Her finner du kurs og opplevelser for deg som trenger fart og spenning. Vanskelighetsgraden trenger ikke være så høy. Men du må gjerne tåle litt vann i fjeset eller luft i håret. De mest vanlige formene for ekstremsport er dykking, fallskjermhopping, hangliding, paintball og klatring. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker andre slags kurstilbud innen ekstremsport.
Ynskjer du å oppleve ein meir utfordrande bretur bør du bli med på ein lengre tur i blåisen på Nigardsbreen. I små grupper på maks. 6 personar får du prøve meir krevjande blåisvandring og klatring med 2 øksar i ein isvegg på topptau.
På blåisturen kan du oppleve og utforske dei finaste formasjonar og fargar i den nedre delen av bretunga på Nigardsbreen. Det er ikkje ein hard eller kondisjonskrevjande tur sjølv om ein går noko lenger opp i brefallet enn på den kortare blåisturen.
Vi tilbyr ein lettare og kortare men opplevingsrik blåistur mellom bresprekkar og istårn på Nigardsbreen i Jostedalen og som gjev deg kjensla av å vere midt inne i eit mystisk islandskap. Frå 2017 er også tilgjenge til utstillingane på Breheimsenteret inkludert i prisen (gjeld ikkje for grupper).
Vi tilbyr kort blåistur for familiar med spreke barn. Har du spreke, naturglade ungar i familien og tenkjer at den vanlege blåis-familieturen på Nigardsbreen er litt for kort og for lite utfordrande? Er svaret ja, då er spesialtur for born det rette valet.
Vi tilbyr brekurs på Nigardsbreen og Jostedalsbreen. På kurset blir ein og kjend med fleire opp- og nedgangar på Jostedalsbreen, m.a. går me opp heile brefallet på Tuftebreen alt. Fåbergstølsbreen i Jostedalen. I tillegg blir ein også godt kjent med Nigardsbreen.
Mini-brekurs 1 - “blåispensumet” av eit vekesbrekurs. Kurset blir arrangert på førespurnad.
Vi tilbyr NF-Metodekurs bre 1. Deltakarane skal bli medvitne om kor viktig sikre vegval på bre og i alpint terreng er, og gjerast godt kjende med metodesett og tankegang for sikring og redning på bre, i snøbakkar og utsett terreng (ikkje klatreterreng).
Dette kurset har som målsetting å kvalifisere dykkere til å bruke oksygenberiket luft (Nitrox) som pustegass på ikke-dekopresjonsdykk. Kurset tar for seg blandingsforhold fra 22% til 40% oksygen, med særlig vekt på 32% og 36% blandinger.
Vi tilbyr kurs i PADI Advanced Open Water. Har du tatt PADI Open Water og ønsker å ta det neste steget på utdanningsstigen til PADI er dette kurset for deg. Her er hensikten å få deg i gang med praktisk dykking så fort som overhodet mulig etter grunnkurset.
På Divemaster nivået starter eventyret som profesjonell i dykkerindustrien. For de som bestemmer seg for å gjøre dykking til noe mer enn bare hobby og er interessert i å utforske de muligheter som finnes for å jobbe i denne bransjen er PADI Divemaster et naturlig steg i en eventuell karriere.
Å lære bort dykking gir deg mulighet til å dele din entusiasme for livet under vann, samtidig som du gjør akkurat det du liker best – å være i, rundt og under vann. Lev drømmen, bli dykkerinstruktør.
Vi tilbyr kurs i PADI Dykkekurs Open Water. Hvis du alltid har ønsket å ta dykkerkurs, oppleve enestående eventyr og se verden i bølgene, er det her du starter. Få din sertifisering med PADI Open Water kurset – verdens mest populære og allment anerkjente dykkerkurs.
Et dypdykkerkurs er veldig innholdsrikt og lærerikt. Du vil bli bedre og tryggere på deg selv som dykker. Kurset er veldig opplysende om faktorer som f.eks. hvorfor maks dypdykkergrensen er satt til 40 m og ikke 50 m. Hva skjer med kroppen når vi dykker dypere enn 30 m osv.
Vi tilbyr redningsdykker kurs med førstehjelps Kurs. En redningsdykker er en ressursperson i sitt dykkemiljø. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp.
Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet? Vi hjelper deg med 2 introduksjonsdykk, litt teori og tørrdraktsveiledning på 1 dag. For å ta kurset anbefaler vi at du har dykket en del fra før og at siste loggede dykk er i løpet av foregående år.
Vi er glade for å kunngjøre vårt nye tilbud: Yoga- og meditasjonsdykk! Dette programmet er designet for å gi deltakerne en dypere forståelse og opplevelse av velværefølelsen av å være i et med havet.
For deg som er helt fersk på topptur. Hvordan funker utstyret? Hvordan bevege seg i brattere fjell? Skiteknikk? Skredredningsutstyr.?Hva skal være i sekken? Ferdselsmønster? Terreng? Dette er spørsmål som løftes og diskuteres på dette kurset.
Alpinklatrekurs går over 5 dager. På dette kurset vil du få kjennskap til klatring i alpine omgivelser. Vinterklatring på snø, is og stein krever kjennskap til stegjern, isøks, snøanker, isskruer, snøskred. For deg som ønsker å lære om is-, mix-, og alpinklatring i vinterfjell.
Oppleve noe spennende med hele familien? Drømt om å klatre på klippene i Lofoten? Ta med hele familien på en eventyrdag i Paradiset.
Lyst å lære å klatre på naturlig sikringer? Oppleve klatring i Lofoten? Få kjennskap til ulike metoder og klatreteknikker på klippe ute? Bli med på 3 dagers klatrekurs!
Kameratredningskurs i Lofoten. Hva gjør du om uhellet er ute? Hvordan få kontroll på en uoversiktlig situasjon? Få verktøyene du trenger, bli med oss på kurs.
Lyst til å oppleve fjellklatring på sitt beste i Lofoten? Oppleve mestring i bratt fjell? Prøve noe nytt? Eller nå et mål du har satt deg?
Ønsker du å stå på toppen av en av vårt lands mest ikoniske fjellformasjoner? Turen byr på flott klatring og en uforglemmelig opplevelse som du vil huske, kanskje for resten av livet.
3 dagers kurs i søk og redning for HCM-redningsmenn. SAR HELO kurset er spesielt utviklet for HCM-redningsmenn. Fokuset er å utføre tilkomst og redning i strømmende vann og elv, samt å bli godt kjent med farene og kunne risikovurdere disse.
Vi tilbyr kurs i Elveredning - WRT-PRO Whitewater Rescue Technician Professional. 3 dagers kurs i elveredning og sikkerhet for rafting guider og kajakkpadlere med erfaring fra elv. WRT-PRO er kurset for deg som ønsker faglig utvikling og en profesjonell vurdering av egne ferdigheter.
Ice Field Safety-kurset (IFS) gir omfattende trening for de som jobber eller ferdes på is over innsjøer, dammer og reservoarer, eller elver som er fullstendig frosset over.
Ice Rescue Technician (IRT)-kurset er verdifull trening for beredskapspersonell som må begi seg ut på overflateis for å utføre en redning.
Vi tilbyr kurs i alpin skiferdsel. Målet med kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.
Vi tilbyr alpintkurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer med sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Vi tilbyr brekurs for klatrere. Målsettingen med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte i tomannslag på bre.
Vi tilbyr brekurs for nybegynnere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte.
Vi tilbyr brekurs for skikjørere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.
Vi tilbyr fjellsportkurs. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Vi tilbyr fjellsportkurs for bedrifter. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen.
Vi tilbyr introduksjonskurs til innendørsklatring. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i sikker klatring på topptau innendørs. Instruktør vurderer de enkelte deltagerne om de er kvalifisert til å få brattkort på bakgrunn av ferdigheter knyttet til sikkerhet.
Vi tilbyr introduksjonskurs til innendørsklatring for bedrifter. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i sikker klatring på topptau innendørs. Instruktør vurderer de enkelte deltagerne om de er kvalifisert til å få brattkort på bakgrunn av ferdigheter knyttet til sikkerhet.
Vi tilbyr introduksjonskurs til isklatring. Dette kurset er for deg som har lyst til å prøve deg på isklatring, tilbyr vi et minikurs på en dag. Du blir kjent med utstyr og får klatret på topptau i spennende fosser og is i Osloområdet. Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF)
Vi tilbyr introduksjonskurs til isklatring for bedrifter. Målsetningen er å gi en innføring i grunnleggende bevegelsesteknikk med økser og stegjern og gi en innføring i sikringsteknikker på fosseis. All klatring vil foregå godt sikret på topptau under kyndig veiledning av klatreinstruktør.
Vi tilbyr introduksjonskurs til klippeklatring der deltagerne får en smakebit av klippeklatring. Kursdagen vil i all hovedsak bestå av en praktisk dag ute, men det vil også bli gjennomgått noe teori ute. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i klatring på lavlandsklipper.
Vi tilbyr bedriftsinternt introduksjonskurs til klippeklatring der deltagerne får en smakebit av klippeklatring. Kursdagen vil i all hovedsak bestå av en praktisk dag ute, men det vil også bli gjennomgått noe teori ute. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i klatring på lavlandsklipper.
Vi tilbyr kameratredningskurs. Målsettingen er at du lære metoder og teknikker for å redde din taulagskamerat ut av vanskelige situasjoner. Kursdagene vil i all hovedsak bestå i praktiske dager ute, og teorien vil også bli gjennomgått ute.
Vi tilbyr klatrekurs - fra inne til ute. Dette er et omfattende kurs for deltagere som har erfaring fra innendørs klatring og gjør deg i stand til å greie deg på klatrefelt etter kurset.
Vi tilbyr klatrekurs - fra inne til ute for bedrifter. Dette er et omfattende kurs for deltagere som har erfaring fra innendørs klatring og gjør deg i stand til å greie deg på klatrefelt etter kurset.
Vi tilbyr et omfattende nybegynnerkurs som gjør deg i stand til å greie deg på lavlandsklipper etter kurset. Etter kurset skal deltagerne kunne klatre trygt på boltede felt, topptau og led, i tillegg ha en best mulig forståelse for å kunne legge naturlige topptaufester.
Vi tilbyr nybegynnerkurs for bedrifter som gjør deg i stand til å greie deg på lavlandsklipper etter kurset. Etter kurset skal deltagerne kunne klatre trygt på boltede felt, topptau og led, i tillegg ha en best mulig forståelse for å kunne legge naturlige topptaufester.
NF Isklatreinstruktørkurs er en videreutdanning for godkjente klatreinstruktører som ønsker å utvide sitt arbeidsområde til også å innbefatte isklatring i fosseis.
NF Metodekurs Bre er første steg på veien til å bli breinstruktør. Deltakerne skal bevisstgjøres om viktigheten av sikkert veivalg på bre og i alpint terreng, og gjøres godt kjent med metodesett og tankegang for sikring og redning på bre, i snøbakker og utsatt terreng (dog ikke klatreterreng).
NF Metodekurs klatring er første steg på veien til å bli klatreinstruktør lavland og klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en grundig gjennomgang av metoder for flertaulengders naturlig sikret klatring og kameratredning.
NF Veilederkurs bre er siste steg på veien til å bli breinstruktør. Etter kurset skal deltakerne være forberedt på rollen som breinstruktør og bevisst det ansvaret som følger med. Kurset skal gi grunnlag for å vurdere hvordan ulike tema på brekurs og -føring bør formidles.
NF Veilederkurs klatring, høyfjell er siste steg på veien til å bli klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en gjennomgang av metoder for veiledning i naturlig sikret klatring. Deltakerne skal gis en endelig vurdering av om de er egnet i rollen som klatreinstruktør.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i isklatring. Målsettingen med kurset er å gjøre deltageren i stand til å klatre enkle isklatreruter. Du lærer bevegelsteknikk på is, plassering av isskruer, rigging av topptautau, taulagsrutiner for klatring på is over flere taulengder mm.
Vi tilbyr opplevelse i isklatring. Målsettingen for kurset er å ha en trygg og fin dag med isklatring sammen med våre isklatre-instruktører. Du vil blant annet prøve isklatring på topptau, rappellering i tillegg til andre spennende elementer om isklatring.
Vi tilbyr opplevelse i klatreveggen. Målsettingen for kurset er å ha en trygg og fin opplevelse i klatreveggen og få en smakebit av de gode opplevelsene i klatreveggen. Du vil oppleve klatring på topptau, en liten klatretur og rappellering.
