Det har vært mye fokus på helse og kosthold de siste årene og mange har blitt mer oppmerksomme på kostholdet sitt. I denne kategorien finner du kostholdskurs og slankekurs. Du vil også finne kurs om fordøyelse og økologisk mat. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Vi tilbyr kurs om avføringsendringer som nettkurs. Avføringsforstyrrelser er en vanlig problemstilling i allmennpraksis. Symptomet kan skjule en lang rekke diagnoser fra trivielle til livstruende sykdommer.
Vi tilbyr kurs i diabetes mellitus som nettkurs. Kurs om type 1- og type 2-diabetes. Kurset gir en gjennomgang av utredning, behandling og komplikasjoner ved type 1- og type 2-diabetes.
Vi tilbyr kurs om dyspepsi som nettkurs. Dyspepsi er plager fra øvre del av magen. Utfordringen for legen er å avklare hvilke diagnoser som er relevante, om det er nødvendig å henvise til endoskopi og hvilken behandling som skal gis til de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr emnekurs i endokrinologi som nettkurs. Kurset gir en gjennomgang av de hyppigste endokrine tilstandene som allmennlegen kan møte.
Vi tilbyr kurs i funksjonsforstyrrelser i tyreoidea som nettkurs. Kurset er en del av NHI´s kliniske emnekurs i endokrinologi. Vi anbefaler at du velger dette kurset, dersom du trenger et klinisk emnekurs eller en mer omfattende gjennomgang av fagområdet endokrinologi.
Vi tilbyr kurs om gastroenterologi, voksne som nettkurs. Magetarmsykdommer i øvre og nedre del av fordøyelseskanelen er vanlige i allmennpraksis.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i generell legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i dokumentasjon for sykepleiere som nettkurs. Det er et overordnet mål at kvaliteten på sykepleie og behandling av den enkelte pasient skal være best mulig ut fra tilgjengelige ressurser. Dokumentasjon av sykepleien er et virkemiddel for å oppnå høy kvalitet.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Kurset bygger på relevant lovverk og basiskunnskap om legemidler og sykdommer.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring av legemiddelhåndteringen i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering til barn for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset har som mål å styrke ernæringsarbeidet i hjemmetjenesten og institusjoner, og bidra til at nødvendige tiltak iverksettes på et tidlig stadium, før personen utvikler underernæring.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Med observasjonskompetanse mener vi oppmerksom iakttagelse av pasienten i den hensikt å innhente data om helsetilstanden.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for medhjelper som nettkurs. Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen. Du får tilgang til artiklene via lenker i kurset.
Vi tilbyr nettkurs i samtykkekompetanse. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke? Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan. Kurset gir deg en innføring i dette viktige temaet.
Vi tilbyr grunnkurs i samtykkekompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke. Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan.
Vi tilbyr grunnkurs i tvungen somatisk helsehjelp for helsepersonell som nettkurs. Pasient og brukerrettighetsloven kapittel 4 A regulerer muligheten for å kunne gi helsehjelp til personer uten samtykkekompetanse, som motsetter seg helsehjelpen.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.
Vi tilbyr grunnkurs, innføring i omsorgsyrket for assistenter som nettkurs. Dette kurset er utviklet for pleie- og omsorgspersonell som ikke har helsefaglig utdanning.
Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende palliasjon. Kurset starter med en pre-test bestående av tilfeldig utvalgte spørsmål fra kurset. Det er ikke noe minstekrav for å bestå denne testen. Hensikten er å gi deg et innblikk i kurset, og hva du selv kan fra før.
Vi tilbyr grunnleggende palliasjon for helsefagarbeider som nettkurs. Med prinsipper for grunnleggende palliasjon, iht. Nasjonalt handlingsprogram med retningslinjer for palliasjon i kreftomsorgen, 2015.
Vi tilbyr kurs om hudsykdommer som nettkurs. Pasienter med utslett og hudsykdommer er hyppig forekommende i allmennpraksis. Som regel dreier det seg om milde og forbigående tilstander, men alvorlige og livstruende sykdommer forekommer også.
Vi tilbyr kurs om hverdagsmestring som nettkurs. Innføring i hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering. Hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering er noen av tiltakene i reformen Leve hele livet. Målet er å øke mestring og livskvalitet og å forebygge funksjonssvikt.
Høyt blodtrykk, hypertensjon, er en risikofaktor for å kunne utvikle hjertekarsykdom. Særlig ved mild hypertensjon er det viktig å avklare pasientens kardiovaskulære totalrisiko, før beslutningen om eventuell behandling tas.
