Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du generelle HMS-kurs for alle typer bedrifter og organisasjoner over hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Tiurn Konsulenttjenester bistår bedrifter med å praktisere HMS på arbeidsplassen. Man vet gjerne hva som kreves for godkjent HMS på papiret, men ofte glemmes det å praktisere HMS-tiltakene som er satt. HMS er svært viktig for både arbeidsgiver og arbeidstaker sin trivsel og velvære på arbeidsplassen
Vi tilbyr kurs i praktisk personalledelse. Modulbasert mellomlederutdanning på høyskolenivå, et praktisk rettet kurs. Et tilbud i samarbeid mellom KLM-Lahnstein as og Universitetet i Agder. Mulighet for videreføring til studiepoeng i universitets-/høyskolesystemet.
Vi tilbyr HMS– koordinator webinar. Dette kurset gir deg en praktisk og teoretisk opplæring innen HMS. Etter fullført kurs vil du ha tilstrekkelige kunnskaper innen HMS til å kunne fungere som rådgiver, sakkyndig og koordinator
Vi tilbyr antihvitvasking: kurs i kundekjennskap privatkunder (KYC). Hvor godt kjenner du kundene dine? I dette kurset lærer du å forebygge og avdekke hvitvasking. Et sentralt prinsipp i hvitvaskingsloven er risikobasert tilnærming.
Skal du og virksomheten din etterleve hvitvaskingsloven, er risikovurderingen et helt sentralt element i prosessen. Denne må dere gjennomføre årlig, og i dette kurset får du en innføring i hvordan.
Vi tilbyr grunnkurs i anti-hvitvasking som digital undervisning. I dette grunnkurset lærer du hva hvitvasking er – og hva du som medarbeider kan gjøre for å hindre det.
Dette grunnkurset gir deg grunnleggende forståelse om hvordan du jobber trygt med kjemikalier. Med ekspert Michael Langva.
Vi tilbyr en innføring i HMS-lover og forskrifter. Dette kurset gir deg en innføring i HMS-lover og forskrifter, slik at det blir lettere å finne og forstå de viktigste lovene og forskriftene.
I dette lovpålagte kurset, lærer du om egenskaper og helsefarer forbundet med bruk av diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger.
Vi tilbyr kurs i sikker bruk av Diisocyanater i virtuelt klasserom. Alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger må kunne dokumentere forståelse og mestring av teoretiske og praktiske temaer i REACH-forordning nr. 2020/1149. Vårt kurs oppfyller dette kravet.
Bruk av hjemmekontor har økt betydelig de siste årene og i enkelte yrker har så mange som over 50% mulighet til å jobbe hjemmefra. Det reiser seg mange spørsmål i denne sammenheng. Hva gjelder med tanke på arbeidstid og arbeidsmiljø. Hva med nødvendig utstyr og HMS?
Det generelle HMS kurset er for deg som ikke nødvendigvis er leder eller verneombud i bedriften, men likevel ønsker å dokumentere din kompetanse innen helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Dette kurset fungerer på samme måte som våre andre kurs, men har en mer generell tilnærming.
Arbeidsmiljølovens § 7-4 fastslår at medlemmer av Arbeidsmiljøutvalget skal ha samme opplæring som verneombud. Det betyr at også medlemmer i AMU (Arbeidsmiljøutvalget) kan gjennomføre kortere HMS opplæring slik Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning § 3-19 sier.
HSE training for managers, managing directors and CEOs is required by Norwegian law. This course provide the required documentation and knowledge according to Working Environment Act. A fast and efficient process. Valid HSE certificate issued immediately upon completed course and payment.
HMS kurs for bedriftens øverste leder er obligatorisk. Våre HMS kurs for ledere (lederkurs) forholder seg til de til en hver tid gjeldende retningslinjer gitt av myndighetene og i henhold til Arbeidstilsynets veiledning, med utgangspunkt i arbeidsmiljøloven §3-5.
Verneombudskurset er et alternativ til det vanlige 40-timerskurset for verneombud. Verneombud skal ha tilstrekkelig kunnskap og opplæring til å utføre vervet på en forsvarlig måte. Det er arbeidsgiver som skal sørge for at verneombudet får den nødvendige opplæringen gjennom verneombudskurs.
Opplæringen ble gitt iht. REACH-direktivet vedlegg XVII post 74, Nivå 1 Grunnleggende