Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr kurs til oppgradering fra Norsk Olje og Gass GSK til STCW GSK som e-læring. Dette e-læringskurset er teoridelen til STCW Grunnleggende Sikkerhetsopplæring. Man må også fullføre praktiske øvelser for å få godkjent kursbevis.
Vi tilbyr kurs i Redningsfarkoster og MOB-båter, unntatt HMOB grunnkurs STCW A-VI/2-1 e-læring
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling oppdatering (A-VI / 4-2) som e-læring. Dette e-læringskurset er teoridelen til STCW Medisinsk behandling oppdatering.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 på forespørsel. Arbeidsvarsling 1-kurset er en opplæring som gir deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne planlegge og utføre sikker arbeidsvarsling i vei- og anleggsprosjekter.
Vi tilbyr webinar i arbeidsvarsling 1. Arbeidsvarsling 1-kurset er en opplæring som gir deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne planlegge og utføre sikker arbeidsvarsling i vei- og anleggsprosjekter.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 på forespørsel. Dette kurset er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen.
Dette kurset er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen. Ansatte som skal være ansvarlige for arbeidsvarsling må ha dokumentert kurs i Arbeidsvarsling 2.
Vi tilbyr webinar om diisocyanater. Webinaret om farene ved bruk av Diisocyanater tar for seg de potensielle risikoene og farene forbundet med bruk av diisocyanater i industrielle og kommersielle settinger.
Vi tilbyr bedriftsinterne kurs i fallsikring. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Vi tilbyr fallsikring som nettkurs.. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Alt arbeidsutstyr som regnes som særlig farlig, må nå ha dokumentert sikkerhetsopplæring. Dette er regulert i Forskrift om utførelse av arbeid § 10-2 Krav om dokumentert sikkerhetsopplæring ved bruk av arbeidsutstyr. Arbeidsgiver er ansvarlig for å sørge for at opplæringen blir gjennomført.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg - i.h.t. håndbok 301, arbeid på og ved veg fra Statens Vegvesen. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 og 3, ihht. håndbok 301, arbeid på og ved veg fra Statens Vegvesen. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke, se definisjonen på vegarbeid.
Norcert arrangerer Riggerkurs med fallsikring - Offshore.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som gjennomføres som live webinar på norsk og engelsk.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr kurs om fallsikring som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i farlig håndverktøy som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Kjemikalier er en integrert del av mange arbeidsplasser, enten det er kjemikalier som anskaffes eksternt eller de som dannes internt i ulike prosesser. Helserisikoen avhenger av kjemikaliens farlige egenskaper og den totale eksponeringen over tid.
Arbeidsgiver er ansvarlig for nødvendig opplæring innen fallsikring. Kurset gir grundig teoretisk innføring i fallsikring, med utstedelse av kompetansebevis for dokumentasjon i samsvar med lovens krav.
Arbeidstilsynet krever at alle som bruker diisocyanater tar opplæring i sikker bruk. Opplæringen må dokumenteres og gjelder uavhengig av brukshyppighet, stillingstype, eller prosent.
Temakurset gir det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler (Form). Kurset beskriver også utførelsen av de forskjellige formkravene, behovsvurdering og typiske anvendelsesområder.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for bygg og anleggsbransjen som e-læring. Gi deg selv nødvendig kunnskap slik at du er best mulig forberedt om en situasjon skulle oppstå. Her lærer du det viktigste innen førstehjelp og hvordan du vurderer hva du må gjøre i en akuttsituasjon.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg- og anleggsbransjen som - e-læring. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Tavleforeningen tilbyr et nytt og revidert opplæringsprogram for tavlemontører. Nye Tavleskolen Modul 1 og 2 er basert på læreboka «Tavlemontøren» som har innhold og omfang i samsvar med kompetansebeskrivelse og læreplan for tavlemontøryrket.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr tavlestandarden – NEK 439 - nettkurs. Tavleproduksjon krever inngående kjennskap til tavlestandarden NEK 439. NEK 439-serien skal legges til grunn for all produksjon av elektrotavler til bygg, industri og maskinanlegg.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Anleggseiere har selv ansvar for vedlikehold av tavler i egne anlegg. Da vedlikehold ofte forsømmes, skyldes dette ofte mangel på informasjon og kunnskap om vedlikeholdsbehovet for sikker drift over tid.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
Vi tilbyr kurs i UPS - teknologi, regelverk og praktiske løsninger som interaktivt nettkurs. I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS - Uninterruptible Power Supply - og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden som webinar. Hovedhensikten med arbeid i kurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer stillas, stiger og arbeidsplattformer samt litt om fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr nettbasert kurs i arbeidsvarsling 1 - arbeid på vei. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettbasert kveldskurs i arbeidsvarsling 1 - arbeid på vei. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettbasert kurs i arbeidsvarsling 2 - for ansvarshavende. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettbasert kurs i arbeidsvarsling 3 - trafikkdirigering. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettkurs om bruk av arbeidsutstyr og farlig verktøy. Kurset gir grunnleggende opplæring i sikker bruk av farlige småverktøy som vinkelslipere, kappsag, boltepistol og spikerpistol.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Ex grunnleggende.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Ex grunnleggende på engelsk.
We provide online fall protection course in english and norwegian.
Vi tilbyr kurs i fallsikring med kameratredning som webinar. Dette kurset gir brukerne grundig opplæring i forskjellige fallsikringssystemer og de begrensninger som produsentene har satt. Dette er virkelig et kurs flere burde gjennomført.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fallsikring.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning på engelsk. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning på polsk. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE lavspenning m/hjerte og lungeredning. Eier / driver av et høyspenningsanlegg vil imidlertid etter vurdering kunne delegere myndighet til eier av en ekstern virksomhet, for eksempel myndighet til å utpeke leder for sikkerhet blant egne ansatte.
Vi tilbyr nettbasert kurs i FSE lavspenning offshore.
We provide online course about FSE low voltage offshore in english.
We provide online course about FSE low voltage offshore in polski.
We provide online HSE safety course for construction in english. Course participant follows a new employee in a construction company who is faced with relevant work situations on a typical construction site.
We provide online HSE safety course for construction in polski. Course participant follows a new employee in a construction company who is faced with relevant work situations on a typical construction site.
Vi tilbyr kjemikaliekurs for ledere som nettbasert kurs. Her får du lære hvordan du utfører kartlegging, risikovurdering og lager en handlingsplan. Vi ser også på avfallsdeklarering og mye mer.
Vi tilbyr nettbasert kurs om kjemikalier på arbeidsplassen. Kurset er en oppfølgning av kurset: Kjemikalier på arbeidsplassen Del 1. Del 2 er også laget for brukere som skal benytte kjemikalier i sitt arbeid.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter inkludert fallsikring som nettkurs. Målsettingen er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra 2 til 5 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter med fallsikring som webinar. For å montere stillas fra 2 - 5 meter er det et krav om at man har dokumentert opplæring med minst 7.5 timer teori + 7.5 timer praktisk øvelse.
Vi tilbyr nettbasert stillaskurs fra 5 - 9 meter inkludert fallsikring. Kurset vil gi deg en grundig forståelse av hvordan du kan arbeide trygt og effektivt med stillaser. Kurset dekker ulike temaer som er relevante for montering, demontering og endring av stillaser.
Vi tilbyr nettkurs om valg av verneutstyr, bruk og vedlikehold. Personlig verneutstyr skal brukes når tilfredsstillende vern av arbeidstakerens sikkerhet, helse og velferd ikke kan oppnås ved tekniske installasjoner på arbeidsplassen eller ved endringer av arbeidsmetoder eller arbeidsprosesser.