Her finner du kurs og opplevelser for deg som trenger fart og spenning. Vanskelighetsgraden trenger ikke være så høy. Men du må gjerne tåle litt vann i fjeset eller luft i håret. De mest vanlige formene for ekstremsport er dykking, fallskjermhopping, hangliding, paintball og klatring. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker andre slags kurstilbud innen ekstremsport.
Vi tilbyr kurs i alpin skiferdsel. Målet med kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.
Vi tilbyr alpintkurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer med sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Vi tilbyr brekurs for klatrere. Målsettingen med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte i tomannslag på bre.
Vi tilbyr brekurs for nybegynnere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte.
Vi tilbyr brekurs for skikjørere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.
Vi tilbyr fjellsportkurs. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Vi tilbyr fjellsportkurs for bedrifter. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen.
Vi tilbyr introduksjonskurs til innendørsklatring. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i sikker klatring på topptau innendørs. Instruktør vurderer de enkelte deltagerne om de er kvalifisert til å få brattkort på bakgrunn av ferdigheter knyttet til sikkerhet.
Vi tilbyr introduksjonskurs til innendørsklatring for bedrifter. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i sikker klatring på topptau innendørs. Instruktør vurderer de enkelte deltagerne om de er kvalifisert til å få brattkort på bakgrunn av ferdigheter knyttet til sikkerhet.
Vi tilbyr introduksjonskurs til isklatring. Dette kurset er for deg som har lyst til å prøve deg på isklatring, tilbyr vi et minikurs på en dag. Du blir kjent med utstyr og får klatret på topptau i spennende fosser og is i Osloområdet. Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF)
Vi tilbyr introduksjonskurs til isklatring for bedrifter. Målsetningen er å gi en innføring i grunnleggende bevegelsesteknikk med økser og stegjern og gi en innføring i sikringsteknikker på fosseis. All klatring vil foregå godt sikret på topptau under kyndig veiledning av klatreinstruktør.
Vi tilbyr introduksjonskurs til klippeklatring der deltagerne får en smakebit av klippeklatring. Kursdagen vil i all hovedsak bestå av en praktisk dag ute, men det vil også bli gjennomgått noe teori ute. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i klatring på lavlandsklipper.
Vi tilbyr bedriftsinternt introduksjonskurs til klippeklatring der deltagerne får en smakebit av klippeklatring. Kursdagen vil i all hovedsak bestå av en praktisk dag ute, men det vil også bli gjennomgått noe teori ute. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i klatring på lavlandsklipper.
Vi tilbyr kameratredningskurs. Målsettingen er at du lære metoder og teknikker for å redde din taulagskamerat ut av vanskelige situasjoner. Kursdagene vil i all hovedsak bestå i praktiske dager ute, og teorien vil også bli gjennomgått ute.
Vi tilbyr klatrekurs - fra inne til ute. Dette er et omfattende kurs for deltagere som har erfaring fra innendørs klatring og gjør deg i stand til å greie deg på klatrefelt etter kurset.
Vi tilbyr klatrekurs - fra inne til ute for bedrifter. Dette er et omfattende kurs for deltagere som har erfaring fra innendørs klatring og gjør deg i stand til å greie deg på klatrefelt etter kurset.
Vi tilbyr et omfattende nybegynnerkurs som gjør deg i stand til å greie deg på lavlandsklipper etter kurset. Etter kurset skal deltagerne kunne klatre trygt på boltede felt, topptau og led, i tillegg ha en best mulig forståelse for å kunne legge naturlige topptaufester.
Vi tilbyr nybegynnerkurs for bedrifter som gjør deg i stand til å greie deg på lavlandsklipper etter kurset. Etter kurset skal deltagerne kunne klatre trygt på boltede felt, topptau og led, i tillegg ha en best mulig forståelse for å kunne legge naturlige topptaufester.
