasjer- og lastefartøy eller flytende offshoreinnretninger.
Vi tilbyr videregående sikkerhetsopplæring for offiserer oppdatering. Opplæringen dekker kravene til oppdatering av sikkerhetsopplæring for dekks, maskin, og elektrooffiserer som skal tjenestegjøre i sertifikatpliktige stillinger ombord i passasjer og lastefartøy eller flytende offshoreinnretninger.
The course relies on the candidate previously completing the DP Basic/Induction course and DP familiarization in the Black DP Logbook, or Phase A and B in the Grey DP Logbook and covers positioning systems, propulsion systems, power distribution, and regulations.
Vi tilbyr kurs i operating ships on LNG - advanced. Treningen går over 3 dager, og kjøres i forlengelse av LNG Basic-treningen, som må fullføres før man tar Advanced. Påmelding og mer info om Basic her: «Operating Ships on LNG - Basic».
Vi tilbyr kurs i operating ships on LNG - basic. Treningen går over 1 1/2 dag og kjøres i forkant av LNG advanced-treningen. (LNG basic må fullføres før man tar advanced.) En del av øvelsene foregår utendørs, varme klær og sko er nødvendig.
Vi tilbyr re-sertifisering av skipsoffiserer uten fartstid (navigatører). Kurset omfatter e-læring før oppmøte ved NTNU og deretter opplæring i klasserom og simulator til sammen 75 timer. Deltakeren får tilgang til e-læringsmodul (24 timer) for ISM, BRM, ECDIS & Stabilitet og lastelære.
We provide the course Ship operation in polar waters - advanced training.
The training is carried out by applying student-active learning approach with methods including joint lectures, group work with assignments, table-top exercises and simulator exercises.
Vi tilbyr kurs i Telko TECDIS. Dette er en typespesifik opplæring på Telko TECDIS. Kurset gir en innføring i bruk av TECDIS kartmaskin for papirløs seiling, ihht. ISM kodens krav 6.3 og 6.5.
Vi tilbyr crisis management basic course. Kurset er beregnet på personell som skal inngå i en beredskapsledelsesfunksjon offshore. Undervisningen vil være en kombinasjon av foredrag, diskusjonsoppgaver og praktiske øvelser.
Vi tilbyr kurs i crisis management refresher. Under den praktiske opplæringen skal utfordringer og vanskelighetsgrad økes i takt med mestringsnivå. Hver deltager skal minimum ha stått i nøkkelrollen «beredskapsleder» eller «logg / tavlefører».
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring. Kurset er for alle som skal oppholde seg på innretninger på norsk kontinentalsokkel. Varighet på kurset er 4 dager, hvor den første dagen gjennomføres som e-læring på egenhånd utenfor kurssenteret.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring på kveldstid. Kurset er for alle som skal oppholde seg på innretninger på norsk kontinentalsokkel. Varighet på kurset er 4 kvelder. I tillegg kommer e-læring på ca 6 timer, og denne må gjennomføres på egenhånd utenfor kurssenteret.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. Kurset er for sokkelarbeidende personell. Grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon må tas innen 4 år etter fullført grunnkurs for å opprettholde godkjenningen for å oppholde seg offshore.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon med e-læring. Varighet på kurset tilsvarer 2 kursdager, hvor den første dagen er e-læring og kan gjennomføres når deltakeren selv ønsker, men i forkant av praksisdagen.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell med e-læring. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr helikopterevakueringskurs. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr HLO grunnkurs med e-læring. E-læringene må være fullført i sin helhet før du møter til praksis. Kurset inneholder 2 e-læringer, en fra Knowledge portal og farlig gods fra Trainingportal. Tilgang til e-læringene sendes i en egen mail fra Knowledge portal og Trainingportal.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs. Innlevering: Det er satt av tid til å gjennomføre e-læring til Farlig gods etter lunsj på dag 2. Dersom Farlig gods e-læring er gjennomført i forkant av kursdagene, avsluttes siste kursdagen kl 12:00.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering m/e-læring. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere, oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50) m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50), oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr kurs i STCW hurtiggående MOB-båt. Kurset omfatter de krav som stilles i STCW konvensjonens regel VI/2, STCW kodens avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-2, minimum kompetansekrav for fører av hurtiggående mann-over-bord båt.
Vi tilbyr kurs i STCW hurtiggående MOB-båt - oppdatering. Kurset omfatter de krav som stilles i STCW konvensjonens regel VI/2, STCW kodens avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-2, minimum kompetansekrav for fører av hurtiggående mann-over-bord båt.
Vi tilbyr kurs i STCW Ledelse i Brannslukking A-VI/3. Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI, del A kapittel VI, tabell A-VI/3 og omfatter teoretisk og praktisk opplæring innen brannslokkingsledelse.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av kursdagene på senteret har gjennomført en tilsendt e-læring.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp. Medisinsk førstehjelp holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/4, avsnitt A-VI/4 og tabell A-VI/4-1 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av praktiske øvelser på kurssenter gjennomfører e-læringen som hører til kurset. Tilgang til e-læring sendes på mail fra Knowledge portal.
Vi tilbyr STCW oppgradering dekksoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3, A-VI/4-1 og A-VI/4-2.
