Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr kurs om ATEX for bedrifter. Med dette kurset vil deltageren få en forståelse av forskriftene som gjennomfører det nye ATEX-direktivene 2014/34/EU og de tilhørende krav. Det vil bli gjennomgått hvilke krav som stilles til utstyrets konstruksjon, samsvarsvurdering og eventuell sertifisering.
Vi tilbyr kurs om EKOM NEK 700 serien for bedrifter. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (NKOM) henviser til relevante standarder: NEK 700 serien i sine forskrifter. Standard-serien brukes også av utbyggere og rådgivende ingeniører som henvisningsdokument for all type infrastruktur i alle typer bygg.
Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende som e-læringskurs. Ex grunnleggende er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende som e-læringskurs på engelsk. Ex grunnleggende er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr EX grunnleggende repetisjon som e-læringskurs. Ex grunnleggende repetisjon er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr Ex kurs for portabelt Ex-utstyr som e-læring. Hovedbudskapet i kurset er sikkerhet og bevisstgjøring for personell i farer og utfordringer forbundet med bruk av portabelt utstyr, slik at man sikrer arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold som e-læringskurs. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold repetisjon som e-læringskurs. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold repetisjon som e-læringskurs på engelsk. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende som e-læringskurs. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Kurset varer i 5 timer og kursbeviset er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende som e-læringskurs på engelsk. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Kurset varer i 5 timer og kursbeviset er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende repetisjon som e-læring. Kurset gir deg en grunnleggende forståelse for prinsippene av egensikrede sløyfer (IS) i eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende repetisjon som e-læring på engelsk. Kurset gir deg en grunnleggende forståelse for prinsippene av egensikrede sløyfer (IS) i eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert.
Vi tilbyr kurs om FEL NEK 400 for bedrifter. Læringsmål er kurs i normen NEK 400:2022. Dette kurset kan arrangeres som bedriftsinternt kurs ute hos kunde, eller på bestemte datoer. Kan spesialtilpasset ut ifra kundens ønske av innhold og varighet.
Vi tilbyr kurs om FEL NEK 400 som webinar. Læringsmål er kurs i normen NEK 400:2022.
Vi tilbyr kurs om forskrift om maskiner (FOM) for bedrifter. Kurset er en generell gjennomgang av Forskrift om maskiner (FOM), med noen tilhørende normer. En «rød tråd» gjennom kurset blir risikovurdering. Hva er Forskrift om maskiner (FOM), og hvordan virker den.
Vi tilbyr kurs om FSE for instruert personell som e-læring. Dette kurset er beregnet for drift og vedlikeholdspersonell, med eller uten elektrobakgrunn. Hensikten er å gi grunnleggende kjennskap om hvilke faremomenter det er ved arbeid i et elektrisk anlegg og forebygging av ulykker.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning industri som e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning industri som e-læring på engelsk. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning offshore som e-læring. FSE høy og lavspenning med førstehjelp - uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning offshore som e-læring på engelsk. FSE høy og lavspenning med førstehjelp - uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning offshore quick qualify som e-læring. FSE med førstehjelp - uten praktisk HLR. Ved å designe et kurs spesifikt basert på tilbakemeldingene dine på spørsmålene våre, er dette kurset den mest effektive opplæringen som er tilgjengelig.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning offshore quick qualify som e-læring på engelsk. FSE med førstehjelp - uten praktisk HLR. Ved å designe et kurs spesifikt basert på tilbakemeldingene dine på spørsmålene våre, er dette kurset den mest effektive opplæringen som er tilgjengelig.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning industri som e-læring. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning industri som e-læring på engelsk. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning industri som e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning industri som e-læring på engelsk. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr e-læringskurs i FSE lavspenning offshore med førstehjelp uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore. I tillegg behandles sikkerhetsfilosofi, skadetyper forårsaket av elektrisitet og behandling.
Vi tilbyr e-læringskurs i FSE lavspenning offshore med førstehjelp uten praktisk HLR på engelsk. Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore. I tillegg behandles sikkerhetsfilosofi, skadetyper forårsaket av elektrisitet og behandling.
Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning offshore quick qualify som e-læring. FSE lavspenning med førstehjelp - uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore.
Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning offshore quick qualify som e-læring på engelsk. FSE lavspenning med førstehjelp - uten praktisk HLR (hjerte, lunge redning). Kurset sikrer innsikt i relevant lovgivning og særregler som gjelder ved arbeid offshore.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om førstehjelp for elektropersonell. Førstehjelpskurset er for alle som arbeider med elektriske installasjoner og anlegg. Her gjennomgås kravene som settes til nødvendig kompetanse innenfor førstehjelp.
Vi tilbyr kurs om førstehjelp som e-læring. Vår anerkjente kursinstruktør Arne Schau har kjørt ambulansebil i hele sitt yrkesaktive liv med bred erfaring fra ulykkessteder. I dette kurset forteller han på en god måte hva vi bør gjøre og hvordan det kan gjøres.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold som e-læringskurs på engelsk. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs om mekanisk Ex som e-læring. Målsettingen med kurset er å motivere den ansatte til å jobbe trygt og sikkert ved å gi relevant kompetanse. Kurset vil gi an grunnleggende innføring i begrepet mekanisk Ex beskyttelse og vil derfor hjelpe den enkelte å finne potensielle tennkilder.
Vi tilbyr webinar om NEK 400 Hvilke forskrift / standard gjelder ved «endringer» i eksisterende anlegg. Hva er forskjellen på utvidelse, endring og nyinstallasjon? F.eks. ved rehabilitering / ombygning av kjøkken, bad, stue, utskifting av sikringsskap etc.
Vi tilbyr kurs om NEK 400 jording som webinar. Hvorfor jorder vi, er det kun for personbeskyttelse, eller skal vi også ta høyde for overspenninger og støy? I hvilket omfang skal vi jorde, er det forskjellige krav i IT- og TN-system?
Vi tilbyr e-læringskurs om NEK 400 landbruk. Målet med kurset er først og fremst å bidra til økt brannsikkerhet veksthus og driftsbygninger i landbruket. Årlig registreres rundt 300 større branner i landbruket, og det anslås at verdier for nær en halv milliard kroner går tapt i disse brannene.
Vi tilbyr kurs om NEK 400: 2022: nyheter revidert norm som webinar. Kurset gir deg en gjennomgang på hva som er nytt i NEK 400:2022. Kurset er praktisk rettet med eksempler. Du vil også få en enkel innføring i hvordan FEL og NEK 400 virker.
Vi tilbyr webinar om NEK 400-7-712 installasjon av solenergisystemer. På dette kurset vil du møte Jørn Erik Andersen som instruktør. Jørn Erik har lang erfaring fra elektrofaget som kursholder, rådgiver, takstmann og medlem av standardiseringskomiteer. Han er en svært dyktig instruktør.
Vi tilbyr NEK 405-1 termografikurs som webinar. Målsetningen med kurset er at de som deltar skal lære å utføre termografering i elektriske anlegg på en tilfredsstillende måte og samtidig forberede dem best mulig til å bestå eksamen.
Vi tilbyr kurs om NEK 405-2 el-kontroll bolig som webinar. Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne foreta en kontroll av eksisterende installasjoner i en bolig iht. kravene og anbefalingene i NEK405-2 Brannforebyggende el-kontroll bolig.
Vi tilbyr webinar om NEK 405-2-3 teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig (helårs- og fritidsbolig) ved avhending. NEK EN 405-2-3 er laget av NK219. Det er en nasjonal standard som er en del av standardserien NEK 405 Kompetanse for kontrollforetak og personell.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 på forespørsel. Arbeidsvarsling 1-kurset er en opplæring som gir deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne planlegge og utføre sikker arbeidsvarsling i vei- og anleggsprosjekter.
Vi tilbyr webinar i arbeidsvarsling 1. Arbeidsvarsling 1-kurset er en opplæring som gir deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne planlegge og utføre sikker arbeidsvarsling i vei- og anleggsprosjekter.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 på forespørsel. Dette kurset er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen.
Dette kurset er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen. Ansatte som skal være ansvarlige for arbeidsvarsling må ha dokumentert kurs i Arbeidsvarsling 2.
