Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.
Vi tilbyr kurs til fagbrev som kokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.
Vi tilbyr introduksjonskurs i kjøkken og kantine som virtuelt klasserom. Dette kurset kan du melde deg på uansett hvor i landet du bor. Kurset holdes i digitalt klasserom, og du trenger pc/mac med lyd og kamera.
Vi tilbyr intensivkurs i fagbrev ernæringskokk som nettstudie. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.
Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.