Gatemat /street food 2.0



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
          Oslo, Vulkan
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 1.750
Neste kurs: 09.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Vårt populære kurs «Streetfood» har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

Enten du har vært på vårt streetfoodkurs tidligere eller nettopp har fått øynene opp for denne mattrenden vil du kunne lære nye, spennende retter og oppleve mange gode smaker!Ved ankomst serveres Takoyaki (Japan) og dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er Kylling Jerk (Jamaica), Panang curry (Thailand), Bun thit noung/nuddelsalat med braissert svinenakke (Vietnam) og Hotteok/stekt nøttekake (Sør-Korea). Man vil få grundig gjennomgang og demonstrasjon av koketeknikker og suksessfaktorer for å lykkes med rettene. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Oppstart kl 17:00 på kveldstid
Oppstart: 13:00 på lørdager
Varighet: 3,5 til 4 timer
Pris: 1750,- per personer