Kurs og studier i næringsmiddelfag

Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.

Fagbrev ernæringskokk intensivkurs - nettstudie

Vi tilbyr intensivkurs i fagbrev ernæringskokk som nettstudie. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr

Fagbrev ernæringskokk intensivkurs (kveld)

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som ernæringskokk - kveld. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Drammen Drammen 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Fredrikstad Fredrikstad 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Trondheim Trondheim 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Tønsberg Tønsberg 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr

Fagbrev kokk intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Drammen Drammen 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Fredrikstad Fredrikstad 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Trondheim Trondheim 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr
Tønsberg Tønsberg 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr

Fagbrev kokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr

Velkommen til konditorkurs i franske delikatesser!

Bli med på kurs i konditorfagets kunst - nybegynner eller profesjonelle - alle er velkommen. Kursene holdes av Raphaël Macpabro, chef pâtissier fra Paris med tyve års erfaring. Privat kurs til hjem, mulig via nettsiden. Kursene i Oslo. +1000

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Oslo Oslo 4 time 1000-1200 kr
Oslo, Oslo Oslo 4 time 1000-1200 kr

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 100 timer (7 måneder) 23.900 kr

Fagbrev kjøttskjærerfaget - teori til fagprøven - virtuelt kurs

Vi tilbyr fagbrev i kjøttskjærerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 07.01.2025 (+1) 100 timer / 5 - 7 måneder07.01.2025 (+1) 23.900 kr

Fagbrev kokkefaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev som kokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.01.2025 100 timer (7 - 10 måneder)28.01.2025 23.900 kr

Fagbrev servitørfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer / 7 måneder 23.900 kr

Introduksjonskurs kjøkken og kantine - virtuelt klasserom

Vi tilbyr introduksjonskurs i kjøkken og kantine som virtuelt klasserom. Dette kurset kan du melde deg på uansett hvor i landet du bor. Kurset holdes i digitalt klasserom, og du trenger pc/mac med lyd og kamera.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 timer / 2 måneder 6.990 kr

Restaurant – og matfag

Har du sans for god mat og god drikke? Er du kreativ og nøyaktig? Har du interesse for kosthald og helse. Er nysgjerrig på smak og nye rettar? Då kan restaurant- og matfag vere noko for deg. Du kan gå 2 år på skule og deretter bli lærling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sogndal Sogndal

Fordypning grunnkurs vin - Online

Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 dager 13.900 kr

Kokk - nettstudier for fagbrev i kokkfaget

Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år