Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling kurs 1, 2 og 3 for bedrifter. Dersom man skal arbeide på riks- og fylkesvei kreves det arbeidsvarslingskurs 1 og 2. Det kravet gjelder selv når kommunene har blitt delegert myndighet for veiarbeidsvarsling på riks- og fylkesveier.
Betongklyngen N3C i samarbeid med Narvik Vgs og BA -senter Nord ønsker deg velkommen til kurset. Kurset gir generell kunnskap som alle som har med betong å gjøre bør kunne - eller bare for deg som ønsker å lære mer om verdens mest brukte bygningsmateriale!
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettkurs. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som nettkurs. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Skal du utføre manuell trafikkdirigering på riks-/ fylkes- eller kommunal veg, må du ha Arbeidsvarsling kurs 3. Ta kurs hos Norges ledende landsdekkende leverandør. Vi følger opp og passer på at ditt sertifikat er gyldig, da varigheten er 5 år.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi deltagere økt kunnskap og fokus på sikkerhet for å unngå skader og ulykker på arbeidsplassen. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesninger og gruppearbeid.
Vi tilbyr fallsikringskurs på nett. Målsettingen med kurset er å gi deltagere økt kunnskap og fokus på sikkerhet for å unngå skader og ulykker på arbeidsplassen. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesninger og gruppearbeid.
Vi tilbyr FSE Høyspenningskurs. Et kurs i FSE høyspenning vil fokusere gjennomgående på egne holdninger til sikkerhet og den enkelte arbeiders ansvar for å følge det gjeldende regelverk til enhver tid.
Hos oss kan du som bedriftsleder lære mer om viktigheten av HMS for din bransje og arbeidsplass. For mange bransjer er HMS svært viktig, og vi ønsker å lære deg mer om hvordan du som leder kan forebygge arbeidsuhell, men også øke trivsel og miljøet på en arbeidsplass.
På dette kurset vil du oppleve erfarne kursleder som på pedagogisk vis deler sin kunnskap om blant annet verneutstyr, sikkerhetsfilosofi og andre temaer relatert til sikkerhet. Det er pålagt av myndighetene at alle som jobber ved et lavspenningsanlegg skal ha et slikt FSE Lavspenning kurs hvert år.
Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA.
«Ex grunnleggende» er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Kurs om fallende gjenstander er utviklet for arbeidstakere som arbeider i høyden, men også for andre som ferdes i områder der arbeid foregår over bakkeplan.
Fallsikringskurs er et grunnleggende kurs for alle som jobber i høyden. Selv om mange anser fallsikring som viktig er det få som egentlig kjenner godt til det store utvalget som finnes i utstyr, og alle krav som regulerer bruk av fallsikringsutstyr og arbeid i høyden generelt.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i offshore høyspenningsanlegg.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.
«Innføring i eksplosjonsvern» gir en kort oversikt over sikkerhet i eksplosjonsfarlige områder. Brukeren lærer seg, hvordan eksplosjonsprosessen fungerer, hvordan å klassifisere farlige stoffer og områder og får en del praktiske retningslinjer.
Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.
Kurset Teori habitat gir kunnskaper i habitat eller overtrykkstelt. Kurset omhandler bygging av habitat og i tillegg lærer man mer om ulike detaljer ved habitat som mobilgassdetektor, vifte, spjeld, sensorer, alarmpanel og overtrykksmåler.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt klassifiseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr kurs om FSE instruert personell som nettkurs. Dersom man har ansatt FSE instruert personell sier Sikkerhetsforskriften at de skal gis årlig opplæring autorisert av myndighetene.
Vi tilbyr kurs om verktøy og småmaskiner som nettkurs / webinar. Bakgrunnen for kurset er at kursdeltagerne skal få økt kunnskap om farene ved bruk av farlige redskaper og hvilke sikkerhetstiltak en skal gjennomføre før bruk. Dette for å unngå personskader på arbeidsplassen ved bruk av verktøy.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fallsikring. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr fallsikringskurs. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Opplæring i bruk av fallsikringsutstyr ved arbeid i høyden. Kurset kan og omfatte fallredning
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis. 2 dager kurs for 0-5 mtr. høyde og 4 dager for 0-9 mtr. høyde til øverste gulv. Spirstillas, Rammestillas (fasade) og Rullestillas
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som gjennomføres som live webinar på norsk og engelsk.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr kurs om fallsikring som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i farlig håndverktøy som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr fallsikringskurs som nettkurs. Dette fallsikringskurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden. Det gir informasjon om ulike typer fallsikring, samt om bruk og vedlikehold av ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr dokumentert opplæring i bruk av farlig håndverktøy som nettkurs. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til Forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontroll.