Her finner du kurs og opplevelser for deg som trenger fart og spenning. Vanskelighetsgraden trenger ikke være så høy. Men du må gjerne tåle litt vann i fjeset eller luft i håret. De mest vanlige formene for ekstremsport er dykking, fallskjermhopping, hangliding, paintball og klatring. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker andre slags kurstilbud innen ekstremsport.
Vi tilbyr kitekurs i Taiba i Brasil. Vi tør påstå at Taiba har de beste kitespottene i verden med vind hver dag gjennom hele sesongen. Stabil vind langsmed kysten, fra sør mot nord langs hele Ceará hvor den lille fiskelandsbyen Taiba ligger.
Vi tilbyr kitekurs for nybegynnere. Ønsker du å begynne med kiting og ønsker at kurset skal tilrettelegges din læringskurve så er våre privatkurs for deg. Og spesielt for deg som har vært på kurs tidligere, men aldri helt kom i gang. Vi holder kun privatkurs og har ikke ferdig oppsatte kurs.
Vi tilbyr kitekurs for nybegynnere. Vi tilrettelegger kitekurs for grupper i alle størrelser der hvor dere skulle ønske: • Bedrift • Familiesammenkomst • Vennegjeng • Event • Utdrikningslag Vi anbefaler 2 dager med kurs for å kunne treffe på vinden og komme godt i gang med snøkiting, men sette
Vi tilbyr kitekurs tur fra Taiba og nordover. Vi tør påstå at Taiba har de beste kitespottene i verden med vind hver dag gjennom hele sesongen. Stabil vind langsmed kysten, fra sør mot nord langs hele Ceará hvor den lille fiskelandsbyen Taiba ligger.
Vi tilbyr kitekurs tur fra Taiba og sørover. Vi tør påstå at Taiba har de beste kitespottene i verden med vind hver dag gjennom hele sesongen. Stabil vind langsmed kysten, fra sør mot nord langs hele Ceará hvor den lille fiskelandsbyen Taiba ligger.
Vi tilbyr kitekurs for viderekomne som privatundervisning. Bli med vår erfarne, engasjerte instruktør Ronja Havelin og våre dyktige instruktører på kitekurs.
Vi tilbyr kitekurs for viderekomne. Vi tilrettelegger kitekurs for grupper i alle størrelser der hvor dere skulle ønske: • Bedrift • Familiesammenkomst • Vennegjeng • Event • Utdrikningslag Vi anbefaler 2 dager med kurs for å kunne treffe på vinden og komme godt i gang med snøkiting.
Vi tilbyr kitekurs for øvet. Vi legger opp dagen etter hvor mye som sitter igjen i muskelminnet fra sist du var på kurs og sørger for at kroppen husker det å kite videre fra nå av.
Vil du klatre lange rygger og bestige utilgjengelige fjelltopper? Vårt alpinklatrekurs lærer deg bruk av tau og sikringsmidler slik at du får kompetansen til å gjennomføre slike turer. Du lærer hvordan bruke isøks, stegjern og tau effektivt.
Vi tilbyr brekurs grunnkurs. På vårt grunnkurs for breferdsel kan du få lærerike opplevelser. Med fokus på brekjennskap, veivalg og redning på bre, så vil du komme innom det meste du trenger for å ferdes på isbreer.
Dette skredkurset er for deg som vil lære om snø, hvorfor snøskred oppstår og hvordan gjennomføre trygge toppturer på ski. Kurset går over 3 dager og foregår for det meste utendørs med ski på beina. Noe tid settes av til innendørs turplanlegging og teori.
Vil du lære å klatre frosne fosser og oppleve den vertikale vinteren? Fantastisk lys, neglesprett og varm toddy er noen av ingrediensene. Vi holder kurs i Narvik og Lofoten. På forespørsel kan vi også ordne kurs i Hemsedal.
Vi tilbyr kameratredningskurs for klatrere. Vet du hvordan du skal få en skadet klatrer trygt ned fra veggen? ? Vi lærer deg metodene som du må kunne, pluss noen triks. Kameratredning er en nødvendighet når ulykker oppstår i fjellveggen.