Velkommen til NHIs innføringskurs i norsk allmennpraksis. Dette e-læringskurset gir deg en rask og praktisk innføring i hvordan det er å jobbe som allmennpraktiker i Norge.
Vi tilbyr kurs i klinisk beslutningslære som nettkurs. Klinisk beslutningslære er den prosessen hvor vi bestemmer hvem som behøver hva, når. Det handler om beslutninger som tas i møte med pasienten. Ofte er dette en nokså subjektiv prosess hos legen, men den er sjelden vilkårlig.
Vi tilbyr kurs i legemiddelassistert rehabilitering, LAR. Vi har svært gunstige lisens- og fastprisavtaler for kommuner og institusjoner.
Kurset er godkjent som valgfritt kurs med 3 poeng i videre- og etterutdanningen i allmennmedisin (gammel ordning) og i ny ordning -se læringsmål.
Vi tilbyr kurs om magesmerter hos barn som nettkurs. Bak magesmerter hos barn skjuler det seg et mangfold av mulige diagnoser. Hvordan bør du utrede disse barna, hvilke diagnoser bør du vurdere og hvordan behandler du de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i aldring og legemiddelbehandling av eldre som nettkurs. Dette kurset passer også for hjelpepleiere og omsorgsarbeidere.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i medikamentregning for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for assistenter som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved hjerte- og kar sykdom for sykepleiere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr kurs om osteoporoser som nettkurs. Kurset gir en gjennomgang av utredning og behandling av osteoporose. Kurset er godkjent av Legeforeningen og er tellende som ordinært kurs med 2 poeng (timer) i videre- og etterutdanningen i allmennmedisin.
Vi tilbyr kurs i overvekt og fedme som nettkurs. Kurset gir en gjennomgang av utredning og behandling av overvekt og fedme. Kurset er godkjent av Legeforeningen og er tellende som ordinært kurs med 4 poeng (timer) i videre- og etterutdanningen i allmennmedisin.
Vi tilbyr kurs om psykoser som nettkurs. Kurset dreier seg om tilstandene schizofreni, paranoia, postnatal psykose og en sesjon generelt om psykose.
Vi tilbyr samtykkekompetanse som nettkurs. Vi har svært gunstige lisens- og fastprisavtaler for kommuner og institusjoner.
Vi tilbyr kurs om skulderlidelser som nettkurs. Kurset er godkjent som klinisk emnekurs i videreutdanningen og klinisk emnekurs i etterutdanningen i allmennmedisin av Legeforeningen, og det gir 15 kurspoeng.
Vi tilbyr kurs om smerter ved demens som nettkurs. Lindring av fysisk smerte må prioriteres like høyt hos personer med demens som hos andre, og en kompetent smertevurdering er en forutsetning for god smertebehandling.
Vi tilbyr søvn og insomni som nettkurs. Det skrives stadig om søvn i media og ikke alt er like presist. Langvarige problemer med insomni behandles best med ikke-medikamentelle tiltak - først og fremst søvnrestriksjon og stimulus-kontroll.
Vi tilbyr trygdemedisin som nettkurs. Dette kurset gjør rede for nåtidig faglig og etisk grunnlag for å forstå og gjøre en god trygdemedisinsk jobb.
Vi tilbyr kurs om tungpusthet som nettkurs. Pasienter med tungpusthet er en diagnostisk utfordring i allmennpraksis. Pustevansker kan skyldes sykdom og svikt i flere organsystemer. Er det hjertesykdom, lungesykdom, sykdom i andre organ.
Foredrag med smaksprøver for pasienter og pårørende, ledet av klinisk ernæringsfysiolog ved Vardesenteret i Trondheim. Meld deg på Bra-mat-kurset for å få inspirasjon, smaksprøver og råd.
Det er mange myter om sukker og kreft. Vi vil ønske velkommen til foredrag om sukker og kreft ved klinisk ernæringsfysiolog ved Vardesenteret UNN. Er du nysgjerrig på hva forskningen sier om temaet og hvordan du kan forholde deg til dette under din behandling og i tiden etterpå?
Velkommen til ernæringskurs med klinisk ernæringsfysiolog ved Vardesenteret UNN. Ønsker du å lære mer om hvordan du kan sikre et tilstrekkelig matinntak med gode proteinkilder og nok energi under sykdom? Da er du varmt velkommen på kurs.
