Vi tilbyr nettkurs til fagbrev i industriell matproduksjon. Har du erfaring innen matproduksjon og ønsker å formalisere kompetansen din? Fagbrev i industriell matproduksjon åpner dørene til en verden av muligheter innen mat- og drikkevareindustrien.
Faginnhold:
• Teknologi, mat og prosess: Forstå samspillet mellom råvarer, produksjonsmetoder og teknologi i en industrialisert prosess
• Kvalitet og trygg mat: Lær om hygiene, næringsmiddelhygiene og hvordan følge kvalitetssystemer for trygg produksjon
• Bærekraftig produksjon: Hvordan redusere svinn, utnytte ressurser effektivt og jobbe med miljøvennlige løsninger
• Arbeidsliv og yrkesidentitet: Bli kjent med arbeidsrettigheter, HMS, samarbeid og tilhørighet i et yrkesfellesskap
Kursinformasjon:
• Sted: Digitalt klasserom
• Tid: Kveldsundervisning kl 17 - 21 annenhver uke over 2 semestre
• Læreplan: Lærerplan fra kunnskapsløftet LK20
• Antall timer: 120
• Pris: 14.750,-
Gjennomføring:
Dette kurset gir deg den nødvendige teoretiske forberedelsen til tverrfaglig eksamen i faget samt fag og svenneprøven i industriell matproduksjon. Undervisningen foregår i et digitalt klasserom via Google Classroom, hvor du får tilgang til materiell, oppgaver og veiledning.
Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som har erfaring i industriell matproduksjon og ønsker å ta fagbrev for å få formalisert kompetansen din.
Forkunnskaper:
• Det er ingen spesielle krav til forkunnskaper for kurset, men det er en fordel at du har 2 - 3 års erfaring fra matindustrien
Norskkunnskaper:
• Krav til norskkunnskaper tilnærmet B1
Kursmateriell:
Kursbøker er ikke inkludert og må anskaffes av deltakerne selv
Eksamen / sertifisering:
Kurset forbereder deg til eksamen, som du selv må melde deg opp til gjennom din Fylkeskommune. Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av kursperioden og jobber oss gjennom tidligere gitte eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva som forventes til eksamen. Privatisteksamen for faget industriell matproduksjon er skriftlig.