Norsk for næringslivet, nybegynner



Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Monday-Friday 8 am - 8 pm or Saturday and Sunday: 8 am - 8 pm
Pris: 849
Neste kurs: 30.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Ved NLS Norwegian Language School er vi glade for å kunne tilby et nybegynnerkurs i norsk, designet for forretningsfolk. Dette kurset fokuserer på essensielt ordforråd og fraser som brukes på arbeidsplassen, og hjelper deg med å kommunisere effektivt i en profesjonell setting.

**NLS Norsk Språkskole: Nybegynnerkurs i Forretningsnorsk**

**Velkommen til NLS Norsk Språkskole!**

Vi tilbyr et tilpasset kurs i forretningsnorsk for nybegynnere. Hos NLS anerkjenner vi at hver student er unik, med individuelle behov og interesser. Derfor lager vi personlige undervisningsplaner skreddersydd spesifikt for deg! Enten du har klare mål eller spesifikke emner du ønsker å dykke inn i, er våre dedikerte norsklærere her for å utforme en læreplan som samsvarer med dine mål og interesser.

**Fordeler med Privatundervisning ved NLS:**

Ved å velge en-til-en undervisning ved NLS, får du tilgang til en rekke fordeler:

1. **Personlig Læringshastighet:** Undervisningen tilpasses din individuelle læringshastighet, og sikrer at du fullt ut forstår hvert konsept før du går videre. Dette fjerner presset med å måtte henge med andre, noe som gir dypere forståelse og bedre hukommelse.

2. **Fokusert Oppmerksomhet:** En-til-en økter betyr at alle dine spørsmål og usikkerheter blir adressert umiddelbart. Denne direkte interaksjonen fremmer en dypere forståelse og øker selvtilliten din i språklæring.

3. **Kulturelle Innsikter:** Skreddersydde leksjoner kan utforske unike kulturelle nyanser, uttrykk og tradisjoner i Norge, og gir deg ikke bare språkferdigheter, men også kulturell bevissthet.

4. **Fleksibelt Læringsmiljø:** Vår personlige undervisning sikrer maksimal komfort og produktivitet.

5. **Umiddelbar Tilbakemelding:** Du får øyeblikkelige korreksjoner og veiledning, som hjelper deg med å rette opp feil i sanntid, noe som forsterker riktig språkbruk og akselererer læringsprosessen.

6. **Tilpasset Materialvalg:** Vi velger materialer som reflekterer dine spesifikke behov og interesser, noe som gjør læringsopplevelsen mer morsom og relevant.

**En privatundervisning i Forretningsnorsk varer i 60 minutter.**

Vi ser frem til å hjelpe deg med å begynne reisen din i Forretningsnorsk sammen med oss!