Vi tilbyr fagbrevkurs for renholdsoperatør. Undervisningen foregår i klasser, med forelesninger og gruppearbeid. Vi benytter også nettbasert undervisning. Du vil få god hjelp til å forberede deg til teorieksamen i løpet av undervisningstiden.
Vi tilbyr fagkurs i renhold. Kurset skal bidra til at alle deltagerne er i stand til å levere avtalt kvalitet til kunden innen eget ansvarsområde. Kurset gir en teoretisk og praktisk gjennomgang av de mest sentrale ferdigheter en renholder må beherske.
Vi tilbyr grunnkurs i profesjonelt renhold. Hva skal til for at man kan få arbeid innen renholdsbransjen, og deretter være en dyktig profesjonell renholder?
Vi tilbyr kurs i hygiene, helse og smitterenhold. Generelle smitteverntiltak, basale smittevernrutiner, er grunnlaget for effektiv forebygging og kontroll av infeksjoner i helseinstitusjoner.
Kurset gir en praktisk tilnærming til hvordan man skal bygge opp et renholdstilbud. Målsetningen er at deltagerne ved økt kunnskap om hvilke elementer som ligger til grunn for en sunn og lønnsom kalkyleberegning, skal få bedret lønnsomhet i driften ved beregning av tilbud til kunder.
Vi tilbyr kurs i kvalitet - NS INSTA 800. Kurset tar utgangspunkt i forståelsen av kvalitetsbegrepet, og gir deretter en gjennomgang av standarden NS INSTA 800. Dette er et kvalitetssystem som brukes til å fastsette ønsket renholdskvalitet, og dokumentere at avtalt kvalitet er oppnådd.
Vi tilbyr kurs om lederrollen - forventninger og ferdigheter. I kurset ser vi på betydningen av menneskekunnskap som en viktig faktor i ledelsesfaget, hvor det handler om å skape gode relasjoner til viktige medspillere både innenfor og utenfor bedriften.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - eksamensforberedende fagbrevkurs, teori. For å sikre at renholdet blir utført på en faglig forsvarlig måte, er det nå mer og mer vanlig at oppdragsgivere stiller krav om fagutdanning når de skal ansette nye renholdere.
Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr nettkurset Hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Ønsker du hygienekurs tilpasset din virksomhet? Personlig hygiene, smitteveier, renhold, HMS, bruk og lagring av kjemi. Formålet med kurset er å skape forståelse om hvorfor hygiene er en viktig del av hverdagen.
Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.
Er du en grunder i renholdsbransjen og jobber dag og natt for å lykkes med din bedrift? Eller er du en mellomleder der det stilles store krav og forventninger til din kompetanse og resultater?
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør som nettbasert undervisning. Vårt kurs er et eksamensforberedende fagbrevkurs for praksiskandidater. Selv om du enda ikke har tilstrekkelig praktisk erfaring for å få endelig eksamen som renholdsoperatør, har kurset også stor faglig verdi for deg som renholder.
Vi tilbyr kurs om hygiene, helse og smitterenhold som nettkurs. Smitteverntiltak er grunnlaget for effektiv forebygging og kontroll av infeksjoner i helseinstitusjoner og samfunnet forøvrig.
Vi tilbyr nettkurs i kvalitet - NS INSTA 800 i praksis. Dette kurset er en forlengelse og påbygning av kursene NS Insta 800, kunnskapsnivå 2/3, og går dypere i forståelsen av den praktiske bruken av Insta 800. Det er derfor en fordel at du har tatt nivå 2 eller 3 kurset først.
NS INSTA 800 er en standard som benyttes for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet. Nettkurset tilsvarer standardens definisjon av kunnskapsnivå 2, beskrevet i normativt tillegg B.2.2. Du får kunnskap om viktige begreper og definisjoner i standarden, og den praktiske betydningen av dem.