Vi tilbyr kurs i STCW oppgradering maskinoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering - oppdatering. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr kurs i STCW påbygging grunnleggende sikkerhetskurs fra Offshore Norge til IMO50. Kurset er laget for personell som innehar grunnleggende sikkerhetskurs ihht Norsk olje og gass, og som vil bygge på dette for å få grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs med STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35) m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr kurs i STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35), oppdatering m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) inkludert medisinsk behandling, oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor to av kursdagene erstattes av e-læring som deltakeren gjennomfører på egenhånd i forkant av de tre praktiske kursdagene på sikkerhetssenteret.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (IMO 80). Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI, del A kapittel VI, tabell A-VI 2-1, 3-1 og 4-1 og omfatter teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/2, VI/3 og VI/4, avsnitt A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og tabell A-VI/2-1, A-VI/3-1 og A-VI/4-1 og omfatter repetisjon av praktisk og teoretisk opplæring.
We provide course about CK 102 DP-Simulator in english. After the course the DP operator should acquire insight, experience and confidence in the execution of DP operations, including the ability to handle system errors under different conditions.
We provide course about CK 106 DPO specialization shuttle tanker in english. After the course the participants should have in depth understanding of safe and efficient handling of shuttle tankers in close proximity to offshore installations.
We provide course about CK 201 ECDIS STCW in english. After the course participants should be able to use ECDIS to maintain the safety of navigation.Duration of the course is 3 days (24 hours) and the maximum number of participants is 12.
We provide course about CK 205 AIS (Automatic Identification System) in english. After the course participants should be able to use AIS to maintain the safety of navigation. The course lasts for 6 hours including 3 hours simulator training.
We provide high voltage course for engineers. The objective of the course is to give the participants increased knowledge in the operation of electrical and electronic installations and control systems as well as the maintenance and repair of electronic and electrical equipment.
We provide CK 209 sertifikattest for dekksoffiserer. As this test is for norwegian officers only, the test is only available in norwegian. Duration of the test is 8 hours including written examination and 5 hours assessment in simulator. Familiarization is not included in the 8 hours.
Vi tilbyr kurs om CK 214 Hurtigbåt inkludert BRM - ERM. Kurset er et scenariobasert kurs, som skal gi deltagerne en økt forståelse og erfaring av å operere hurtigbåt under forskjellige situasjoner. Kurset er i henhold til Sjøfartsdirektoratets emneplan pr 18.11.2014.
Vi tilbyr hurtigbåtkurs repetisjon - inkludert BRM og ERM. Kurset er et scenariobasert kurs, som skal gi deltagerne en økt forståelse og erfaring av å operere hurtigbåt under forskjellige situasjoner. Kurset er i henhold til Sjøfartsdirektoratets emneplan pr 18.11.2014.
We provide high voltage course for ship electricians. The objective of the course is to give the participants increased knowledge in the operation of electrical and electronic installations and control systems as well as the maintenance and repair of electronic and electrical equipment.
We provide CK 222 polar waters operations basic training course in english. This is the first of two courses required for deck officers operating in polar waters as defined in the Polar Code. The content of the course is in accordance with STCW Section V/4, table A-V/4-1.
We provide CK 223 polar water operations advanced course in english. This is the second of two courses required for deck officers operating in polar waters as defined in the Polar Code. Maximum number of participants are 6.
We provide course about CK 401 offshore loading phase 1 and 2 combined in english. After the course the participants should be able to handle shuttle tankers safely and efficient when loading at Tandem-FSO / FPSO and OLS offshore loading systems.
We provide CK 402 offshore loading refresher course in english. The objective of the course is to retrain in the safe and efficient handling of shuttle tankers when loading at offshore Tandem-FSO/FPSO and UKOLS offshore loading systems.
We provide course about CK 404 offshore loading phase 1 in english. After the course the participants should have acquired understanding and skills to be able to handle and maneuver shuttle tankers safely and efficient in manual mode in port, restricted waters and near offshore installations.
We provide course about CK 405 offshore loading phase 2 in english. After the course the participants should have acquired understanding and skills to be able to handle shuttle tankers safely and efficient in DP mode near offshore installations when loading at various loading systems.
We provide course about CK 409 offshore loading phase 1 - without DP Cap in english. The course is developed according to STCW A-II/1-2, GOMO guidelines, O&G UK regulations, Equinor’s competence requirements WR2394.
We provide course about CK 625 engine room simulator - management level in english. The course is based on IMO model course 2.07 Engine Room Simulator. Engine Room Simulator: Practical training according to time-schedule and the competences mentioned.
We provide simulator course about CK 627 LNG tanker cargo in Haugesund in english. The course is based on IMO model course 1.36 “Liquified natural gas (LNG) tanker cargo and ballast handling simulator”.
We provide course about CK 628 chemical tanker cargo simulator in english. The course is based on IMO model course 1.37 “Chemical Tanker Cargo and ballast handling simulator”. The content of the course is based on IMO model course 1.37 “Chemical tanker cargo and ballast handling simulator”.
We provide course about CK 629 oil tanker cargo in english. The course is based on IMO model course 2.06 Oil Tanker Cargo and ballast handling simulator”. Duration: 30 hours. 1 day E-learning and 3 days cargo simulator.
Vi tilbyr CK 702 hurtigbåtopplæring for fritidsbåter som e-læring. Målsettingen er å gi kursdeltaker en større forståelse av behov for årvåkenhet som fører av hurtiggående båter, gjennom forskjellige værforhold og demonstrere kompetanse relatert til ikke tekniske ferdigheter som er nevnt nedenfor.
We provide SC 107 DPO certification exam, shuttle tanker in english. The objective of the examination is to thoroughly test the competence of the candidate in the most important competences for DPOs onboard a shuttle tanker.