Vi tilbyr kurs i rappellering for grupper og bedrifter. Målsettingen for opplevelsen er å få en trygg og fin opplevelse sammen med våre klatreinstruktører. Det er en fin personlig utfordring og mange opplever at de tøyer sine egne grenser.
Vi tilbyr opplevelse i seiling og klatring i Oslofjorden for bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc. Under seiling og klatring får du være med på seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre klatreinstruktører.
Vi tilbyr tandemhopp i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker for bursdagsfeiringer, utdrikningslag, kick-off eller lignende. Bli med vår erfarne tandempilot på en opplevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.
Vi tilbyr videregående brekurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne enda mer kunnskap om vandring og klatring i blåis og på snødekket bre. I løpet av en innholdsrik langhelg frisker vi opp basiskunnskapen og jobber videre med mer avanserte temaer innen bre-redning og brevandring.
Vi tilbyr videregående klatrekurs som viderefører klatrekunnskapene dine og gjøre deg i stand til å lede naturlige sikrede klatreruter. Deltageren skal bli sikker på å legge egne sikringer, standplasser, lede naturlige ruter være innom grunnleggende elementer innen kameratredning.
Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for bedrifter der hovedingrediensene er kanopadling, spenstige aktiviteter (zipline fra øy til fastland, rappellering, klatring mm.), villmarksmiddag og overnatting i lavvo. Opplegget kan tilpasses i varighet, aktiviteter og overnattingsform.
Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for grupper, utdrikningslag, vennegjenger, bursdager etc. Målsettingen for opplevelsen er trygge og opplevelsesrike dager sammen, veiledet av våre instruktører. Under disse turene vil dere bli bedre kjent og knytter nye bånd.
Vi tilbyr vinterklatrekurs. Målet med kurset er å gjøre deltakerne kompetente til å kunne ta seg fram på klatreturer i variert vinterterreng. Dette er et kurs der vi går inn på mange av elementene som er nødvendig for å klatre trygt på vinteren.
Vi tilbyr Avansert elveredningskurs. På Avansert elveredningskurs lærer du mer avanserte teknikker, det blir kjørt flere caser der dere må jobbe i team, natt-øvelser og fokus på å kunne lede redningsaksjoner i og ved elver. Er det ikke satt opp åpent kurs, ta kontakt om dere er 8 personer.
Vi tilbyr Avansert elveredningskurs på forespørsel om dere er 8 personer. På Avansert elveredningskurs lærer du mer avanserte teknikker, det blir kjørt flere caser der dere må jobbe i team, natt-øvelser og fokus på å kunne lede redningsaksjoner i og ved elver.
Vi tilbyr Bre- og isbreredningskurs. På bre- og isbreredningskurs lærer du HMS rundt arbeid på bre og isbre, egenredning, bruk av tau og tausystemer for bre og isbreredning. Er det ikke satt opp kurs og dere er 8 personer, er det bare å ta kontakt.
Vi tilbyr Bre- og isbreredningskurs på forespørsel. Grupper minimum 8 personer. På bre- og isbreredningskurs lærer du HMS rundt arbeid på bre og isbre, egenredning, bruk av tau og tausystemer for bre og isbreredning.
Vi tilbyr Case-dag i tauredning på forespørsel om dere er 8 personer (for læringsutbyttet og nok hender). Case-dag i tauredning innebærer at RRN tilpasser caser etter deres nivå, behov og utfordringer. Vi skreddersyr et opplegg sammen med dere i forkant av dagen.
Vi tilbyr Case-dag i vannredning. vi tilpasser caser etter deres nivå, behov og utfordringer. Her skreddersyr vi et opplegg sammen med dere i forkant av dagen.
Vi tilbyr Elveredningskurs inkl. overflateredning. ITRA sitt elveredningskurs har mye fokus på enkeltmannsferdigheter og det å jobbe som et redningsteam. Er det ikke satt opp åpent kurs og dere er 8 personer, er det bare å ta kontakt.
Vi tilbyr Elveredningskurs inkl. overflateredning, på forespørsel, for grupper på minimum 8 personer. ITRA sitt elveredningskurs har mye fokus på enkeltmannsferdigheter og det å jobbe som et redningsteam.
