Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.
Vi tilbyr fagbrev ernæringskokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Jobber du ved et institusjonskjøkken, og jobber med å lage og tilrettelegge for gode ernæringsrike måltider? Har du erfaring med å sette sammen ulike spesialkostdietter, eller opplegg for oppfølging av matinntak?
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i en bedrift som jobber med mat- og drikkevareproduksjon fra råvare til ferdigvare? Har du arbeidsoppgaver som overvåking og styring av maskiner og utstyr, operatørvedlikehold og forbedringsarbeid?
Vi tilbyr fagbrev i kjøttskjærerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.
Vi tilbyr kurs til fagbrev som kokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er glad i å lage mat og har vært, eller er, ansatt i restaurantbransjen? Eller har tilberedning av mat til mange mennesker vært din arbeidsoppgave i en bedrift?
Vi tilbyr kurs til fagbrev i konditorfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt ved et konditori eller et bakeri? Kanskje har du også erfaring med produksjon av sjokolade, glasurer og kaker?
Vi tilbyr fagbrev som pølsemakerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du produsert pølsevarer, pålegg, deiger, farser, posteier eller ruller? Har du erfaring fra ferskvare, vært ansatt i en industribedrift, eller har erfaring med produksjon på annen måte?
Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du jobbet som servitør med alt det innebærer: servering og håndtering av mat, bestilling fra gjester, borddekking og klargjøring? Med noen års erfaring er du bare en lite steg unna faglig anerkjennelse.
Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Jobber du med industriell matproduksjon, og ønsker å kommunisere bedre med dine kollegaer? Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke.
Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for kokk- og kantinemedarbeider som virtuelt klasserom. Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje.
Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for matproduksjonsfaget som virtuelt klasserom. Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje.
Vi tilbyr yrkesrettet kurs om kjøkken-/ kantineassistent som virtuelt klasserom. Kurset gir en innføring i emner som er essensielle for alle som jobber med dette. Kurset kan være et godt utgangspunkt dersom du ønsker å jobbe i sektoren, men mangler praksis eller teoretisk bakgrunn.
Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.
Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.
Vi tilbyr intensivkurs i fagbrev ernæringskokk som nettstudie. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.