Kurs i hverdagsmat i Oslo

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.01.2026 (+2) 3 timer08.01.2026 (+2) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 28.01.2026 3 timer 28.01.2026 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.02.2026 3 timer 26.02.2026 1.750 kr

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 09.01.2026 (+7) 4 timer09.01.2026 (+7) 1.750 kr

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 07.01.2026 (+5) 4 timer07.01.2026 (+5) 1.750 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.01.2026 (+4) 3 timer07.01.2026 (+4) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.01.2026 3 timer 22.01.2026 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.02.2026 3 timer 11.02.2026 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 04.03.2026 3 timer 04.03.2026 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 20.03.2026 3 timer 20.03.2026 1.750 kr

Nordiske Smaker - Kokkekurs

Bli med på et kokkekurs som tar for seg det nordiske kjøkken! Med suksessen til våre kurs basert på kjente verdenskjøkken, kommer neste utvidelse. Vi gleder oss til å introdusere - Nordiske smaker!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 05.02.2026 (+2) 4 timer05.02.2026 (+2) 1.750 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 16.01.2026 (+3) 16.01.2026 (+3) 1.750 kr

Pizzakurs

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 09.01.2026 (+3) 3 timer09.01.2026 (+3) 1.750 kr

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.01.2026 (+4) 08.01.2026 (+4) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 21.01.2026 21.01.2026 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 10.02.2026 10.02.2026 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 25.02.2026 25.02.2026 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 12.03.2026 12.03.2026 1.750 kr

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 14.01.2026 (+3) 3 timer14.01.2026 (+3) 1.750 kr
Oslo, Grûnerløkka 03.02.2026 3 timer 03.02.2026 1.750 kr
Oslo, Grûnerløkka 26.02.2026 3 timer 26.02.2026 1.750 kr
Oslo, Grûnerløkka 19.03.2026 3 timer 19.03.2026 1.750 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matlagningskurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger - hjemme hos deg eller i lokalene du måtte foretrekke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag

Hvordan forebygge og dempe stress med mat, urter, pust - nettkurs

Vi opplever alle stress i livet, noen mer enn andre. I dette webinaret deler vi egne erfaringer om hvordan forebygge stress. Eva snakker også om hvor viktig det er å puste riktig. I slutten av webinarer praktiserer vi noen enkle meditasjonsøvelser og Qigong.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 250 kr

Naturens støtte for immunforsvaret vinterstid - nettkurs

Trym Bergtatt og Ben Hope blir med på webinaret hvor vi skal presentere urter som i folkemedisin er brukt som støtte til immunforsvaret, samt brukt ved forkjølelse, hoste, influensa (detox som mange kaller det) – symptomer og plager som ofte rammer oss i vinterhalvåret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 150 kr

Fagbrev i industriell matproduksjon - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs til fagbrev i industriell matproduksjon. Har du erfaring innen matproduksjon og ønsker å formalisere kompetansen din? Fagbrev i industriell matproduksjon åpner dørene til en verden av muligheter innen mat- og drikkevareindustrien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 120 timer / 2 semestre 14.750 kr

Flatbrød med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om flatbrød med Margit Dale. Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen. I dette kurset tar vi deg gjennom de ulike stegene som trengs for å lage det perfekte flatbrødet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Melkeprodukter med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om melkeprodukter med Margit Dale. I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal. Kurset er helt nettbasert, så du kan ta det når du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Mat Bevart - steg-for-steg-forklaringer på hermetisering Nettkurs

Mat Bevart er nettkurset for deg som vil lære konservering på en trygg, forståelig og hverdagsvennlig måte. Her får du steg-for-steg-forklaringer på hermetisering, trykkhermetisering, fermentering, tørking, salting og andre metoder som gjør at maten holder seg i årevis!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 time 3456 kr