På dette kurset lærer du alt du trenger om tau og sikringer for å bestige luftige topper. Vi setter sammen kileklatrekurs på henvendelser fra deg. Ønsket gruppestørrelse er 2-4 personer. All klatring foregår med kiler og kamsikringer utendørs. Vi holder kurs i Lofoten, Narvik, og Oslo. Husk
Vi tilbyr kurs i sportskaltring. Vil du lære å klatre utendørs på sportsklatrefelt? Hvis du er nybegynner eller har klatret litt før, men vil bli trygg på utendørs klatring, så er dette kurset for deg.
Ynskjer du å oppleve ein meir utfordrande bretur bør du bli med på ein lengre tur i blåisen på Nigardsbreen. I små grupper på maks. 6 personar får du prøve meir krevjande blåisvandring og klatring med 2 øksar i ein isvegg på topptau.
På blåisturen kan du oppleve og utforske dei finaste formasjonar og fargar i den nedre delen av bretunga på Nigardsbreen. Det er ikkje ein hard eller kondisjonskrevjande tur sjølv om ein går noko lenger opp i brefallet enn på den kortare blåisturen.
Vi tilbyr ein lettare og kortare men opplevingsrik blåistur mellom bresprekkar og istårn på Nigardsbreen i Jostedalen og som gjev deg kjensla av å vere midt inne i eit mystisk islandskap. Frå 2017 er også tilgjenge til utstillingane på Breheimsenteret inkludert i prisen (gjeld ikkje for grupper).
Vi tilbyr kort blåistur for familiar med spreke barn. Har du spreke, naturglade ungar i familien og tenkjer at den vanlege blåis-familieturen på Nigardsbreen er litt for kort og for lite utfordrande? Er svaret ja, då er spesialtur for born det rette valet.
Vi tilbyr brekurs på Nigardsbreen og Jostedalsbreen. På kurset blir ein og kjend med fleire opp- og nedgangar på Jostedalsbreen, m.a. går me opp heile brefallet på Tuftebreen alt. Fåbergstølsbreen i Jostedalen. I tillegg blir ein også godt kjent med Nigardsbreen.
Mini-brekurs 1 - “blåispensumet” av eit vekesbrekurs. Kurset blir arrangert på førespurnad.
Vi tilbyr NF-Metodekurs bre 1. Deltakarane skal bli medvitne om kor viktig sikre vegval på bre og i alpint terreng er, og gjerast godt kjende med metodesett og tankegang for sikring og redning på bre, i snøbakkar og utsett terreng (ikkje klatreterreng).
Vi tilbyr kurs i alpin skiferdsel. Målet med kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.
Vi tilbyr alpintkurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer med sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Vi tilbyr brekurs for klatrere. Målsettingen med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte i tomannslag på bre.
Vi tilbyr brekurs for nybegynnere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte.
Vi tilbyr brekurs for skikjørere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.
Vi tilbyr fjellsportkurs. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Vi tilbyr fjellsportkurs for bedrifter. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen.
Vi tilbyr introduksjonskurs til innendørsklatring. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i sikker klatring på topptau innendørs. Instruktør vurderer de enkelte deltagerne om de er kvalifisert til å få brattkort på bakgrunn av ferdigheter knyttet til sikkerhet.
Vi tilbyr introduksjonskurs til innendørsklatring for bedrifter. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i sikker klatring på topptau innendørs. Instruktør vurderer de enkelte deltagerne om de er kvalifisert til å få brattkort på bakgrunn av ferdigheter knyttet til sikkerhet.
Vi tilbyr introduksjonskurs til isklatring. Dette kurset er for deg som har lyst til å prøve deg på isklatring, tilbyr vi et minikurs på en dag. Du blir kjent med utstyr og får klatret på topptau i spennende fosser og is i Osloområdet. Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF)
Vi tilbyr introduksjonskurs til isklatring for bedrifter. Målsetningen er å gi en innføring i grunnleggende bevegelsesteknikk med økser og stegjern og gi en innføring i sikringsteknikker på fosseis. All klatring vil foregå godt sikret på topptau under kyndig veiledning av klatreinstruktør.