NF Isklatreinstruktørkurs er en videreutdanning for godkjente klatreinstruktører som ønsker å utvide sitt arbeidsområde til også å innbefatte isklatring i fosseis.
NF Metodekurs Bre er første steg på veien til å bli breinstruktør. Deltakerne skal bevisstgjøres om viktigheten av sikkert veivalg på bre og i alpint terreng, og gjøres godt kjent med metodesett og tankegang for sikring og redning på bre, i snøbakker og utsatt terreng (dog ikke klatreterreng).
NF Metodekurs klatring er første steg på veien til å bli klatreinstruktør lavland og klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en grundig gjennomgang av metoder for flertaulengders naturlig sikret klatring og kameratredning.
NF Veilederkurs bre er siste steg på veien til å bli breinstruktør. Etter kurset skal deltakerne være forberedt på rollen som breinstruktør og bevisst det ansvaret som følger med. Kurset skal gi grunnlag for å vurdere hvordan ulike tema på brekurs og -føring bør formidles.
NF Veilederkurs klatring, høyfjell er siste steg på veien til å bli klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en gjennomgang av metoder for veiledning i naturlig sikret klatring. Deltakerne skal gis en endelig vurdering av om de er egnet i rollen som klatreinstruktør.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i isklatring. Målsettingen med kurset er å gjøre deltageren i stand til å klatre enkle isklatreruter. Du lærer bevegelsteknikk på is, plassering av isskruer, rigging av topptautau, taulagsrutiner for klatring på is over flere taulengder mm.
Vi tilbyr opplevelse i isklatring. Målsettingen for kurset er å ha en trygg og fin dag med isklatring sammen med våre isklatre-instruktører. Du vil blant annet prøve isklatring på topptau, rappellering i tillegg til andre spennende elementer om isklatring.
Vi tilbyr opplevelse i klatreveggen. Målsettingen for kurset er å ha en trygg og fin opplevelse i klatreveggen og få en smakebit av de gode opplevelsene i klatreveggen. Du vil oppleve klatring på topptau, en liten klatretur og rappellering.
Vi tilbyr kurs i rappellering for grupper og bedrifter. Målsettingen for opplevelsen er å få en trygg og fin opplevelse sammen med våre klatreinstruktører. Det er en fin personlig utfordring og mange opplever at de tøyer sine egne grenser.
Vi tilbyr opplevelse i seiling og klatring i Oslofjorden for bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc. Under seiling og klatring får du være med på seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre klatreinstruktører.
Vi tilbyr tandemhopp i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker for bursdagsfeiringer, utdrikningslag, kick-off eller lignende. Bli med vår erfarne tandempilot på en opplevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.
Vi tilbyr videregående brekurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne enda mer kunnskap om vandring og klatring i blåis og på snødekket bre. I løpet av en innholdsrik langhelg frisker vi opp basiskunnskapen og jobber videre med mer avanserte temaer innen bre-redning og brevandring.
Vi tilbyr videregående klatrekurs som viderefører klatrekunnskapene dine og gjøre deg i stand til å lede naturlige sikrede klatreruter. Deltageren skal bli sikker på å legge egne sikringer, standplasser, lede naturlige ruter være innom grunnleggende elementer innen kameratredning.
Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for bedrifter der hovedingrediensene er kanopadling, spenstige aktiviteter (zipline fra øy til fastland, rappellering, klatring mm.), villmarksmiddag og overnatting i lavvo. Opplegget kan tilpasses i varighet, aktiviteter og overnattingsform.
Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for grupper, utdrikningslag, vennegjenger, bursdager etc. Målsettingen for opplevelsen er trygge og opplevelsesrike dager sammen, veiledet av våre instruktører. Under disse turene vil dere bli bedre kjent og knytter nye bånd.
Vi tilbyr vinterklatrekurs. Målet med kurset er å gjøre deltakerne kompetente til å kunne ta seg fram på klatreturer i variert vinterterreng. Dette er et kurs der vi går inn på mange av elementene som er nødvendig for å klatre trygt på vinteren.
Med topptaukurset lærer du å sikre på klatretau som allerede henger oppe i veggen.Du vil få en sertifisering som tillater deg å sikre selvstending på alle nasjonale klatresentere etter godkjent topptauprøve.
Vi tilbyr grunnleggende klatrekurs - ledsikringskurs. Kurset forutsetter at du har topptaukurset og har sikret aktivt i minimum 2 uker på topptau. Dette er et vesentlig mer avansert kurs når det kommer til risikovurdering og sikringsarbeid.
Har lidenskapen vokst så stor at konkurranseklatring er det neste steget? I vår satsningsgruppe får du veiledning med høyt fokus på klatreteknikk, progresjon, ledklatring og selvfølgelig klatreglede.
Sarpsborg Klatreklubb har klatreskole - Grunnkurs ungdom VGS. For nybegynnere og litt viderekomne, med fokus på mestring, læring og klatreglede. Opplæring av både topptau- og ledklatring, samt buldring og grunnleggende klatreteknikker.
Sarpsborg Klatreklubb har klatreskole for ungdom 13 -15 år. For nybegynnere og litt viderekomne, med fokus på mestring, læring og klatreglede. Opplæring av både topptau- og ledklatring, samt buldring og grunnleggende klatreteknikker.
Sarpsborg Klatreklubb har klatreskole for voksne 20 år+. For nybegynnere og litt viderekomne - spesiell vekt på mestring, læring og klatreglede. Opplæring av både topptau- og ledklatring, samt buldring og grunnleggende klatreteknikker.
Sarpsborg Klatreklubb har klatreskole for barn - 10 -12 år. Etter et år med klatreskole er det mulig å begynne i våre trenings- og satsnings grupper, med økt fokus på klatreteknikk og progresjon for å kunne delta på Østlandscup eller Norgescup.
Sarpsborg Klatreklubb har klatreskole for ungdom 8 -9 år. For nybegynnere og litt viderekomne. Etter et år med klatreskole er det mulig å begynne på våre trenings- og satsnings grupper, med økt fokus på klatreteknikk og progresjon for å kunne delta på Østlandscup eller Norgescup.
Ønsker du å arrangere bursdag, venneklatring, bedriftsklatring, utdrikningslag eller teambuilding? Hos oss vil du møte et senter med ren klatreopplevelse! Vi har muligheter for alt innen tauklatring, buldring, sikringskurs, rappelering, kasseklatring og frittfall.
Denne treningsgruppen er for alle deltakere på klatreskolen som ønsker å møtes for å trene, og være sosiale utenom klatreskolen. Her er det bare å møte opp om du ønsker å være med.
På Sarpsborg Klatresenter vil du finne flotte klatrelokaler til å utøve det meste innen klatring, både tauklatring, buldring, rappelering. Arrangementet tilpasses klassens nivå og ønsker.
Har du bare lyst til å bli enda flinkere til å klatre, og ha det hyggelig sammen med en gjeng som har samme lidenskap som deg? Meld deg inn i klubben, kjøp deg et klatre-abonnement, og bli med oss på klubbtreninger!
Vi tilbyr kitekurs som privatundervisning i Stjørdal. Kitekurs som privatundervisning er den mest effektive måten å lære kiting på. Her har du muligheten til å komme raskt i gang i ukedagene i Stjørdalen. Max 2 personer på privatkurs!
Vi tilbyr kitekurs i Namsskogan - Trøndelag (Børgefjell). Dette kurset er perfekt for de som ønsker å starte med kiting, og de som har prøvd litt kiting før, men som er usikker på snø eller bare har kitet på vann tidligere.
Ynskjer du å oppleve ein meir utfordrande bretur bør du bli med på ein lengre tur i blåisen på Nigardsbreen. I små grupper på maks. 6 personar får du prøve meir krevjande blåisvandring og klatring med 2 øksar i ein isvegg på topptau.