I forkant av din strålebehandling ønsker vi deg og dine pårørende velkommen til informasjon og omvisning. Det blir generell informasjon om strålebehandlingen og omvisning på avdelingen. Det vil bli tid for spørsmål, men vi vil ikke gå inn på den enkeltes diagnose, behandling eller bivirkninger.
Lurer du på hva du bør spise når du har fått kreftsykdom? Kanskje er du akkurat ferdig med behandling og er usikker på hva et fornuftig kosthold er? Vi får besøk av vår klinisk ernæringsfysiolog som vil gi råd og veiledning.
Kreftfri, men ikke frisk – hva bør jeg spise nå? Vi har laget et gratis digitalt kurs til alle som enten er ferdig med kreftbehandling, eller som lever med sin kreftsykdom. Hva er anbefalt kosthold til ulike typer kreftoverlevere? Du får også kostråd ved ulike seineffekter etter behandling.
Vi tilbyr gratis juridisk rådgivning om rettigheter og muligheter hvis de har fått kreft eller er pårørende til noen med kreft. På Vardesenteret får du tilbud om en samtale med en jurist opp til 30 minutter.
Lærings- og mestringskurs er et tilbud fra sykehuset for pasienter og pårørende. Det finnes en rekke ulike kurs, både knyttet til spesifikke diagnoser og til temaer som fatigue, seneffekter eller livet med kreft.
Dette er en møteplass for menn som har eller har hatt kreft. Vi utveksler erfaringer og lærer av hverandre. Innimellom gjør vi aktiviteter eller har et foredrag. Kreftforeningens møteplass for menn startet opp høsten 2021.
Synes du det er vanskelig å roe ned tanker, følelser og reaksjoner når de oppstår? Mindfulness kan hjelpe deg til økt indre ro og være hjelp og støtte til å takle vanskelige faser i livet.
Kurset gir råd og praktiske tips når mat er blitt strevsomt Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir blant annet tips og råd om hvordan du kan berike mat og drikke dersom du strever med matlysten.
Lurer du på hvordan du kan spise mer plantebasert i praksis? Og hva er egentlig forskjellen på fiber fra frukt, grønt og fullkorn? Og hva er egentlig greia med sukker? Dette og mer gir klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland svar på. Velkommen til digitalt kostholdskurs/-foredrag.
Vi tilbyr avspenning i pusterommet. Pusterommet er et treningssenter hvor kreftpasienter kan trene under og etter kreftbehandling. På Pusterommet kan pasientene trene under kyndig veiledning og i trygge rammer
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir blant annet tips og råd om hvordan du kan berike mat og drikke dersom du strever med matlysten. Velkommen til digitalt kostholdskurs/-foredrag. Dette gjennomføres som et videomøte i et digitalt møterom via Join.
Bli med på kurs i hudpleie og sminke, spesielt tilpasset deg som er under kreftbehandling. Tilbudet finner sted på Vardesenteret i Trondheim. På dette sminkekurset kan du lære å tegne øyenbryn, skape en illusjon av vipper, sminke bort utslett og hevelser og liknende.
Vardesenteret inviterer til smoothie-time. På smoothie-timen vil vi prøve forskjellige oppskrifter, og prøvesmake disse. Smoothie-timen ledes av klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland. Hun gir oss tip og råd om gode smoothier, og veileder oss gjennom forskjellige oppskrifter.
Det er mange myter forbundet med kreft og sukker. Kanskje kan vi avlive noen av dem, men og se på hvordan vi kan erstatte noe av sukkeret i kostholdet. Bli med på digitalt foredrag 8. oktober.
Vi tilbyr temakafé for pårørende til noen som er rammet av kreft. Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.
Vi tilbyr temakveld for pårørende til noen som er rammet av kreft. Som pårørende er du nær den det gjelder, men likevel kan du oppleve at du står på sidelinjen. Pårørende er viktig for den som er syk. Hvordan ta vare på seg selv, samtidig som du skal være der som pårørende.
Barn og unge som har alvorlig sykdom i familien eller som har mistet noen kan ha god nytte av å møte andre som har opplevd det samme. Her får de et pusterom fra sykdom, men også mulighet til å snakke.
Kurset er for kvinner som er behandlet for underlivskreft, og deres ektefelle/partner. Programmet er utviklet gjennom et samarbeid mellom Klinikk for kreft, kirurgi og kvinnehelse, Kreftforeningen, og Lærings- og mestringssenteret UNN.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir råd om hvilke grep du kan ta, og du vil få konkrete og praktiske tips. Har du opplevd vektoppgang som en konsekvens av kreftbehandling?