Vi tilbyr introduksjonskurs til klippeklatring der deltagerne får en smakebit av klippeklatring. Kursdagen vil i all hovedsak bestå av en praktisk dag ute, men det vil også bli gjennomgått noe teori ute. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i klatring på lavlandsklipper.
Vi tilbyr bedriftsinternt introduksjonskurs til klippeklatring der deltagerne får en smakebit av klippeklatring. Kursdagen vil i all hovedsak bestå av en praktisk dag ute, men det vil også bli gjennomgått noe teori ute. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i klatring på lavlandsklipper.
Vi tilbyr kameratredningskurs. Målsettingen er at du lære metoder og teknikker for å redde din taulagskamerat ut av vanskelige situasjoner. Kursdagene vil i all hovedsak bestå i praktiske dager ute, og teorien vil også bli gjennomgått ute.
Vi tilbyr klatrekurs - fra inne til ute. Dette er et omfattende kurs for deltagere som har erfaring fra innendørs klatring og gjør deg i stand til å greie deg på klatrefelt etter kurset.
Vi tilbyr klatrekurs - fra inne til ute for bedrifter. Dette er et omfattende kurs for deltagere som har erfaring fra innendørs klatring og gjør deg i stand til å greie deg på klatrefelt etter kurset.
Vi tilbyr et omfattende nybegynnerkurs som gjør deg i stand til å greie deg på lavlandsklipper etter kurset. Etter kurset skal deltagerne kunne klatre trygt på boltede felt, topptau og led, i tillegg ha en best mulig forståelse for å kunne legge naturlige topptaufester.
Vi tilbyr nybegynnerkurs for bedrifter som gjør deg i stand til å greie deg på lavlandsklipper etter kurset. Etter kurset skal deltagerne kunne klatre trygt på boltede felt, topptau og led, i tillegg ha en best mulig forståelse for å kunne legge naturlige topptaufester.
NF Isklatreinstruktørkurs er en videreutdanning for godkjente klatreinstruktører som ønsker å utvide sitt arbeidsområde til også å innbefatte isklatring i fosseis.
NF Metodekurs Bre er første steg på veien til å bli breinstruktør. Deltakerne skal bevisstgjøres om viktigheten av sikkert veivalg på bre og i alpint terreng, og gjøres godt kjent med metodesett og tankegang for sikring og redning på bre, i snøbakker og utsatt terreng (dog ikke klatreterreng).
NF Metodekurs klatring er første steg på veien til å bli klatreinstruktør lavland og klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en grundig gjennomgang av metoder for flertaulengders naturlig sikret klatring og kameratredning.
NF Veilederkurs bre er siste steg på veien til å bli breinstruktør. Etter kurset skal deltakerne være forberedt på rollen som breinstruktør og bevisst det ansvaret som følger med. Kurset skal gi grunnlag for å vurdere hvordan ulike tema på brekurs og -føring bør formidles.
NF Veilederkurs klatring, høyfjell er siste steg på veien til å bli klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en gjennomgang av metoder for veiledning i naturlig sikret klatring. Deltakerne skal gis en endelig vurdering av om de er egnet i rollen som klatreinstruktør.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i isklatring. Målsettingen med kurset er å gjøre deltageren i stand til å klatre enkle isklatreruter. Du lærer bevegelsteknikk på is, plassering av isskruer, rigging av topptautau, taulagsrutiner for klatring på is over flere taulengder mm.
Vi tilbyr opplevelse i isklatring. Målsettingen for kurset er å ha en trygg og fin dag med isklatring sammen med våre isklatre-instruktører. Du vil blant annet prøve isklatring på topptau, rappellering i tillegg til andre spennende elementer om isklatring.
Vi tilbyr opplevelse i klatreveggen. Målsettingen for kurset er å ha en trygg og fin opplevelse i klatreveggen og få en smakebit av de gode opplevelsene i klatreveggen. Du vil oppleve klatring på topptau, en liten klatretur og rappellering.