På blåisturen kan du oppleve og utforske dei finaste formasjonar og fargar i den nedre delen av bretunga på Nigardsbreen. Det er ikkje ein hard eller kondisjonskrevjande tur sjølv om ein går noko lenger opp i brefallet enn på den kortare blåisturen.
Vi tilbyr ein lettare og kortare men opplevingsrik blåistur mellom bresprekkar og istårn på Nigardsbreen i Jostedalen og som gjev deg kjensla av å vere midt inne i eit mystisk islandskap. Frå 2017 er også tilgjenge til utstillingane på Breheimsenteret inkludert i prisen (gjeld ikkje for grupper).
Vi tilbyr kort blåistur for familiar med spreke barn. Har du spreke, naturglade ungar i familien og tenkjer at den vanlege blåis-familieturen på Nigardsbreen er litt for kort og for lite utfordrande? Er svaret ja, då er spesialtur for born det rette valet.
Vi tilbyr brekurs på Nigardsbreen og Jostedalsbreen. På kurset blir ein og kjend med fleire opp- og nedgangar på Jostedalsbreen, m.a. går me opp heile brefallet på Tuftebreen alt. Fåbergstølsbreen i Jostedalen. I tillegg blir ein også godt kjent med Nigardsbreen.
Mini-brekurs 1 - “blåispensumet” av eit vekesbrekurs. Kurset blir arrangert på førespurnad.
Vi tilbyr NF-Metodekurs bre 1. Deltakarane skal bli medvitne om kor viktig sikre vegval på bre og i alpint terreng er, og gjerast godt kjende med metodesett og tankegang for sikring og redning på bre, i snøbakkar og utsett terreng (ikkje klatreterreng).
Vi tilbyr førstehjelp og livredningskurs. Vi startet samarbeid med Førstehjelperen AS i 2014 og kjører Førstehjelp og Livredningskurs etter Europeisk standard med Padi Internasjonal sitt Emergency First Response kurs.
Vi tilbyr grunnkurs - Padi Open Water. På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i 3 deler: teori, basseng og dykking i sjø.
Bli en av de beste innen fritidsdykking og lev dykkerlivet som en PADI Master Scuba Diver.. Masterdykker sertifikatet plasserer deg i en helt egen kategori av respekterte dykkere som har fortjent denne graden av dykkertrening. Mindre enn to prosent av alle dykkere har denne graden. Når du viser frem
Vi tilbyr kurs i redningsdykker - Padi Rescue diver. Når du har fullført PADI`s Advanced Open Water Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli en redningsdykker. En Redningsdykker er en ressurssterk person i sitt dykkermiljø.
Vi tilbyr sportsdykkerkurs - Dykkeleder, Padi Divemaster. Det er på PADI Divemaster nivået at eventyret som profesjonell i dykkerindustrien begynner.
The PADI Deep Diver Course - Your training starts by reviewing reasons for deep diving and how important it is to know your personal limits.
The PADI Drift Diver Specialty course teaches you how to enjoy going with the flow as you scuba dive down rivers and use ocean currents to glide along. It feels like flying - except that you’re underwater using scuba equipment.
Vi tilbyr sportsdykkerkurs - PADI Dry Suit DiverDCIM100MEDIATørrdraktkurset gir deg opplæring i bruken av, riktig underbekledning og vedlikehold av tørrdrakten.
Kursets mål er bl.a å utvikle dine teoretiske kunnskaper slik at du vil være i stand til å planlegge og gjennomføre sikre dykk med bruk av oksygenberiket luft (Nitrox) som pustegass.
Don’t miss a dive due to minor issues with your scuba diving equipment. Whether it´s a missing o-ring, wetsuit tear or a broken fin strap, the PADI Equipment Specialist course teaches you to manage basic repairs and adjustments.