Vi tilbyr webinar om diisocyanater. Webinaret om farene ved bruk av Diisocyanater tar for seg de potensielle risikoene og farene forbundet med bruk av diisocyanater i industrielle og kommersielle settinger.
Vi tilbyr bedriftsinterne kurs i fallsikring. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Vi tilbyr fallsikring som nettkurs.. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Alt arbeidsutstyr som regnes som særlig farlig, må nå ha dokumentert sikkerhetsopplæring. Dette er regulert i Forskrift om utførelse av arbeid § 10-2 Krav om dokumentert sikkerhetsopplæring ved bruk av arbeidsutstyr. Arbeidsgiver er ansvarlig for å sørge for at opplæringen blir gjennomført.
Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA.
«Ex grunnleggende» er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Kurs om fallende gjenstander er utviklet for arbeidstakere som arbeider i høyden, men også for andre som ferdes i områder der arbeid foregår over bakkeplan.
Fallsikringskurs er et grunnleggende kurs for alle som jobber i høyden. Selv om mange anser fallsikring som viktig er det få som egentlig kjenner godt til det store utvalget som finnes i utstyr, og alle krav som regulerer bruk av fallsikringsutstyr og arbeid i høyden generelt.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i offshore høyspenningsanlegg.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.
«Innføring i eksplosjonsvern» gir en kort oversikt over sikkerhet i eksplosjonsfarlige områder. Brukeren lærer seg, hvordan eksplosjonsprosessen fungerer, hvordan å klassifisere farlige stoffer og områder og får en del praktiske retningslinjer.
Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.
Kurset Teori habitat gir kunnskaper i habitat eller overtrykkstelt. Kurset omhandler bygging av habitat og i tillegg lærer man mer om ulike detaljer ved habitat som mobilgassdetektor, vifte, spjeld, sensorer, alarmpanel og overtrykksmåler.
Temakurset gir det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler (Form). Kurset beskriver også utførelsen av de forskjellige formkravene, behovsvurdering og typiske anvendelsesområder.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for bygg og anleggsbransjen som e-læring. Gi deg selv nødvendig kunnskap slik at du er best mulig forberedt om en situasjon skulle oppstå. Her lærer du det viktigste innen førstehjelp og hvordan du vurderer hva du må gjøre i en akuttsituasjon.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg- og anleggsbransjen som - e-læring. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Tavleforeningen tilbyr et nytt og revidert opplæringsprogram for tavlemontører. Nye Tavleskolen Modul 1 og 2 er basert på læreboka «Tavlemontøren» som har innhold og omfang i samsvar med kompetansebeskrivelse og læreplan for tavlemontøryrket.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr tavlestandarden – NEK 439 - nettkurs. Tavleproduksjon krever inngående kjennskap til tavlestandarden NEK 439. NEK 439-serien skal legges til grunn for all produksjon av elektrotavler til bygg, industri og maskinanlegg.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Anleggseiere har selv ansvar for vedlikehold av tavler i egne anlegg. Da vedlikehold ofte forsømmes, skyldes dette ofte mangel på informasjon og kunnskap om vedlikeholdsbehovet for sikker drift over tid.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
Vi tilbyr kurs i UPS - teknologi, regelverk og praktiske løsninger som interaktivt nettkurs. I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS - Uninterruptible Power Supply - og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i kjemikaliehåndtering. Det er viktig å se på kjemikaliehåndtering som en prosess som starter allerede på øverste leders hold.
Vi tilbyr kurs om drikkevannsproduksjon og kontroll - nettkurs. Drikkevannsforsyning offshore er underlagt strenge kvalitetskrav gitt av myndighetene. Kurset oppfyller kompetansekrav for teknisk- og helsepersonell som arbeider med drikkevann offshore.
Vi tilbyr repetisjonskurs i drikkevannsproduksjon og kontroll som nettkurs. Føler du at du har vedlikeholdt kompetansen som skal sikre ditt bidrag til sikker drikkevannsproduksjon på installasjonen? Dette e-læringskurset hjelper deg til en systematisk gjennomgang av lærestoffet.
