Her finner du kurs der du lærer om økologisk mat.
Kurs i selvforsyning - Lær å lage din egen yoghurt, granola og Italiensk pasta. Kurset vil foregå delvis på norsk og delvis på engelsk.
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Lær hvordan du behandler og lagrer årets innhøstede skatter for å ha mat hele året! Inkl. mini fermenteringskurs. Har hagen gitt en herlig dyrkesesong , men du lurer på hvordan du best kan oppbevare avlingen din gjennom vinteren?
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Tema i vårkurset er jordhelse, kompostering, plantepleie og samplanting. Lær hvordan du kan optimalisere helse i jord og planter for å få mest mulig ut av vekstsesongen!
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Lær hvordan du inkluderer flerårige nyttevekster og gir produksjonen din mangfold for en lengre vekstsesong! Bli selvforsynt fra egen hage!
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Surdeigskurset tilbys på engelsk. Vea Carpi`s sourdough course will be partly “show and tell” but a mainly “hands-on” experience. She will guide you through all stages of sourdough baking, from feeding the starter to baking the loaves.
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning - Sank Tang&Tare! Dette grundige kurset gir deg kunnskapen om forskjellige typer tang og tare, hvordan høste dem og hvordan bruke dem både ferske i matlaging og hvordan foredle for å ha tilgjengelig i kjøkkenhylla di alltid.
Join a unique 3.5-hour adventure in the stunning Fosen region! The journey begins with a speedboat ride from Trondheim to Vanvikan (Ticket not included in price), where you´ll meet your local guide and a friendly Alaskan Malamute (Yuki).
Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.