Kvalitetssystemet NS-INSTA 800:2018 er en standard for fastlegging og vurdering av rengjøringskvalitet. Kunder, leverandører og brukere av rom der INSTA 800 anvendes har forskjellige behov når det gjelder kunnskap og kompetanse om standarden, basert på hvilken posisjon personen har i organisasjonen.
Vi tilbyr nettkurs i leder del 1 - etablering og drift av renholdsvirksomhet. De fleste gründere er alene om å etablere og drifte sin bedrift, og må derfor ha kunnskap innen økonomi, marked, strategi, teknologi, lover og regler, administrasjon, salg, renholdsfaglig kompetanse osv.
Vi tilbyr nettkurs i leder del 2 - renholdsleder. Hvordan kan et menneske bli moralsk og emosjonelt akseptert som leder, og et annet bli fullstendig avvist? Er det slik at godt lederskap kan tilskrives en x-faktor i individet?
Vi tilbyr lederkurs del 3 - HMS for renholdsvirksomheter som nettkurs. Helse, arbeidsmiljø og sikkerhet er tema med stor betydning både for private og offentlige virksomheter.
Vi tilbyr nettkurs i leder del 4 - hvordan lykkes med renholdsbedriften. Alle som starter og eier en bedrift har rimeligvis et ønske om lønnsomhet for virksomheten. Uten bedriftsøkonomisk lønnsomhet har bedriften ikke livets rett, og vil før eller siden måtte avvikles eller begjæres konkurs.
Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 1 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nødvendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.
Vi tilbyr nettkurs i profesjonell renholder del 1, 2 og 3. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nødvendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 2 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nødvendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i profesjonell renholder del 3 som nettkurs. Når du tar kursene Renholder del 1, 2 og 3, eller ett av våre kurs for ledere, tilegner du deg grunnleggende kunnskap som er nødvendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i renholdsassistent som nettkurs. Når du tar kurset tilegner du deg basiskunnskap som er nødvendig uansett hvor du ønsker å arbeide innenfor renholdsvirksomheter.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.
Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
I august 2022 ble den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette webkurset vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om versjon 9 av standarden.
Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Vi tilbyr hygienekurs. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Mange virksomheter har behov for å følge opp sine leverandører med revisjon. Bli med og lær mer om hvordan du kan få mer ut av de ressursene dere bruker på leverandørrevisjon.
Ønsker du mer informasjon om matbåren sykdom og hvorfor vi blir syke? På dette webkurset får du en gjennomgang av ulike sykdomsframkallende matbårne bakterier som er aktuelle i Norge, med eksempler fra utbrudd i nyere tid.
Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Hvordan lese en samsvarserklæring? Hvordan være trygg på at samsvarserklæringen er riktig og at produktet passer til vår bruk?
Vi tilbyr matsvindel og prøveuttaksplan for analyser. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr matsvindel og screening av risiko. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr kurs i matsvindel som risikofaktor konsept og forebygging. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vårt 2-dagers kurs i mattrygghet og HACCP tilbys som bedriftsinternt kurs.
Vi tilbyr Mattrygghet og risikofaktorer - Biologisk, kjemisk, fysisk og allergener. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen. I dette webkurset vil deltakerne få en god innføring i ulike aspekter som er viktig i hverdagen i en kvalitetsavdeling.
Vi tilbyr Eurofins kvalitetsnettverk - National møteplass for mattrygghet. Norges viktigste nettverk for å sikre trygg mat. For å sikre trygg mat fra hav og jord til bord, må hele næringskjeden jobbe sammen.
Vi tilbyr prøvetaking mikrobiologi og kjemi praktisk representativt og forhåndsregler. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi tilbyr Sensorikk og holdbarhet. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.
E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.
Næringsmiddelhygiene er avgjørende når du skal vurdere et kjøkken. Med eSmileys nettkurs blir du oppdatert på alt fra lovgivning til beste praksis. Du kan ta kursene våre på din egen datamaskin, og du bestemmer selv når og hvor.