Her finner du kurs der du lærer om økologisk mat.
Tang vil aldri bli det samme etter at man har vært med på en tangsafari! Noen har aldri brydd seg om tang, og mange har til og med synes at den har vært ekkelt. Men nå er tiden inne for å lære mer om denne fantastiske ressursen som finnes overalt rundt oss. Nå skal den få en verdi!
Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.
Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger m.m. Ta kontakt om du er interessert i kurs andre tider og steder. Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger mm og online.
Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.
Vi tilbyr et helgekurs i magnesiumprotokollen og ren mat. Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap og byr på vakker natur, ren luft og deilig mat som gjør godt for kroppen. nå inviterer de til et langhelg opphold som gir kunnskap og inspirasjon.
Vi tilbyr kurset Det lille Kjøkkenhagekurset. Det lille Kjøkkenhagekurset er ett dagskurs med både praktisk og teoretisk læring.Kurset gir en innføring og oppfriskning om økologisk kjøkkenhagebruk.
Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!
Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager. Kurset skal gi deg inspirasjon til å sette i gang, viljen til å fortsette, og kompetanse til å ta hagen i bruk, -utvikle og leve med den lenge!
Kurs i selvforsyning - Lær å lage din egen yoghurt, granola og Italiensk pasta. Kurset vil foregå delvis på norsk og delvis på engelsk.
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Lær hvordan du behandler og lagrer årets innhøstede skatter for å ha mat hele året! Inkl. mini fermenteringskurs. Har hagen gitt en herlig dyrkesesong , men du lurer på hvordan du best kan oppbevare avlingen din gjennom vinteren?
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Tema i vårkurset er jordhelse, kompostering, plantepleie og samplanting. Lær hvordan du kan optimalisere helse i jord og planter for å få mest mulig ut av vekstsesongen!
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Lær hvordan du inkluderer flerårige nyttevekster og gir produksjonen din mangfold for en lengre vekstsesong! Bli selvforsynt fra egen hage!
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Surdeigskurset tilbys på engelsk. Vea Carpi`s sourdough course will be partly “show and tell” but a mainly “hands-on” experience. She will guide you through all stages of sourdough baking, from feeding the starter to baking the loaves.
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning - Sank Tang&Tare! Dette grundige kurset gir deg kunnskapen om forskjellige typer tang og tare, hvordan høste dem og hvordan bruke dem både ferske i matlaging og hvordan foredle for å ha tilgjengelig i kjøkkenhylla di alltid.
Join a unique 3.5-hour adventure in the stunning Fosen region! The journey begins with a speedboat ride from Trondheim to Vanvikan (Ticket not included in price), where you´ll meet your local guide and a friendly Alaskan Malamute (Yuki).
Vi tilbyr kurs om vegetar og grønnsaker. Grønnsaker – en smaksfest! Bli med vår kokk, Karin, på en reise inn i grønnsakenes verden! Vi lager smakfulle retter med sesongens beste råvarer, utforsker spennende teknikker og deler smarte tips.
Lær å spise det du finner i naturen. Vi har glemt det meste av hva vi viste om å spise det vi kunne finne i naturen. Oppdag spennende smaker og muligheter i det som finnes i grøftekanten.