Vi tilbyr e-læringskurs i Hydrogen. Hydrogen kan produseres fra bærekraftige kilder og er en ren, effektiv og allsidig energibærer for industri, transport og lagring. Hydrogen spiller derfor en avgjørende rolle i energiomstillingen.
E-læringskurs om kosmetikk gir en innføring i kravene som gjelder for kosmetikkprodukter. Du lærer bl.a. om viktig dokumentasjon for kosmetikk, slik som sikkerhetsrapporter og produktinformasjonsfiler (PIF), om hvordan kosmetikk må merkes, og om hvilke krav som gjelder for registrering av produkter.
Delta på kurs uansett hvor du er! Dette er kurset er en del av en pakke på 3 kurs for deg som omgås eller bruker kjemikalier og ønsker en grunnleggende forståelse, økt kunnskap og praktisk opplæring i kjemikaliehåndtering.
Vårt e-læringskurs, introduksjon til plikter og krav, tar deg gjennom alle de viktigste lovene og forskriftene på kjemikalieområdet. Du kan selv velge når og hvor du vil gjennomføre kurset, og du kan selvfølgelig repetere kurset ved behov.
Vi tilbyr kurs i kjemisk helsefare og kjemikaliehåndtering (V130) online. Du lærer hvordan forsvarlig kjemikaliehåndtering kan sikres i virksomheter. Kurset er en av modulene på HMS Verneingeniørskolen.
Innføringskurs i hvordan kartlegge eksplosjonsfarlige områder. Forskrift om helse og sikkerhet i eksplosjonsfarlige atmosfærer stiller krav til sonekartlegging i bedrifter som håndterer brennbare væsker, gasser eller støv.
Vi tilbyr kurs om risikovurdering av kjemikalier online. Arbeidsgivere skal kartlegge faren for eksponering og risikovurdere bruk av kjemikalier på arbeidsplassen. Dette er kurset for deg som ønsker å bli trygg på hva som ligger bak en god risikovurdering og hvordan du kan gjøre det i praksis.
Delta på kurs uansett hvor du er! Dette er kurspakken for deg som omgås eller bruker kjemikalier og ønsker en grunnleggende forståelse, økt kunnskap og praktisk opplæring i kjemikaliehåndtering.
Nytt regelverk stiller krav til at alle som arbeider med produkter som inneholder diisocyanater, må gjennomgå opplæring innen 24.august 2023.
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden. Kurset skal gi en overordnet innføring til ansvarlige arbeidsgivere og ledere som skal føre tilsyn ved arbeid i høyden samt at det utøves sikker bruk, kontroll og vedlikehold av ulike typer stillas, stiger, lift og fallsikringsutstyr på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 som virtuelt klasserom. Målsettingen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 som virtuelt klasserom. Ansvarshavende personell for arbeidet som pågår skal ha gjennomført opplæring på kurs 2. Dette gjelder også dem som skal sette opp varslingsplan for det gitte arbeidet.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 3 for bedrifter. Målsettingen med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Przepisy dotyczace bezpieczenstwa stawiaja wymagania firmom aby umozliwily pracownikom szkolenie w FSE (Przepis dotyczacy bezpieczenstwa przy pracy na instalacji elektrycznej lub w poblizu instalacji elektrycznej).
Norwegian authorities demand that employees who need to use fall protection equipment in their line of work have been given sufficient training in the use of this equipment. It is the employer’s responsibility to ensure the employees have received this training.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i farlig småverktøy for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi kursdeltakerne økt kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr nettkurs om farlig verktøy. Målsettingen med kurset er å gi kursdeltakerne økt kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i instruert personell med førstehjelp for bedrifter. Kurset er tilpasset kravene i forskriften og inneholder også opplæring i førstehjelp og spesialopplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm.
Vi tilbyr kurs i instruert personell med førstehjelp som nettkurs. Kurset skal sette instruert personell i stand til å oppfatte risiko og unngå elektriske farer. Dette skal bidra til å øke sikkerheten for den ansatte.
Vi tilbyr nettkurs i kjemikaliehåndtering som skal sørge for at deltakerne får kunnskap om håndtering av kjemikalier slik at de etter endt kurs kan håndtere kjemikalier på en forsvarlig måte og i henhold til de krav myndighetene stiller i lov og forskrifter.
