Lær å bake fantastiske brød med surdeig og gamle kornsorter! Baker du av og til et hvetebrød, men ønsker å lære mer om hvordan du kan bake smakfulle og næringsrike brød med spelt, emmer, rug og andre meltyper? Vil du forstå surdeigskultur, gjærmetoder og langtidsheving?
Bli med på en inspirerende dag med glutenfri baking sammen med kokken vår, Karin! Vi kombinerer teori og praktisk matlaging der du får lage ditt eget surdeigsbrød, pizza, paier og muffins – alt glutenfritt og med sunne råvarer.
Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Har du noen gang lurt på hva høner (ikke) spiser? Hvorfor legger høner egg året rundt når andre fugler ikke gjør det? Og hva med å ha lys i hønsehuset om vinteren?
Vi tilbyr kurs om hønseslakt og hønsehold. Har du høner og ønsker å lære mer? Har du ofte for mange haner? Da er dette kurset skreddersydd for deg! På dette kurset lærer du ikke bare om hønsehold, men også hvordan du kan avlive fjærkre på en human måte.
En dag fylt med gode smaker, smarte triks og masse matglede! Bli med på en inspirerende dag hvor vi utforsker hemmelighetene bak gode kraftbaser, smakfulle sauser og fyldige gryteretter.
Lam og sau har vært en del av norsk matkultur i generasjoner, men mulighetene strekker seg langt utover fårikål og lammefilet. Med vår kokk, Karin, lærer du å tilberede nye, smakfulle retter – inkludert bruk av innvoller.
Vi tilbyr kurs i pølselaging. Bli din egen pølsemaker! Nå er grillsesongen i gang! Har du lyst til å mestre kunsten til pølselaging? Enten du drømmer om saftige grillpølser eller smakfulle spekepølser, er dette kurset skreddersydd for deg.
Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. Har du lyst til å lage ditt eget kjøttpålegg og spekemat? På dette kurset lærer du konservering, speking og salting av kjøtt.Sammen lager vi bacon, spekepølse, leverpostei og lammerull – og du får med deg dine egne produkter hjem!
Vi tilbyr kurs om feta og ferskost.Lyst å lære lage yoghurt, tjukkmjølk, ferskost, ricotta og fetaost? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme.
Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Kurset passer for deg som har vært på vårt første kurs, har litt erfaring med ysting hjemme, eller har grunnleggende kjennskap til ysting. Men alle er selvsagt hjertelig velkommen – og alle vil få til ostene i løpet av dagen.
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev i industriell matproduksjon. Har du erfaring innen matproduksjon og ønsker å formalisere kompetansen din? Fagbrev i industriell matproduksjon åpner dørene til en verden av muligheter innen mat- og drikkevareindustrien.