Norskprøve Forberedelseskurs Lytteforberedelse B1



Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Tordenskiolds gate 2, 0160 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Monday - Friday 9 am - 10.30 am 2 pm - 3.30 pm 5 pm - 6.30 pm 7 pm - 8.30 pm Saturday and Sunday 10 am - 11.30 am 3 pm- 4. 30 pm
Varighet: 2 uker
Pris: 849
Neste kurs: 21.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Forbered deg til B1 Norskprøven lyttedel. Våre private timer gir deg ekspertveiledning, øvingstester og personlig tilbakemelding for å hjelpe deg med å utmerke deg i norsk lytting. Du vil få fokusert støtte for å bygge opp ferdighetene og selvtilliten din til B1-eksamen.

Norsk Testforberedelseskurs: B1 Lytteforberedelse ved NLS Norsk Språkskole

NLS Norsk Språkskole tilbyr skreddersydde en-til-en testforberedelseskurs som hjelper deg å prestere på lytte-delen av den offisielle Norskprøven. Vårt B1 Lytteforberedelseskurs er spesielt utviklet for å gi deg ferdighetene og selvtilliten du trenger for å mestre denne delen av prøven, enten du forbereder deg til permanent opphold, statsborgerskap eller for å nå dine personlige eller profesjonelle mål i Norge.

Nøkkelfordeler:

Fokus på B1 lytting: Kurset er utformet for å styrke dine lytteferdigheter på B1-nivå, med oppgaver som reflekterer de typiske utfordringene i lytte-delen av Norskprøven, samt personlig tilbakemelding fra erfarne lærere.

Tilpasset veiledning: Få individuell oppfølging med tilbakemelding på dine styrker og forbedringsområder for rask og effektiv fremgang.

Erfarne lærere: Våre lærere har lang erfaring med eksamensforberedelse og gir deg praktiske tips og strategier for å lykkes med lytte-delen av Norskprøven.

Fleksibel timeplan: Velg mellom nettbaserte eller fysiske klasser som passer din hverdag, med muligheter for kvelds- og helgetimer.

Dette kurset er ideelt for deg som ønsker å forbedre dine lytteferdigheter til B1 Norskprøven, og som trenger prøven for arbeid, opphold eller personlige mål i Norge. Med vår ekspertveiledning er du godt rustet til å lykkes!