Vi tilbyr Isredningskurs. Kurset følger kursplanen til prosjektet «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole.
Vi tilbyr Isredningskurs, på forespørsel, for grupper på minimum 8 personer. Kurset følger kursplanen til prosjektet «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole.
Vi tilbyr Overflateredningskurs – stille vann. Du lærer blant annet HMS, bruk av utstyr, redningsteknikker, søketeknikker, redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser. Ta kontakt for lukket kurs. Er det ikke satt opp åpne kurs og dere er 8 personer er det bare å ta kontakt
Vi tilbyr Overflateredningskurs – stille vann, på forespørsel for 8 personer. Du lærer blant annet HMS, bruk av utstyr, redningsteknikker, søketeknikker, får testet redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser for å terpe på det du har lært.
Vi tilbyr Rope Rescue and Access Tactical / Taktisk taukurs, som er et internasjonalt godkjent taktisk taukurs på 5 dager. Kurset er kun åpent for ansatte i forsvaret, politiet o.l
Vi tilbyr grunnleggende tauredningskurs / Rope Rescue Responder. Grunnleggende tauredningskurs vil gi deg nødvendig kunnskap og trening som trengs ved arbeid i høyden eller skråninger.
Vi tilbyr grunnleggende tauredningskurs / Rope Rescue Responder på forespørsel for grupper på minimum 8 personer. Grunnleggende tauredningskurs vil gi deg nødvendig kunnskap og trening som trengs ved arbeid i høyden eller skråninger.
Vi tilbyr Rope Rescue Technician / Videregående tauredningskurs. Her går vi videre fra det grunnleggende nivået, men vi har fortsatt fokus på metodesett, og at ting skal gjøres enkelt, trykt og raskt.
Vi tilbyr Rope Rescue Technician / Videregående tauredningskurs på forespørsel for 8 personer. Her går vi videre fra det grunnleggende nivået, men vi har fortsatt fokus på metodesett, og at ting skal gjøres enkelt, trygt og raskt.
Vi tilbyr Rope Rescue Technician Advanced / Avansert tauredningskurs. Kurset har fokus på å løse mer krevende caser, du lærer å ikke låse deg til et metodesett, men å heller kunne benytte utstyret og omgivelsene på best mulig måte.
Vi tilbyr Rope Rescue Technician Advanced / Avansert tauredningskurs på forespørsel for grupper på minimum 8 personer. Vi har fokus på å løse mer krevende caser. Du lærer å ikke låse deg til et metodesett, men å heller kunne benytte utstyret på best mulig måte.
Et konsept der man bruker tilpassede spare air flasker for å ha respirasjons beskyttelse i overflaten. Dette er ikke dykking, men et verktøy for å være personlig verneutstyr. Kurset gir kompetanse i å bruke komprimert luft i overflaten trygt i vann og elver.
Vi tilbyr Tauredningskurs med hund. Tauredningskurs med hund vil gi deg og hunden nødvendig kunnskap og trening som trengs ved arbeid i høyden eller bratt terreng. Er det ikke satt opp åpent kurs er det bare å ta kontakt for lukket kurs.
Vi tilbyr Tauredningskurs med hund, lukket kurs på forespørsel. Tauredningskurs med hund vil gi deg og hunden nødvendig kunnskap og trening som trengs ved arbeid i høyden eller bratt terreng.
Vi tilbyr topptaukort. Kurset vil gi deg kompetanse til å sikre klatring med topptau. Det gir deg også muligheten til å ta toppkort prøven, og ledkurs prøven om ønskelig. Er det ikke satt opp åpent kurs er det bare å ta kontakt om dere er minst 4 personer, så finner vi en dato.
Vi tilbyr Advanced Open Water pakke. I vår "Advanced pakke" får du to kurs i ett. Kurset passer for både nyutdannede og erfarne dykkere og er ikke i det hele tatt "avansert" som man kan tro på navnet.
På Divemaster nivået starter eventyret som profesjonell i dykkerindustrien. For de som bestemmer seg for å gjøre dykking til noe mer enn bare hobby og er interessert i å utforske de muligheter som finnes for å jobbe i denne bransjen er SSI Divemaster et naturlig steg i en eventuell karriere.