Vi tilbyr kurs i rappellering for grupper og bedrifter. Målsettingen for opplevelsen er å få en trygg og fin opplevelse sammen med våre klatreinstruktører. Det er en fin personlig utfordring og mange opplever at de tøyer sine egne grenser.
Vi tilbyr opplevelse i seiling og klatring i Oslofjorden for bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc. Under seiling og klatring får du være med på seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre klatreinstruktører.
Vi tilbyr tandemhopp i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker for bursdagsfeiringer, utdrikningslag, kick-off eller lignende. Bli med vår erfarne tandempilot på en opplevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.
Vi tilbyr videregående brekurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne enda mer kunnskap om vandring og klatring i blåis og på snødekket bre. I løpet av en innholdsrik langhelg frisker vi opp basiskunnskapen og jobber videre med mer avanserte temaer innen bre-redning og brevandring.
Vi tilbyr videregående klatrekurs som viderefører klatrekunnskapene dine og gjøre deg i stand til å lede naturlige sikrede klatreruter. Deltageren skal bli sikker på å legge egne sikringer, standplasser, lede naturlige ruter være innom grunnleggende elementer innen kameratredning.
Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for bedrifter der hovedingrediensene er kanopadling, spenstige aktiviteter (zipline fra øy til fastland, rappellering, klatring mm.), villmarksmiddag og overnatting i lavvo. Opplegget kan tilpasses i varighet, aktiviteter og overnattingsform.
Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for grupper, utdrikningslag, vennegjenger, bursdager etc. Målsettingen for opplevelsen er trygge og opplevelsesrike dager sammen, veiledet av våre instruktører. Under disse turene vil dere bli bedre kjent og knytter nye bånd.
Vi tilbyr vinterklatrekurs. Målet med kurset er å gjøre deltakerne kompetente til å kunne ta seg fram på klatreturer i variert vinterterreng. Dette er et kurs der vi går inn på mange av elementene som er nødvendig for å klatre trygt på vinteren.
På advancedkurset vil du oppleve spennende og variert dykking. Du vil lære ferdigheter og kunnskaper som vil forbedre deg som dykker i ulike miljøer for eksempel i strøm eller på vrak. Advanced kurset er en fin anledning til å utvikle videre det du lærte på grunnkurset.
Vi tilbyr dykkekurs - Digital undervannsfoto. Vil du lære å ta bedre bilder under vann? Da er dette kurset for deg!
PADI Divemaster kurs eller Dykkeleder kurs som det også kalles i Norge er døråpneren for et helt nytt syn på dykking. Kurset er også inngangen til å begynne å jobbe med hobbyen din.
Se nøyere for å se mer på ditt neste dykk. Se etter de små monstrene, de fargerike nakensneglene, anemonene, påfuglmarken osv osv…. Du lærer ikke bare hva en fisk er, men også hvordan de samspiller med hverandre i sitt leveområde.
Vi tilbyr Master Scuba Diver. Master Scuba Diver er den høyeste ikke proffesjonelle sertifisering å oppnå i PADI systemet. Sertifikatet er en attest til din lidenskap for dykking og ditt valg av å søke mer utdanning etter grunnkurs.
Vi tilbyr kurs i nattdykking. Når solen går ned, monterer du opp utstyret ditt, setter masken i ansiktet og putter ventilen i munnen. Du tar et dypt pust og vipper deg ut av båten – ned i undervannsnatten.
PADI Nitrox kurs er det mest populære emnekurset på verdensbasis. Med Nitrox har du muligheten til å forlenge ikke dekompresjonstiden din og dermed være lenger nede. Dette ser man at er spesiellt gunstig fra 20 m og nedover.
Kjenner du på lysten til å utforske litt dypere? Du kan få muligheten til å se hele vraket du har dykket på tidligere eller kanskje se hva som finnes på en kjent og kjær dykkeplass, bare enda litt dypere.
Hva er nøytral oppdrift? Dykkere liker å være nøytrale, slik at de verken synker eller flyter. Det kan være litt vanskelig. Dykkere som har mestret det høyeste nivået innen oppdrift skiller seg ut fra mengden.
