Norskkurs Nybegynner Nivå A2 Intensiv



Sted: Oslo
Oslo
Kursadresse: Tordenskiolds gate 2, 0160 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Mandag-fredag kl. 10.00 - 11.30 eller kl. 13.00 - 14.30 eller kl. 17.00 - 18.30 eller kl. 19.00 - 20.30 Lørdag og søndag: kl. 10.00 - 11.30 eller kl. 15.00 - 16.30
Varighet: 4 uker
Pris: 6599
Neste kurs: 30.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Dette immersive A2-norskkurset er ideelt for å bygge videre på grunnleggende ferdigheter. Det forbedrer raskt kommunikasjonsevner, noe som hjelper deg med å delta i hverdagslige samtaler og håndtere mer komplekse situasjoner med selvtillit.

Hvorfor A2-norsk er essensielt:
Å gå fra A1 til A2-norsk er som å bygge det neste laget på det solide fundamentet du har etablert. På A2-nivået utdyper du forståelsen av språket, noe som gjør at du kan håndtere mer avanserte samtaler og hverdagsoppgaver med letthet. Dette stadiet introduserer deg for mer komplekse grammatikalske strukturer, utvider ordforrådet ditt og forbedrer din evne til å uttrykke deg i ulike situasjoner. Å mestre A2 er kritisk for å bygge bro mellom grunnleggende forståelse og samtaleferdighet, noe som gjør det til et viktig trinn på din språklæringsreise.

Kursnivå:
Dette kurset følger A2-retningslinjene i Den felles europeiske referanserammen for språk (CEFR). Vår læreplan fokuserer på å forbedre dine samtaleferdigheter, slik at du kan delta mer selvsikkert i dagligdags interaksjon. I tillegg til å styrke grammatikk og ordforråd, vil du også arbeide med å forbedre uttale og forståelse i mer nyanserte sammenhenger. Enten du forbereder deg på profesjonelt liv i Norge eller bare ønsker å forbedre din daglige kommunikasjon, gir dette kurset deg verktøyene til å navigere i en rekke situasjoner mer komfortabelt.

Fra den første leksjonen vil du fortsatt være immersert i språket, med all undervisning og materiale på norsk. Denne fullstendige immersjonen akselererer evnen din til å tenke, kommunisere og forstå naturlig på norsk. Ved slutten av kurset vil du ha fullført A2-nivået, klar til å ta fatt på mer avanserte utfordringer i læringsreisen din.

**Innen kursets slutt vil du være i stand til å:**

- Forstå og delta i samtaler om rutiner og kjente emner
- Bruke både presens og preteritum i mer komplekse setningsstrukturer
- Uttrykke meninger, preferanser og grunnleggende planer for fremtiden
- Forstå og delta i samtaler om arbeid, hobbyer og aktuelle hendelser
- Beskrive erfaringer, hendelser og planer med mer detaljer
- Gi enkle instruksjoner og veiledninger med selvtillit
- Håndtere mer detaljerte hverdagsoppgaver, som å avtale møter og diskutere reiseplaner
- Delta i samtaler om kjente emner som helse, vær og mat
- Forstå enkle skrevne tekster og instruksjoner

Hvem bør melde seg på:
Dette kurset er ideelt for expats, fagfolk, studenter eller alle som har fullført A1 og ønsker å forbedre sine samtaleferdigheter i norsk. Det er spesielt godt egnet for personer som ønsker å integrere seg mer fullt inn i det norske samfunnet, enten av personlige, profesjonelle eller utdanningsmessige grunner.

Kursmateriale:
Vi benytter kapitlene 9 til 16 av læreboken På Vei som kjerne materiale, sammen med supplerende ressurser for å forsterke læringen din. Regelmessige lekser og klasseromsøvelser vil sikre at du fortsetter å gjøre fremgang i et jevnt tempo.

Kursbevis:
Ved vellykket gjennomføring av kurset vil du motta et offisielt digitalt bevis som markerer prestasjonene dine på A2-nivået og din beredskap til å gå videre til høyere nivåer av norsk ferdighet.

Å mestre A2-norsk er et viktig skritt mot å bli dyktig i språket. Det gir deg ferdighetene til å kommunisere mer effektivt i hverdagen og forbereder deg på mer avanserte utfordringer i din språklæringsreise, samt en dypere integrering i norsk kultur og samfunn.

Kursene tilbys både i våre klasserom og online.