Vi tilbyr dypdykkerkurs. Vil du dykke ned til 40m for å se sjømudderrosene og vinsjen på dypet? Vi anbefaler vårt kurs som går over 2 dager med 3 dykk. Å dykke på større dyp øker risikoen og krever derfor særlig kunnskap om dette.
På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: kunnskapsutvikling, dykking i basseng og sjødykking.
SSI Independent Diver er kurset for erfarne dykkere, da minimumskravet er at du er 18 år eller eldre, at du har Advanced Open Water-sertifisering, og 75 loggede dykk. Fra dag en på grunnkurs blir vi fortalt om viktigheten av buddy-systemet og lærer at vi aldri skal dykke alene…
Er du ute etter noe ekstraordinært? Vil du gjøre noe andre bare kan drømme om? Hjelpe folk med å forandre deres liv og åpne dører du ikke engang visste eksisterte? Alt dette og mer venter deg som profesjonell SSI dykkerinstruktør.
Når solen har gått ned kommer ålen og morilden ut. Se Svestad under vann på en helt annen måte, løft erfaringene dine med et dykk i mørket. Om du dykker hele året er dette kurset meget aktuelt når solen går tidlig ned på vinteren.
Vær dykkeren alle vil stole på når det kommer til navigering og sans av retning. Ta kurs med oss for å trimme eller terpe på kunnskapene dine. I Norge er dette spesielt viktig ettersom sikten til tider kan være dårlig, vi har en del vrak man må navigere rundt og det er ofte mørkt på vinteren.
Vi tilbyr Nitroxkurs - Oksygen beriket luft. Før oppmøte her hos oss leser du det digitale kursmaterialet og fullfører eksamen. På dykkesenteret går vi gjennom kunnskapsteori, bygger forståelse av hva nitrox er og hvordan det skiller seg fra vanlig luft.
Dette er ferdigheten man trener mest på som dykker. Du har sikkert sett dykkere som glir uanstrengt rundt, de flyter i en verden du har lyst til å bli en del av. Bli med på kurs for å lære triks og tips.
Er det en stund siden du har dykket? Føler du at dykke ferdighetene og kunnskapen er litt rusten? Oppfriskningskurset er repetisjonen du trenger!
ProDykk Oslo gir deg muligheten til å prøve dykking selv om du aldri har tatt i en maske før! Det skjer på en helt sikker og risikofri måte, og gir deg den spennende pirrende følelsen man får av å puste under vann for første gang.
En Redningsdykker er en ressursperson i sitt dykkemiljø. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp.
Har du noen gang mistet noe i vannet, eller vil du heve noe tungt søppel som et bilbatteri fullt av miljøskadelig syre? I løpet av tre dykk vil du trene på knuter, søkemønster, navigering etter små og mellomstore objekter og heving av gjenstander ved bruk av løfteballong.
Vi arrangerer tørrdraktskurs. Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet? Vi hjelper deg med 2 introduksjonsdykk, litt teori og tørrdraktsveiledning på 1 dag. Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet?
Vi arrangerer undervannsfotokurs. Har du kjøpt ditt første undervannskamera eller føler du at kunnskapene dine har stoppet litt opp? Har du kjøpt ditt første undervannskamera eller føler du at kunnskapene dine har stoppet litt opp?
Enten det er en sprukken o-ring, våtdrakt med rift, enkelt ventilproblem eller en brukket fin stropp, på dette kurset lærer du de grunnleggende justeringer for ditt dykkerutstyr. Viktig for deg som vil ta godt vare på utstyret og la det leve lenge, eller om du skal klare deg selv tider.
Vi tilbyr videregående dykkerkurs. I vår "Advanced pakke" får du to kurs i ett. Kurset passer for både nyutdannede og erfarne dykkere og er ikke i det hele tatt "avansert" som man kan tro på navnet.
Vi arrangerer vrakdykkerkurs. Ved Svestad Brygge har vi 6-7 vrak, et mekka for vrakdykkere. Alt fra fiskebåt, trebåt, stållekter til en plattform vinsj. Vrakdykkerkurset gir deg muligheten til å lære å utforske vrak på en sikker og spennende måte.