Har du noen gang drømt om hvordan det er å puste undervann? Hvis du har lyst å finne ut hvordan det føles, men du føler deg ikke helt klar til å ta et helt kurs er et Prøvedykk en fantastisk måte å komme igang på. Den gøye delen.
Mange tar dykkersertifikat i varmere strøk. Det betyr ikke at dykkingen er over samtidig som ferien. Kom innom å bli med på et tørrdraktskurs. Beste dykkingen kan være så nært som rett utenfor stuevinduet ditt.
NYHET !! Vi starter opp med Fridykkerkurs Målsetningen for kurset er å gjøre deg til en trygg og selvstendig fridykker som behersker forholdene i nordiske farvann. Kurset vektlegger trygg og organisert fridykking.
Har du alltid hatt lyst til å lære å dykke, oppleve nye eventyr eller bare oppdage den fantastiske undervannsverden så er det her det hele starter. PADI Open Water Diver kurset er verdens mest populære dykkerkurs, det har introdusert millioner av mennesker til en eventyrlysten dykkelivsstil.
Hittil har utdanningen konsentrert seg om dine dykkeferdigheter. På dette kurset utvider vi dine dykkeferdigheter til også å omfatte andre dykkere, og du lærer blant annet hvordan du kan bli en sikrere dykker, i tillegg til å kunne forutse og forebygge dykkerulykker hos andre.
Rebreathere var en gang ansett for å være noe bare de mest dedikerte tekniske dykkere brukte for å nå et bestemt mål. Sånn er det ikke lenger! Nyere rebreathere er lettere og mer brukervennlig enn noen gang og med sin lette egenvekt og store rekkevidde er de også begynt å bli riktig så reisevennlig.
Tekniskdykking regnes for å være dykkinens ekstremsport og tar erfarne og kvalifiserte dykkere dypere enn den generelle grensen for sportsdykking. Mange av kjennetegnene på tekniske dykkere er at de har betydelig mer trening og tyngre utstyr enn hva man normalt ser på en sportsdykker.
For deg som er helt fersk på topptur. Hvordan funker utstyret? Hvordan bevege seg i brattere fjell? Skiteknikk? Skredredningsutstyr.?Hva skal være i sekken? Ferdselsmønster? Terreng? Dette er spørsmål som løftes og diskuteres på dette kurset.
Alpinklatrekurs går over 5 dager. På dette kurset vil du få kjennskap til klatring i alpine omgivelser. Vinterklatring på snø, is og stein krever kjennskap til stegjern, isøks, snøanker, isskruer, snøskred. For deg som ønsker å lære om is-, mix-, og alpinklatring i vinterfjell.
Oppleve noe spennende med hele familien? Drømt om å klatre på klippene i Lofoten? Ta med hele familien på en eventyrdag i Paradiset.
Lyst å lære å klatre på naturlig sikringer? Oppleve klatring i Lofoten? Få kjennskap til ulike metoder og klatreteknikker på klippe ute? Bli med på 3 dagers klatrekurs!
Kameratredningskurs i Lofoten. Hva gjør du om uhellet er ute? Hvordan få kontroll på en uoversiktlig situasjon? Få verktøyene du trenger, bli med oss på kurs.
Lyst til å oppleve fjellklatring på sitt beste i Lofoten? Oppleve mestring i bratt fjell? Prøve noe nytt? Eller nå et mål du har satt deg?
Ønsker du å stå på toppen av en av vårt lands mest ikoniske fjellformasjoner? Turen byr på flott klatring og en uforglemmelig opplevelse som du vil huske, kanskje for resten av livet.
Vi tilbyr Advanced Open Water pakke. I vår "Advanced pakke" får du to kurs i ett. Kurset passer for både nyutdannede og erfarne dykkere og er ikke i det hele tatt "avansert" som man kan tro på navnet.
På Divemaster nivået starter eventyret som profesjonell i dykkerindustrien. For de som bestemmer seg for å gjøre dykking til noe mer enn bare hobby og er interessert i å utforske de muligheter som finnes for å jobbe i denne bransjen er SSI Divemaster et naturlig steg i en eventuell karriere.