The PADI Ice Diver Course - If extreme, unusual and challenging scuba diving scenarios appeal to you, try diving under the ice. Ice diving is one of the most adventurous scuba specialties because you confront conditions and see beauty few others ever experience.
Tanken om å dykke på natt kan både være spennende og skremmende. Men det de fleste kanskje ikke tenker på er at mye av det marine liv kommer spesielt frem på natten. Med PADI Nattdykker spesialkurs kan du få oppleve spenningen og stillheten ved å dykke på kveld/natt.
Have you ever wondered what it´s like to dive with flashlights, take digital pictures underwater or float effortlessly like an astronaut? These are AquaMissions that introduce you to wreck, navigation, buoyancy, underwater photography, environmental awareness and more.
Underwater photography is one of the most popular diving specialties, and with so many underwater cameras to choose from, it has become easier and more fun than ever to capture images of your underwater scuba adventures.
Vi tilbyr utvidetkurs - Padi Advanced open water diver. Ta det første steget etter grunnkurset og bli med på et nytt spennende kurs. Kurset har ingen teoretisk eksamen, fordi at fokuset ligger i den praktiske delen. Vi vil på det sterkeste anbefale dette kurset, da det er svært hyggelig og lærerikt.
Det er på Divemaster nivået at eventyret som profesjonell i dykkerindustrien begynner. Dette er et kurs for dem som bestemmer seg for å gjøre dykking til noe mer enn bare en hobby og er interessert i å utforske de muligheter som finnes ved å jobbe i denne bransjen.
Dykkerkurs U/V Foto U/W Photo Digital. Hvordan kan du ta vare på dine minner for alltid? Hvordan kan du vise familie og venner hvordan det ser ut under vann der du dykker? Antall dykk 2 (1 hvis eleven har dykket fra AOWD)
Vi tilbyr Oppfriskningskurs Scuba Tuneup. Er de lenge siden du har dykket? Fortvil ikke, du kan enkelt friske opp dine ferdigheter. Hos oss vil du kunne friske opp teori og dykkeferdigheter på en enkel og kjekk måte.
Vi tilbyr Dykkerkurs - Utvidetkurs Advanced Open Water Diver. Ta det første steget etter grunnkurset og bli med på et nytt spennende kurs. Kurset har ingen teoretisk eksamen, fordi at fokuset ligger i den praktiske delen.
Vi tilbyr Dykkerkurs Oppdrift - Buoyancy. Det beste du kan gjøre når du føler at du ikke er helt sikker på dine kunnskaper om oppdrift, er å gå på kurs. På dette kurset er det tilrettelagt mye slik at du får god mulighet til finpuss eller videreutvikling.
Vi tilbyr dypdykkerkurs Emnekurs Dypdykkerkurs Deep Diver. Et dypdykkerkurs er veldig innholdsrikt og lærerikt. Du vil bli bedre og tryggere på deg selv som dykker. Kurset er veldig opplysende om faktorer som f.eks. hvorfor maks dypdykkergrensen er satt til 40 m og ikke 50 m.
Vi tilbyr Emnekurs Søk og hev Search & Recovery. Helt siden tidenes morgen har vi mennesker mistet ting i havet, men det er kun i det siste århundre vi har hatt utstyr til å dykke ned etter disse tingene.
Vi tilbyr Emnekurs Tørrdrakt - Dry Suit. Et tørrdraktskurs er laget fordi det er mange personer som: ikke har opplæring i å dykke med tørrdrakt (kanskje fordi de har lært å dykke i sydligere strøk), har vansker med å lære seg bruken av en tørrdrakt, o.s.v….
Vi tilbyr Emnekurs Vrakdykker - Wreck dive. Vrakdykking er den mest spennende formen for dykking vi kan delta på. Det er tusener av vrak som skjuler skatter og andre verdier. Antall dykk 4 (3 hvis eleven har dykket fra AOWD)
Kjøp en av våre Fridykkerpakker for Dame eller en av våre Fridykkerpakker for Herre og få med et gratis fridykkerkurs (verdi kr. 1290,-).