Vi tilbyr kurs i sikker bruk av Diisocyanater i virtuelt klasserom. Alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger må kunne dokumentere forståelse og mestring av teoretiske og praktiske temaer i REACH-forordning nr. 2020/1149. Vårt kurs oppfyller dette kravet.
Vi tilbyr mastekurs for bedrifter. Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som skal jobbe i mast kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i hvordan man kan jobbe på en sikker måte i mast.
Fra og med 24. august 2023 stiller norske myndigheter krav til opplæring med dokumentert resultat for alle som arbeider med diisocyanater og diisocyanatholdige produkter.
Vi tilbyr nettbasert kurs om sikkerhet på arbeidsplassen - bygg og anlegg. Målsettingen er å gi en grunnleggende innføring i de ulike rollene i norsk arbeidsliv og hvordan de skal samarbeide. Kurset er spesielt tilpasset forhold innen bygg- og anlegg.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med fallsikring som nettkurs. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv inntil 5 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stolpekurs for bedrifter. Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som skal jobbe i stolpe kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i hvordan man kan jobbe på en sikker måte i stolpe.
The Norwegian authorities require that employers ensure that all employees have received documented training in using work equipment that is considered hazardous or requires special care when used.
Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som skal jobbe i stolpe eller mast kan dokumentere årlig repetisjon og øvelse i nedfiring. Årlig nedfiringskurs gir repetisjon og øving for personer som tidligere har dokumentert opplæring i entring av stolpe eller mast.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende termografi. Kurset gir en generell innføring i termografi og dets virkemidler. Dette er viktig kunnskap for å kunne få en bredere forståelse av faget termografi og bruksområde.
Vi holder kurset NEK 405-1 Elektrotermograf som webinar. Dette kurset er et sertifiseringskurs i termografi, hvor deltageren lærer seg alle begrep, terminologi, bruk av kamera, teori og praktisk termografering.
Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta el-kontroll bolig i henhold til NEK 405-2 som webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr.
Vi tilbyr webinaret NEK 405-2-3:2023 Teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig. Frem til nå har flere benyttet 405-2 bolig og brannforebyggende el-kontroll ved eierskifte / avhending av private bolig, leilighet og hytter.
Vi holder eksamensforberedende kurs for deg som ønsker å ta el-kontroll næring i henhold til NEK 405-3. Alle nærings- og industribygg som kontrolleres i henhold til NEK 405-3 kan oppnå rabatt i forsikringspremien dersom man foretar jevnlig kontroll.
Vi holder eksamensforberedende dagskurs i 405-3 Tillegg B Landbruk. Elma Instruments med Frode Andersen (AEK) er godkjent av Landbrukets brannvernkomité (www.lbk.no) for å holde dagskurs i NEK 405-3 Tillegg B Landbruk.
Vi tilbyr kurset sertifisering av datanettverk, LanTEK IV-S. Øk din kompetanse i sertifisering av datanettverk på bare 2 timer med vårt LanTEK IV-S-kurs! Lær hvordan du sikrer kvaliteten på dine nettverksinstallasjoner med sertifiseringsteknologi.
Vi tilbyr kurs om Sluttkontroll – Jordfeilsøking. Kurset gir en generell innføring i de forskjellige metoder for jordfeilsøking, både med og uten spenning. Kurset passer for alle som driver med feilsøking etter jordfeil. Det passer for alt fra lærlinger, montører, til saksbehandlere, installatører,
Vi tilbyr webinar om luttkontroll NEK 400 del 6 inkl. EVSE. Kurset gir en generell innføring i instrumentsikkerhet, verifikasjon og sluttkontroll. Hva som skal eller bør måles og dokumenteres. Sluttkontroll er montørens garanti for at jobben han har gjort er trygg, sikker og i henhold til gjeldene f
Vi tilbyr kurs om verifikasjon av solcelleanlegg NEK 446. Kurset gir en generell innføring i verifikasjon av solcelleanlegg i henhold til NEK 446 og NEK 400. Hva skal eller bør måles og dokumenteres.