Vardesenteret er en gratis møteplass på de største sykehusene i landet for alle som er rammet av kreft. Du er like velkommen om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.
Vi tilbyr utdanning som Diplomert PT & nutritionist som onlinekurs. Drømmer du om en karriere som en vellykket personlig trener og kostholdsveileder? Er trening og helse din lidenskap? Drømmer du om å hjelpe andre mennesker til å ha det bedre gjennom fysisk aktivitet og riktig kosthold?
Vi tilbyr utdanning som sertifisert helse- og velværepedagog som onlinekurs. Brenner du for helse og velvære og har ambisjoner om å påvirke samfunnet med kosthold og helseforebyggende tiltak? Da har du funnet riktig utdannelse!
Vi tilbyr utdanning som sertifisert helsefremmende kost- og mosjonscoach som onlinekurs. Vil du jobbe med mennesker og forebygge dårlig helse, eller drømmer du om å lede folk til å ønske å bevege seg mer i hverdagen? Du lærer om fokus på hverdagstrening, helsefremmende kosthold og livsstil.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert helseinspirator som onlinekurs. Som helseinformant og inspirator er du en nøkkelperson innen å bedre folkehelsen. Du skal bidra til å øke helsebevisstheten til enkeltpersoner, grupper og bedrifter.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert kostholdsveileder som onlinekurs. Utdanningen gir deg i tillegg til sertifisert kostholdsveileder en sertifisert tittel som livsstilscoach og sertifisert sukkerdetox-coach.
Vi tilbyr onlinekurs til sertifisert kostholdsveileder for seniorer. Når folk blir eldre, endrer kroppen seg, og du må kanskje justere livsstilen og kostholdet deretter. Kroppens naturlige aldring kan påvirkes ved å velge kloke og næringsrike matvalg som gir en positiv helsefremmende effekt.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert kostholdsveileder ketogen kost som onlinekurs. Utdanningen består av seks kursmoduler som dekker alle fagene du trenger for å være en profesjonell ketogen kostholdsveileder.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert kostholdsveileder paleo kost som onlinekurs. Paleo er en forkortelse av paleolitisk kosthold og er en variant av steinalderkosthold. I denne dietten er det i hovedsak tatt hensyn til kvaliteten på råvarene, innholdet og opprinnelsen.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert kostholdsveileder vegan kost som onlinekurs. Utdanningen gir deg i tillegg til sertifisert kostholdveileder vegan kost en yrkestittel som inneholder spesialkunnskap innen bærekraftig kostholdsveiledning med fokus på miljø og helse.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert livsstils- og kostcoach som onlinekurs. Brenner du for kostholdsspørsmål og ønsker å hjelpe folk til å gjøre livsstilsendringer. Da har du funnet riktig utdannelse.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert nutritionist for antiinflammatorisk kost som onlinekurs. I utdanningen får du solid kunnskap innen ernæring og fysiologi som er grunnlaget for å forstå menneskekroppens system.
Lær å spise det du finner i naturen. Vi har glemt det meste av hva vi viste om å spise det vi kunne finne i naturen. Oppdag spennende smaker og muligheter i det som finnes i grøftekanten.
Dette er et kurs for deg som ønsker å jobbe som sekretær på sykehus og ser gevinsten av å fordype deg i arbeidsoppgaver som tilfaller stillingen. Du må ha helsefaglig bakgrunn!
Vi tilbyr kurs i DIPS pasientjournalsystem for kontorpersonell. Dette grunnkurset går over en dag og passer for deg som er utdannet helsepersonell og som har et mål om å jobbe på sykehus som sekretær på sengepost, poliklinikk eller ekspedisjon
Jobber du som helsesekretær, medisinsk sekretær eller tilsvarende og ønsker å bli helsesekretær? Dette er enklere enn du tror.
Dette kurset er for deg som mangler helseservice Vg2. Det går over ett semester, med digital undervisning.
Ønsker du å bli bedre på å kommunisere i vanskelige situasjoner? Da er dette VR-kurset det rette for deg.
Vi har glede av å tilby kurs for allergitesting i form av prikktesting. Prikktest er en allergitest som brukes for å avklare om du har allergi. Resultatet av tester er basert på om pasienten får en lokal reaksjon på huden og eventuelt hvor stor den blir.