Vi tilbyr dypdykkerkurs. Vil du dykke ned til 40m for å se sjømudderrosene og vinsjen på dypet? Vi anbefaler vårt kurs som går over 2 dager med 3 dykk. Å dykke på større dyp øker risikoen og krever derfor særlig kunnskap om dette.
På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: kunnskapsutvikling, dykking i basseng og sjødykking.
SSI Independent Diver er kurset for erfarne dykkere, da minimumskravet er at du er 18 år eller eldre, at du har Advanced Open Water-sertifisering, og 75 loggede dykk. Fra dag en på grunnkurs blir vi fortalt om viktigheten av buddy-systemet og lærer at vi aldri skal dykke alene…
Er du ute etter noe ekstraordinært? Vil du gjøre noe andre bare kan drømme om? Hjelpe folk med å forandre deres liv og åpne dører du ikke engang visste eksisterte? Alt dette og mer venter deg som profesjonell SSI dykkerinstruktør.
Når solen har gått ned kommer ålen og morilden ut. Se Svestad under vann på en helt annen måte, løft erfaringene dine med et dykk i mørket. Om du dykker hele året er dette kurset meget aktuelt når solen går tidlig ned på vinteren.
Vær dykkeren alle vil stole på når det kommer til navigering og sans av retning. Ta kurs med oss for å trimme eller terpe på kunnskapene dine. I Norge er dette spesielt viktig ettersom sikten til tider kan være dårlig, vi har en del vrak man må navigere rundt og det er ofte mørkt på vinteren.
Vi tilbyr Nitroxkurs - Oksygen beriket luft. Før oppmøte her hos oss leser du det digitale kursmaterialet og fullfører eksamen. På dykkesenteret går vi gjennom kunnskapsteori, bygger forståelse av hva nitrox er og hvordan det skiller seg fra vanlig luft.
Dette er ferdigheten man trener mest på som dykker. Du har sikkert sett dykkere som glir uanstrengt rundt, de flyter i en verden du har lyst til å bli en del av. Bli med på kurs for å lære triks og tips.
Er det en stund siden du har dykket? Føler du at dykke ferdighetene og kunnskapen er litt rusten? Oppfriskningskurset er repetisjonen du trenger!
ProDykk Oslo gir deg muligheten til å prøve dykking selv om du aldri har tatt i en maske før! Det skjer på en helt sikker og risikofri måte, og gir deg den spennende pirrende følelsen man får av å puste under vann for første gang.
En Redningsdykker er en ressursperson i sitt dykkemiljø. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp.
Har du noen gang mistet noe i vannet, eller vil du heve noe tungt søppel som et bilbatteri fullt av miljøskadelig syre? I løpet av tre dykk vil du trene på knuter, søkemønster, navigering etter små og mellomstore objekter og heving av gjenstander ved bruk av løfteballong.
Vi arrangerer tørrdraktskurs. Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet? Vi hjelper deg med 2 introduksjonsdykk, litt teori og tørrdraktsveiledning på 1 dag. Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet?
Vi arrangerer undervannsfotokurs. Har du kjøpt ditt første undervannskamera eller føler du at kunnskapene dine har stoppet litt opp? Har du kjøpt ditt første undervannskamera eller føler du at kunnskapene dine har stoppet litt opp?
Enten det er en sprukken o-ring, våtdrakt med rift, enkelt ventilproblem eller en brukket fin stropp, på dette kurset lærer du de grunnleggende justeringer for ditt dykkerutstyr. Viktig for deg som vil ta godt vare på utstyret og la det leve lenge, eller om du skal klare deg selv tider.
Vi tilbyr videregående dykkerkurs. I vår "Advanced pakke" får du to kurs i ett. Kurset passer for både nyutdannede og erfarne dykkere og er ikke i det hele tatt "avansert" som man kan tro på navnet.
Vi arrangerer vrakdykkerkurs. Ved Svestad Brygge har vi 6-7 vrak, et mekka for vrakdykkere. Alt fra fiskebåt, trebåt, stållekter til en plattform vinsj. Vrakdykkerkurset gir deg muligheten til å lære å utforske vrak på en sikker og spennende måte.