Vi tilbyr Grunnkurs Open Water Diver. På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: teori, basseng og dykking i sjø.
Vi tilbyr kurset Nattdykker - Night Diver. Et nattdykkerkurs har mange forskjellige aspekter som er viktig å lære om, men det viktigste er at du utvider dine generelle dykkerferdigheter. Da får du også større glede av dykkene dine. Antall dykk 3 (2 hvis eleven har AOWD.
Vi tilbyr Nitrox-kurs Enriched AIR Diver. Ta det første steget etter grunnkurset og bli med på et nytt spennende kurs.
Vi tilbyr Prøvedykk Discover Scuba Diving. Har du lyst å dykke, men er litt usikker om det er noe for deg? Da kan et prøvedykk være løsningen. Vi arrangerer prøvedykk i basseng.
Vi tilbyr Redningskurs Rescue Diver. Når du har fullført PADI`s Advanced Open Water Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli redningsdykker. En Redningsdykker er en ressurssterk person i sitt dykkermiljø.
Kurset er beregnet på redningspersonell som skal gjøre en aktiv redningsinnsats med tau på et skadested med fallrisiko og adkomst som krever fallsikring.
Vi tilbyr kurs i bruk av RescueRunner i elv. RescueRunner er et verktøy som er enkelt å betjene og det tar deg til steder og inn i situasjoner andre båter har ikke tilgang. Vår trening fokuserer på å undervise velprøvde, trygge, effektiv, kostnadsbesparende drift / redningsteknikker.
Vi tilbyr kurs i Elveredning - Motorisert båt. Elveredning er regnet som noe av det farligste en redningsmann kan utføre. Derfor er det veldig viktig at kun godkjente instruktører brukes ved opplæring.
Vi tilbyr kurs i Elveredning - Operatør (SFR-O).
Vi tilbyr kurs i Elveredning - Sikkerhet (SFR-S).
Vi tilbyr kurs i Elveredning - Teknikker (SFR-T). Kurset har fokus på høyer risiko med innsatts metoder, sikkerhets vurdering og ledelse av slike skadesteder.
Vi tilbyr kurs i issikkerhet. Kurset går over fem timer med fokus på forebygging av ulykker, iskunnskap, sikkerhetsutstyr, nedkjøling, egenredning, kammerat redning og førstehjelp. Kurset er på ca 5 timer, hvor det er 40/60 teori og praksis. Arrangeres når det er is.
Vi tilbyr kurs i overflateredning. Vi lærer dere sikker redning i vann. Kurset kan spesial tilpasses deres behov – kyst, innland og elver. Kursene kan ta for seg redning i åpent vann fra båt, som svømmer og fra land.
Vi tilbyr kurs i veileder elv. Veilederkurset er for deg som har ansvar for opplæring, trening og øvelser for egne mannskaper. Det kreves fullført SFR-T og minst et års erfaring etter kurset med bokførte treninger/øvelser i elv. Kurset går over 3 dager og hovedfokus er sikker trening og øvelser.
Vi tilbyr ikkerhet motorisert båt i elv. Vi lærer dere sikker betjening og kjøring med motorisert båt i rennende vann. Kurset har fokus på risikoen som er i elvens krefter og dens påvirkning på båten.
Vannsikkerhet på anleggsplassen. Mange arbeidsplasser har risiko for drukningsulykker og på bakgrunn av dette stilles det en rekke sikkerhetskrav med tiltak som opplæring av personell og etablering av redningsbåt m.m.
Adrenalin-kick i trygge former! Festet i klatretau, med kroppssele og hjelm, kaster du deg utfor brua og suser ned mot vannflata før det går oppover og det hele snur. Her får du flere heftige sug i magen før det hele roer seg, og du blir trukket opp på brua igjen.