Hoe Total er et av de mest brukervennlige journalsystemer på markedet og flere tusen brukere benytter programmet daglig på legekontorer med allmennpraksis, spesialister, større klinikker og private sykehus. Dette er både et teoretisk og praktisk kurs. Nå går System X over til navnet Hove Total og pr
Føler du deg trygg nok på å sette vaksine? Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb med å sette vaksine? Kurset består av teori med hovedvekt på å trene på å sette vaksine.
I dag finnes det ikke et sted for privatister å øve seg til å ta den tverrfaglige eksamen for å oppnå autorisasjon som helsesekretær. Det kan du gjøre hos oss. Kurset er for deg som aldri har jobbet med laboratoriearbeid eller har lite erfaring fra lab.
Har du behov for friske opp dine laboratoriekunnskaper? Er du under omskolering, eller ønsker du å bli tryggere i din rolle som laboratoriemedarbeider?
Prøveeksamen tverrfaglig lab helsesekretærer - For deg som skal ta eksamen i tverrfaglig lab-arbeid helsesekretær på den videregående skole.
Har du behov for friske opp dine kunnskaper i sårbehandling? Dette er et kurs som er rettet for sekretærer som ønsker mer kunnskap om sår og behandling av disse. Kurset holdes av sykepleier med mange års erfaring med stell av sår. Det er ikke sponset av bandasjist.
Ønsker du å lære mer om diabetiske fotsår? Da har vi et lærerikt kurs for deg! Sårdannelse på foten til pasienter med diabetes er svært vanlig. Fotsår kan være hemmende for pasienten og kan i verste fall føre til amputasjon.
Har du eksamensnerver og trenger personlig veiledning i forkant av eksamen? Da er dette noe for deg!
Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb som blodprøvetaker? Nå kan du lære dette over over to dager i helgen. Passer for deg som er utdannet og har noe erfaring fra helsesektoren enten som hjelpepleier, sykepleier, helsesekretær, medisinsekretær
Kurset er spisset inn på det mest eksamensaktuell i hvert av programfagene helse og sykdom, kommunikasjon og samhandling og yrkesliv i helsesekretærfaget. I tillegg vil det bli gode tips og råd til eksamen. Vi har laget et digitalt kurs i virtuelt klasserom. Du kan sitte hvor som helst å følge kurse
Vi arrangerer workshop for deg som skal opp til eksamen i programfagene.Vår yrkesfaglærer som er utdannet helsesekretær, apotektekniker, medisinsk sekretær i tillegg til å være yrkesfaglærer vil lose dere gjennom det viktigste før eksamen.
Roede Standard er vårt klassiske kurs, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Roede-metoden gir deg store og små verktøy for å få det til
Vi tilbyr Roede 1 - 1, kurs i nye vaner som varer, et spesialtilbud. Kjøp et Roede-program som garanterer deg en sunnere vekt, økt overskudd og nye vaner som varer.
Roede Drop-in er for deg som kjenner Roede-metoden fra før og som ikke ønsker å delta på kursmøter, men som gjerne vil møte kursleder for oppfølging en gang pr uke
Roede Hold Vekten er kurset for deg som har nådd trivselsvekten og ønsker å holde den over tid. Dette er den beste investeringen du kan gjøre for å beholde vekttapet, slik at ikke innsatsen du har gjort er forgjeves.
Trenger din bedrift ernæringsfaglige tjenester? Jeg hjelper ditt firma eller din organisasjon med produktutvikling eller ernæringsrådgivning. Har dine ansatte hjemmekontor eller lange dager på kontoret? Jeg hjelper dine ansatte å holde produktiviteten oppe!
Ernæring er et aktuelt tema for mange, og gjennom foredrag og workshops inspirerer jeg din gjeng til å få mer energi gjennom et godt kosthold! Glem wienerbrød som møtemat, her er det full energi med smart mat som gjelder!
Sitt i sofaen og lær om kosthold! Eller ta meg med på en tur i skogen mens du lytter til smarte råd som kan hjelpe deg til bedre helse. Jeg gjør kosthold enkelt på din egen skjerm, slik at du selv kan ta gode valg når det gjelder din helse.
Få en grundig konsultasjon om din helse i forhold til ernæring! Du får kostveiledning med utgangspunkt i deg selv og dine vaner. Du får råd om endring som kan gjøres for å få bedre helse, enten det gjelder livsstilsendring, vektendring eller problemstillinger knyttet til sykdom eller trening.