Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr nettkurs i ISM koden sikkerhetsstyring. ISM-koden (International safety management code – A.741(18)) er en internasjonal sikkerhetsstyringsstandard for drift av fartøy (flyttbare installasjoner til sjøs) og hindring av forurensing.
Vi t ilbyr undervisning i yrkesfag elektro og datateknologi - nettbasert. Utdanningsprogrammet elektro og datateknologi gir deg nødvendige kunnskaper for å ta de sertifikater og fagbrev som kreves for å jobbe innenfor elektrofaget.
Vi tilbyr e-læringskurs om ankerhåndtering og slep. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal eleven ha kunnskap om å kunne anvende denne slik at dere er i stand til å vurdere sikker gjennomføring av ankerhåndtering og slep under ulike forhold.
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
Vi tilbyr digitalt gassmålingskurs. Målsettingen er at kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
We provide e-learning advanced course about handling a fire in a lithium-ion battery on board a ship. This course covers Norwegian Maritime Authorities guidelines to Requirements for training on chemical storage for energy (maritime battery systems) on board Norwegian Ships.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip som e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW familariseringsprogram passasjerhåndtering. Dette familiariseringsprogrammet skal ivareta den siste gruppens behov for opplæring og trening i å kunne bistå i håndtering av passasjerer på en god måte i nødsituasjoner.
Vi tilbyr digitalt kurs om STCW passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr oppdateringskurs om STCW passasjer- og krisehåndtering som e-læring. Kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart. Oppdateringskurset gjennomføres iht Sjøfartsdirektoratets revidert emneplan datert 22.05.2018.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW security duties (A-VI/6-2). Kurset gjennomføres i sin helhet som e-læringskurs med en avsluttende on-line eksamen. Heve kompetansenivået og bidra til økt årvåkenhet hos sjøfolk med særskilte plikter innen maritim security.
Vi tilbyr kurs i Arbeidsvarsling 1, for alle som jevnlig jobber på veg for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 på forespørsel. Arbeidsvarsling 1-kurset er en opplæring som gir deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne planlegge og utføre sikker arbeidsvarsling i vei- og anleggsprosjekter.
Vi tilbyr webinar i arbeidsvarsling 1. Arbeidsvarsling 1-kurset er en opplæring som gir deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne planlegge og utføre sikker arbeidsvarsling i vei- og anleggsprosjekter.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 på forespørsel. Dette kurset er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen.
Dette kurset er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen. Ansatte som skal være ansvarlige for arbeidsvarsling må ha dokumentert kurs i Arbeidsvarsling 2.
Vi tilbyr webinar om diisocyanater. Webinaret om farene ved bruk av Diisocyanater tar for seg de potensielle risikoene og farene forbundet med bruk av diisocyanater i industrielle og kommersielle settinger.
Vi tilbyr bedriftsinterne kurs i fallsikring. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Vi tilbyr fallsikring som nettkurs.. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Alt arbeidsutstyr som regnes som særlig farlig, må nå ha dokumentert sikkerhetsopplæring. Dette er regulert i Forskrift om utførelse av arbeid § 10-2 Krav om dokumentert sikkerhetsopplæring ved bruk av arbeidsutstyr. Arbeidsgiver er ansvarlig for å sørge for at opplæringen blir gjennomført.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 på Teams. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Nytt regelverk stiller krav til at alle som arbeider med produkter som inneholder diisocyanater, må gjennomgå opplæring innen 24.august 2023.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende termografi. Kurset gir en generell innføring i termografi og dets virkemidler. Dette er viktig kunnskap for å kunne få en bredere forståelse av faget termografi og bruksområde.
Vi holder kurset NEK 405-1 Elektrotermograf som webinar. Dette kurset er et sertifiseringskurs i termografi, hvor deltageren lærer seg alle begrep, terminologi, bruk av kamera, teori og praktisk termografering.
Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta el-kontroll bolig i henhold til NEK 405-2 som webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr.
Vi tilbyr webinaret NEK 405-2-3:2023 Teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig. Frem til nå har flere benyttet 405-2 bolig og brannforebyggende el-kontroll ved eierskifte / avhending av private bolig, leilighet og hytter.
Vi holder eksamensforberedende kurs for deg som ønsker å ta el-kontroll næring i henhold til NEK 405-3. Alle nærings- og industribygg som kontrolleres i henhold til NEK 405-3 kan oppnå rabatt i forsikringspremien dersom man foretar jevnlig kontroll.
Vi holder eksamensforberedende dagskurs i 405-3 Tillegg B Landbruk. Elma Instruments med Frode Andersen (AEK) er godkjent av Landbrukets brannvernkomité (www.lbk.no) for å holde dagskurs i NEK 405-3 Tillegg B Landbruk.
Vi tilbyr kurset sertifisering av datanettverk, LanTEK IV-S. Øk din kompetanse i sertifisering av datanettverk på bare 2 timer med vårt LanTEK IV-S-kurs! Lær hvordan du sikrer kvaliteten på dine nettverksinstallasjoner med sertifiseringsteknologi.
Vi tilbyr kurs om Sluttkontroll – Jordfeilsøking. Kurset gir en generell innføring i de forskjellige metoder for jordfeilsøking, både med og uten spenning. Kurset passer for alle som driver med feilsøking etter jordfeil. Det passer for alt fra lærlinger, montører, til saksbehandlere, installatører,
Vi tilbyr webinar om luttkontroll NEK 400 del 6 inkl. EVSE. Kurset gir en generell innføring i instrumentsikkerhet, verifikasjon og sluttkontroll. Hva som skal eller bør måles og dokumenteres. Sluttkontroll er montørens garanti for at jobben han har gjort er trygg, sikker og i henhold til gjeldene f
Vi tilbyr kurs om verifikasjon av solcelleanlegg NEK 446. Kurset gir en generell innføring i verifikasjon av solcelleanlegg i henhold til NEK 446 og NEK 400. Hva skal eller bør måles og dokumenteres.